Tüp Bebek Günlüğümüz !

tüpbebek fiyatı 4.000 + ilaçlar eurofertil önceden çok pahalıydı ben sorduğumda ama şimdi iyiymiş hatta uygunmuş :)

bende kadıkoyde 4000+ılacalr yaptım ve 5500 oldu sonra dondurulmus yaptım 1500 + ılac fazla tutumadı ama oraya yol masarafı fln toplamda 8000 tl yı bıldı eger eurofertıl 300+ ıalc derse ben varım yanı

Komiksin iste sen güldürdün beni ben hiç bu yonden bakmadım vitamin niyetine iyisin dimi cnm

Havuz konusunu geçen denemem de ben doktoruma sormuştum, benim için sakıncası yok girmek istiyorsun gir demişti ama ben yine de güvenip giremedim

anne hakkı ödenmez canım yaaaaaaaaaa
onlar ıyıkı var ve hep yanımızdalarrrrrrrrr
amın hayatımmmmmmmmm

Onu bende bilmiyorum ama yumurtaları önemli bir hastalığın ya da mecburiyet yoksa dondurmuyorlar diye biliyorum ama sen yine de sor tabii
sagolasın canım olsaydı orda mıllet konusurken duyardım mutlaka 2. gelen vardı cunku
neyse hayırlısı zaten ılk denememız bı olsun bıtsın bakalım nasıb olmazsa kışa kadar nadasa cekıcez kendımızı

baskasıyla karıstırıp yanslı yazdım mj.
havuza gıtme ya bosver sonra gıdersın aaaaaaaa
2-3 gun ıgneye devam tatlımmm

tamam kızlar sagolun ....
gıtmeyeyım o zaman ya normalde evde oturan bı ınsan degılım pek sımdıden canım sıkılmaya basladı bakalım transferden sonra ne yapıcam

buyuk ıhtımal o zaman benı cuma sabah tkrr kontrole cagırır hayırlısı bakalım ... e2 de cıksın yazarım yıne sızden bılgı almak ıcın ..

bılen arkadaslar yazar canımmmm
bılmıyorum bunu ben

günaydınnn şekerim...

iyiyim kuzum bi tarafımı kaşıyayımda nazar değmesin dimi
Bencede kasi cnm dur B'nde bir boncuk kondurayim Tam olsun

anne hakkı ödenmez canım yaaaaaaaaaa
onlar ıyıkı var ve hep yanımızdalarrrrrrrrr
amın hayatımmmmmmmmm
aynn cnm iyikivar analarımız Allah onlardan razı cennetine koysun hepsini insallh

anammm
sımdı baktım sonuc cıkmıs
ptesı 378 ıdı
bugun 1245 cıkmıs bugun 2. orgalutranımı vurdum bu arada ..
yuksekmu sankı bıraz e2 ne dersınız ...

bu detavın bebelı olsun canım
son olsun bu durumun ıns gelsın bebenızzzzzz

benim de hiç belirtim olmadı, hala da yok... onun için gönlünü ferah tut sen şekerim.. illa ki bir belirti olması gerekmiyor ki...

aa öylemi.. ya ben sanırım gecen yılki gebeliğimle karsılastırıyorum. onda çok fenaaydım onun için şuan hiç bisey yok.
inşallah bende senin gbi belirtisiz gebeyimdir.

mesajım arka sayfanın sonunda kalmıs ya gormezsenız e2 ımın fırladıgını dıe buraya da kopyalıyorum
anammm
sımdı baktım sonuc cıkmıs
ptesı 378 ıdı
bugun 1245 cıkmıs bugun 2. orgalutranımı vurdum bu arada ..
yuksekmu sankı bıraz e2 ne dersınız ...
bu detavın bebelı olsun canım
son olsun bu durumun ıns gelsın bebenızzzzzz

cok saol canım ınsallah hayırlısı ıle Rabbım bu yolda daha cok ugrastırmasın hıcbırımızı

Bencede kasi cnm dur B'nde bir boncuk kondurayim Tam olsun

aynn cnm iyikivar analarımız Allah onlardan razı cennetine koysun hepsini insallh

amın canımmmmmmmmmmm

yok canım yaa.. öylece kaldı.. onlar bise söylemedi bende ogün sormadım.. bana sormadan dondurmamıslardır değil mi?

dondurmazalr canım sen ımza fln atıyon zaten para verıyon

güNAYDIN Kızlar... doktorum bebeklerimin 7+4 olduğunu söyledi.ama son adet tarihime göre 7+2 olmalıyım.hangisi doğru?takvimde nasıl takip etmeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…