Merhaba hanimlar
Maasaallah. Kizlar devirmissiniz. 4200. Sayfayi. Bende sizi tebrik ediyorumm k.?alideyi cikardilar hastaneden simdi yukarda komsulari gecmis olsuna gelmis sesler gurultuler ben de cikarim tekrar klocisi kursa gonderdim son ders I bitiyor insaallah haftasonu kuru....
ayy nasıl sinirliyim..kuaföre gittim eşim götürdü..
girdim içeri.. görümcem içeride..dışarı nasıl çıktığımı bilmiyorum ya..
Allahtan görmediler..
ya varya birde giderken dedim eşime inşallah o yoktur orda dedim..şom ağzımı açtım ya başıma geldi..
ee naptın kuaföre nişan içinmi gittin:26:
kız kaşlarım için gittim..gitmez olaydım ya..nasıl sinirlendim..kabahat bende ne çıkarsın evden müsibet insanları gördüm ohh iyi oldu bana
egunalcim ne yıkıyon sen okadar ya?
kaç gündür ütünde çok biirkiyor nedenki???.
bende az stres atayım bir iki dolap içi daha düzelteyimde..
büüyk temizlik 30 mayıs sonrasa daha kınaya kıyafet bakıcam haziran sonu eltiyim yaa:)))
okadar çabuk başlayalım dermiki,?????? ama bence sen biraz evde çalış
iyiyiz bitanem.... yarın görmeye gidecem kuzumubulantıların çokmu rahatsız ediyo????
kızlar ben napayım sınav öncesi düğüne gidip gelnmek beni etkilermi düğündne 2gn sonra mülakatım varr..
tarabzonda düğün cuma gidip anca pazar döneriz...cumaya kadar çalışsam nekadar o kardır değilmi:26:
cuam yada perşembe akşamdan kayganamal rdüşer bize braber gitcez düğüne..
onların gelmesi demek benim stres girmem demek haliyle eve çeki düzen vericem normalde 30 mayıs sonrası
büyüktemizliğim var zaten...bana bişe diyiverinn ben gitmesemde kcoiim kesin gider anasıgili arabyla götürcekk
egunall koşş kutlama yaptık bizz bize aferin deeee
Merhabaaa :) bana iyice stres bastıböyle hiçbir belirti olmadan pozitif olur mu bu sonuç acaba? sanırım tek şansım tüp bebek olduğu için bu kadar gerildim.Egunal canım testi eczaneden oylesine almıştım 2 TL lik bişeydi hassas falan değil yani.Kanı başkentte vermeyeceğim okula giderken burada bilgi hastanesi var orda verip sonucu doktoruma soyleyeceğim.Ama sanki çok eminim olmadığından
kız yok çok bişi yıkamadım misafir nevresimlerimi pikelerimi falan yıkadım bi de yazlıklarımı çıkarmıştım onlardan yıkadım o kadar...
nasıl bi kıyafet var aklında kına için...
yok canım bu kadar kısa sürede başlamaz o benim hayallerimden biri
bi de ne hayalim var biliyomusun..
doktora muayene olurken bi bakmış bebiş orda ve herşey yolunda işte ben bunu bile süşünüyorum yani
eğer kocacınla sorun olmayacaksa gitme sen ama gitmende gereken bir düğün bi şekilde herşeyi halletmek zorundasın kuzum...
düşünüp gözünde büyütme artık...
mecburen yaşanacak hepsi...
sen o alinenin bir ferdi olmuşsun tabiki içinde olup yaşayacaksın..
sadece zamansız olmuş hepsi bir araya gelmiş..
aferiiinnnnn
Hayrli olsun insallh 10tane bebegin olsunStres yapma hersey guzel oluck
oooo süpper çatlatma iğnesi zamanı gelmiş...
haber çıkmayınca merak ediuordum seni..
herşey yolundaymış çok şükür..
sıra geldi opuya sonrada bebişleri göbişe almaya
Merhabaaa :) bana iyice stres bastıböyle hiçbir belirti olmadan pozitif olur mu bu sonuç acaba? sanırım tek şansım tüp bebek olduğu için bu kadar gerildim.Egunal canım testi eczaneden oylesine almıştım 2 TL lik bişeydi hassas falan değil yani.Kanı başkentte vermeyeceğim okula giderken burada bilgi hastanesi var orda verip sonucu doktoruma soyleyeceğim.Ama sanki çok eminim olmadığından
1...hımm tamam ozaman dedim ne yıkıyor bu kız..güzel hazırlık...
2.....kıyafet..çok pahalı olmassın bidaha başka yerde gieyceğim bişey olsun başka düğünlerde abartı olmasın..beni daha zayıf gösterin..
göndericekmişsin gibi konuştummmbakıcma canım etek gömlek kombinde edebilirm öyle yani..
güzel cici olmalıyım yaş 32ye gelsede..çokçocuksu olamyımda tabiki..
3...aahhhhh bayıldım hayalineee rabbimden bellimi olur birisii sıkıştı akldı büyüdü belki kenarda
bende bikaç ekre adet gecikti hani gittim ksitmi var ne var diye hep hayal ettim aa bebek desin ama duyamadım..çok oluyor ya öyle diyen..
öyle diyenlerin örnekleri bzimde başımıza gelri inşaallah bigün...
4....evet haklsın ya alışkınım aslında hem benim ailemin töreni hem eşimin bitmiyot evlendik evleneli..
,bide biz ilk çocuklarız..görmcem bizden 3yıl sonra..2yıl önce 2 kardeşim 2 ay arayla evlendi..şimdide kaynım..
bide arada ekstra düğünler çıkıyor..hepte yolculuk hazırlık oluyor bu beni yoruyor canım..yoksa tabiki eşimden ayrı kalmak istemem
zaten bebiş yok biz niye ayrı kalalım kimimiz varki başka....
hani her ay bieyre gezi çıkıyor,herkes uzak..
bak buyüzdende ekşında bile düzenim olmuyor
millet kafam dağıldı hamile kaldım der ben hala yaşıycam bunu
okadar çok dağıldığı oldukii....ben evde duramıyorum bide yorgun koca muhabbetinden kalamıyorum belkide
:))şimdide hasta 2 gündür boğazı ağrıyomuş yanıma gelme hasta olurusn diyo(
saol canım biri bana konuşunca rahatlıyom dert etmiyorummm.....
5.....AMAN BOŞVEERRRR...
6...seni seviyorum iyiki bigün burayı merak edip daldımda senle tanıştım ne çok gebe var deyip...
şükür canım yolunda herşey yazarım aşamaları umarım bu sefer vakti gelmiştir kavuşuruz bebişlerimize...
cevaplar...
madde 1 yıkadıklarım normal hergün bir makine attım dün ve bugün söylediğim için çok geldi zaar
madde 2 yaş 32 olmuşda ne olmuş taş gibi hatunsun işte çuval giysen yakışırbencede abartıya kaçmamak lazım mesela Bülent Ersoyu örnek al
madde 3 ahhhh ah hayallerimiz hep oluyooo bir de gerçek olduğunu görsek bizden mutlusu olurmu acaba...biz hep bekliyoruz ama milletin anlattıkları hep beklenmedik anlarda olmuş süpriz olmuş...biz bekliyoruz sürekli düşünüyoruz diyemi olmuyor..peki bunu insan nasıl aklından çıkarır nasıl yokmuş gibi davranır...her gece yatağa girerken eşine her dokunuşunda nasıl bebeği düşünmeden akışına bırakır...Ben kendimi biliyorum anne olmak için tıbben umut olduğu müddetçe ben hep bekleyecem ve gelirse bebeğim süpriz olmayacak çünkü annesi gece gündüz her daim onu bekliyor olacak...yani benim öyle bir mucize hikayem olmayacak...
madde 4 evin büyüğü olunca ilkler hep sende yaşanmış sen koşmuşsun herşeye bu kez de böyle olacak..eşim ortancadaır ama abisinden önce evledi bu yüzden eltim benden büyük olsada aileye ben önce girdiğimden hep önce ben koşarım bişi olunca öyle beklerler yani...seninde bu kocana sinir olmaya başladım hep bi bahanesi var bebek olsun istemiyormu anlamıyorum bişeyler için çaba sarfetmesi lazım artık sadece senin uğraşmanla olmaz ki..e tabii sende bu davranışları karşısında gerilir üzülür ve umudunu kaybedersin zamanla...bi konuşabilsen bu konuyu detaylı ne beklediğini nasıl davranması gerektiğini ona anlatsan dinlemezmi seni acaba..bi dene lütfen...
madde 5 Amaannn Boşveerrrr diyelim ama bişeyleri yıpratmadan kendimizi çözmeye çalışalım
madde 6 Bende seni seviyorum...hamilelerimizin çokluğu vesile olduysa tanışmamıza biz niye hamile değiliz hala ama yaaa haksızlık buuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?