evet var yazmadığım ..canım tedavi konusunda ne parayı ne bişeyi sorun etmiyor sadece destekleyicibitkisel oslun test olsun
onlara çok inanmıyor bizede olurmu demiyor..düşükler sonraı..2 ay hap takipi..3aşılama 1 tüp denedik sonuçta umudu kesmek değilde
bırakmak onunki bende çözemiyomrum bazen eşimi..
normald ebu konudan başka çok sıkıntımız yok dünya tatlısı her konuda ama buda benim için çok zor sen anlarsın beni hem çocuk
olmasın hem bunlarla uğraşıyorum..doktorlara güveni çok tabi son olayalrdna sonra buda bitti bizde bu ayrı konu zaten..
tabiki yaş geçiyor sonradan olmazsada herşeyi yaptım ben demek istiyorum,kendimi suçlamak istemiyorum....
önceki yıllar dahabfarklıydı çok çektim busene azcık değişti çok konuştuk çok canım..zamanla değişir inşaallah yine konuşuruz ama...
bazen tedavide olmayı seviyorum eşime muhtaç olmadığım için hamilemiyim diye beklerken düşün beni artık..bende yoruldum her an
herşeyden umut etmekten ama gücüm yettiğinde uğraşacağım sonunda o küçük eller,dudaklar cennet kokulu bebek var çünküü ..
herşeye değer....çok sağol canım...haftasonun benle geçti iyiki varsın.....
madde 7 bu topiğin bayanları nerde
evet ya benim eşimde bugun çalışıyo bende yanlızımbugün koca günü canım..
herkes kocişlerine zaman ayırıyor...
bizi unuttular
bugün koca günü canım..
herkes kocişlerine zaman ayırıyor...
bizi unuttular
canım benim erkeklerden daha düz mantık bakıyorlar tedaviyle de olmayınca koyveriyorlar...
ama eşini ikna edebilen bir doktorla karşılaşabilseydiniz şimdi daha farklı bakardı bu konuya...
ilk tüpte bi sürü şey yaşadım hastanelik oldum eşimde evlat sahibi olaca derken karımdan oluyordum dedi ve soğudu birden...
ama bilmiyorlarki biz anne olabilmek için kendimizden bile vazgeçebiliriz...
hulusi öyle bir konuştuki eşimle tedavimiz olumsuz sonuçlanmasına rağmen bana şunu deneyalim bunu yapalım bekleme sürecinde
diye fikirlerle geldi o gün...senin eşininde böyle düşünmeye başlaması lazım...zaten çok şükür bizim tek derdimiz bebek..onun dışındakiler her evlilikte
olan konular bişekilde yoluna girer..
Allah eşinin kalbini evlat hasretiyle doldursun ve hadi desin birgün sana ne gerekiyorsa yapalım olmadımı olana kadar deneyelim desin...
ben namazımı kıldım hemen bi bakıyım dedim sana yazdım ve şimdi de okumaya gidiyorum dua edeyim biraz...
off off saat yaklaşıyor daralıyorummmm
evet ya benim eşimde bugun çalışıyo bende yanlızım
aha bir dertli daha canım yaaa şu akşam geçseydi nolursun relaks ol tühh yaa ben sana geleyim acelede sende gideme napsam:26:
[
sana hoşgeldin bana güle güleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?