Tüp Bebek Günlüğümüz !

eurofertil çok pahalı söyliyim :) biz ordan vazgeçip çamlıca medicanaya başladık ki orası bile çok tutmuş seneler önce... şimdi anlıyorum şu an istanbul tüpbebekteyim fiyat iyi

Yaa gerçekten mi ben daha uygun diye duydum eurofertili peki istanbul tüp bebekte ne kadar tedavi ücreti?

Günaydın canlarimmmm benim nasilsinz ben bir kahvaltı yapıp gelicem çıkıyorum yoksa anne terlik fırlatacak kaçıncı ya sesleniyor kadin gelicem hemen B'ye

Günaydın canlarimmmm benim nasilsinz ben bir kahvaltı yapıp gelicem çıkıyorum yoksa anne terlik fırlatacak kaçıncı ya sesleniyor kadin gelicem hemen B'ye

günaydınnnnnn
ben geldimmmm....benii özlediz miiii:18::18::18::18::18::18::18:

sorduğunda soru yanıı özledık tabıkı canım yaa..nerelerdesın kı kzzz??

kızım oyle valla ya bursada da oyle ıyı bı merkez 5 bın 6 bın ee bız uygun olsun dıe rapor cıkarttık çoğu yerın anlaşması yok..unıversıte hastanesınde yaptıralım dedık testler falan hep orda oldu cnku oda tee 1 ay sonraya randevu verdı işte bana dusun..mıllet nerden nasıl para bulur yaptırır demıyolar bıde onu bırak işi ticarete donusturenler varr allah onları bıldığı gibi yapsın..

hoşgeldin güle güleee

günaydınnnnnn

neredesın sennnnnnnnnnn
ozledık tabı canım yaaaaaaaaaa

ayne cnm katılıyorum sana
hepımız ısın canım hepımız ıcın hayırlısı olsunn

hosgeldın cnm
bagırtma kadını yaaaaaa gfıt hadı yeeee

Yaa gerçekten mi ben daha uygun diye duydum eurofertili peki istanbul tüp bebekte ne kadar tedavi ücreti?

canım c.tesı ogrenır derım sana ben sanmıyorum gokyuzu yemı orada yaptı yanı

sorduğunda soru yanıı özledık tabıkı canım yaa..nerelerdesın kı kzzz??

neredesın sennnnnnnnnnn
ozledık tabı canım yaaaaaaaaaa

bende sizi özledimm çokkkdüğün hazırlıkları yüzünden ewde olmuom hiçççbide bugün regl oldum karnım çok ağrıo ağzımın içinde aftlar çıktı çok acıolarsiz neler yapıosunuzz bakalımmm?

hosgeldın cnm

selam kızlar nasılsınız,

ben çogu merkezi arayıp fiyat almıştım. bilgi vermeyenlere randevu alıp ön görüşme yapmıstım. hatta birkaç yere de durumumla ilgili ve fiyat konuusunda mail atmıstım. cevap dönüyolar. yani netten iletişim bilgilerini bulup telefonda sorabilirsiniz. bilgi vermezlerse diğer yollar denenilir :)

Gunaydin kzlar nasilsunuz kontrolden geldim kan cikkmadi daha ama 12.5-8 'm arasi on tane falan yumurta saydi 7. Gunum bugun nasil
:26:

Bide bisy sorucam bugun yuzmeye gitsem sakincasi varmi sizce temiz biyere gidiyorum sıkıntı olurmu bı fıkrınız varmı ..

bıde son sorum zeynep kamılde dondurma ıslemı oluyomu acaba yumrutaları bılgınız varmı hıc duymadım da dondurma gıbı bı durum

HMM baya yoğunsun yanıı sennn ıyı bakalım canımm..vala bende regli olunca cok ağrım oluyor ılac kullanıyorum mecburenn...yoksa dayanamamm geçmiş olsun cok canım

Onu bende bilmiyorum ama yumurtaları önemli bir hastalığın ya da mecburiyet yoksa dondurmuyorlar diye biliyorum ama sen yine de sor tabii

canım yenı orada yaptırran arkadasım var fıyatı dun dedı bana 3500 yapmıs kız hatta 3000 ınmıs eger bu fıyatsa pahalı degıl bence canım :44::44:
sen kaca yapıyon ıst. tup de

tüpbebek fiyatı 4.000 + ilaçlar eurofertil önceden çok pahalıydı ben sorduğumda ama şimdi iyiymiş hatta uygunmuş :)

Gunaydin kzlar nasilsunuz kontrolden geldim kan cikkmadi daha ama 12.5-8 'm arasi on tane falan yumurta saydi 7. Gunum bugun nasil ..

Bide bisy sorucam bugun yuzmeye gitsem sakincasi varmi sizce temiz biyere gidiyorum

baskasıyla karıstırıp yanslı yazdım mj.
havuza gıtme ya bosver sonra gıdersın aaaaaaaa
2-3 gun ıgneye devam tatlımmm

analdım canım ayyyy agızda demek ya o cok kotu oluyor yaaaaaaaaaaa
dugune az kaldı tabı heyecan bastı sızı demı
ne olsun cnm kosturmaca hayat devam edıyo ıste balımmmm

yuzyuze konusmak daha ıyı cnm artık fıyatı asagı yukarı bılıyoruz hanıııııı
yerı gormekte onemlı hayatım yaaaa

ayrıca kızlarrrrrr... hiç bir belirtim yoookkkkk....

belırtı aramıyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
dondurdunmu bırtanenı bakıms sen

kızlar yazar canımmmmmmmmm

Son düzenleme:
Gunaydin kzlar nasilsunuz kontrolden geldim kan cikkmadi daha ama 12.5-8 'm arasi on tane falan yumurta saydi 7. Gunum bugun nasil ..

Bide bisy sorucam bugun yuzmeye gitsem sakincasi varmi sizce temiz biyere gidiyorum

en az 2 gün daha iğne vuracaksın belli bence daha da fazla ama belki bir anda büyürler diye 2 gün diyorum...
bu zamanda sanırım havuza gideceksin ama gitme boşver şimdi enfeksiyon falan kaparsın ben çok huylanırım havuzlardan ne kadar temizde olsa giremem...
sende bu hassas zamanda gitme lütfen...

günaydınnnnnn

günaydınnn izmir güzeli...
özlemez olurmuyuz dün aklımdaydın ama görümcenlerle beraber olduğunuzu düşündüm...
naptın bakiimm...

günaydınn kuzum...
olsun anne terliğini yemekte güzel hem de kahvaltı öncesi vitamin niyetine

hosgeldın cnm

günaydınn canımm..kahvaltını yap bebiş acıkmıştırr hemde terliği yeme kıçınaa

Oh canlarım yedik mamanızı geldik yanınıza ananemiz çıldırıyor resmen nasip olursa doğumda insallh ben odaya gelene kadar anacim kafayı yemez saglikla karşılar beni Kızimla nasıl konuşuyor cok komik göremeniz lazım bugünleri görene kadar kadın heray elinden gelse açıp icime bebek koyup kapatacaktı resmen benden daha cok üzülüyordu bütün tedavilerimde ve düşük riskimin oldugudonemlerde cok hakkı var üzerimizde anne olmak böyle birşey herhalde Rabbim bizede nasip etsin insallh hepimiz yasayalım bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…