Tüp Bebek Günlüğümüz !

ah zuzum ya ben bile inanamıyorum anne olacağıma..... inşallah anneme çekmişimdir,, annem 4çocuğunuda fazla kilo almamasına rağmen 4kilonun üstünde doğurmuş....

inşallah canım sağlıklı ve sorunsuz bir gebelik nasip etsin Rabbim...

biz geldikkkk........

a haaa yakaladım seniii...
şimdide ezan okunuyor bi ibadete gidip gelecem...

ay yazık adama yaaa demek içerde gözyaşlarına boğulacak kızı sanıyoooo...
diyeydin ağlama yetisini kazandı sadece bu ağlayacak demek değil
gülerkende ultrason görüntüsü yakalayabilirsiniz..
çok güzel oluyooo...

kırmızılar bıttı bakalmm bu ay ne olack:)

hadi bakalım bundan sonrasında yolun açık olsun..

Slm kızlar biz geldik kızimla ne var ne yok kocam dıyorki geçtin mı klübe kızların yanına Ayol ne olucak bu adamların hali

ay evet şekerim bizim kulübümüz var takılıyoruz işte..
napacak adamlar kabullenmek zorundalar...
yoksa bu zor süreçte onları yer bitirirdik şükretsinlerki kk da döküyoruz içimizi..
onlarada cici taraflarımız kalıyoooo...

merhaba kizlar nasilsiniz yine size geldim sizsiz yapamaiyorum illaki sizi gormem lazimmmmm.

iyiyiz canım yazdıklarını okudum...
acaba tek yumurta ikizlerinmi var ki göbişte..
2 arkadaşımızın tek yumurta ikizi var topikte...
kalp atışını belki sonra duyacaksındır...

kırmızılar bıttı bakalmm bu ay ne olack:)

hayırlısı olsunn...

Slm kızlar biz geldik kızimla ne var ne yok kocam dıyorki geçtin mı klübe kızların yanına Ayol ne olucak bu adamların hali

a. selam hoşgeldiniz canım ... adamlar ne olacak onlarda bir topik açacak

merhaba kizlar nasilsiniz yine size geldim sizsiz yapamaiyorum illaki sizi gormem lazimmmmm.

gel gülüm çık çık gel

ah zuzum ya ben bile inanamıyorum anne olacağıma..... inşallah anneme çekmişimdir,, annem 4çocuğunuda fazla kilo almamasına rağmen 4kilonun üstünde doğurmuş....

inan canım karnında kanlı canlı bebişin var aşkla sana ve babasına kavuşacağı günü bekliyorrr

maşallah annene 4 kilo da her kadının harcı değil hele normal doğumlaaa:18::18::18:

Şekerim sen nasılsın bebişlerini aldın göbişe şimdi nasılsın ne durumdasın??

Evet tatlım haklisin burda neler paylaşıyoruz neler ee Benm ki haftada 3aksam yanım da olunca batmaya başladı galiba kk kocama ama Allah tan saka yapıyor
Maşallah bir hamile daha eklenmiş aramıza hamdolsun oh oh sayımız artsin insallh hergecen gun

Süper bir yaklaşım süper olur keske onların da erkekler kulubü olsa harika olurdu bebislerin nasıl bakalim

arkadasim ilk konrolum cumaydi ve alttan bakti dedi 6+3 gunluk dedi
birtane gayet yerinde kalp atisinida iyi dedi ama
sanki birtane daha vardedi kalp atisi yokdedi ama kesin bisey diyemem dedi
iki hafta sonratam belli olur dedi,esimle cok sasirdik keske ole biseyi bize demeselerdi
bize endisede birakti bide ben korkmaya basladim
tr deki gibi ole kan degerlerin yukselisine hic bakmadilar burda
simdi meraktan oluyyorum,allahim saglik versin rabbim tamamina erdirsin ins
arkadasim sen burda hic karsilastinmi ikiz gebelikte sonradan ikinci bebegin kalbinin atmasini?
artik ayin 4unu beklemekten baska care yok
sen biseyler de bana biraz olsun ben rahatlayim arkadasim.
ha bide tek emriyo konmustu

Ekimden beri beraberiz eskilerden bahsediyorum sonradan da katılanlarla kocaman bir aile olduk,yakında bebeklerimizde doğmaya başlayacaklar birer birer ve istiyorum ki anne olmayanlar her geçen gün azalsın...

zuzucum sen tam olarak kac haftalik hamilesin ekoda benimkine doktor ayin 18 de 6+3 dedi
herhalde senle ayniyiz
ama bensenden bir hafta once transver olmustum degilmi

canım kalp atışını duymuşsunuz ne gerek var kan değerine.... tek embriyo bile transfer edilmiş olsa o kendi içinde ikiye bölünmüştür..... ama ikizlerde birinin gelişimi genelde geriden geldiği için kalpa atışını sonradan duyabilirsin..

tek embriyo konduğunu ve detayına kadar neler yaşadığını hatırlıyorum canım..
ikizlerde bebeklerden biri genelde geriden gelir ve sonradan kalp atışı duyulabildiğini biliyorum..
ama tek yumurta ikizinde yani tek embriyonun ikizinde de aynı şey oluyormu bilmiyorum...
varsa ikinci bebek ikiz olmasından kaynaklı sonradan kalp atışı duyulabilir böyle bir ihtimal var yani..
ayrıca korkacağın bir şey yokki Maşallah bir tanesi sizinle diğeri varsada yaşamıyorsa sorun olmaz sakın takılma buna...
haneymooner arkadımızda 3 kese göründü ama bir tanesinden kalp atımı aldılar ve çok şükür gayet iyi...
herşey yolunda keyfini çıkar sadece..ikinci kalp atışınıda duyarsanız tadından yenmez...

Ekimden beri beraberiz eskilerden bahsediyorum sonradan da katılanlarla kocaman bir aile olduk,yakında bebeklerimizde doğmaya başlayacaklar birer birer ve istiyorum ki anne olmayanlar her geçen gün azalsın...

Ay insallh cnm benim Amin hergün azalsın hamile sayımız artsin insallhhhh bebeklerimize kocaman bir aile olalım burda

nasılsınız ben yarın doktora gidecem ya bugün puregen iğnemin saatini geçirdim telefonun alarmını ayarlamştım ama duymamışım bişey olurmu canım ya üzüldüm yani hep saatinde oluyodum ama bügün geçti bikaç saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…