Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kocacımla ilgileneyim biraz...
yine gelirim...
geldiğimde herkes olsun taammıı

egunal@ tatlım beta hcg em 10.gün 41,33 çıktı. bn şimdi hamişmiyim yoksa ilaçlar mı ???? pufffff

Bi de belirtim yok diye dertleniyodun bak bal gibi HAMİLESİİNNNN...
Çok şükür Maşallahhh...
valla akşam akşam pek bi sevindim..
ne ilacı şekerim bu zamana ilaç etkisimi kalırmış...
daha 10.gün 12.gün bu değer en az 90 olur bu da süpper demek...
hadi kutlayalımm...
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

MAŞALLAH.. ALLAHIN İZNİYLE.. BİLMİYORUM YA NERDEN BİLİM İLK DENEMEM. HENÜZ EŞİMLE BEN BİDE SİZ BİLİYOSUNUZ :)) bu ana kadar herşeyi sizle paylaştım bunuda sizle paylaşmak istedim :)) Allahım herşeyin kalbine göre verir İnşallah.. TEŞEKKÜRLERRRR... Sizinde tey tey haberlerinizi bekleyelim. benimkide inşallah tutunur ve herşey olunda devam eder

hakkat balım hiç denk gelemedik senle.... biraz kocişimle ilgilendim bugün:))))) adam isyanlarda varsa yoksa kızların diye...... ayrıca bende sinir oldum ağlayabilirmiş meleğim ama komik olan kocişe yazıyı okuyunca kıyamam yavruma ağladığını duyarmıyız ama duyamayız dimi diyo.... sonrada şüpheye düşüp kulağını karnıma dayıyo:))))))))

ikinizede yarasın canımm artık büyüdü ya prenses bağırsak ve midenin yeri daraldı

valla büyüdü teyzesi.... yemek yerken dik oturmak zorundaa kaldığım için yemeğin sonuna doğru rahatsız olmaya başlıyorum...... inşallah yediklerim kızımada yarıyodur.... zaten yarın görücez yarayıp yaramadığınıu.....

az kaldı canım meleğine kavuşmana onada yarıyordur ama anne zayıf yapılı olduğu için bebişte tombiş tombiş olmaz herhalde sağlıklı olsun zayıf olsun önemli değil bence ..
ama elifnazdan bahsederken hep çok heyecanlanıyorum ayyy seni annesi olarak düşünemiyorummm

Slm kızlar biz geldik kızimla ne var ne yok kocam dıyorki geçtin mı klübe kızların yanına Ayol ne olucak bu adamların hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…