eurofertil çok pahalı söyliyim :) biz ordan vazgeçip çamlıca medicanaya başladık ki orası bile çok tutmuş seneler önce... şimdi anlıyorum şu an istanbul tüpbebekteyim fiyat iyi
günaydınnnnnn
ben geldimmmm....benii özlediz miiii:18::18::18::18::18::18::18:
Evet fiyatlar fena yaa insanlar ne yapar düşünmüyor bu devlet hem hak sınırı hem embriyo sınırı getirdiler bizi mahvettiler..Bence hepimiz toplu dilekçe falan yazalım bir şeyler yapalım hakkımızı aramıyoruz her gelene amenna diyoruz..Eğer organize olabilirsek süper olur sesimizi duyururuz... Senin içinde hayırlısı olsun canım
Günaydın canlarimmmm benim nasilsinz ben bir kahvaltı yapıp gelicem çıkıyorum yoksa anne terlik fırlatacak kaçıncı ya sesleniyor kadingelicem hemen B'ye
günaydınnnnnn
Evet fiyatlar fena yaa insanlar ne yapar düşünmüyor bu devlet hem hak sınırı hem embriyo sınırı getirdiler bizi mahvettiler..Bence hepimiz toplu dilekçe falan yazalım bir şeyler yapalım hakkımızı aramıyoruz her gelene amenna diyoruz..Eğer organize olabilirsek süper olur sesimizi duyururuz... Senin içinde hayırlısı olsun canım
Günaydın canlarimmmm benim nasilsinz ben bir kahvaltı yapıp gelicem çıkıyorum yoksa anne terlik fırlatacak kaçıncı ya sesleniyor kadingelicem hemen B'ye
Yaa gerçekten mi ben daha uygun diye duydum eurofertili peki istanbul tüp bebekte ne kadar tedavi ücreti?
sorduğunda soru yanııözledık tabıkı canım yaa..nerelerdesın kı kzzz??
neredesın sennnnnnnnnnn
ozledık tabı canım yaaaaaaaaaa
hosgeldın cnm
bagırtma kadını yaaaaaa gfıt hadı yeeee
canım c.tesı ogrenır derım sana ben sanmıyorum gokyuzu yemı orada yaptı yanı
bende sizi özledimm çokkkdüğün hazırlıkları yüzünden ewde olmuom hiççç bide bugün regl oldum karnım çok ağrıo ağzımın içinde aftlar çıktı çok acıolar siz neler yapıosunuzz bakalımmm?
Gunaydin kzlar nasilsunuz kontrolden geldim kan cikkmadi daha ama 12.5-8 'm arasi on tane falan yumurta saydi 7. Gunum bugun nasil
:26:
Bide bisy sorucam bugun yuzmeye gitsem sakincasi varmi sizce temiz biyere gidiyorum sıkıntı olurmu bı fıkrınız varmı ..
bıde son sorumzeynep kamılde dondurma ıslemı oluyomu acaba yumrutaları bılgınız varmı hıc duymadım da dondurma gıbı bı durum
bende yapmıyorum :))) kahvaltı bile hazırlamıyorum ...
ayy 3 ten sonra geçsinde az kalmış ben çook mecbur kalmadıkça ilaç kullanmak istemem çekerim ....
sen nasılsın bebiş nasıl
genelde 3 ten sonra geçiyor,ben çalıştığım için zor dayandım bulantılara kafamı kaldırımıyodum ,ama geçiceğini bilmek güzel...ben iyiyim çok şükür artık günleri saymayı başlıyoruz...bebişte iyi maşallah
canım yenı orada yaptırran arkadasım var fıyatı dun dedı bana 3500 yapmıs kız hatta 3000 ınmıs eger bu fıyatsa pahalı degıl bence canım :44::44:
sen kaca yapıyon ıst. tup de
Yaa gerçekten mi ben daha uygun diye duydum eurofertili peki istanbul tüp bebekte ne kadar tedavi ücreti?
Gunaydin kzlar nasilsunuz kontrolden geldim kan cikkmadi daha ama 12.5-8 'm arasi on tane falan yumurta saydi 7. Gunum bugun nasil ..
Bide bisy sorucam bugun yuzmeye gitsem sakincasi varmi sizce temiz biyere gidiyorum
bende sizi özledimm çokkkdüğün hazırlıkları yüzünden ewde olmuom hiççç bide bugün regl oldum karnım çok ağrıo ağzımın içinde aftlar çıktı çok acıolar siz neler yapıosunuzz bakalımmm?
selam kızlar nasılsınız,
ben çogu merkezi arayıp fiyat almıştım. bilgi vermeyenlere randevu alıp ön görüşme yapmıstım. hatta birkaç yere de durumumla ilgili ve fiyat konuusunda mail atmıstım. cevap dönüyolar. yani netten iletişim bilgilerini bulup telefonda sorabilirsiniz. bilgi vermezlerse diğer yollar denenilir :)
ayrıca kızlarrrrrr... hiç bir belirtim yoookkkkk....
Gunaydin kzlar nasilsunuz kontrolden geldim kan cikkmadi daha ama 12.5-8 'm arasi on tane falan yumurta saydi 7. Gunum bugun nasil
:26:
Bide bisy sorucam bugun yuzmeye gitsem sakincasi varmi sizce temiz biyere gidiyorum sıkıntı olurmu bı fıkrınız varmı ..
bıde son sorumzeynep kamılde dondurma ıslemı oluyomu acaba yumrutaları bılgınız varmı hıc duymadım da dondurma gıbı bı durum
Gunaydin kzlar nasilsunuz kontrolden geldim kan cikkmadi daha ama 12.5-8 'm arasi on tane falan yumurta saydi 7. Gunum bugun nasil ..
Bide bisy sorucam bugun yuzmeye gitsem sakincasi varmi sizce temiz biyere gidiyorum
günaydınnnnnn
sorduğunda soru yanııözledık tabıkı canım yaa..nerelerdesın kı kzzz??
kızım oyle valla ya bursada da oyle ıyı bı merkez 5 bın 6 bın ee bız uygun olsun dıe rapor cıkarttık çoğu yerın anlaşması yok..unıversıte hastanesınde yaptıralım dedık testler falan hep orda oldu cnku oda tee 1 ay sonraya randevu verdı işte bana dusun..mıllet nerden nasıl para bulur yaptırır demıyolar bıde onu bırak işi ticarete donusturenler varr allah onları bıldığı gibi yapsın..
hoşgeldin güle güleee
hosgeldın cnm
bagırtma kadını yaaaaaa gfıt hadı yeeee
canım c.tesı ogrenır derım sana ben sanmıyorum gokyuzu yemı orada yaptı yanı
günaydınn canımm..kahvaltını yap bebiş acıkmıştırr hemde terliği yeme kıçınaa
ayrıca kızlarrrrrr... hiç bir belirtim yoookkkkk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?