Tüp Bebek Günlüğümüz !

biri uyuz görümce mi dedi.....A ayıp ama uyuz yetermi onları anltmak için.

derecesine göre değişir değil mi??
çook süper iyi görümcelerde var baldan tatlı olanlar..gerçekten ablalık ve kardeşlik yapanlarr
ama beni bulamadı maalesefff çok isterdim

ama ben sana mesaj attımmm neden tel bakmıyosunnn
neyse hemen bi Maşallah kondurayım elifnaz prensese..
hulusiciğim döktürmüş yinee..
bilimsel konuşan daktırımızın nazara inanması çok doğal benim için çünkü banada sen bu değerle gebeliğini devam ettir kurşun döktürcem dedi bana
çok şükür iyi geçti şimdide topiğe senden haber varmı diye girmiştim yine haber alamasaydım direk arayacaktım artık...

çook süper iyi görümcelerde var baldan tatlı olanlar..gerçekten ablalık ve kardeşlik yapanlarr

Haklısın malesef beni de bulmadı.Ne gerek var demi böyle saçma sapan şeylere.İki günlük dünya. Bizde eşim bile son 2 senedir görüşmüyor kardeşiyle .Eşim için çok üzülüyorum.

ben onlardan bırıyım ıste
yengemlerde ablalarım gıbıdır ama cok sukur ..
2 kız kardesız 2 de yengemız 4 kız gıbıyız evde ...
Allah bozmasın

Canım benim Temmuz'da kardeş kardeş birlikte yaparız tüp bebişleri.
Bende de bir yumurta kalmış atılamayan bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum rahim toparlansın diye.
Temmuz adetimde yeniden başlayacak olmanın heyecanı şimdiden sardı beni....

Haklısın malesef beni de bulmadı.Ne gerek var demi böyle saçma sapan şeylere.İki günlük dünya. Bizde eşim bile son 2 senedir görüşmüyor kardeşiyle .Eşim için çok üzülüyorum.

off kötüymüş ama kendine veya ailesine zarar veren biriyle görüşmemesi kadar bana normal gelen birşey yok artık..bu kardeşi bile olsa..
biz daha 3 hafta olduk cnm..ama böyle giderse seneleri deviririz mevzu derin yani

akasyacım cok sevındım bebişinin iyi olmasınaa.doktorunda dediği gibi nazar değmesin sana ve kızına canım benim
sağol kuzum.... inşallah sıra sende güzel haberlerini alıp sevinicez.....

şimdi gördüm mesajı... hakkat formundaydı bizim daktır bide başı bu kadar kalabalık olmasada rahat rahat konuşsak tadından yenmeyecek.....

umarım uzun sürmez .Çok kötü bir durum. bebeği oldu yeğenini görmedi.Annesine gidecek o var diye gitmiyor.Keşke bu noktaya hiç gelmeselerdi.Mesafeli olsalardı ama böyle tamaman küsmek zor illaki bir araya gelinmesi durumlar oluyor.

Bir hadisi şerifte de “Beş gece vardır ki,o gecelerde edilen dualar reddedilmez.”

• Recep ayının ilk gecesi.
• Şaban ayının 15. gecesi.
• Cuma gecesi.
• Ramazan bayramı gecesi.
• Kurban bayramı gecesi.

bol bol tevhid, istiğfar ve salevatı şerif okuyalım, bana da dua edin :) isteyen varsa bende ediceeem

Son düzenleme:

zor tabi olmaz mı?
ben geriliyorum eşim gerilip duruyor..en basiti bak h.içi akraba oturmamız var o gelecek diye gitmiyoruz..
ama eşim inattır hayatta barışmaz özür diletmeden..
Allahım kötü yüreklileri ve düşünenleri ıslah etsin arkadaşım..ne yapalım..

aminnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar bir arkadaşım yazmışta bu gece mi recep ayının ilk gecesi..ben yarın diye biliyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…