tamam affettimmmmmmmmmöpüşelimmmiiiiiiiiiiAmin cnm anladım demek Aydın bey ile randevun varr..
Hadi hayırlısı güzelim..
İnş herşey yolunda giderr güzel haberlerini alıp seviniriz hep birlikte..Bunu taaa en içimden yüreğimden diliyorum inankii..
Taaammmm bildimm Ama bende çok seviyom bi keremm
Bu kadar kızarmak yetmez senin için gerçi ama idare et artık sucumm
Unutmadım unutamam diyerekk şarkıyla seslenmek istiyorum sana selocannnnnn
Ohh çok sevindim günlerce uğraştın en azından değdi demek..5 tane proje sıradamııOoo hayırlı işler bol kazançlar bebeğim sana kolay gele diyorumm..
kizlar cok heyecanliyim yarin test gunum ama ben dayanamayip bugun idrar test yaptim tek cizgi cikdi moralim bozuldu yardimci olun lutfen
afiyet olsunben sofrayı kurimm..yemeğimizi yiyelim yoksa adamım açlıktan ölecek..
görüşürüz tmm mı canlar?
karnını doyurdunmu aç karnına markete gitme ne görürsen doldurusun sebeteBende kaçtım canlarr markete gidiyoruz galibaa
tesekkur ederim canim gordum yazdiklarini inssallah yarin iyi haberle donucem.lutfen dualarini eksik etmeyin benden kimin duasi kabul olur belli diyil.Bende sana aynı şeyi yazmıştım tam cnm görmedin sanırımm..Hayılrısı be bitanem ama inan o kadar hamilemiz varkii test sonucu 100 lü rakamlarda olup sonra yaptıklarında bile tek çizgi görenn..
Çift çizgiyi güldenimde gördükk te sonu negatif oldu gene sen takılma onaa..Yapcak bir şey gelmiyor elden tabii biliyorum üzülmekte doğal insanız sonuçta ama yarınki kan sonucunu gör derim tabiiki öncee..
Öpüyorum seni inşş güzel haberlerle gelirsin cnm
emin diyilim canim yarini beklicez artikcanım panık yapma o testın güvenılır olduguna eminmisin
Ahh kıyamam yaaa anca o kadar okuyabiliyorrr iştee özelden yazıştığımla kaldıı meleğim benimm..
İkramaya canısııı kociş geldii adam sızdı uyuya kaldı yarım saate uyandır dedi ama market yalan oldu galibaa..Ama bugünde gitmezsen markete boykota başlıyorumm arrtıkk
uyuz gorumce micnm panik yapma...
bnm uyuz görümcem hamileydi ve adeti 10 gün geçmişti test yaptı çıkmadı..sonra hastaneye gittik betası 300 çıktı..
o testlere güven olmaz..kafa karıştırır ancak..içini ferah tut..sanki hiç yapmamış gibi ol..
evet canım asm'deyım ama bu sefer Aydın bey'le denemek ıstıyorum kısmetse. Senin doktorun kımdi?
uyuz gorumce mi
hic guleceyim yoktu.guldurdun beni
tesekkur ederim canim Allah yardimcimiz olsun hayirliysa iyi haberler alicaz
canım benim dr ebru hanımdı 2 sini de onda denedik aydın bey yumurta toplama işlemime girmişti sadece .
evet uyuz cnm hemde upuyuz ve kıskanç ve fesat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?