Tüp Bebek Günlüğümüz !

okudum yazdıklarını kuzum.... ve bi kez daha anladım ki kadın olmak çok zor... hep alttan alan hep idare eden olmak zorundasın......

sen okumasaydın girme sen strese kıyamam..
öyle canım her acıyı çekende biziz napıcaksın işte..eşim histereskopi olmamı bazen istemiyor niye ameliyat gibi diye canım yanar diye.
bense nolucaksa olsun diyorum sebebim buluncaksa bebeğime kavuşacaksam umrumdamı diyorum..

elifnaz artık ağlayabilirmiş
o ağlasın doğarken ama ömrü boyunca sadece mutluluktan ağlasın bide bebekken az ağlasın anneyi üzmesin inşaallah

neden öyle diyosn

niye acebaaaaaa

canım bence eşini yanlış anlıyorsun bende eşimi önce bebeğe sonra tüp bebeğe zor ikna ettim. önce diyordu sen bu kadar acı çektin bebek olmasa da olur artık acı çekmeni istemiyorum diyordu. bu durumu aştık ben tahlillerimi zorla yaptırdım tüp bebeğe gitmek için uğraş verdim bu son tedavimde dahil olmak üzere bu konuda zorlayan çabalayan hep bendim ve her defasında ona beklentilerimi isteklerimi söylememe rağmen resmen duvar gibiydi. (opu ve transfer günü hariç) bazen bende kızıyordum ve diyordum senin tuzun kuru nasılsa sorun bende diye adam bana kendini anlatmaya çalışıyordu ama ben anlamamışım şimdi anlıyorum pozitifi gördükten sonra bu konuda yeni bir insan oldu o kadar ilgili ki anlatamam o dönemler öyle aldırmaz durmasının sebebi aslında oda gerçek duygularını gösterirse negatif olduğunda benim daha çok üzülmemden korkmasıymış. bence senin eşinde öyledir sen bütün kapıları zorla tedavini organize et ve oda bu durumda üstüne düşenleri yapsın zeynep yola çıkınca sende onu daha iyi, anlarsın...

zuzu..yaptınızmı kısırı kocişle

evet canım baya yedim halada yeme isteğim var yaniii :))))allah sonu mu hayır getirsin...
bu gecede rüyamda armut gördüm dalından koparıp koparıp yiyordum o kadar lezzetliydi kiii kociş gitmiş almış onu da yedimm

elifnaz artık ağlayabilirmiş
o ağlasın doğarken ama ömrü boyunca sadece mutluluktan ağlasın bide bebekken az ağlasın anneyi üzmesin inşaallah
ay ağlamasın meleğim... ben ağlarım onun yerine... bahtı güzel olsun yavrumun sağlığı yerinde olsun....
Dünyanın en güzel anneleri ve en güzel anne adayları nasıllar bakiiiiimmmmm....?

Özledim çok sizleri....

hoşgeldinnnnnn...............

ben çok şükür iyiyim canım sen nasılsın hayatın düzene girdimi

Canım çok yoruldum ama düzenledim.
Şimdi sıradan iş stresleri falan devam. Onlara alıştık zaten.
Önce elimiz altındaki sevdiklerimizin sağlıklarının ne değerli olduğunu anladığım bir süreç geçirdim.
Önümüzdeki hafta Eurofertil ve İstanbul Cerrahi ile öngörüşmelere gitmeye çalışacağım. Temmuz'da ikinci kez deneyeyim diyorum.

Var mı buralarda bir yaramazlık?

zuzucum..yanlış anlamıyorum aslında anlayamıyorum bazen..acıları sorma zaten bend eçektim sorun yok bizde hatta ben normal kalamaıkça eşim tüplede olmadı biel deyince üzülüyorum yoksa sende sorun varmı acaba demiyor bana...inşaaalah cnaım bebek olsun zaten bunları unuturum bile..onuda bunaltmak istemem canım..mutlaka oda çok üzülüyor ama göstermiyor tabiki..aslında oda bebeğimizi kucağına alınca anlıycek bende onu inşaallah..
sadece bebek için odaklı ilşikiye bende meraklı değilim ama olmuyor işte neyse bitane olsun bebeğimiz ondan sonra bebek odaklı olmaz 2.de gelirse hemen negüzel olur çok var bunu yaşıyan tabi egunalin dediği igib bizi bulurmu bilmem bu mucizede:26:
ooohh afiyet olsun canım..armutta aşermişim mis gib..nazlan kız imkansız şeyelr iste kocandan bu mevsimde olmayann artık öyel birşey yok ama

Son düzenleme:

çok şükür canım sıradan stresler hayatımızın demir başı rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın onlarla sınamasın....

atlatmış olmana çok sevindim başla tabi canımşöyle mis gibi bebişini al bi 9 ayda bırakma ....

topikte de bugünlerde üzücü günler yaşıyoruz yazarken bile içim sızlıyor ....

canım allah bugünlerimizi aratmasın gelecek bebişin ama önceliği eşine verip bebiş 2. sıradaymış gibi davranırsan ilişkiniz daha farklı olabilir ...

aslında iştahsızlığım devam ediyor ama aşardim galibaaa....
yok kız olmayan birşeyde istemeyeyim

yaaaaa bende bebek istıyorummmm beklıyorum beklıyorummmmm ama cokkkkkkkkkk istıyorummm gelırmı bı gun bılmıyorummm gelsın onu görmeden bıle cok sevıyorummmm

yaaaaa bende bebek istıyorummmm beklıyorum beklıyorummmmm ama cokkkkkkkkkk istıyorummm gelırmı bı gun bılmıyorummm gelsın onu görmeden bıle cok sevıyorummmm

zaten önceliğim kocam canım benim yaa...neys egece aşkı ilan yaparım burda yine
sen bilirsin ben dedim öylesine

kocişim acıktım diyo... ben mutfağın yolunu tutayım........

Afiyet olsun canım..
Bu arada bebeğiniz ağlayabilir diyooo sinir oldum niye ağlayabilir diyoda gülerbilir demiyooo
bol bol yoğurt ye bu ara.

bende bekliyorum
bende istiyorum
yani yalnız olmadığını söylüyorum

Dünyanın en güzel anneleri ve en güzel anne adayları nasıllar bakiiiiimmmmm....?

Özledim çok sizleri....

bende seni özledim çok oldu ama görüşmeyeli..
iyiymişsin okudum...
ve temmuz içi tedaviplanları varmış çok sevindim...

aaa sende gel hulusiye..
hatta çıkın çıkın gelin...en azından terapi olur bilhassa adamlarımız için...
hep diyorum annelik doğuştan babalık sonradan olmadır...
bizi tam olarak anlamalarını bekleyemeyiz zaten...
herşey çok güzel olacak evet zor geliyor buna inanmak bu aralar ama
anne olacaz inanıyorum sözde değil özde diyorummm..

bende geldim....

ama sen hep geliyon bende hep gidiyorum o anda bi türlü hasret gidemedik...

ah canım saol evet yalnız kalmadım bugün...
bugün de böyle olacakmış demek..
evet biraz detaya girdik ama kimse yoktuki bize kalmıştı topik istediğimizi yaptık bizde
bebeğimiz olsunda kanguru gibi kesemde taşırım ben onu heryere millet gibi ayak bağı olur muhabbeti asla yapmam...

evet ya benim eşimde bugun çalışıyo bende yanlızım

hee bizi senle benim koca günümüz yok benimki saat 12.30da çıktı boğazıda ağrıyodu ama:26:
hafta içi dökülürler şurayı gezidk yorulduk hasta olduk yağmurdan gezemedik v.s...kızlar...

kocalarımız firardalar...
napalım bizimde topiğimiz var

Son düzenleme:

gelicem bekle beni hulusi....herşey çok güzel olucak...yani bende asla yapmam yavrumu taşırıırm heryere
zaten gezmeci anne babası varkene ...
he valla detayada girdik istediğimiz yaptık döktük tasalarımızı umutlaırmızı....

:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…