Tüp Bebek Günlüğümüz !

gunaydindinlar guzeller insallahhh hepniz iyisinizdirr .....
günaydın....
günaydınnn izmir güzeli...
özlemez olurmuyuz dün aklımdaydın ama görümcenlerle beraber olduğunuzu düşündüm...
naptın bakiimm...

günaydınn canımmmmdün kuafördeydik saç makyaj provasıı oldu kız kardeşi onunda yok benimde ikimiz kardeş olduk birbirimize koşturuz beraber herşeye..benimde kötü zamanlarımda hep o wardı yanımda hastanede hep yanımda kaldı tedavilerimde hep yardımcı oldu bana..o yüzden bende onun bu güzel telaşlarında yanında oluom hep...
ayrıca bugün kırmızılar geldi çok karnım ağrı bu demek oluo ki önümüzde ki ay tam düğüne denk gelcek yaa
ağzımda aftlar çıkyı canım çok acıo bişi yiyemiom
onun dışında çok şükürr iim yanii...
sen naptı soğan suyu falan dewam mı?başka neler yapıonn?

şimdilik normal endişelenme canımcım...
artışda normal...yumoşlar büyürken e2 yerinde duramaz bi dahaki e2 daha net bişeyler söylememizi sağlar..
şu an gayet iyi...

geçmiş olsun canım...
anladım zaten görmcenle olduğunu...
tabii yanında olmalısın görümcenin ne güzel bu kadar yakın olmanız...
kırmızlarada tesseüflerimi iletiyorum tam düğüne dek gelecekleri için...
benimde hep olmadık zamanlara dek gelir...
soğan suyunun 3.günündeyim kokacam sandım ama kokmuyooo
bi de ovulasyon yani yumurtlama testi yaptım dün akşam çok çok koyu ikinci çizgi çıktı bu demek oluyoki bugün yumurtlarım ben en geç yarın

hıııı ozaman bizim bebenin biri çöpe gitti

malesef oyle oldu canım yaaaa

canım salı baksaydın 800 olacaktı bugunde 1200 yanı sonucun bence ıyı yarında 1700-1800 olursa sıkıntı olcagını sanmıyorum
transfer ıcın 5000 altında olamsı gerekır

gunaydindinlar guzeller insallahhh hepniz iyisinizdirr .....

nasılsın canımmmmm

Bi listeniz varmi diye soracatimki ilk sayfadaki linkleri yeni gordum
Malum yarin kandil tedavide olan sonuc bekleyen vs duaetmek isterim

Beni delistenize ve dualariniza dahil edersenz memnun olurum

Yetkiliye sesleniyorum burdan
Egunal sensin sanirim :13:

Canım benim buradayım işim bu sıralar yoğun fazla giremiyorum.. Nasılsın nasıl gidiyor?

cnm daha iyi oldugunu umuyorum. henuz pek bi degisikligim yok aksilik olmaması ıcın dua ediyorum surekli.hayırlısı olsun hepımızın hakkında.dondurulmusun var mıydı?

tatlm benım bılgım yok yanıı o yuzdenn ole yaptımm bılen kızlar yorum yaparlarr da işlerı var sanırımm..

yok canım ya saka yapıyorum saolsun yazmıs kızlar ...
şimdilik normal endişelenme canımcım...
artışda normal...yumoşlar büyürken e2 yerinde duramaz bi dahaki e2 daha net bişeyler söylememizi sağlar..
şu an gayet iyi...
tamam canım ya ılk tedavım malum bılgısızlık tecrubesılzık cok soru soruyorum hakkınızı helal edın ..
ınfertılıte konusunda bayagı bılgı sahıbı oldum sayılır ama tup hakkında pek bısey bılmıyorum ..
ates olcmeyle ovulasyon yontemını kullanıyordum bende gulden sen dun test yapınca o geldı aklıma 17 ay ates olctum dıle kolay hala da alıskanlık oldugu ıcın olcuyorum arasıra ...
hep test ve ates dogruluyodu bırbırını

canım salı baksaydın 800 olacaktı bugunde 1200 yanı sonucun bence ıyı yarında 1700-1800 olursa sıkıntı olcagını sanmıyorum
transfer ıcın 5000 altında olamsı gerekır

tamam saolasın ecrın ... bılgım yok pek nası artıyo vs dıe herseyı soruyorum o yuzden sıze

bugün çatır çatır çatlatcam yumurtalarımı...saat 23.00 te iğnemi yapacağım.. ve cuma günü yumurta toplama işlemi olacak.. sonra ver elini transfer ve gelecek Rabbimin izniyle hayırlı sağlıklı ikizler...
ayyy... rüya gibi valla... Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin insallah...

hem hamişler hem tedavidekiler listelerimiz var canım zaten adresi bulmuşsun
dün yazdım sana bi dua listesi oluşturcaz ama kandil için değil...
kandilde zaten herkes dua ediyor diye biz normal günler için bi dua gurubu oluşturcaz...
burdan yayınlanacak zaten...

kızlar selamlar
pat diye araya giriyorum ama sorunum var (( daha önce anlatmıştım haziranda tüpe başlıcam oyüzden beni bu ayki adetimin 21.gününde çağırmışlardı uzun protokol olacak diye,,, aşılamadan sonraki son adet tarihim 12 mayıs ben 21.günü beklerken sabah tekrar kanamam başladı ve bugün daha 12.günüm
öğleden sonra en yakın hastaneye gideceğim noluyo diye ama çok moralim bozuldu daha önce hiç böyle bişi olmadı adetlerim çok düzenli 28 de bir olur
acaba aşılamada kist mi oluştuda bu kanama yapıyor bana şimdi tekrar
böyle bi sorun yaşayan varmı

Rabbım kolaylık versın ınsallah toplama ıslemın cok guzel ve rahat gecer...
sonrasıda guzel kolay ve hayırlı olur umarım

tamam canım bende dahıl olmak ısterım o zaman dua lıstesı yayınladıgınızda yazarım kandılde dua edecegım kısmıda buldum dedıgın gıbı .. oraya kendı bılgılerımıde yazayım da ben de yer alayım sızın dualarınızda ınsallah

ne demek canım soracaksın tabii..
helal olsun...ateş ölçmeye başladım ama bıraktım kalkış saatlerim birbiriniz tutmuyo bende hep aynı saat olsun istediğimden bıraktım ama ovulasyonu yapıyorum bakalım ne faydasını görcem ilk kez kullandım dün...

hadi bakalım saat 23.00 de özenle büyüttüğün yumoşlarını çatlatıyorsun ve opuyuda oldun mu bitti say...

hayırlısı olsun canım benım yaaaaaaaaaa
bebegın gelecek bu seferrrrrrrrrrrr

hormon yuklemesı oluyor kuzu ondan bırde yumurta fazla olursada oluyor hanı
onun sısmesı sonra ohss dene ıllat hastalık oluyor o yuzden devamlı bakılıyor e2 ye

evet ne zamandır söyleyecem sana bilgilerini ver diye hep kızlara laf yetiştirmekten arada kaynıyoo...

cnm daha iyi oldugunu umuyorum. henuz pek bi degisikligim yok aksilik olmaması ıcın dua ediyorum surekli.hayırlısı olsun hepımızın hakkında.dondurulmusun var mıydı?

Çok şükür canım daha iyiyim bir şekilde atlatıyor insan canı yanıyor ama....Benim dondurulacak kalitede embriyom olmadı canım bari öyle olsaydı tekrar denemek daha kolay olurdu ama kısmet.. maşallah canım inşallah sorunsuz,rahat geçirirsin.. Sağlıkla alırsın kucağına

Canım arkadaşlarım ben gezenti durumuna geçiyorum...
Sanırım akşam 4 den önce gelemem...
İyice bi kaynatın gelince okumakta zorlanayım...
Öpüyorum hepinizi sevgi dolu tarafımlaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…