evet yarn ilk günü..ama gecesi olarak bu gece mi cnm??
ben abdestimi alıp başlayayım o zaman hemen
Cnm bu aksam ezandan sonra girdik bugece de ilk gecesi bol bol dua etmek lazım
bende çok istiyordum ama reglim bitmedi daha yaaa
Allah dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşalla.Ben bugün izinliyim bol salavat çekerim anca.Bizi de dualarında unutma
ben hepimize ederim arkadaşım..söz..hem müslümanın müslümana ettiği dua daha makbuldür
ben hepimize ederim arkadaşım..söz..hem müslümanın müslümana ettiği dua daha makbuldür
Allah razı olsun canım. Allah dualarını kabul etsin bu mübarek günde.
Cnm bnm Allah kabul etsin dualarınızı bizede dua edin lütfen bol bol meryemsuresi Yasin ve fetih oku bizede dua et ben çıkıyorum
Kızlar ben de cikiyorummm iyi gecelr akasyacim masllh kızına Rabbim kucagimizada almayı nasip etsin insallh neden buaylar riskimi cnm yaa ne zamn rahatlicaz biz
derecesine göre değişir değil mi??
çook süper iyi görümcelerde var baldan tatlı olanlar..gerçekten ablalık ve kardeşlik yapanlarr
ama beni bulamadı maalesefffçok isterdim
Ahh kıyamam yaaa anca o kadar okuyabiliyorrr iştee özelden yazıştığımla kaldıı meleğim benimm..
İkramaya canısııı kociş geldii adam sızdı uyuya kaldı yarım saate uyandır dedi ama market yalan oldu galibaa..Ama bugünde gitmezsen markete boykota başlıyorumm arrtıkk
Canım benim bu hafta randevun varmış insallah hayırlı haberlerle gelirsin tatlım benim senide seviyorum
evet uyuz cnm hemde upuyuz ve kıskanç ve fesat
Ahh kıyamam yaaa anca o kadar okuyabiliyorrr iştee özelden yazıştığımla kaldıı meleğim benimm..
İkramaya canısııı kociş geldii adam sızdı uyuya kaldı yarım saate uyandır dedi ama market yalan oldu galibaa..Ama bugünde gitmezsen markete boykota başlıyorumm arrtıkk
Canım benim bu hafta randevun varmış insallah hayırlı haberlerle gelirsin tatlım benim senide seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?