öyleee sevdinmi beni yaniibirgün önceden başladık değerlendirmeye bakalım inşallah kendiliğinden gelir sıpam...
sizde boş geçmemişsiniz kız bi bakarsın ikimizde hamişiz bu ay Allahım düşüncesi bile güzel bi de gerçek olsa naparız acaba...
günaydın canım..
tamam kuzum gezerim...
olsun bi kereden bişi olmaz bi daha içmezsin zaten...
yorulunca ilk gün lekelenmen olmuştur tabii..
daha yeni çıktın riskli dönemden..
taaammmm gezerim ama hava kapadı yaaaa...
günaydınnn...
aferin sana ne güzel bi sürü yol almışsın bak...
severim ben erkenden iş yapan hatunları...
o zaman tavuğun e2 hormonuda yüselmiştir ohss olmasa bari
Günaydın canım gördüm testini inşallah gebelik testinde de görürsün o kıpkırmızı rengi bana sen normal yolda hamile kalırsın gibi geliyor çok azimli gördüm seni
Gününüz aydınlık olsun kızlar...
yok olmazz ama bı daha olmasın canımcım..kız zaten bebelere zor kavusuyoruz dıkkat etmek lazım cokkk
günaydın canım..
tamam kuzum gezerim...
evet iki gündür hiç kalkmıyorum öyle boşa gelip gidiyorum napalım biraz böyle idare edicez... bi daha da yangın çıksa içimde içmiycemm asit söz :
birgün önceden başladık değerlendirmeye bakalım inşallah kendiliğinden gelir sıpam...
sizde boş geçmemişsiniz kız bi bakarsın ikimizde hamişiz bu ay Allahım düşüncesi bile güzel bi de gerçek olsa naparız acaba...
günaydın canım..
tamam kuzum gezerim...
taaammmm gezerim ama hava kapadı yaaaa...
günaydınnn...
aferin sana ne güzel bi sürü yol almışsın bak...
severim ben erkenden iş yapan hatunları...
o zaman tavuğun e2 hormonuda yüselmiştir ohss olmasa bari
Gününüz aydınlık olsun kızlar...
bıseyde olmaz zaten uzme canını kuzummmm
korkma asitli birşey içmek bebeğe zararlı değil sadece anneye zararı var mide yanması şekerli olduğu için kilo yapar
fazla tüketmemektede fayda var canım
soğuk suyuda fazla içme ılıt öyle iç canım
soğuksu mideye zararlıymış doktorum söylemişti banada
Kızlar acaba bizde Azerbaycan da mı yaptırsak tüp bebeği baksanıza ne güzel 4-5 ne varsa transfer ediyorlar.. Ben iyice bir araştırayım rouz girsin sorucam ona kaça mal olmuş vs. ya ankara ya kardeş vatan
sen nerede yaptrıdın canım
öyleee sevdinmi beni yaniidedim ya yuh yanii nekadan büyük
herşeyde yol aldımda kocamda alamadım hala gcıığım ona beni çok üzüyor bende elimde olmadan ters davranıyorum
bende çok azimli gördümahhh banada bulaşsa daha doğrusu kocişime..
tavugun hormonu tavan yapmıstır zatende ılgılenen olmamıstır bence..
ıns canım ınss rabbım ugrastırmadan tez zamanda versın artık yavrularımızı yaaaa
valla ben ınanamam test tekrarrı yaprım zaten adetım gecıkıcek gene dusunmeden edemıycem doktor dedı 10 gun gecıkeceksın gene dedı gecen ay 12 gundu 25 de olmam lazım ama olmıycak oyle gozukuyor yumurta zamanındayız cunkuuuu
nasılsın balım senındeeee
bıseyde olmaz zaten uzme canını kuzummmm
günaydınn kızlar nasılsınız dilerim bir sabah evimiz bebiş kusmuk kokulu olarak uyanırız :)
yok yook tövbe zatenn daha da içmem bana kalsa hiç almam da eşim istiyo ne de olsa hiç sınırlama yok onlara... Herşey bize.. Zaten akşam iğnemi yaparken o tutuyo bacagımı sıkıyo ben iğneyi yapıyorum tam iğneyi soktum eli bi kaydı elime çarptı iğne çi,zerek çıktı canım yandı bi sürü de bağırdım adama sana giren çıkan yoook ben çekiyorum dikkat ett diye cadılık yaptım gece de içim yanında buldum cezamı :))
ben 2 kere zeynep kamil bir kere ferticenter da yaptırdım canım
günaydınn kızlar nasılsınız dilerim bir sabah evimiz bebiş kusmuk kokulu olarak uyanırız :)
öyleee sevdinmi beni yaniidedim ya yuh yanii nekadan büyük
Herşeyde yol aldımda kocamda alamadım hala gcıığım ona beni çok üzüyor bende elimde olmadan ters davranıyorum
Bende çok azimli gördümahhh banada bulaşsa daha doğrusu kocişime..
ama neden yine üzdü seniiiii
bu durumda gecikir tabii...
ama inşallah bir mucize gelir bu ay buluverir..
bagırmasaydın cok ısteyerek yapmamıstır kı kuzum yaaaaaaaa
yazı adama
zeynep kamılı bılıyordumda 52. Yerı duymadım kuzum ben hıc
hayırlısı hayatım ya nerede baslamayı dusunuyorsun sımdı
amınnnnnnnnnnnnnn
gunaydınnn
uzmez uzmez ondada vardır azım ama sen uzuluyon dıye susanlardandır canım yaaa
bilmiyorum tatlım yaa kafam çok karışık ankara güldenin dr.u, maya, eurofertil bilmiyorum bir sürü seçenek var.. Allah hakkımda hayırlısı neresi olacaksa oraya yöneltsin zaten sonbahar gibi başlamayı düşünüyoruz allah kısmet ederse bakalım
bende beklemeyı dusunuyordum takı eskı doktorum arayana kadar sonra bırden kendımı gene bu ısın ıcınde buldum c.tesı eurofertıle gıdecem gorusmeye kendı doktorumada gıdecem ama esım ıstemıyo orayı zaten c.tesı doktora gıttımdı oyle muayeneye dedı acırı doz yuklemesı var sende oraya gıtme esım hıc ıstemıyo artık bakalım uygun fıyatlı bır yer bulursak yapıcaz yoksa beklıycez bızde
bende beklemeyı dusunuyordum takı eskı doktorum arayana kadar sonra bırden kendımı gene bu ısın ıcınde buldum c.tesı eurofertıle gıdecem gorusmeye kendı doktorumada gıdecem ama esım ıstemıyo orayı zaten c.tesı doktora gıttımdı oyle muayeneye dedı acırı doz yuklemesı var sende oraya gıtme esım hıc ıstemıyo artık bakalım uygun fıyatlı bır yer bulursak yapıcaz yoksa beklıycez bızde
eurofertil çok pahalı söyliyim :) biz ordan vazgeçip çamlıca medicanaya başladık ki orası bile çok tutmuş seneler önce... şimdi anlıyorum şu an istanbul tüpbebekteyim fiyat iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?