sen zeynebine hamileyken ben neler yazıcam sana..........
kızlar ben napayım sınav öncesi düğüne gidip gelnmek beni etkilermi düğündne 2gn sonra mülakatım varr..
tarabzonda düğün cuma gidip anca pazar döneriz...cumaya kadar çalışsam nekadar o kardır değilmi:26:
cuam yada perşembe akşamdan kayganamal rdüşer bize braber gitcez düğüne..
onların gelmesi demek benim stres girmem demek haliyle eve çeki düzen vericem normalde 30 mayıs sonrası
büyüktemizliğim var zaten...bana bişe diyiverinn ben gitmesemde kcoiim kesin gider anasıgili arabyla götürcekk
ne yazcannşimdiden başladım ağlamaya bakk
ikizleri kucağına alıp mis kokularını içine çektiğinde,, eminimki hayat senin için yeniden başlayacak ve geçmişin yaşanılan acıların, katlanılan zorlukların hiçbir önemi kalmayacak....
biliyosundur ama yinede yazayım sabah yataktan kalkmadan çubuk kraker ye ve 10 dakika daha yat.... gün içindede ayvayı küp küp doğrayıp üzerine limon sık birazda tuz döküp ye bulantıya iyi geliyor.
evet sonu güzel olacağı için bunlar tatlı sıkıntılar..
canım benim kız kısır kolay bende dün kalktım iki kişilik yaptım tekdimde çokta yedim öğlen akşam yemek yemedim yani..
artık dayanamadım ki sen gebesin kuzum bulgur faydalıda yapıver yada ben geleyim budamümkün olmadığından sen yaptır birisine bak aklında kalmasın
sonra bulgur giib bebeleirn olur ee bulgurda lezzetli zatenn
bizbize kalmışız.....................
öyl e canım inşallah rabbim o günleride göstersin kalp atışlarını duymak bile yaşadığım herşeyi silip süpürdü sadece vücudumda izleri var....
bak kraker yiyordum ama ayvayı bilmiyordum deneyim teşekkürler ...
öyle canım tez zamanda zeynepinde gelsin inşallah... bizde eşimle yapacaz mecburen kısır dedikçe ağzım sulanıyor bide içimde değişik birşey oluyor :)))
kıyamam sana ben.............
bilmem
ayy ben şimdiye kadar 40 kere söylemişimdir
o bişey gebeliktenim acaba kızz sen gebemisin yoksa aşeriyonnn
kızlar 4o kere söyleyekte gelir belkii gelsin ya ben çok zölüyorum hasretine dayanamıyorum bazen..
beni üzmesin artıkkk amaaa
bizde böyle baba varken biraz zor gibiinşaallah tedavilerde kalırım zeynebime gebeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?