Tüp Bebek Günlüğümüz !

akasyacim insanoglu iste merak ediyor biraz sabirli olsam iki hafta sonra netlesir
fazla bi bilgim yok tr deki gibi herseyi doktora soramiyoruz
sag olun sizler sayesinde doktora bile ihtiyac duymuyoruz
akasyacim dusun egunal olmaaydi ben oteki dunyayi boylayacaktim
rahatsizligimin tedaviden oldugunu dusunup doktora gitmiycektim
cunku doktorlar bana transverden 14 gun sonra evde test yap cikarsa bizede haber ver dediler hepsi bu
yani burda kurtlarin elindeyiz.

Nasilsiniz iyisiniz inşallah? Ne kadar çok hamiş var ya su an, inşallah hepiniz sag salim kavuşursunuz, sizleri görünce mutlu oluyorum ;-)
Eskiden transferi olup tutmayanları görünce, ben hayatta bu acıya dayanamayacagimi düşünüyordum ama Rabbim gücünü veriyor, hayatta devam ediyor..

Egunal sen nasılsın? Tedavin ne durumda?

yani adamlar rahatlar diyecem ama yazışabilirler mi bilmiyorum
onlarda allaha emanetler inşallah büyüyorlardır içerde

hayıııırrr yazışamazlar en fazla iş,maç vs..lerden yazabilirler..
düşünsene biz neler yazıyoruz burda...
ekşın var bu akşam diyebiliyoruz aynı şeyi kocişlerin demesi mümkünmü aslaaaa
karımı doktor muayene ederken dediki şu gün ilişkiye girin vs...yazabilirlermi aslaaaa

Bir iğnedeki gecikmeden bişi olmaz canım endişelenme...

Son düzenleme:

Ay cok komik cok yazmamaz ki onlar boyleseyler

zuzucum sen tam olarak kac haftalik hamilesin ekoda benimkine doktor ayin 18 de 6+3 dedi
herhalde senle ayniyiz
ama bensenden bir hafta once transver olmustum degilmi

canım 19 nisanda 3. gün embriyosu transfer edildi .bana da sen daha öncesin diye geliyor ama emin değilim bende 15 mayıs t 5+5 tim demek ki bebeklerin arasında iki gün var :)))

birşey olmaz canım artık yine aynı saatinden devam edersin....

DOĞRU SÖYLÜYOSUN.. hepimiz burda çok şey öğrendik..... rabbim size kolaylık versin.....

Ay cok komik cok yazmamaz ki onlar boyleseyler

bence de o yüzden çok komik olurlar

sag ol canim insallah hersey yolunda gider,
cevaplariniz sayesinde inan cokk rahatliyorum
rabbim seninde gonlunun muradini versin arkadasimin
burda herkesin gonlundesin birimizin duasi olmazsa digerimizin duasi kabul olur insallahhh
bizleride sevindirirsin insallahhh arkadasim

canımcım benim sonucum belli oldu hatta yazıştıkya
değerim 200 e kadar çıktı ama yeterli artış olmadığında ilacı kes kanama başlasın dedi doktorum ve kanamayla bebişime veda ettim...
yeni tedavi için en az 2 ay var...bu arada kendiliğinden gelir diye çabalayacaz..inşallah tedaviye gerek kalmadan gelecek bebeğim...

merabayınnnnn nasılsınız kızlarr..
çok şükür çook güzel bir şekilde atlattık..gereksizlerle karşılaşmadım..en azından dikkat ettim olmaması için...

egunalcım çok teşekkür ederim canım ya ay ne bilim tedirgin oluyorum iyi ki varsınız valla ALLAHIM tez zamanda yüzümüzü güldürsün

Amiinnnnn inşallah canım benim...
Sohbetlerimizin dışında birbirimize yardımcı olmak içinde bir aradayız...
Aynen öyle kimin kime duası kabul bilemeyiz ve birbirimize dua etmeliyiz..

Ne kadar güzel yazilmis ve ne kadar dogru maalesef.. Dün bende bı topluluğa girdim ve ben bide fazla kimseye söylemedim henüz durumumuza ilgili bişey. Herkez biliyor sanki, cogu bana birden, Allah herseyi zamanına göre verir vs. gibi laflar söyler oldu niyeyse. Kaç yıllık evliymisim filan millete yeni malzeme, nerden duyyorlarsa. Milletimiz ne yazikki gercekten böyle....

aa hayır olsunnn canım,,nasıl gördün??iyiyim çok şükür,açlıkk dışında tabi,doyamıyorum bir türlüü

detayları tam hatırlamıyorum ama pek iyi değildi rüyam... dedim ya ağlayarak uyandım.... gerçi ömrünü uzatmakmış ama yine sevmedim rüyayı.... ama rüyanın bi kısmında senin yerine lotus geçti..... ama başındaki ve sonundaki sendin....

ıyı geceler kızlar
ya bu e2 testı oncesı ac veya tok olmak onemlımı

sabah gıdıcem de kahvaltı yapıp gıtsem olurmu
bugun 4. ıgnemı yaptım bakalım durum ne olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…