tüpbebek fiyatı 4.000 + ilaçlar eurofertil önceden çok pahalıydı ben sorduğumda ama şimdi iyiymiş hatta uygunmuş :)
en az 2 gün daha iğne vuracaksın belli bence daha da fazla ama belki bir anda büyürler diye 2 gün diyorum...
bu zamanda sanırım havuza gideceksin ama gitme boşver şimdi enfeksiyon falan kaparsın ben çok huylanırım havuzlardan ne kadar temizde olsa giremem...
sende bu hassas zamanda gitme lütfen...
günaydınnn izmir güzeli...
özlemez olurmuyuz dün aklımdaydın ama görümcenlerle beraber olduğunuzu düşündüm...
naptın bakiimm...
günaydınn kuzum...
olsun anne terliğini yemekte güzel hem de kahvaltı öncesi vitamin niyetine
Gunaydin kzlar nasilsunuz kontrolden geldim kan cikkmadi daha ama 12.5-8 'm arasi on tane falan yumurta saydi 7. Gunum bugun nasil
:26:
Bide bisy sorucam bugun yuzmeye gitsem sakincasi varmi sizce temiz biyere gidiyorum sıkıntı olurmu bı fıkrınız varmı ..
bıde son sorumzeynep kamılde dondurma ıslemı oluyomu acaba yumrutaları bılgınız varmı hıc duymadım da dondurma gıbı bı durum
Oh canlarım yedik mamanızı geldik yanınıza ananemiz çıldırıyor resmen nasip olursa doğumda insallh ben odaya gelene kadar anacim kafayı yemez saglikla karşılar beniKızimla nasıl konuşuyor cok komik göremeniz lazım bugünleri görene kadar kadın heray elinden gelse açıp icime bebek koyup kapatacaktı resmen benden daha cok üzülüyordu bütün tedavilerimde ve düşük riskimin oldugudonemlerde cok hakkı var üzerimizde anne olmak böyle birşey herhalde Rabbim bizede nasip etsin insallh hepimiz yasayalım bu duyguyu
gunaydindinlar guzeller insallahhh hepniz iyisinizdirr .....
Komiksin iste sen güldürdün beniben hiç bu yonden bakmadım vitamin niyetine iyisin dimi cnm
sagolasın canım olsaydı orda mıllet konusurken duyardım mutlaka 2. gelen vardı cunkuOnu bende bilmiyorum ama yumurtaları önemli bir hastalığın ya da mecburiyet yoksa dondurmuyorlar diye biliyorum ama sen yine de sor tabii
baskasıyla karıstırıp yanslı yazdım mj.
havuza gıtme ya bosver sonra gıdersın aaaaaaaa
2-3 gun ıgneye devam tatlımmm
en az 2 gün daha iğne vuracaksın belli bence daha da fazla ama belki bir anda büyürler diye 2 gün diyorum...
bu zamanda sanırım havuza gideceksin ama gitme boşver şimdi enfeksiyon falan kaparsın ben çok huylanırım havuzlardan ne kadar temizde olsa giremem...
sende bu hassas zamanda gitme lütfen...
kızlar ya ben bişi sorucam şimdi bu göbekten iğneleri bölüm bölüm veriyolar sanırım mesela bizimki erkek inf. puregon verdi bayanda olunca iğne değişiyo böyle bişey varmıdır hem erkek hem kadın olursa puregon+başka iğne mi?
Bencede kasi cnm dur B'nde bir boncuk kondurayimgünaydınnn şekerim...
iyiyim kuzum bi tarafımı kaşıyayımda nazar değmesin dimi
aynn cnm iyikivar analarımız Allah onlardan razı cennetine koysun hepsini insallhanne hakkı ödenmez canım yaaaaaaaaaa
onlar ıyıkı var ve hep yanımızdalarrrrrrrrr
amın hayatımmmmmmmmm
ayrıca kızlarrrrrr... hiç bir belirtim yoookkkkk....
sagolasın canım olsaydı orda mıllet konusurken duyardım mutlaka 2. gelen vardı cunku
neyse hayırlısı zaten ılk denememız bı olsun bıtsın bakalım nasıb olmazsa kışa kadar nadasa cekıcez kendımızı
tamam kızlar sagolun ....
gıtmeyeyım o zaman ya normalde evde oturan bı ınsan degılım pek sımdıden canım sıkılmaya basladı bakalım transferden sonra ne yapıcam
buyuk ıhtımal o zaman benı cuma sabah tkrr kontrole cagırır hayırlısı bakalım ... e2 de cıksın yazarım yıne sızden bılgı almak ıcın ..
baskasıyla karıstırıp yanslı yazdım mj.
havuza gıtme ya bosver sonra gıdersın aaaaaaaa
2-3 gun ıgneye devam tatlımmm
analdım canım ayyyy agızda demek ya o cok kotu oluyor yaaaaaaaaaaa
dugune az kaldı tabı heyecan bastı sızı demı
ne olsun cnm kosturmaca hayat devam edıyo ıste balımmmm
yuzyuze konusmak daha ıyı cnm artık fıyatı asagı yukarı bılıyoruz hanıııııı
yerı gormekte onemlı hayatım yaaaa
belırtı aramıyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
dondurdunmu bırtanenı bakıms sen
yok canım yaa.. öylece kaldı.. onlar bise söylemedi bende ogün sormadım.. bana sormadan dondurmamıslardır değil mi?
benim de hiç belirtim olmadı, hala da yok... onun için gönlünü ferah tut sen şekerim.. illa ki bir belirti olması gerekmiyor ki...
bu detavın bebelı olsun canım
son olsun bu durumun ıns gelsın bebenızzzzzz
anammm
Sımdı baktım sonuc cıkmıs
ptesı 378 ıdı
bugun 1245 cıkmıs bugun 2. Orgalutranımı vurdum bu arada ..
Yuksekmu sankı bıraz e2 ne dersınız ...
Bencede kasi cnm dur B'nde bir boncuk kondurayimTam olsun
aynn cnm iyikivar analarımız Allah onlardan razı cennetine koysun hepsini insallh
yok canım yaa.. öylece kaldı.. onlar bise söylemedi bende ogün sormadım.. bana sormadan dondurmamıslardır değil mi?
Bilmiorumm :18:
amın canımmmmmmmmmmm
dondurmazalr canım sen ımza fln atıyon zaten para verıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?