merabayınnnnn nasılsınız kızlarr..
çok şükür çook güzel bir şekilde atlattık..gereksizlerle karşılaşmadım..en azından dikkat ettim olmaması için...
canımcım benim sonucum belli oldu hatta yazıştıkya
değerim 200 e kadar çıktı ama yeterli artış olmadığında ilacı kes kanama başlasın dedi doktorum ve kanamayla bebişime veda ettim...
yeni tedavi için en az 2 ay var...bu arada kendiliğinden gelir diye çabalayacaz..inşallah tedaviye gerek kalmadan gelecek bebeğim...
ıyı geceler kızlar
ya bu e2 testı oncesı ac veya tok olmak onemlımı
sabah gıdıcem de kahvaltı yapıp gıtsem olurmu
bugun 4. ıgnemı yaptım bakalım durum ne olmus
merabayınnnnn nasılsınız kızlarr..
çok şükür çook güzel bir şekilde atlattık..gereksizlerle karşılaşmadım..en azından dikkat ettim olmaması için...
Anladım cnm dr uma soramiyorum utanıyorum ki sana sorayım dedim sen ben dn hafta olarak Öndesin sonuçta merak ettim biz korkuyoruz yani ben esim de tedirgin oluyor varmı bana tavsiyenn
detayları tam hatırlamıyorum ama pek iyi değildi rüyam... dedim ya ağlayarak uyandım.... gerçi ömrünü uzatmakmış ama yine sevmedim rüyayı.... ama rüyanın bi kısmında senin yerine lotus geçti..... ama başındaki ve sonundaki sendin....
açlık tokluk önemli değil yap kahvaltını rahatça git....
saoalsın canım ole yapayım o zaman ..
merakedıyombakalım kac yumurtam olmus e2 cok yukseldımı acaba
hayrlısı yarın yazıp fıkırlerınızı alırım ınsallah
çok şükür canım boşu boşuna gerildinn
o kadarda gerdin kendini bak bişi olmamış işteee...
sen göbişindekini düşünmeden kendine gerilim yaratacak bi olay illa bulacan yani..
boşver desinler etsinler senin hedefin belli sonra bildirirsin hadlerini...
tüp bebişte de cenazeydi vs..derken gitti bebiş...
sen bu dönemlerde rahat olman gerekirken stresin gerilimin içine balıklama dalıyorsun...
kızıyorum valla...
gündüz kuaföde dek geldim diye geriliyorsun...
sanki bu insanlar değişecek madem aynı ortama giriyorsun amaaannn de sallama...
en azından test gününe kadar umrunda olmasın..
emek veriyorsun o kadar böyle ottan b..tan sebepler yüzünden üzülüyor geriliyorsun..
neyse kızdım ben sana bugün...
Evet onu biliyorum;-) tekrar ne zaman başlıcaksin diye sorcaktim, yanlış sordum;-) bende öyle istiyorum, ama bizde biraz zor. Bitkisel ilaçlar çok faydalı, inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız senden;-)
Dondurulmuslarin varmı? Doktorun ikinci adetine başlayabiliriz dedimi?
Ben 2 haftaya tekrar adet olcam herhalde, ama ne zaman tekrar transfere istanbula gitsem bilmiyorum. İnsan yoruluyor gercekten. Aslında önümüzdeki ay gitsem iyi olur, döndürülmüşler da bitiyor o zaman...
ah canım olsa bile o tavsiyeler burdan verilmezkiama ön ekşını uzun tutup sonuç kısmını hızlandırmak gerekiyo....
çok şükür canım boşu boşuna gerildinn
o kadarda gerdin kendini bak bişi olmamış işteee...
sen göbişindekini düşünmeden kendine gerilim yaratacak bi olay illa bulacan yani..
boşver desinler etsinler senin hedefin belli sonra bildirirsin hadlerini...
tüp bebişte de cenazeydi vs..derken gitti bebiş...
sen bu dönemlerde rahat olman gerekirken stresin gerilimin içine balıklama dalıyorsun...
kızıyorum valla...
gündüz kuaföde dek geldim diye geriliyorsun...
sanki bu insanlar değişecek madem aynı ortama giriyorsun amaaannn de sallama...
en azından test gününe kadar umrunda olmasın..
emek veriyorsun o kadar böyle ottan b..tan sebepler yüzünden üzülüyor geriliyorsun..
neyse kızdım ben sana bugün...
ah canım olsa bile o tavsiyeler burdan verilmezkiama ön ekşını uzun tutup sonuç kısmını hızlandırmak gerekiyo....
Anladım cnm dr uma soramiyorum utanıyorum ki sana sorayım dedim sen ben dn hafta olarak Öndesin sonuçta merak ettim biz korkuyoruz yani ben esim de tedirgin oluyor varmı bana tavsiyenn
detayları tam hatırlamıyorum ama pek iyi değildi rüyam... dedim ya ağlayarak uyandım.... gerçi ömrünü uzatmakmış ama yine sevmedim rüyayı.... ama rüyanın bi kısmında senin yerine lotus geçti..... ama başındaki ve sonundaki sendin....
hayırlısı olsun canım güzel düşün güzel olsun ama unutma kaliteli bir yumurta ve ondan oluşacak 1 embriyo seni anne etmeye yeter
cnm sen naletliklerini bir görsen o eşimin ablasının..biliyorsun daha tüpün ilaçlarını kullanırken kıllığını ve kıskançlığını yapmıştı..
detaya girmeyeceğim evimin huzurunu bozacak şeyler yaptı aşılamadan 1 hafta önce ve beni hayli üzdü..buna eşimin babasıda kızından taraf tuttu..eşim ve bana karşı cephe alınmış durumda..
takmamda neden söylim..ben k.validemlerle yakın oturuyorum..anı anını tutmaz gelir..şimdi birde kandil faslımız var..gitsek mi gitmesek mi diye muallaktayız eşimle..
çünkü babayla konuşmuyoruz..
ahh be cnm yaşadıklarımı görsen son 1 aydır..hakverirsin eminim..ben yapım gereğide hassasım güldenim inanki..alınganlığımda hatsafadadır..çok korkuyorum bir insanı üzmekten ve üzülmekten..kızdan iğrendim..yüzünü bşle görmek istemiyorum..çünkü lafları aklıma geliyor..ve hemen kan beynime sıçrıyor..
noluyoooo burdaaa ne konuşuyonuz siz aranızda yakaladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?