Tüp Bebek Günlüğümüz !

Evet onu biliyorum;-) tekrar ne zaman başlıcaksin diye sorcaktim, yanlış sordum;-) bende öyle istiyorum, ama bizde biraz zor. Bitkisel ilaçlar çok faydalı, inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız senden;-)

Dondurulmuslarin varmı? Doktorun ikinci adetine başlayabiliriz dedimi?
Ben 2 haftaya tekrar adet olcam herhalde, ama ne zaman tekrar transfere istanbula gitsem bilmiyorum. İnsan yoruluyor gercekten. Aslında önümüzdeki ay gitsem iyi olur, döndürülmüşler da bitiyor o zaman...

merabayınnnnn nasılsınız kızlarr..
çok şükür çook güzel bir şekilde atlattık..gereksizlerle karşılaşmadım..en azından dikkat ettim olmaması için...

o kadarda gerdin kendini bak bişi olmamış işteee...
sen göbişindekini düşünmeden kendine gerilim yaratacak bi olay illa bulacan yani..
boşver desinler etsinler senin hedefin belli sonra bildirirsin hadlerini...
tüp bebişte de cenazeydi vs..derken gitti bebiş...
sen bu dönemlerde rahat olman gerekirken stresin gerilimin içine balıklama dalıyorsun...
kızıyorum valla...
gündüz kuaföde dek geldim diye geriliyorsun...
sanki bu insanlar değişecek madem aynı ortama giriyorsun amaaannn de sallama...
en azından test gününe kadar umrunda olmasın..
emek veriyorsun o kadar böyle ottan b..tan sebepler yüzünden üzülüyor geriliyorsun..
neyse kızdım ben sana bugün...

Anladım cnm dr uma soramiyorum utanıyorum ki sana sorayım dedim sen ben dn hafta olarak Öndesin sonuçta merak ettim biz korkuyoruz yani ben esim de tedirgin oluyor varmı bana tavsiyenn

ah canım olsa bile o tavsiyeler burdan verilmezki ama ön ekşını uzun tutup sonuç kısmını hızlandırmak gerekiyo....

Tatlım senin popon açıkta kalmış

saoalsın canım ole yapayım o zaman ..

merakedıyombakalım kac yumurtam olmus e2 cok yukseldımı acaba

hayrlısı yarın yazıp fıkırlerınızı alırım ınsallah

hayırlısı olsun canım güzel düşün güzel olsun ama unutma kaliteli bir yumurta ve ondan oluşacak 1 embriyo seni anne etmeye yeter

hayırlısı olsun canım güzel düşün güzel olsun ama unutma kaliteli bir yumurta ve ondan oluşacak 1 embriyo seni anne etmeye yeter

çok şükür canım boşu boşuna gerildinn

cnm sen naletliklerini bir görsen o eşimin ablasının..biliyorsun daha tüpün ilaçlarını kullanırken kıllığını ve kıskançlığını yapmıştı..
detaya girmeyeceğim evimin huzurunu bozacak şeyler yaptı aşılamadan 1 hafta önce ve beni hayli üzdü..buna eşimin babasıda kızından taraf tuttu..eşim ve bana karşı cephe alınmış durumda..
takmamda neden söylim..ben k.validemlerle yakın oturuyorum..anı anını tutmaz gelirler..şimdi birde kandil faslımız var..gitsek mi gitmesek mi diye muallaktayız eşimle..
çünkü babayla konuşmuyoruz..
ahh be cnm yaşadıklarımı görsen son 1 aydır..hakverirsin eminim..ben yapım gereğide hassasım güldenim inanki..alınganlığımda hatsafadadır..çok korkuyorum bir insanı üzmekten ve üzülmekten..kızdan iğrendim..yüzünü bşle görmek istemiyorum..çünkü lafları aklıma geliyor..ve hemen kan beynime sıçrıyor..

doktorla daha görüşmedim canım..
salı günü randevu almayı düşünüyorum...
bi durum değerlendirmesi yaptıktan sonra bundan sonraki rotamızı belirleriz..
kendiliğinden olma durumumuz olduğundan bunu değerlendirelim diyoruz bi dahaki tedaviye...
bildiğim 2 tedavi arasında en az 2 ay oluyor...
dondurulmuşum yok maalesef..
ilk tüp bebişte ihmaller kurbanı oldum resmen 12 embriyom vardı birini transfer ettiler diğerleriyle ilgili yaşıyorlar ama dondurulacak kalitede değil deyip geçtiler ayak üstü saçma bi açıklama yapıldı yani tam bilgide alamadım eminde değilim noldu...ikinci tüp bebektede ultrasonda 20 ye yakın görülen yumurtadan sadece 3 tanesi toplanabildiğinden dondurulmuşum yine olmadı çatlatma iğnesi görevini yapmayınca yumoşların sadece 3 tanesi çatlayabilmiş onlarıda aldılar zaten..anlayacağın ben tedaviye taaa baştan başlayacam...

çok şükür canım boşu boşuna gerildinn

cnm sen naletliklerini bir görsen o eşimin ablasının..biliyorsun daha tüpün ilaçlarını kullanırken kıllığını ve kıskançlığını yapmıştı..
detaya girmeyeceğim evimin huzurunu bozacak şeyler yaptı aşılamadan 1 hafta önce ve beni hayli üzdü..buna eşimin babasıda kızından taraf tuttu..eşim ve bana karşı cephe alınmış durumda..
takmamda neden söylim..ben k.validemlerle yakın oturuyorum..anı anını tutmaz gelir..şimdi birde kandil faslımız var..gitsek mi gitmesek mi diye muallaktayız eşimle..
çünkü babayla konuşmuyoruz..
ahh be cnm yaşadıklarımı görsen son 1 aydır..hakverirsin eminim..ben yapım gereğide hassasım güldenim inanki..alınganlığımda hatsafadadır..çok korkuyorum bir insanı üzmekten ve üzülmekten..kızdan iğrendim..yüzünü bşle görmek istemiyorum..çünkü lafları aklıma geliyor..ve hemen kan beynime sıçrıyor..

Son düzenleme:

ah canım olsa bile o tavsiyeler burdan verilmezki ama ön ekşını uzun tutup sonuç kısmını hızlandırmak gerekiyo....

Anladım cnm dr uma soramiyorum utanıyorum ki sana sorayım dedim sen ben dn hafta olarak Öndesin sonuçta merak ettim biz korkuyoruz yani ben esim de tedirgin oluyor varmı bana tavsiyenn

noluyoooo burdaaa ne konuşuyonuz siz aranızda yakaladım

hadi yaa,bak tedirgin oldum şimdi...ölmüşmüydüm rüyanda,,hayır olsun diyelim,sanırım yaklaştıkça bu tür rüyalar görücez

Amn sende takma konuşma yokmuş gibi davran o cadıyı görünce
Bak cnm 3aylara giriyoruz kusluk yapmayın siz gidin büyüktür sonuçta bak bende kayınvalideye aynı duyguları yasıyorum ama arıcam kandilde gidemem çünkü sehr dısında sende takılma Rabbim sana mükafatını verir insallh takılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…