az kaldı canım meleğine kavuşmana onada yarıyordur ama anne zayıf yapılı olduğu için bebişte tombiş tombiş olmaz herhalde sağlıklı olsun zayıf olsun önemli değil bence ..
ama elifnazdan bahsederken hep çok heyecanlanıyorum ayyy seni annesi olarak düşünemiyorummm
MAŞALLAH.. ALLAHIN İZNİYLE.. BİLMİYORUM YA NERDEN BİLİM İLK DENEMEM. HENÜZ EŞİMLE BEN BİDE SİZ BİLİYOSUNUZ :)) bu ana kadar herşeyi sizle paylaştım bunuda sizle paylaşmak istedim :)) Allahım herşeyin kalbine göre verir İnşallah.. TEŞEKKÜRLERRRR... Sizinde tey tey haberlerinizi bekleyelim. benimkide inşallah tutunur ve herşey olunda devam eder
biz geldikkkk........
hakkat balım hiç denk gelemedik senle.... biraz kocişimle ilgilendim bugün:))))) adam isyanlarda varsa yoksa kızların diye...... ayrıca bende sinir oldum ağlayabilirmiş meleğim ama komik olan kocişe yazıyı okuyunca kıyamam yavruma ağladığını duyarmıyız ama duyamayız dimi diyo.... sonrada şüpheye düşüp kulağını karnıma dayıyo:))))))))
kırmızılar bıttı bakalmm bu ay ne olack:)
Slm kızlar biz geldik kızimla ne var ne yok kocam dıyorki geçtin mı klübe kızların yanınaAyol ne olucak bu adamların hali
merhaba kizlar nasilsiniz yine size geldim sizsiz yapamaiyorum illaki sizi gormem lazimmmmm.
kırmızılar bıttı bakalmm bu ay ne olack:)
Slm kızlar biz geldik kızimla ne var ne yok kocam dıyorki geçtin mı klübe kızların yanınaAyol ne olucak bu adamların hali
merhaba kizlar nasilsiniz yine size geldim sizsiz yapamaiyorum illaki sizi gormem lazimmmmm.
ah zuzum ya ben bile inanamıyorum anne olacağıma..... inşallah anneme çekmişimdir,, annem 4çocuğunuda fazla kilo almamasına rağmen 4kilonun üstünde doğurmuş....
Evet tatlım haklisin burda neler paylaşıyoruz neler ee Benm ki haftada 3aksam yanım da olunca batmaya başladı galiba kk kocama ama Allah tan saka yapıyorinşallah canım sağlıklı ve sorunsuz bir gebelik nasip etsin Rabbim...
a haaa yakaladım seniii...
şimdide ezan okunuyor bi ibadete gidip gelecem...
ay yazık adama yaaa demek içerde gözyaşlarına boğulacak kızı sanıyoooo...
diyeydin ağlama yetisini kazandı sadece bu ağlayacak demek değil
gülerkende ultrason görüntüsü yakalayabilirsiniz..
çok güzel oluyooo...
hadi bakalım bundan sonrasında yolun açık olsun..
ay evet şekerim bizim kulübümüz var takılıyoruz işte..
napacak adamlar kabullenmek zorundalar...
yoksa bu zor süreçte onları yer bitirirdik şükretsinlerki kk da döküyoruz içimizi..
onlarada cici taraflarımız kalıyoooo...
hayırlısı olsunn...
a. selam hoşgeldiniz canım ... adamlar ne olacak onlarda bir topik açacak
gel gülüm çık çık gel
inan canım karnında kanlı canlı bebişin var aşkla sana ve babasına kavuşacağı günü bekliyorrr
maşallah annene 4 kilo da her kadının harcı değil hele normal doğumlaaa:18::18::18:
Evet tatlım haklisin burda neler paylaşıyoruz neler ee Benm ki haftada 3aksam yanım da olunca batmaya başladı galiba kk kocama ama Allah tan saka yapıyor
Maşallah bir hamile daha eklenmiş aramıza hamdolsun oh oh sayımız artsin insallh hergecen gun
Süper bir yaklaşım süper olur keske onların da erkekler kulubü olsa harika olurdu bebislerin nasıl bakalim
hoşgeldinizzzzzzzzz..........
yani adamlar rahatlar diyecem ama yazışabilirler mi bilmiyorum
onlarda allaha emanetler inşallah büyüyorlardır içerde
arkadasim ilk konrolum cumaydi ve alttan bakti dedi 6+3 gunluk dedi
birtane gayet yerinde kalp atisinida iyi dedi ama
sanki birtane daha vardedi kalp atisi yokdedi ama kesin bisey diyemem dedi
iki hafta sonratam belli olur dedi,esimle cok sasirdik keske ole biseyi bize demeselerdi
bize endisede birakti bide ben korkmaya basladim
tr deki gibi ole kan degerlerin yukselisine hic bakmadilar burda
simdi meraktan oluyyorum,allahim saglik versin rabbim tamamina erdirsin ins
arkadasim sen burda hic karsilastinmi ikiz gebelikte sonradan ikinci bebegin kalbinin atmasini?
artik ayin 4unu beklemekten baska care yok
sen biseyler de bana biraz olsun ben rahatlayim arkadasim.
ha bide tek emriyo konmustu
arkadasim ilk konrolum cumaydi ve alttan bakti dedi 6+3 gunluk dedi
birtane gayet yerinde kalp atisinida iyi dedi ama
sanki birtane daha vardedi kalp atisi yokdedi ama kesin bisey diyemem dedi
iki hafta sonratam belli olur dedi,esimle cok sasirdik keske ole biseyi bize demeselerdi
bize endisede birakti bide ben korkmaya basladim
tr deki gibi ole kan degerlerin yukselisine hic bakmadilar burda
simdi meraktan oluyyorum,allahim saglik versin rabbim tamamina erdirsin ins
arkadasim sen burda hic karsilastinmi ikiz gebelikte sonradan ikinci bebegin kalbinin atmasini?
artik ayin 4unu beklemekten baska care yok
sen biseyler de bana biraz olsun ben rahatlayim arkadasim.
ha bide tek emriyo konmustu
Ekimden beri beraberiz eskilerden bahsediyorum sonradan da katılanlarla kocaman bir aile olduk,yakında bebeklerimizde doğmaya başlayacaklar birer birer ve istiyorum ki anne olmayanlar her geçen gün azalsın...
Cnm hosbuldukkkk kızın nasıl bakalım yaa bu aksam bm birazcık ağrım var kasıklarda adet sancısı gibi tam öyle de değil ama ay iyice korkak oldum ben herseyden yaa akasyacim. Birşey sorucm siz esinle hiç oyu. Oynuyormusunuz
Ay insallh cnm benimAmin hergün azalsın hamile sayımız artsin insallhhhh bebeklerimize kocaman bir aile olalım burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?