Tüp Bebek Günlüğümüz !

tamam affettimmmmmmmmmöpüşelimmmiiiiiiiiii

He valla aynen öyle az snr evdeyim insallah yarım saat snr

ben sofrayı kurimm..yemeğimizi yiyelim yoksa adamım açlıktan ölecek..
görüşürüz tmm mı canlar?

tesekkur ederim canim gordum yazdiklarini inssallah yarin iyi haberle donucem.lutfen dualarini eksik etmeyin benden kimin duasi kabul olur belli diyil.

canım kandile hep beraber buradkı hamıle olmayan arkadaşlarımız için bırşeyler yapalım fıkirlerini bekliyorum

Sorma yaA benim kocam niye. Yatip uyumuyo isten gelince. Erken geldi olan bana oldu. Bi cevap yazdormadi haon adam zor kurtuldum elinden
Demeek gitmedin elifcigiMm eee ne var neyok
Ben randevumu aldim cuma 11:30 da merkezde muyenem var saat t. 12 de de psikiyatroistle gorusecegimm insaallah

uyuz gorumce mi
hic guleceyim yoktu.guldurdun beni
tesekkur ederim canim Allah yardimcimiz olsun hayirliysa iyi haberler alicaz

herkese iyi akşamlar nihayet fırsat bulup açabildim bilgisayarı.nasılsınız.Geçmiş çok uzun şöyle bir bakayım dedim ama bitmiyor.

canım benim dr ebru hanımdı 2 sini de onda denedik aydın bey yumurta toplama işlemime girmişti sadece .

Ebru hanımda cok tatlı bi hanım ama bilmiyorum 2denemeden sonra bide Aydın beyle deniyim diyorum.Gerçi zaten adama ulasmak zor her ayın 1haftası amerikadaymış.bakalım transferım ebruya kalır belki yine.Kısmet:)

egunalcim çok teşekkür edeim.cevabın için yeni gördüm.Ohss riski ne zaman hangi durumda ortaya çıkıyor, olunca ne yapmak gerek biraz anlatırmısın. Tecrübelerin bize ışık veriyor.
Seni görmedim yazıların yakın arkadaşlarım gibi varlığın güven veriyor.Çok yazamasamda takip etmeye çalışıyorum.O kadar hızlı ilerliyor ki sayfalar çoğu şeyi kaçırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…