okudum yazdıklarını kuzum.... ve bi kez daha anladım ki kadın olmak çok zor... hep alttan alan hep idare eden olmak zorundasın......
neden öyle diyosn
soru yok ama cevaplar
madde 1.ben bu ara çok iş yapmaıdğımdan seni kıskandım çok geldi galiba..
madde 2.saol gerçekten taş gbiyim ama yağlı taşlardanım çok sıkıyım ben...bülent abi benim idolüm zaten
madde 3.ben eşime bunları örnek verince bize niye olmuyor diyor adam haklıda galiba.evet ev taşıdım 3kere tık yok..3kardeşimiz evlendi kaynımla 4 olucak tık yok
diyorum belide olmaz...yani ben ilk hamileliğimdebunlarda yoktuki daha 2 aylık taze gelindim..hatta düşükten 3 ay sonra erken düşük giib bişey yaşadım parça geldi ama doktor yumurtayla sğermiizmiz uyuşmamış dedi..aşılamada kimysl gebeliğimdede bi telaşım yoktu..yani ben telaşta hamile kalamıyorum demekki..
bide buara ben 2 yıl önlisans okudum busenede yeterlilik belgesi şart ona uğraşıyorum..yani bana bir kafan dağılsın bişeyle uğraş derse kafasını kırıcam artık
bacım bende anlamıyorum unutanları benimd eherna aklımda hayalimde hele ikiz isteyeli çift bile görüyorum yaaa..araba yalnızken evde yemekte herdaim...
napalım senle benidebulsun diyeyim inşaallah...
madde 4..eşimde bende ilk olunca çok yorulduk ama olsun rabbim mutlugünleri göstersinde naparsak yapalım bizim biyanımız eksik bebeksiz olmak böyle tam değil
mutluluklarımız ....ayrıca kocamla gelip sen konuş ben yoruldum taammmııı çok denedim o sadece uğraşma oluruna bırak olursa olur olmazsa olmaz cevabını yapıştııyor..
ve bu konuşmalarımızın çoğununun sonunda ben saatlerce ağladığım oldu hoş artık o-nolduysa gözyaşlaırmda azaldı benim...
mesela akşam ben o testleri almaya çalışırken geldi gördü konuştu birsürü kafana koyduğunu yapıyosun v.s v.s..olsaydı tüple aşılamayla olurdu dedi kaç kere yıllardır..
SEN OLSAN NE DÜŞÜNÜRSÜN..ben adam kendi sperminden emin ama benden umudu kesmiş diyorum kalamadıkça...
ben tedavi dışıbişey konuşunca..ya benim bu imtihanımda var ve bebeğim olsun sen umrunda olmuycaksın dedim ona napıyım bunaldımm yaşamayan bilmez..
bu konu derin telde konuşalım biara..gün hesaplamak gereksiz bende anladım ama elimden geleni yapmak istiyorum ben heryola girerim ama eşsiz olmuyor işte..
ne çektiğimi bi bilsen..çok uzattım bu burdadabitmezz....bebek olsun isitiyor ama öyle işte...
madde 5....boşverenlerden olalım inşaal
madde 6..evet yazarken diyecketim gebe çok diye geldim bişi yok ortada ........canım millet benden rahatszı olur özeldende yazışıırız topik amacını aşmasın bence...
zuzu..yaptınızmı kısırı kocişle
Dünyanın en güzel anneleri ve en güzel anne adayları nasıllar bakiiiiimmmmm....?
Özledim çok sizleri....
ay ağlamasın meleğim... ben ağlarım onun yerine... bahtı güzel olsun yavrumun sağlığı yerinde olsun....elifnaz artık ağlayabilirmiş
o ağlasın doğarken ama ömrü boyunca sadece mutluluktan ağlasın bide bebekken az ağlasın anneyi üzmesin inşaallah
Dünyanın en güzel anneleri ve en güzel anne adayları nasıllar bakiiiiimmmmm....?
Özledim çok sizleri....
ben çok şükür iyiyim canım sen nasılsın hayatın düzene girdimi
niye acebaaaaaa
canım bence eşini yanlış anlıyorsun bende eşimi önce bebeğe sonra tüp bebeğe zor ikna ettim. önce diyordu sen bu kadar acı çektin bebek olmasa da olur artık acı çekmeni istemiyorum diyordu. bu durumu aştık ben tahlillerimi zorla yaptırdım tüp bebeğe gitmek için uğraş verdim bu son tedavimde dahil olmak üzere bu konuda zorlayan çabalayan hep bendim ve her defasında ona beklentilerimi isteklerimi söylememe rağmen resmen duvar gibiydi. (opu ve transfer günü hariç) bazen bende kızıyordum ve diyordum senin tuzun kuru nasılsa sorun bende diye adam bana kendini anlatmaya çalışıyordu ama ben anlamamışım şimdi anlıyorum pozitifi gördükten sonra bu konuda yeni bir insan oldu o kadar ilgili ki anlatamam o dönemler öyle aldırmaz durmasının sebebi aslında oda gerçek duygularını gösterirse negatif olduğunda benim daha çok üzülmemden korkmasıymış. bence senin eşinde öyledir sen bütün kapıları zorla tedavini organize et ve oda bu durumda üstüne düşenleri yapsın zeynep yola çıkınca sende onu daha iyi, anlarsın...
evet canım baya yedim halada yeme isteğim var yaniii :))))allah sonu mu hayır getirsin...
bu gecede rüyamda armut gördüm dalından koparıp koparıp yiyordum o kadar lezzetliydi kiii kociş gitmiş almış onu da yedimm
Canım çok yoruldum ama düzenledim.
Şimdi sıradan iş stresleri falan devam. Onlara alıştık zaten.
Önce elimiz altındaki sevdiklerimizin sağlıklarının ne değerli olduğunu anladığım bir süreç geçirdim.
Önümüzdeki hafta Eurofertil ve İstanbul Cerrahi ile öngörüşmelere gitmeye çalışacağım. Temmuz'da ikinci kez deneyeyim diyorum.
Var mı buralarda bir yaramazlık?
zuzucum..yanlış anlamıyorum aslında anlayamıyorum bazen..acıları sorma zaten bend eçektim sorun yok bizde hatta ben normal kalamaıkça eşim tüplede olmadı biel deyince üzülüyorum yoksa sende sorun varmı acaba demiyor bana...inşaaalah cnaım bebek olsun zaten bunları unuturum bile..onuda bunaltmak istemem canım..mutlaka oda çok üzülüyor ama göstermiyor tabiki..aslında oda bebeğimizi kucağına alınca anlıycek bende onu inşaallah..
sadece bebek için odaklı ilşikiye bende meraklı değilim ama olmuyor işte neyse bitane olsun bebeğimiz ondan sonra bebek odaklı olmaz 2.de gelirse hemen negüzel olur çok var bunu yaşıyan tabi egunalin dediği igib bizi bulurmu bilmem bu mucizede:26:
ooohh afiyet olsun canım..armutta aşermişim mis gib..nazlan kız imkansız şeyelr iste kocandan bu mevsimde olmayann artık öyel birşey yok ama
yaaaaa bende bebek istıyorummmm beklıyorum beklıyorummmmm ama cokkkkkkkkkk istıyorummm gelırmı bı gun bılmıyorummm gelsın onu görmeden bıle cok sevıyorummmm
çok şükür canım sıradan stresler hayatımızın demir başı rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın onlarla sınamasın....
atlatmış olmana çok sevindim başla tabi canımşöyle mis gibi bebişini al bi 9 ayda bırakma ....
topikte de bugünlerde üzücü günler yaşıyoruz yazarken bile içim sızlıyor ....
canım allah bugünlerimizi aratmasın gelecek bebişin ama önceliği eşine verip bebiş 2. sıradaymış gibi davranırsan ilişkiniz daha farklı olabilir ...
aslında iştahsızlığım devam ediyor ama aşardim galibaaa....
yok kız olmayan birşeyde istemeyeyim
kocişim acıktım diyo... ben mutfağın yolunu tutayım........
yaaaaa bende bebek istıyorummmm beklıyorum beklıyorummmmm ama cokkkkkkkkkk istıyorummm gelırmı bı gun bılmıyorummm gelsın onu görmeden bıle cok sevıyorummmm
Özledim çok sizleri....
evet haklısın canım napıyım bende hulusiye gidecem eşimle bi dahasına eşimde desin bana bunları ne güzel..
evet ben eşine şaşırmıştım yani dediklerine vay bee hulusiciğime bak...
kalbinde dualarında vardır ama biz kadınlar kadar yanmazlar galiba..dışarıda belli etmezler ya zaten erkekler..
kendimdende vazgeçerim herşeyde denerim sadece "anne"kelimesi için..
rabbim sağlıktan ayırmasın bizide bugünlerde geçicek inşaallah..rabbim kabul etsin dualarını canım benim....
bende geldim....
egunalcim bak buhafta sonunda bitek ben seni yalnız bırakmadım biraz fazla dert döktüm ama:18:
yaa yakınlaşmamıza dahada vesileymiş yaşancakmış işte..buhafta sonu hep evde olmam nedeniyle ne gün vardı ne gezme..
biz şehirdışına gitmekten maddi olarak anca düzeliyoruz şehiriçi gezemiyoruz valla
biay istanbul görümceme,geçen ay antepe,buayda trabzona düğüne aman bebeğim olsaydıda bende biraz geri kalsaydım
yada onlada giderdim çocuk biizim yoğun gündeme alışıcak mecbur
ya yazıalrı silsekmi fazlamı detaycı olmuşum..buarada ağlamadım çünkü soğan tatlıydı gözümü yakmadı..
yemeklerim pişti,b.makinasını çalıştırdım kocişte hastaya gezmeiyo dışaırda dostlar tatlı geldii
evet ya benim eşimde bugun çalışıyo bende yanlızım
hee bizi senle benim koca günümüz yok benimki saat 12.30da çıktı boğazıda ağrıyodu ama:26:
hafta içi dökülürler şurayı gezidk yorulduk hasta olduk yağmurdan gezemedik v.s...kızlar...
Afiyet olsun canım..
Bu arada bebeğiniz ağlayabilir diyooo sinir oldum niye ağlayabilir diyoda gülerbilir demiyooo
bol bol yoğurt ye bu ara.
bende bekliyorum
bende istiyorum
yani yalnız olmadığını söylüyorum
bende seni özledim çok oldu ama görüşmeyeli..
iyiymişsin okudum...
ve temmuz içi tedaviplanları varmış çok sevindim...
aaa sende gel hulusiye..
hatta çıkın çıkın gelin...en azından terapi olur bilhassa adamlarımız için...
hep diyorum annelik doğuştan babalık sonradan olmadır...
bizi tam olarak anlamalarını bekleyemeyiz zaten...
herşey çok güzel olacak evet zor geliyor buna inanmak bu aralar ama
anne olacaz inanıyorum sözde değil özde diyorummm..
ama sen hep geliyon bende hep gidiyorum o anda bi türlü hasret gidemedik...
ah canım saol evet yalnız kalmadım bugün...
bugün de böyle olacakmış demek..
evet biraz detaya girdik ama kimse yoktuki bize kalmıştı topik istediğimizi yaptık bizde
bebeğimiz olsunda kanguru gibi kesemde taşırım ben onu heryere millet gibi ayak bağı olur muhabbeti asla yapmam...
kocalarımız firardalar...
napalım bizimde topiğimiz var
gelicem bekle beni hulusi....herşey çok güzel olucak...yani bende asla yapmam yavrumu taşırıırm heryere
zaten gezmeci anne babası varkene ...
he valla detayada girdik istediğimiz yaptık döktük tasalarımızı umutlaırmızı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?