canım kalp atışını duymuşsunuz ne gerek var kan değerine.... tek embriyo bile transfer edilmiş olsa o kendi içinde ikiye bölünmüştür..... ama ikizlerde birinin gelişimi genelde geriden geldiği için kalpa atışını sonradan duyabilirsin..
yani adamlar rahatlar diyecem ama yazışabilirler mi bilmiyorum
onlarda allaha emanetler inşallah büyüyorlardır içerde
Aminnnn inşallah canım..
çok şükür biri daha hamile ve inşallah sonuna kadar sorunsuzca devam eder...
nasılsınız ben yarın doktora gidecem ya bugün puregen iğnemin saatini geçirdim telefonun alarmını ayarlamştım ama duymamışım bişey olurmu canım ya üzüldüm yani hep saatinde oluyodum ama bügün geçti bikaç saat
hayıııırrr yazışamazlar en fazla iş,maç vs..lerden yazabilirler..
düşünsene biz neler yazıyoruz burda...
ekşın var bu akşam diyebiliyoruz aynı şeyi kocişlerin demesi mümkünmü aslaaaa
karımı doktor muayene ederken dediki şu gün ilişkiye girin vs...yazabilirlermi aslaaaa
zuzucum sen tam olarak kac haftalik hamilesin ekoda benimkine doktor ayin 18 de 6+3 dedi
herhalde senle ayniyiz
ama bensenden bir hafta once transver olmustum degilmi
nasılsınız ben yarın doktora gidecem ya bugün puregen iğnemin saatini geçirdim telefonun alarmını ayarlamştım ama duymamışım bişey olurmu canım ya üzüldüm yani hep saatinde oluyodum ama bügün geçti bikaç saat
DOĞRU SÖYLÜYOSUN.. hepimiz burda çok şey öğrendik..... rabbim size kolaylık versin.....akasyacim insanoglu iste merak ediyor biraz sabirli olsam iki hafta sonra netlesir
fazla bi bilgim yok tr deki gibi herseyi doktora soramiyoruz
sag olun sizler sayesinde doktora bile ihtiyac duymuyoruz
akasyacim dusun egunal olmaaydi ben oteki dunyayi boylayacaktim
rahatsizligimin tedaviden oldugunu dusunup doktora gitmiycektim
cunku doktorlar bana transverden 14 gun sonra evde test yap cikarsa bizede haber ver dediler hepsi bu
yani burda kurtlarin elindeyiz.
hayıııırrr yazışamazlar en fazla iş,maç vs..lerden yazabilirler..
düşünsene biz neler yazıyoruz burda...
ekşın var bu akşam diyebiliyoruz aynı şeyi kocişlerin demesi mümkünmü aslaaaa
karımı doktor muayene ederken dediki şu gün ilişkiye girin vs...yazabilirlermi aslaaaa
Ay cok komik cok yazmamaz ki onlar boyleseyler
iyimisin????? bütün gece rüyamda seninle uğraştım ağlayarak uyanmışım......
tek embriyo konduğunu ve detayına kadar neler yaşadığını hatırlıyorum canım..
ikizlerde bebeklerden biri genelde geriden gelir ve sonradan kalp atışı duyulabildiğini biliyorum..
ama tek yumurta ikizinde yani tek embriyonun ikizinde de aynı şey oluyormu bilmiyorum...
varsa ikinci bebek ikiz olmasından kaynaklı sonradan kalp atışı duyulabilir böyle bir ihtimal var yani..
ayrıca korkacağın bir şey yokki Maşallah bir tanesi sizinle diğeri varsada yaşamıyorsa sorun olmaz sakın takılma buna...
haneymooner arkadımızda 3 kese göründü ama bir tanesinden kalp atımı aldılar ve çok şükür gayet iyi...
herşey yolunda keyfini çıkar sadece..ikinci kalp atışınıda duyarsanız tadından yenmez...
Nasilsiniz iyisiniz inşallah? Ne kadar çok hamiş var ya su an, inşallah hepiniz sag salim kavuşursunuz, sizleri görünce mutlu oluyorum ;-)
Eskiden transferi olup tutmayanları görünce, ben hayatta bu acıya dayanamayacagimi düşünüyordum ama Rabbim gücünü veriyor, hayatta devam ediyor..
Egunal sen nasılsın? Tedavin ne durumda?
sag ol canim insallah hersey yolunda gider,
cevaplariniz sayesinde inan cokk rahatliyorum
rabbim seninde gonlunun muradini versin arkadasimin
burda herkesin gonlundesin birimizin duasi olmazsa digerimizin duasi kabul olur insallahhh
bizleride sevindirirsin insallahhh arkadasim
emelcim..aynısı ben anneler gününde yaşadım en son...
seninde herşey çok taze..sende güçlü dur bakalım ben kendimi okadar sıkmışımki yani çoğuna cevap vermedim
gözlerim dolmadı çok dik durdum hatta o konu konuşulan tarafla muahtap olmadım..
diyen olmuştur.."MAAŞALLAH BU R.....A...NEKADAR DAYANIKLI ODUN GİBİ
anne olamadığımı sağolsunlr çok hissettirdiler..
ama bizim toplumumuz böyle..
bekara evlend diye söyle rdururlar hep böyledir kendimizden başka herkes bizi ilgilendirir hesabı işte..
aslında dua ediyolar çok dile getiriyorlar güya bu bize iyilik yani bizle ilgileniyomuş olmak gibi niyetleri o bazende..
ama fazlası acı veriyor ama yaşamadıklarından bilmiyorlar..
ya ben yeğenimi ankaraya görmeye gittim ağzımın tadıyla sevemedim her kucağıma aldığımda babaannem ağlamaklı
misaifrler seninde olsun demeler,içten seversem rahim bebek sitermiş tövbe yaa rabb.m verirse olucak...
yani burnumdan geldi kimse yokke doya doya sevidm kokladım kuzumu
işte böyleee annem biel telefonda göznüaydın veriyorum ben gayte rahatım babaanne oldun diyorum,onun sesi değişt,"
rabbbim sizede versin ben buruğum "dedi...
kimi derki"çok istemeki bebek olsun kafanda at,aşırı isteme..."...
kimi derki"çok iste bebek sev içten sev hatta kreşlere takıl".psikolojide varmışş:26:
kimi derki"senden iyiis yok gez takıl"böyle öküzlerde var ve azçok senin evlat hasreti çektiğini bilerek söylüyor
bende derimki "ben yine gezerim nolcek çocuk olmayla
..rabbim bize tez zamanda evlat sağlıkla naisp etsinde
bize bebeği olmayana iyi yaklaşmayı nbasip etsin bugünleirmizi unutturmadan......RELAKS OL BİZİ DÜŞÜN MUTLU OL CANIM..BAK BİZLE OLUNCA
BİLE BUKADAR CANIMIZ YANMIYOR ÇÜNKÜ ANLIYORUZ BİZ BİRBİRİMİZİİ..
egunalcım çok teşekkür ederim canım ya ay ne bilim tedirgin oluyorum iyi ki varsınız valla ALLAHIM tez zamanda yüzümüzü güldürsün
evet ama çok sık değil:)))))
aa hayır olsunnn canım,,nasıl gördün??iyiyim çok şükür,açlıkk dışında tabi,doyamıyorum bir türlüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?