Tüp Bebek Günlüğümüz !

öyleee sevdinmi beni yaniidedim ya yuh yanii nekadan büyük
herşeyde yol aldımda kocamda alamadım hala gcıığım ona beni çok üzüyor bende elimde olmadan ters davranıyorum
Günaydın canım gördüm testini inşallah gebelik testinde de görürsün o kıpkırmızı rengi bana sen normal yolda hamile kalırsın gibi geliyor çok azimli gördüm seni

bende çok azimli gördümahhh banada bulaşsa daha doğrusu kocişime..

Gününüz aydınlık olsun kızlar...

günaydın şekerim..

demek sana bir müsibet lazımmış gazlı içecek olarak
içme tabii...
bırak yansın için..dondurma bulundur evde onu yee..

Son düzenleme:

tavugun hormonu tavan yapmıstır zatende ılgılenen olmamıstır bence..
ıns canım ınss rabbım ugrastırmadan tez zamanda versın artık yavrularımızı yaaaa
valla ben ınanamam test tekrarrı yaprım zaten adetım gecıkıcek gene dusunmeden edemıycem doktor dedı 10 gun gecıkeceksın gene dedı gecen ay 12 gundu 25 de olmam lazım ama olmıycak oyle gozukuyor yumurta zamanındayız cunkuuuu

Gününüz aydınlık olsun kızlar...

nasılsın balım senındeeee

bıseyde olmaz zaten uzme canını kuzummmm

Kızlar acaba bizde Azerbaycan da mı yaptırsak tüp bebeği baksanıza ne güzel 4-5 ne varsa transfer ediyorlar.. Ben iyice bir araştırayım rouz girsin sorucam ona kaça mal olmuş vs. ya ankara ya kardeş vatan

yok yook tövbe zatenn daha da içmem bana kalsa hiç almam da eşim istiyo ne de olsa hiç sınırlama yok onlara... herşey bize.. zaten akşam iğnemi yaparken o tutuyo bacagımı sıkıyo ben iğneyi yapıyorum tam iğneyi soktum eli bi kaydı elime çarptı iğne çi,zerek çıktı canım yandı bi sürü de bağırdım adama sana giren çıkan yoook ben çekiyorum dikkat ett diye cadılık yaptım gece de içim yanında buldum cezamı :))

ama neden yine üzdü seniiiii

bu durumda gecikir tabii...
ama inşallah bir mucize gelir bu ay buluverir..

bagırmasaydın cok ısteyerek yapmamıstır kı kuzum yaaaaaaaa
yazı adama

ben 2 kere zeynep kamil bir kere ferticenter da yaptırdım canım

zeynep kamılı bılıyordumda 52. Yerı duymadım kuzum ben hıc
hayırlısı hayatım ya nerede baslamayı dusunuyorsun sımdı

günaydınn kızlar nasılsınız dilerim bir sabah evimiz bebiş kusmuk kokulu olarak uyanırız :)

amınnnnnnnnnnnnnn
gunaydınnn

uzmez uzmez ondada vardır azım ama sen uzuluyon dıye susanlardandır canım yaaa

Bilmiyorum tatlım yaa kafam çok karışık Ankara Güldenin dr.u, maya, eurofertil bilmiyorum bir sürü seçenek var.. Allah hakkımda hayırlısı neresi olacaksa oraya yöneltsin zaten sonbahar gibi başlamayı düşünüyoruz Allah kısmet ederse bakalım

kızlar ya ben bişi sorucam şimdi bu göbekten iğneleri bölüm bölüm veriyolar sanırım mesela bizimki erkek inf. puregon verdi bayanda olunca iğne değişiyo böyle bişey varmıdır hem erkek hem kadın olursa puregon+başka iğne mi?

bende beklemeyı dusunuyordum takı eskı doktorum arayana kadar sonra bırden kendımı gene bu ısın ıcınde buldum c.tesı eurofertıle gıdecem gorusmeye kendı doktorumada gıdecem ama esım ıstemıyo orayı zaten c.tesı doktora gıttımdı oyle muayeneye dedı acırı doz yuklemesı var sende oraya gıtme esım hıc ıstemıyo artık bakalım uygun fıyatlı bır yer bulursak yapıcaz yoksa beklıycez bızde

eurofertil çok pahalı söyliyim :) biz ordan vazgeçip çamlıca medicanaya başladık ki orası bile çok tutmuş seneler önce... şimdi anlıyorum şu an istanbul tüpbebekteyim fiyat iyi

Gunaydin kzlar nasilsunuz kontrolden geldim kan cikkmadi daha ama 12.5-8 'm arasi on tane falan yumurta saydi 7. Gunum bugun nasil ..

Bide bisy sorucam bugun yuzmeye gitsem sakincasi varmi sizce temiz biyere gidiyorum

Evet fiyatlar fena yaa insanlar ne yapar düşünmüyor bu devlet hem hak sınırı hem embriyo sınırı getirdiler bizi mahvettiler..Bence hepimiz toplu dilekçe falan yazalım bir şeyler yapalım hakkımızı aramıyoruz her gelene amenna diyoruz.. Eğer organize olabilirsek süper olur sesimizi duyururuz... Senin içinde hayırlısı olsun canım

eurofertil çok pahalı söyliyim :) biz ordan vazgeçip çamlıca medicanaya başladık ki orası bile çok tutmuş seneler önce... şimdi anlıyorum şu an istanbul tüpbebekteyim fiyat iyi

canım yenı orada yaptırran arkadasım var fıyatı dun dedı bana 3500 yapmıs kız hatta 3000 ınmıs eger bu fıyatsa pahalı degıl bence canım :44::44:
sen kaca yapıyon ıst. tup de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…