Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar ben napayım sınav öncesi düğüne gidip gelnmek beni etkilermi düğündne 2gn sonra mülakatım varr..
tarabzonda düğün cuma gidip anca pazar döneriz...cumaya kadar çalışsam nekadar o kardır değilmi:26:
cuam yada perşembe akşamdan kayganamal rdüşer bize braber gitcez düğüne..
onların gelmesi demek benim stres girmem demek haliyle eve çeki düzen vericem normalde 30 mayıs sonrası
büyüktemizliğim var zaten...bana bişe diyiverinn ben gitmesemde kcoiim kesin gider anasıgili arabyla götürcekk

gitmek sana bişey kaybettirmeyecekse yolla kocişi sen rahat rahat dersini çalış...........

öyl e canım inşallah rabbim o günleride göstersin kalp atışlarını duymak bile yaşadığım herşeyi silip süpürdü sadece vücudumda izleri var....

bak kraker yiyordum ama ayvayı bilmiyordum deneyim teşekkürler ...

öyle canım tez zamanda zeynepinde gelsin inşallah... bizde eşimle yapacaz mecburen kısır dedikçe ağzım sulanıyor bide içimde değişik birşey oluyor :)))

bizbize kalmışız.....................

o bişey gebeliktenim acaba kızz sen gebemisin yoksa aşeriyonnn
kızlar 4o kere söyleyekte gelir belkii gelsin ya ben çok zölüyorum hasretine dayanamıyorum bazen..
beni üzmesin artıkkk amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…