Tüp Bebek Günlüğümüz !

yaşadıklarını çok net hatırlıyorum zaten ben asıl ona kızıyorum bunlar böyle densiz haddini bilmez anlayışsız vicdanı olmayan tipler...
hiç bir zamanda değişmeyecekler...
yaşadıkların çok zor zaten ben asla küçümsemiyorum...
ama her ne sebepten olursa olsun ben bu insanların seni üzemelerine germelerine izin vermene kızıyorum...
demiyorumki herşeyi kabullen sineye çek ben sadece bu tedavi süreçlerinde umursamamaya çalış diyorum sonra ne gerekiyorsa yap..
giden geri gelmiyor işte..
tüp bebekte görümcenin yaptıklarını hatırlıyorum tabii bu insanlar yüzünden gerilmen doğal ama şimdi değil şimdi olmaz...
ben bebek ihtimali varsa gerisi teferruattır...
sana gerilimden uzak eşinle mutlu mesut günler diliyorum arkadaşım...

herkese iyi geceler .ben bu gün 3. iğnemi oldum hayırlısı bakalım.sizler ne durumdasınız

Hmm anladim, çok isterdim bende doktoruma istediğim zaman gidip yuzyuze konuşabileyim. Telefonda biraz tuhaf oluyor, herseyi telefonda planlıyoruz.
ya inşallah doğal yoldan olur;-) bütün bunları çekmeye gerek kalmaz...
Ya inanmıyorum ya 11 i demi kötüymüş, hem öyleyse bile insan psikolojisinden hiç mı anlamıyorlar ya. Aciklama yapma tenezzulununde bile bulunmuyorlar. Bizi resmen kullanıyorlar, onlara muhtaciz çünkü bu durumlarda:-( benimde 3 tane var ama kaliteleri cok süper değil. Büyük bir ümidim yok sanki, ama Allah bilir tabi..

hadi yaa,bak tedirgin oldum şimdi...ölmüşmüydüm rüyanda,,hayır olsun diyelim,sanırım yaklaştıkça bu tür rüyalar görücez

karasununda dediği gibi totom açıkda kalmıştır... rüya işte... sen hiç tedirgin olma......... dolu mideyle yatıyorum sonrada kabuslar görüyorum.....

Tatlım napim Dr erkek olunca çekiniyorum akasyacim hafta olarak onde yaa soru. Dedim ne var ne yok yaa kovanım yazık öle etrafımda dolaşıp dürüyor acıyorum adama

acaba bende aynı durumda sorabilirmiydim diye düşünüyorum...
şu anki ruh halime göre sorardım diyorum ama o zaman gelince nasıl davranırım emin değilim...
ay yazık adama demek peşinde dolanıyooo...
sor kız daktıra nolcak yanii herkes şaapıyoooo sonuçta
o bölge bi kocandan bi de tıbben doktorundan sorulur kararı kocan veremiyosa daktır verecek

herkese iyi geceler .ben bu gün 3. iğnemi oldum hayırlısı bakalım.sizler ne durumdasınız

hayırlı olsun efenim...yumoş olarak geri dönsün inşallah...

yarın sabah 8 45 de doktor randevum var.bakalım beni neler bekliyor.tecrübeli arkadaşlar tecrübelerinizden faydalanabilirmiyim.

seni neler beklediği belli şekerim biraz büyümüş ve daha da büyümek için sıraya girmiş yomuşlar var...
ultrasonda değerlendirme yapılır bi de kan da e2 hormonuna bakılır ve gerekirse iğne dozun ayarlanır..

karasununda dediği gibi totom açıkda kalmıştır... rüya işte... sen hiç tedirgin olma......... dolu mideyle yatıyorum sonrada kabuslar görüyorum.....

anlat anlat kız endişelensin sonrada sen takılma totom açıkta kalmıştır de geç

merabayınnnnn nasılsınız kızlarr..
çok şükür çook güzel bir şekilde atlattık..gereksizlerle karşılaşmadım..en azından dikkat ettim olmaması için...
çok şükür çok sevindim canım buna halay bile çekerim senle bizde üzüldük yanii

öyle canım doğru yazmışım hepimiz aynı yaşıyoruzda ondan..bana ilk yıllar soran olurdu ama artık soran çokta olmuyor eskisi kadar..umutsuz vaka görmüşlerdir
yada nasılsın derken acıyan gözlerle bakıyorlar...rabbim hepimizi sevindirsin..
buakşam oturuyodum yalnızdım ev sessiz..altta ikizler üstte iki çocuk nasıl ses geliyor kendi evime baktım dayanamadım..
hem ağlaıdm hem arkdaşalırmın ismini saydım hepimize anneliği tattır rabbim,evimizde sağğlıklı bebek seslerimiz neşemiz olsun diyee
buda bir sebep işte kalbim rikkate geldi rabbim kabul etsin...

Son düzenleme:
ama ben size küstüm kimse beni duymuyor

e ben sana daha çok küserim o zaman yazdım ben sana hatta daha öncede çok yazdım ama sen beni ısrarla görmüyorsun..
bir ara listeye ekleyin beni demişsin...
bende sana ilk sayfadaki link ten liste topiğine gir bilgilerini mesaj olarak yaz ben eklerim dedim ama senden ses yok bari buraya yaz bilgilerini..
YAŞ,DENEME SAYISI,HANGİ MERKEZ,SEBEP ve HANGİ İĞNEYİ VURUYORSUN...

canımsınız..sağolun kızlar..
k.validem şehir dışındaydı..ve hiç düşünmedim onları aşılama öncesi..olaylar olmuştuda yani..kafama takmayışımın meyvesini 11. gün aşılama olarak aldım..halbuki önceki aşılama 21. gün olmuştu..psikoloji gerçekten çok önemli..
doktorumlada paylaştık durumu eşimle..doktorum lütfen en azından k.valideni getir ben onunla görüşmek istiyorum..o da kızıyla konuşsun..bu dönemde siizn yanınızda olmaları gerekirken, neden böyle yapıyorlar dedi?? birdahaki sefere onuda götüreceğim yanımda..ben destek olmalarını beklerdim..ki zor süreçlerden geçiyoruz..
ben baba lafını 12 yıl ağzıma almadım..şimdi bu adama baba dediğime neredeyse pişmanım..babama hakaret sayıyorum..
kızının kıskançlığı zaten malum..annesi gelip bana baktı diye huzursuz oldu tavırları ve söylemleriyle bunu alalen belli etti.
eşimle onu zaten en azından evlat sahibi olana kadar hayatımızdan çıkarttık..
ama babayı ne yapacağız inanın bilemiyorum..perşembe hem kan vereceğim hemde kandil..o anki ruh halime bırakayım diyorum..
ama egunalım haklısın bunlar zaten ben negatif olaym diye yapılan hareketler..bilinçli yapıyorlar ve sağolsunlar başarılı oluyorlar..eşim dahada üzülüyor işin kötüsü..çünkü onun ailesi

anlat anlat kız endişelensin sonrada sen takılma totom açıkta kalmıştır de geç

naber haftasonu kaçamağım nasılsın burası çok kalabalık olmuş hayırdır..
benimde eşim eve saat 22.30da geldi patladım sıkıntıdan birisi yolunu çevirmiş kurs verdiği bi adam
ayak üstü bilgisyarla ilgi sormuş adam anlmayınca illa eve gidelim demiş..
tabi benim ihmal koca beni armıyor ben noldu acab diyroum telefonuda açmıyor bi balkonda bi içeride
kaçırıdlarmı bişeymi oldu diyorum
..montunun cebindeymiş işide uzamış ...korktum ya goncama bişey oldu diye..

ahh kuzum bünyemi boşuna meşgül ettim ben bunlarla biliyorum ama..sen bilmiyorsun bunlarıı..gidip gidip çomak sokuyorlar, bakışları yetiyor ortam içinde..
çok şükür bitti geçti gitti arkadaşım..oluruna bıraktım bundan sonrasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…