biri uyuz görümce mi dedi.....A ayıp ama uyuz yetermi onları anltmak için.
hoşbulduk canım...... genel anlamda iyi şeyler dedi... zaten çok ayrıntılı cevap vermiyo gayet iyisiniz gerisini boşver dedi... 980gr olmuş kızım
bu kız senin güzelliğini almamış aynı babası diyo, göz çukurları falan babasına benziyomuş kızımın.... esniyodu kızım sonrada elini kafasının altına koydu hareket etmemekte direndi dr. tembel ve keyfine düşkün senin kız diyo:))))))) boyu posu iyi dedi gelişimide güzel üç beş günün hesabını yapmaktan vazgeç dedi... doğumu sordum henüz erken yorma beni diyo.. bu aylar tehlikeli ben sevmem bu aylarda plan yapmayı diyip susturdu beni... bugün hani şu üzerinde çatlayan yumurta olan klasik lcw tişörtleri varya onlardan giymiştim dr. takılıyo giyme bunları diyo zaten güzelleştin nazar değer diyo.. kocişe diyoki insan bi nazar boncuğu takar bunu niye böyle çıkardın evden... dedim bizim daktıra bak hani kendisi çok bilimseldir ya nazara inanıyo olması şaşırttı beni..... rutin tahlil sonuçlarımda iyiymiş.. şeker sonucumada iyi dedi.... yani böle güzel geçti......
derecesine göre değişir değil mi??
çook süper iyi görümcelerde var baldan tatlı olanlar..gerçekten ablalık ve kardeşlik yapanlarr
ama beni bulamadı maalesefffçok isterdim
derecesine göre değişir değil mi??
çook süper iyi görümcelerde var baldan tatlı olanlar..gerçekten ablalık ve kardeşlik yapanlarr
ama beni bulamadı maalesefffçok isterdim
Kızlar yarın için doktora gitmeyi düşünüyordum ve direk kendisini aradım her zamanki karizmatik ses tonuyla benimle konuştu...
Ben bi geleyim muayene olayım bi de konuşalım dedim o da bana muayene için bi dahaki adetimi beklememizin daha doğru olduğunu söyledi...
Şimdi kist vs..görmemiz muhtemel çünkü içerde bir sürü toplanmamış yumurtamın kaldığını belki bunların bazılarının kistleşmiş olabileceğini ama bunların önümüzdeki adetle atılacağını söyledi..olmayabilirmişte ama muayene olup bu durumu görürsek strese sokarsın kendini otur bekle şimdi dedi...temmuzda tüp bebeğe alırım seni dedi...
yani adet olunca gidecem uygunsa herşey başlayabiliriz dediyumurta çatlatma sıkıntımın dışında bişeyimizin olmadığını kendiliğinden de olabileceğini söyledi...
bizde doktora gidene kadar ev tipi bebek yapmayı düşünüyoruztest vs..bişeye gerek görmüyor bende ısrarla şunu yapalım bunu yapalım diyemedim adam o kadar bilmiş ve etkileyici konuşuyoki onun kararları dışında bişey diyesim gelmedi..başka zaman çenesi düşen ben doktorumun karşısında susuyorum etkisine giriyorum ve sadece dinliyorum...akşam kocacımlada konuşacam belki bi daha ki adetle tekrar başlarız..tatil durumuma göre senin tedavini ayarlayacam dedi..yani yumurta takibi vs bunlara gerek duymuyooo bişey yapılacaksa o tüp bebektir diyooo....tüp bebekçiyede yok aşılama yok yumurta takibi dersen adama fuzuli iş gibi görünür bi bakmışsınız temmuzda yine tüp bebişçi olmuşum ben
Haklısın malesef beni de bulmadı.Ne gerek var demi böyle saçma sapan şeylere.İki günlük dünya. Bizde eşim bile son 2 senedir görüşmüyor kardeşiyle .Eşim için çok üzülüyorum.
ben onlardan bırıyım ıste
yengemlerde ablalarım gıbıdır ama cok sukur ..
2 kız kardesız 2 de yengemız 4 kız gıbıyız evde ...
Allah bozmasın
canım kandile hep beraber buradkı hamıle olmayan arkadaşlarımız için bırşeyler yapalım fıkirlerini bekliyorum
Allah bozmasın. Şu erkek anneleri ve kardeşlerinde var bir fesatlık neden acababen onlardan bırıyım ıste
yengemlerde ablalarım gıbıdır ama cok sukur ..
2 kız kardesız 2 de yengemız 4 kız gıbıyız evde ...
Allah bozmasın
sağol kuzum.... inşallah sıra sende güzel haberlerini alıp sevinicez.....akasyacım cok sevındım bebişinin iyi olmasınaa.doktorunda dediği gibi nazar değmesin sana ve kızına canım benim
ama ben sana mesaj attımmm neden tel bakmıyosunnn
neyse hemen bi Maşallahkondurayım elifnaz prensese..
hulusiciğim döktürmüş yinee..
bilimsel konuşan daktırımızın nazara inanması çok doğal benim için çünkü banada sen bu değerle gebeliğini devam ettir kurşun döktürcem dedi bana
çok şükür iyi geçti şimdide topiğe senden haber varmı diye girmiştim yine haber alamasaydım direk arayacaktım artık...
off kötüymüş ama kendine veya ailesine zarar veren biriyle görüşmemesi kadar bana normal gelen birşey yok artık..bu kardeşi bile olsa..
biz daha 3 hafta olduk cnm..ama böyle giderse seneleri deviririz mevzu derin yani
egunalcim çok teşekkür edeim.cevabın için yeni gördüm.Ohss riski ne zaman hangi durumda ortaya çıkıyor, olunca ne yapmak gerek biraz anlatırmısın. Tecrübelerin bize ışık veriyor.
Seni görmedim yazıların yakın arkadaşlarım gibi varlığın güven veriyor.Çok yazamasamda takip etmeye çalışıyorum.O kadar hızlı ilerliyor ki sayfalar çoğu şeyi kaçırıyorum.[/Q
umarım uzun sürmez .Çok kötü bir durum. bebeği oldu yeğenini görmedi.Annesine gidecek o var diye gitmiyor.Keşke bu noktaya hiç gelmeselerdi.Mesafeli olsalardı ama böyle tamaman küsmek zor illaki bir araya gelinmesi durumlar oluyor.
zor tabi olmaz mı?
ben geriliyorum eşim gerilip duruyor..en basiti bak h.içi akraba oturmamız var o gelecek diye gitmiyoruz..
ama eşim inattır hayatta barışmaz özür diletmeden..
Allahım kötü yüreklileri ve düşünenleri ıslah etsin arkadaşım..ne yapalım..
kızlar bir arkadaşım yazmışta bu gece mi recep ayının ilk gecesi..ben yarın diye biliyorum ama
yarın ilk günü ben bu gece diye biliyorum.
kızlar bir arkadaşım yazmışta bu gece mi recep ayının ilk gecesi..ben yarın diye biliyorum ama
evet yarn ilk günü..ama gecesi olarak bu gece mi cnm??
ben abdestimi alıp başlayayım o zaman hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?