günaydın....gunaydindinlar guzeller insallahhh hepniz iyisinizdirr .....
günaydınnn izmir güzeli...
özlemez olurmuyuz dün aklımdaydın ama görümcenlerle beraber olduğunuzu düşündüm...
naptın bakiimm...
ama korkutma benı yaa bole yapıpta :18::18:
Emel sunar burdamısın cnm nasılsın senı merak edıyorum((
mesajım arka sayfanın sonunda kalmıs ya gormezsenız e2 ımın fırladıgını dıe buraya da kopyalıyorum
anammm
sımdı baktım sonuc cıkmıs
ptesı 378 ıdı
bugun 1245 cıkmıs bugun 2. orgalutranımı vurdum bu arada ..
yuksekmu sankı bıraz e2 ne dersınız ...
günaydın....
günaydınn canımmmmdün kuafördeydik saç makyaj provasıı oldu kız kardeşi onunda yok benimde ikimiz kardeş olduk birbirimize koşturuz beraber herşeye..benimde kötü zamanlarımda hep o wardı yanımda hastanede hep yanımda kaldı tedavilerimde hep yardımcı oldu bana..o yüzden bende onun bu güzel telaşlarında yanında oluom hep...
ayrıca bugün kırmızılar geldi çok karnım ağrı bu demek oluo ki önümüzde ki ay tam düğüne denk gelcek yaa
ağzımda aftlar çıkyı canım çok acıo bişi yiyemiom
onun dışında çok şükürr iim yanii...
sen naptı soğan suyu falan dewam mı?başka neler yapıonn?
hıııı ozaman bizim bebenin biri çöpe gitti
mesajım arka sayfanın sonunda kalmıs ya gormezsenız e2 ımın fırladıgını dıe buraya da kopyalıyorum
anammm
sımdı baktım sonuc cıkmıs
ptesı 378 ıdı
bugun 1245 cıkmıs bugun 2. orgalutranımı vurdum bu arada ..
yuksekmu sankı bıraz e2 ne dersınız ...
cok saol canım ınsallah hayırlısı ıle Rabbım bu yolda daha cok ugrastırmasın hıcbırımızı
gunaydindinlar guzeller insallahhh hepniz iyisinizdirr .....
Canım benimburadayım işim bu sıralar yoğun fazla giremiyorum.. Nasılsın nasıl gidiyor?
tatlm benım bılgım yok yanıı o yuzdenn ole yaptımm bılen kızlar yorum yaparlarr da işlerı var sanırımm..
tamam canım ya ılk tedavım malum bılgısızlık tecrubesılzık cok soru soruyorum hakkınızı helal edın ..şimdilik normal endişelenme canımcım...
artışda normal...yumoşlar büyürken e2 yerinde duramaz bi dahaki e2 daha net bişeyler söylememizi sağlar..
şu an gayet iyi...
canım salı baksaydın 800 olacaktı bugunde 1200 yanı sonucun bence ıyı yarında 1700-1800 olursa sıkıntı olcagını sanmıyorum
transfer ıcın 5000 altında olamsı gerekır
Bi listeniz varmi diye soracatimki ilk sayfadaki linkleri yeni gordum
Malum yarin kandil tedavide olan sonuc bekleyen vs duaetmek isterim
Beni delistenize ve dualariniza dahil edersenz memnun olurum
Yetkiliye sesleniyorum burdan
Egunal sensin sanirim :13:
bugün çatır çatır çatlatcam yumurtalarımı...saat 23.00 te iğnemi yapacağım.. ve cuma günü yumurta toplama işlemi olacak.. sonra ver elini transfer ve gelecek Rabbimin izniyle hayırlı sağlıklı ikizler...
ayyy... rüya gibi valla... Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin insallah...
hem hamişler hem tedavidekiler listelerimiz var canım zaten adresi bulmuşsun
dün yazdım sana bi dua listesi oluşturcaz ama kandil için değil...
kandilde zaten herkes dua ediyor diye biz normal günler için bi dua gurubu oluşturcaz...
burdan yayınlanacak zaten...
tamam canım ya ılk tedavım malum bılgısızlık tecrubesılzık cok soru soruyorum hakkınızı helal edın ..
ınfertılıte konusunda bayagı bılgı sahıbı oldum sayılır ama tup hakkında pek bısey bılmıyorum ..
ates olcmeyle ovulasyon yontemını kullanıyordum bende gulden sen dun test yapınca o geldı aklıma 17 ay ates olctum dıle kolay hala da alıskanlık oldugu ıcın olcuyorum arasıra ...
hep test ve ates dogruluyodu bırbırını
bugün çatır çatır çatlatcam yumurtalarımı...saat 23.00 te iğnemi yapacağım.. ve cuma günü yumurta toplama işlemi olacak.. sonra ver elini transfer ve gelecek Rabbimin izniyle hayırlı sağlıklı ikizler...
ayyy... rüya gibi valla... Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin insallah...
yok canım ya saka yapıyorumsaolsun yazmıs kızlar ...
tamam canım ya ılk tedavım malum bılgısızlık tecrubesılzık cok soru soruyorum hakkınızı helal edın ..
ınfertılıte konusunda bayagı bılgı sahıbı oldum sayılır ama tup hakkında pek bısey bılmıyorum ..
ates olcmeyle ovulasyon yontemını kullanıyordum bende gulden sen dun test yapınca o geldı aklıma 17 ay ates olctum dıle kolay hala da alıskanlık oldugu ıcın olcuyorum arasıra ...
hep test ve ates dogruluyodu bırbırını
tamam saolasın ecrın ... bılgım yok pek nası artıyo vs dıe herseyı soruyorum o yuzden sıze
Rabbım kolaylık versın ınsallah toplama ıslemın cok guzel ve rahat gecer...
sonrasıda guzel kolay ve hayırlı olur umarım
tamam canım bende dahıl olmak ısterım o zaman dua lıstesı yayınladıgınızda yazarım kandılde dua edecegım kısmıda buldum dedıgın gıbı .. oraya kendı bılgılerımıde yazayım da ben de yer alayım sızın dualarınızda ınsallah
cnm daha iyi oldugunu umuyorum. henuz pek bi degisikligim yok aksilik olmaması ıcın dua ediyorum surekli.hayırlısı olsun hepımızın hakkında.dondurulmusun var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?