Tüp Bebek Günlüğümüz !

kız bişey sorcamm ovulasyon testi ne kii???:26: bılmıorum ama gulmeyınn banaaa

normal doğum yapacak kadar suyumuz yok
hem doktorum 4.denemedi bulduk bebeği kesinlikle riske atamam
doğumu konuşma bile benımle senı sezeryan yapcam dedi

hee anladım canım e tabı doktor karar verıyosa yapcak bısey yokk...hayırlısı olsunn

günaydın kızlarrr
nabersiiniz, gez bakalım Egunal ciim :) benim yerime deeegezz..:)
kızlarrr benim pazartesi ilk iş günüm biraz hüsran oldu.. akşama lekelenmem oldu korktum çok ama şükür iki güdür iyiyim işte öyle oturuyorum artık :) bu arada ben gece naptım bilin ? gerçi inanın bilinçsizdim ama gece çok içim yanmış soğuk da bi tek gazoz vardı dolapta bi güzel lıkır lıkır içtim asitli şeyi sonra da sabaha kadar midem agrıdı bebeğe de zararlı diye bi sürü de üzüldüm bogazımı tutamadım diyee.. evde de bulundurmamamk gerek ya bu asitli şeyleri zaten ben asit manyagı biri idiim ama dayanamadm işte (

Canım hep başınızdayım ayol arada bir gezeyim..
kuzenimle buluşacaz belki bir ikş arkadaşta eşlik eder bize o belli değil daha...
geçen hafta başladığım alışverişe devam etcem bugün

olcan tabıı ala alaa git bebem yaa gez dolaş eğlenn..bi daha mı gelecez dunya yaaa..oh ohhh:118: :118: :118:

günaydınnnn kızlarrrr
bu sabah erkenciyim biara girdim 7.30 gibi ama bakıtm çıktım egunalcim gelmişti..
erken kalkmanın faydası wcyi çamaşır suyuyla beklet lavabo ov...makinaya çamaşır at ,balkon yıka derken..
yağmur yağmaya başladı artcak gibide değil ipe assamda ben kurstan gelesiye kurusa çamaşırlarım....
kızlar....şimdi eşimle sabh haberlerinde bir tavuğun nerdeyse 1.5 kilo yumurta yumurtladığını
hay maaşallah dedim ne yemişsonrada ohss olmamışmı dedim yaaaaa

Canım hep başınızdayım ayol arada bir gezeyim..
kuzenimle buluşacaz belki bir ikş arkadaşta eşlik eder bize o belli değil daha...
geçen hafta başladığım alışverişe devam etcem bugün

iyi gezmeler..ohh ne güzell..sınavım geçsin çarşılarda gezicem hep..
haydi bend ekaçar kursa giidyorumm bayyyyy

slmm şekerr...ohhh afıyet olsunn diyemıcemm sanaaa nedn ıctın kı??? cok ıcın yandıysa soğuk su içseydin bari gerçi o bile zararlı olabılır bılmıorum ama yapma bı daha hıhh

kız ovulasyon testini görünce gözlerim yuvalarından fırladı sahii daha koyuuu çıkmış kaçmazz bu günler bak.. iyi çalışş valla kardeşim doğla mucize bekliyorummm sendennn inşallahh:)

slmm şekerr...ohhh afıyet olsunn diyemıcemm sanaaa nedn ıctın kı??? cok ıcın yandıysa soğuk su içseydin bari gerçi o bile zararlı olabılır bılmıorum ama yapma bı daha hıhh

ühüüüü zaten vicdan azabı çekiyorumm yaa pişman oldum ama uyku haliyle dikiverdim engel olmadım irademi kullanamadıımmm bi kreden bişe olmaz diyiinnn de içim rahatlasıın nollurr

Günaydın canım gördüm testini inşallah gebelik testinde de görürsün o kıpkırmızı rengi bana sen normal yolda hamile kalırsın gibi geliyor çok azimli gördüm seni

yumurtlama zamanı cnm yumurtluyonmu yumurtlamıyonmu dıye bakıyon

hee tamam canım nette baktım bende smdıkk saol bebiş...

iyi gezmeler..ohh ne güzell..sınavım geçsin çarşılarda gezicem hep..
haydi bend ekaçar kursa giidyorumm bayyyyy

oo yenı geldın hemen kaçç zatenn şaka şaka kolay gelsın canımm by by

ühüüüü zaten vicdan azabı çekiyorumm yaa pişman oldum ama uyku haliyle dikiverdim engel olmadım irademi kullanamadıımmm bi kreden bişe olmaz diyiinnn de içim rahatlasıın nollurr

yok olmazz ama bı daha olmasın canımcım..kız zaten bebelere zor kavusuyoruz dıkkat etmek lazım cokkk..

delı kızzzzzzzzz

cok sukur ıyıyız canımmmmmmmmm
canım olan olmus sende dıkkat et ama yapacak bır sey yok bır daha ıcme kuzummmm

bunu bu hafta degerlendır kuzum sen
nasıpse bebegın gelsın sana

birgün önceden başladık değerlendirmeye bakalım inşallah kendiliğinden gelir sıpam...
sizde boş geçmemişsiniz kız bi bakarsın ikimizde hamişiz bu ay Allahım düşüncesi bile güzel bi de gerçek olsa naparız acaba...

günaydın canım..
tamam kuzum gezerim...
olsun bi kereden bişi olmaz bi daha içmezsin zaten...
yorulunca ilk gün lekelenmen olmuştur tabii..
daha yeni çıktın riskli dönemden..

olcan tabıı ala alaa git bebem yaa gez dolaş eğlenn..bi daha mı gelecez dunya yaaa..oh ohhh:118: :118: :118:

taaammmm gezerim ama hava kapadı yaaaa...

günaydınnn...
aferin sana ne güzel bi sürü yol almışsın bak...
severim ben erkenden iş yapan hatunları...
o zaman tavuğun e2 hormonuda yüselmiştir ohss olmasa bari

yok olmazz ama bı daha olmasın canımcım..kız zaten bebelere zor kavusuyoruz dıkkat etmek lazım cokkk..[/QUOTE]

huhh :) tamam söz bi daha yapmıycammm

cok sukur ıyıyız canımmmmmmmmm
canım olan olmus sende dıkkat et ama yapacak bır sey yok bır daha ıcme kuzummmm[/QUOTE]
sagol canım ya zaten çok pişman olduum korktum da bi zarar olur mu diye ama yedim bi halt bi defa içmiycemmm

korkma asitli birşey içmek bebeğe zararlı değil sadece anneye zararı var mide yanması şekerli olduğu için kilo yapar
fazla tüketmemektede fayda var canım
soğuk suyuda fazla içme ılıt öyle iç canım
soğuksu mideye zararlıymış doktorum söylemişti banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…