Tüp Bebek Günlüğümüz !

Alıntı yaparsam çok uzun görünüyooo diye direk nickine hitaben yazıyorum
yazdıklarını çok iyi anlıyorum daha yazamadığın bir sürü şey olduğunuda tahmin edebiliyorum...
ama bu durumu ne yapıp edip halletmeniz lazım senden umudunu kesmek de ne demek olmaz öyle şey..
tabii Rabbimin takdirine bırakıyoruz ama en sonunda...
biz elimizden geleni yapıp takdiri Allaha bırakmalıyız tamam bi kaç kez tedaviden sonuç alamamış olabilirsiniz ama çok
şansınız var zamanında gebe kalabilmişsin hala ortada ciddi bir sorun görünmüyor.herşeye rağmen donmuş bebekleriniz var..
ve farkındaysan burdaki bir çok arkadaşımıza göre çok çok çok şanslısınız ama bu şansı sadece Rabbimin takdirine bırakarak
kullanamazsınız...senin bir an önce harekete geçmek istediğini biliyorum ama kocanıda en iyi sen tanırsın bişeyler yapmalısın
seni anlamasını sağlamalısın..bunları yazmak sana kolay geliyor bi de bana sor neler yaşıyorum bu adamla diyebilirsin ama
bişey yapmak lazım...benim kocacım da tedaviye başlamadan önce madem bişeyimiz yok olur ne gerek var tedaviye deyip dururdu
yumurtlama günlerini kaç kez yorgunluğuna feda ettik hatırlamıyorum bile bi sürü şey yaşadım bende ama bir gün olmaz artık yeter
dedim fena bi konuşma yaptım yaş geçiyor dedim tıbbi dururumumuzdan başladım hiç bişey yapmazsak ve olmazsa sonra nasıl pişman
olabileceğimize kadar her açıdan bakmasını sağlayacak bi sürü şey söyledim..sandımki işe yaramadı ama o zamandan beri yorgunda
olsa ben ne dersem o oluyor asla sorun çıkarmıyor artık...sende bişeyler yap düşün lütfen...

evet var yazmadığım ..canım tedavi konusunda ne parayı ne bişeyi sorun etmiyor sadece destekleyicibitkisel oslun test olsun
onlara çok inanmıyor bizede olurmu demiyor..düşükler sonraı..2 ay hap takipi..3aşılama 1 tüp denedik sonuçta umudu kesmek değilde
bırakmak onunki bende çözemiyomrum bazen eşimi..
normald ebu konudan başka çok sıkıntımız yok dünya tatlısı her konuda ama buda benim için çok zor sen anlarsın beni hem çocuk
olmasın hem bunlarla uğraşıyorum..doktorlara güveni çok tabi son olayalrdna sonra buda bitti bizde bu ayrı konu zaten..
tabiki yaş geçiyor sonradan olmazsada herşeyi yaptım ben demek istiyorum,kendimi suçlamak istemiyorum....
önceki yıllar dahabfarklıydı çok çektim busene azcık değişti çok konuştuk çok canım..zamanla değişir inşaallah yine konuşuruz ama...
bazen tedavide olmayı seviyorum eşime muhtaç olmadığım için hamilemiyim diye beklerken düşün beni artık..bende yoruldum her an
herşeyden umut etmekten ama gücüm yettiğinde uğraşacağım sonunda o küçük eller,dudaklar cennet kokulu bebek var çünküü ..
herşeye değer....çok sağol canım...haftasonun benle geçti iyiki varsın.....

Son düzenleme:

canım benim erkeklerden daha düz mantık bakıyorlar tedaviyle de olmayınca koyveriyorlar...
ama eşini ikna edebilen bir doktorla karşılaşabilseydiniz şimdi daha farklı bakardı bu konuya...
ilk tüpte bi sürü şey yaşadım hastanelik oldum eşimde evlat sahibi olaca derken karımdan oluyordum dedi ve soğudu birden...
ama bilmiyorlarki biz anne olabilmek için kendimizden bile vazgeçebiliriz...
hulusi öyle bir konuştuki eşimle tedavimiz olumsuz sonuçlanmasına rağmen bana şunu deneyalim bunu yapalım bekleme sürecinde
diye fikirlerle geldi o gün...senin eşininde böyle düşünmeye başlaması lazım...zaten çok şükür bizim tek derdimiz bebek..onun dışındakiler her evlilikte
olan konular bişekilde yoluna girer..
Allah eşinin kalbini evlat hasretiyle doldursun ve hadi desin birgün sana ne gerekiyorsa yapalım olmadımı olana kadar deneyelim desin...
ben namazımı kıldım hemen bi bakıyım dedim sana yazdım ve şimdi de okumaya gidiyorum dua edeyim biraz...

egunalcim bak buhafta sonunda bitek ben seni yalnız bırakmadım biraz fazla dert döktüm ama:18:
yaa yakınlaşmamıza dahada vesileymiş yaşancakmış işte..buhafta sonu hep evde olmam nedeniyle ne gün vardı ne gezme..
biz şehirdışına gitmekten maddi olarak anca düzeliyoruz şehiriçi gezemiyoruz valla
biay istanbul görümceme,geçen ay antepe,buayda trabzona düğüne aman bebeğim olsaydıda bende biraz geri kalsaydım
yada onlada giderdim çocuk biizim yoğun gündeme alışıcak mecbur
ya yazıalrı silsekmi fazlamı detaycı olmuşum..buarada ağlamadım çünkü soğan tatlıydı gözümü yakmadı..
yemeklerim pişti,b.makinasını çalıştırdım kocişte hastaya gezmeiyo dışaırda dostlar tatlı geldii

Son canım arkadaşlarım,misafirlerim gelecek.eltim ve eşi yemı yapıyordum bir bakayım dedim.inanılmaz göğüs ağrılarım var.sağolsun eşim dışarı çıkaracaktı yemeğe ama gerek yok dedim.hem de iyi insanlar bizimkiler yardım ederler.ama tüpü bilmiyorlar.soylemekte istemiyorum zaten.öpüyorum hepinizi

bugün koca günü canım..
herkes kocişlerine zaman ayırıyor...
bizi unuttular

hee bizi senle benim koca günümüz yok benimki saat 12.30da çıktı boğazıda ağrıyodu ama:26:
hafta içi dökülürler şurayı gezidk yorulduk hasta olduk yağmurdan gezemedik v.s...kızlar...

evet haklısın canım napıyım bende hulusiye gidecem eşimle bi dahasına eşimde desin bana bunları ne güzel..
evet ben eşine şaşırmıştım yani dediklerine vay bee hulusiciğime bak...
kalbinde dualarında vardır ama biz kadınlar kadar yanmazlar galiba..dışarıda belli etmezler ya zaten erkekler..
kendimdende vazgeçerim herşeyde denerim sadece "anne"kelimesi için..
rabbim sağlıktan ayırmasın bizide bugünlerde geçicek inşaallah..rabbim kabul etsin dualarını canım benim....

kızlar son 3 sayfaya bakmayın isterseniz yada bakın ama farklı birşey yok sadece
evde kalan 2 yalnız kadının muhabbeti var....bu hafta sonu böyle oldu kader bizi buluşturdu..
beni arasanızda bulamazsınız bidahaki hafta sonu muhabbet içinn
böyle yazdım ya herkes tek tek okuycak çünkü merakta ettirdim tühhhh

aha bir dertli daha canım yaaa şu akşam geçseydi nolursun relaks ol tühh yaa ben sana geleyim acelede sende gideme napsam:26:

ayy keşkee birşey olsada gidemesek yani..geç gidicez sırf bazılarıyla daha az yüzyüze gelmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…