Tüp Bebek Günlüğümüz !

akasyacım cok sevındım bebişinin iyi olmasınaa.doktorunda dediği gibi nazar değmesin sana ve kızına canım benim

nerelerdesin sen??? valla bende topiğe cok sık girip yazamıyorum ama ben bile farkettim yoklugunu kuşum özletme kendini. opuyorum

Ayy canımsınnn güzelim benimm.HAberini aldım güldendenn o kadar sevindimki anlatamam..Fsh iyi gelmişş.Tedaviye başlamışsınnn..Çok umutlandım gerçektenn..İnş sonu güzel olur canım benimm..Nasılsın yumiler ne alemdee kaç doz vuruluyorsun birde Aydın Bey geldimi yoksa ebru hnm ilemi başladınn..

Su yirim seniiii..
görevimiz canım saygıyla önunde egiliyorum emege saygı duydugun için

Selam su millstone geldi ama bilgisayarin basina oturur oturmaz esi gelmis markete alisverise gitiler. Gelince konusuruz insaallah gec saate kalmasa
canım senide kandırmış diyer topiklerde geziniyo

tamam ama bunu perşembeden sonra yap emi cnmmm
zaten onu hatrı için kendımı perşembeye saklıyorum ama yanaklarını sıka sıka öpmek içiin

cnm tedaviye başlıyormuşsun bak bende millstonedan duydum..hayırlı olsun..bebişin gelsin inşallahhhhhhhhhhhh

bizde geldiikk :)

Hoşgeldinn oğluşunlaa
Amanında aman 1 kiloyu geçmişlerr maşallah subhanallah sizee
Canım benim ikinci tedavinde iptal olmuş listede yeni gördüm cooook gecmis olsun vardır bundada bir hayır geç oldu ama cooook yogun oldum için katlamıyorum foruma seni seviyorum

canım benim sağolasınn üle olduu napalımm dediğin gibi geç olsun temiz olsun diyoruz bizde artıkın..Bende seviyommmm alamanyalardakii canımsınn

kizlar cok heyecanliyim yarin test gunum ama ben dayanamayip bugun idrar test yaptim tek cizgi cikdi moralim bozuldu yardimci olun lutfen

yerim senide o güzel kalbinide cnmmmmm

kizlar cok heyecanliyim yarin test gunum ama ben dayanamayip bugun idrar test yaptim tek cizgi cikdi moralim bozuldu yardimci olun lutfen

Bende sana aynı şeyi yazmıştım tam cnm görmedin sanırımm..Hayılrısı be bitanem ama inan o kadar hamilemiz varkii test sonucu 100 lü rakamlarda olup sonra yaptıklarında bile tek çizgi görenn..
Çift çizgiyi güldenimde gördükk te sonu negatif oldu gene sen takılma onaa..Yapcak bir şey gelmiyor elden tabii biliyorum üzülmekte doğal insanız sonuçta ama yarınki kan sonucunu gör derim tabiiki öncee..
Öpüyorum seni inşş güzel haberlerle gelirsin cnm

300dozla başladım.biliyosun dıger ıkı tedavi ebru hanımla olmustu benım ilk iki gunde Ebruyla gorustum.yarın randevum var.Nıhayet Aydın bey'e muayene olucam bi tanışıyım su adamla sonunda ya:) ulasabılmek ne mümkün yani :) bakalım yumiler ne alemde yarın gorucez bakalım. cok umutluyum bu sefer.Allah emeklerimizi boşa cıkarmaz ınsallah.

cnm tedaviye başlıyormuşsun bak bende millstonedan duydum..hayırlı olsun..bebişin gelsin inşallahhhhhhhhhhhh

evet canım cok sagol.basladık bakalım yıne o meshur ıgnelere.. yarın kontrol var. senın güzel sonucunuda sabırsızlıkla beklıyorum..

geçtik güzel teyzesi ama bende aldım kiloları gidiyorum hayatımda bu rakamları görmemiştim oğluş sağolsunn annesini yarım dünya yaptı

Amin cnm anladım demek Aydın bey ile randevun varr..
Hadi hayırlısı güzelim..
İnş herşey yolunda giderr güzel haberlerini alıp seviniriz hep birlikte..Bunu taaa en içimden yüreğimden diliyorum inankii..

bak sadece ben değil herkes senı merak edıyosevildiğini bil

Taaammmm bildimm Ama bende çok seviyom bi keremm
Bu kadar kızarmak yetmez senin için gerçi ama idare et artık sucumm

cnm panik yapma...
bnm uyuz görümcem hamileydi ve adeti 10 gün geçmişti test yaptı çıkmadı..sonra hastaneye gittik betası 300 çıktı..
o testlere güven olmaz..kafa karıştırır ancak..içini ferah tut..sanki hiç yapmamış gibi ol..

evet canım cok sagol.basladık bakalım yıne o meshur ıgnelere.. yarın kontrol var. senın güzel sonucunuda sabırsızlıkla beklıyorum..

canım tedavin hayırlı uğurlu bol bebişli olsun inşallahh. asm demi tedavi oluyorsun ebru hanımda ?

geçtik güzel teyzesi ama bende aldım kiloları gidiyorum hayatımda bu rakamları görmemiştim oğluş sağolsunn annesini yarım dünya yaptı

senin her yerin yarım dünya olsa ne olurr yawww..
Bu çıtırlıkla süt verirken bir sonraki 9 aydada o kilolar geçer gider zatenn..Oğluşun ve senin sağlığın iyi olsunda gerisi boş dimi tatlım..

olsun kuşum o iğneler bize bebiş olarak geri dönecek Allahın izniylee..
sonunda kevgire dönmüş olsak bileeee

inşallah arkadaşım inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…