cnm sen naletliklerini bir görsen o eşimin ablasının..biliyorsun daha tüpün ilaçlarını kullanırken kıllığını ve kıskançlığını yapmıştı..
detaya girmeyeceğim evimin huzurunu bozacak şeyler yaptı aşılamadan 1 hafta önce ve beni hayli üzdü..buna eşimin babasıda kızından taraf tuttu..eşim ve bana karşı cephe alınmış durumda..
takmamda neden söylim..ben k.validemlerle yakın oturuyorum..anı anını tutmaz gelir..şimdi birde kandil faslımız var..gitsek mi gitmesek mi diye muallaktayız eşimle..
çünkü babayla konuşmuyoruz..
ahh be cnm yaşadıklarımı görsen son 1 aydır..hakverirsin eminim..ben yapım gereğide hassasım güldenim inanki..alınganlığımda hatsafadadır..çok korkuyorum bir insanı üzmekten ve üzülmekten..kızdan iğrendim..yüzünü bşle görmek istemiyorum..çünkü lafları aklıma geliyor..ve hemen kan beynime sıçrıyor..
uzun zamandır giremyordum.
Himm anladım yani sorun yok dimek bu haftalarda ben Dr um dn çekiniyorum soramiyorum ki bu konuları zaten bizde anca hata 1gorusuyorzT ederim
doktorla daha görüşmedim canım..
salı günü randevu almayı düşünüyorum...
bi durum değerlendirmesi yaptıktan sonra bundan sonraki rotamızı belirleriz..
kendiliğinden olma durumumuz olduğundan bunu değerlendirelim diyoruz bi dahaki tedaviye...
bildiğim 2 tedavi arasında en az 2 ay oluyor...
dondurulmuşum yok maalesef..
ilk tüp bebişte ihmaller kurbanı oldum resmen 12 embriyom vardı birini transfer ettiler diğerleriyle ilgili yaşıyorlar ama dondurulacak kalitede değil deyip geçtiler ayak üstü saçma bi açıklama yapıldı yani tam bilgide alamadım eminde değilim noldu...ikinci tüp bebektede ultrasonda 20 ye yakın görülen yumurtadan sadece 3 tanesi toplanabildiğinden dondurulmuşum yine olmadı çatlatma iğnesi görevini yapmayınca yumoşların sadece 3 tanesi çatlayabilmiş onlarıda aldılar zaten..anlayacağın ben tedaviye taaa baştan başlayacam...
hadi yaa,bak tedirgin oldum şimdi...ölmüşmüydüm rüyanda,,hayır olsun diyelim,sanırım yaklaştıkça bu tür rüyalar görücez
canım tebrik ederimegunal@ tatlım beta hcg em 10.gün 41,33 çıktı. bn şimdi hamişmiyim yoksa ilaçlar mı ???? pufffff
Tatlım napim Dr erkek olunca çekiniyorum akasyacim hafta olarak onde yaa soru. Dedim ne var ne yok yaa kovanım yazık öle etrafımda dolaşıp dürüyor acıyorum adama
herkese iyi geceler .ben bu gün 3. iğnemi oldum hayırlısı bakalım.sizler ne durumdasınız
yarın sabah 8 45 de doktor randevum var.bakalım beni neler bekliyor.tecrübeli arkadaşlar tecrübelerinizden faydalanabilirmiyim.
karasununda dediği gibi totom açıkda kalmıştır... rüya işte... sen hiç tedirgin olma......... dolu mideyle yatıyorum sonrada kabuslar görüyorum.....
çok şükür çok sevindim canım buna halay bile çekerim senle bizde üzüldük yaniimerabayınnnnn nasılsınız kızlarr..
çok şükür çook güzel bir şekilde atlattık..gereksizlerle karşılaşmadım..en azından dikkat ettim olmaması için...
Ne kadar güzel yazilmis ve ne kadar dogru maalesef.. Dün bende bı topluluğa girdim ve ben bide fazla kimseye söylemedim henüz durumumuza ilgili bişey. Herkez biliyor sanki, cogu bana birden, Allah herseyi zamanına göre verir vs. gibi laflar söyler oldu niyeyse. Kaç yıllık evliymisim filanmillete yeni malzeme, nerden duyyorlarsa. Milletimiz ne yazikki gercekten böyle....
ama ben size küstüm kimse beni duymuyor
Amn sende takma konuşma yokmuş gibi davran o cadıyı görünce
Bak cnm 3aylara giriyoruz kusluk yapmayın siz gidin büyüktür sonuçta bak bende kayınvalideye aynı duyguları yasıyorum ama arıcam kandilde gidemem çünkü sehr dısında sende takılma Rabbim sana mükafatını verir insallh takılma
yaşadıklarını çok net hatırlıyorum zaten ben asıl ona kızıyorum bunlar böyle densiz haddini bilmez anlayışsız vicdanı olmayan tipler...
hiç bir zamanda değişmeyecekler...
yaşadıkların çok zor zaten ben asla küçümsemiyorum...
ama her ne sebepten olursa olsun ben bu insanların seni üzemelerine germelerine izin vermene kızıyorum...
demiyorumki herşeyi kabullen sineye çek ben sadece bu tedavi süreçlerinde umursamamaya çalış diyorum sonra ne gerekiyorsa yap..
giden geri gelmiyor işte..
tüp bebekte görümcenin yaptıklarını hatırlıyorum tabii bu insanlar yüzünden gerilmen doğal ama şimdi değil şimdi olmaz...
ben bebek ihtimali varsa gerisi teferruattır...
sana gerilimden uzak eşinle mutlu mesut günler diliyorum arkadaşım...
ama ben size küstüm kimse beni duymuyor
kızlar bişey soracam çatlatma iğnesi olarak ne kullandınız bana doktr ovitrelle yazmış iyi bi ilaçmı
anlat anlat kız endişelensin sonrada sen takılma totom açıkta kalmıştır de geç
çok şükür çok sevindim canım buna halay bile çekerim senle bizde üzüldük yanii
öyle canım doğru yazmışım hepimiz aynı yaşıyoruzda ondan..bana ilk yıllar soran olurdu ama artık soran çokta olmuyor eskisi kadar..umutsuz vaka görmüşlerdir
yada nasılsın derken acıyan gözlerle bakıyorlar...rabbim hepimizi sevindirsin..
buakşam oturuyodum yalnızdım ev sessiz..altta ikizler üstte iki çocuk nasıl ses geliyor kendi evime baktım dayanamadım..
hem ağlaıdm hem arkdaşalırmın ismini saydım hepimize anneliği tattır rabbim,evimizde sağğlıklı bebek seslerimiz neşemiz olsun diyee
buda bir sebep işte kalbim rikkate geldi rabbim kabul etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?