Tüp Bebek Günlüğümüz !

Slm kızlar 3aylara girdik Rabbim hepimizin günahlarını affetsin dualarımızda kabul etsin insallh

Ne var ne yok bırakayım dedim çıkıcm birazdan

Allah razı olsun canım. Allah dualarını kabul etsin bu mübarek günde.

hepimizden razı olsun cnm bnm..amiinnnn

Cnm bnm Allah kabul etsin dualarınızı bizede dua edin lütfen bol bol meryemsuresi Yasin ve fetih oku bizede dua et ben çıkıyorum

amin cnm cümlemizinki kabul olsun..ederim tabi..görüşürüz Allaha emanet ol

ben çıkıyorum canlar..abdest alıp duaya oturalım..Allaha emanet olunn

Kızlar ben de cikiyorummm iyi gecelr akasyacim masllh kızına Rabbim kucagimizada almayı nasip etsin insallh neden buaylar riskimi cnm yaa ne zamn rahatlicaz biz

Kızlar ben de cikiyorummm iyi gecelr akasyacim masllh kızına Rabbim kucagimizada almayı nasip etsin insallh neden buaylar riskimi cnm yaa ne zamn rahatlicaz biz

sanırım doğurmadan rahat yok tatlım.... bilmiyomki niye riskli... ama doğumdan bahsedince dr. bu aylar tehlikeli aylar konuşmak için henüz erken dedi hayırlısıylı bu ayıda atlat daha sonra konuşuruz dedi ama bide bunu kafaya takıp stres yapmak istemiyorum.. rabbimin hediyesi rabbime emanet......

derecesine göre değişir değil mi??
çook süper iyi görümcelerde var baldan tatlı olanlar..gerçekten ablalık ve kardeşlik yapanlarr
ama beni bulamadı maalesefff çok isterdim

eve bız oyleyız ay canım yengem zaten 1 tane rabbıme bınlerce kez sukur olsun hıc bırbırımz hakkında ılerı gerı hıc bırsey konusmadık ınan dogumunda 1 gece ben 1 gece ablam kaldı oda ablamın dogumunda aynı sekılde suan bızım bu tup bebek olayını sadece ablam agbım yengewm bılıyo okadar moralımı duzeltmek ıcın neler yapıyolar anlatamm rabbım onların yoklugunu goztermesınzevklerımız hemen hemen aynıdır bız ne alırsak 3 kısılık alırız oda aynı sekılde rabbıme hamd ılsun bu arada benım gorumcem yok

Canım benim bu hafta randevun varmış insallah hayırlı haberlerle gelirsin tatlım benim senide seviyorum

evet uyuz cnm hemde upuyuz ve kıskanç ve fesat

Evet canim randevum bu hafta sonu cuma basliyorum insaallah onumuzdeki haftada transferim yapilir buyuk ihtimalle

Bu gorumcelerin hepsi kiskanc fesatkendilerinden baska lkimsenin iyi guzel ozelliklerini cekemezler en guze en iyi en cok sevilen. Olmak isterler abilerini de tekellerine alirlar annelerini de babalarini da....

Canım benim bu hafta randevun varmış insallah hayırlı haberlerle gelirsin tatlım benim senide seviyorum

Evet canim randevum bu hafta sonu cuma basliyorum insaallah onumuzdeki haftada transferim yapilir buyuk ihtimalle

Bu gorumcelerin hepsi kiskanc fesatkendilerinden baska lkimsenin iyi guzel ozelliklerini cekemezler en guze en iyi en cok sevilen. Olmak isterler abilerini de tekellerine alirlar annelerini de babalarini da....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…