nerelerdesin sen??? valla bende topiğe cok sık girip yazamıyorum ama ben bile farkettim yoklugunu kuşumözletme kendini. opuyorum
görevimiz canım saygıyla önunde egiliyorum emege saygı duydugun içinSu yirim seniiii..
canım senide kandırmış diyer topiklerde geziniyoSelam su millstone geldi ama bilgisayarin basina oturur oturmaz esi gelmis markete alisverise gitiler. Gelince konusuruz insaallah gec saate kalmasa
zaten onu hatrı için kendımı perşembeye saklıyorum ama yanaklarını sıka sıka öpmek içiin
tamam ama bunu perşembeden sonra yap emi cnmmm
bizde geldiikk :)
Canım benim ikinci tedavinde iptal olmuş listede yeni gördüm cooook gecmis olsun vardır bundada bir hayır geç oldu ama cooook yogun oldum için katlamıyorum foruma seni seviyorum
görevimiz canım saygıyla önunde egiliyorum emege saygı duydugun için
canım senide kandırmış diyer topiklerde geziniyo
zaten onu hatrı için kendımı perşembeye saklıyorum ama yanaklarını sıka sıka öpmek içiin
kizlar cok heyecanliyim yarin test gunum ama ben dayanamayip bugun idrar test yaptim tek cizgi cikdi moralim bozuldu yardimci olun lutfen
Ayy canımsınnn güzelim benimm.HAberini aldım güldendenn o kadar sevindimki anlatamam..Fsh iyi gelmişş.Tedaviye başlamışsınnn..Çok umutlandım gerçektenn..İnş sonu güzel olur canım benimm..Nasılsın yumiler ne alemdee kaç doz vuruluyorsun birde Aydın Bey geldimi yoksa ebru hnm ilemi başladınn..
nerelerdesin sen??? valla bende topiğe cok sık girip yazamıyorum ama ben bile farkettim yoklugunu kuşumözletme kendini. opuyorum
cnm tedaviye başlıyormuşsun bak bende millstonedan duydum..hayırlı olsun..bebişin gelsin inşallahhhhhhhhhhhh
Hoşgeldinn oğluşunlaa
Amanında aman 1 kiloyu geçmişlerr maşallah subhanallah sizee
canım benim sağolasınn üle olduu napalımm dediğin gibi geç olsun temiz olsun diyoruz bizde artıkın..Bende seviyommmm alamanyalardakii canımsınn
300dozla başladım.biliyosun dıger ıkı tedavi ebru hanımla olmustu benım ilk iki gunde Ebruyla gorustum.yarın randevum var.Nıhayet Aydın bey'e muayene olucam bi tanışıyım su adamla sonunda ya:) ulasabılmek ne mümkün yani :) bakalım yumiler ne alemde yarın gorucez bakalım. cok umutluyum bu sefer.Allah emeklerimizi boşa cıkarmaz ınsallah.
bak sadece ben değil herkes senı merak edıyosevildiğini bil
kizlar cok heyecanliyim yarin test gunum ama ben dayanamayip bugun idrar test yaptim tek cizgi cikdi moralim bozuldu yardimci olun lutfen
evet canım cok sagol.basladık bakalım yıne o meshur ıgnelere.. yarın kontrol var. senın güzel sonucunuda sabırsızlıkla beklıyorum..
geçtik güzel teyzesi ama bende aldım kiloları gidiyorum hayatımda bu rakamları görmemiştim oğluş sağolsunn annesini yarım dünya yaptı
Amin cnm anladım demek Aydın bey ile randevun varr..
Hadi hayırlısı güzelim..
İnş herşey yolunda giderr güzel haberlerini alıp seviniriz hep birlikte..Bunu taaa en içimden yüreğimden diliyorum inankii..
Sağol canım benim.Allah razı olsun. Güzel dileklerin tez zamanda seni de bulsun inşallah.
evet canım cok sagol.basladık bakalım yıne o meshur ıgnelere.. yarın kontrol var. senın güzel sonucunuda sabırsızlıkla beklıyorum..
canım tedavin hayırlı uğurlu bol bebişli olsun inşallahh. asm demi tedavi oluyorsun ebru hanımda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?