Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet duzenlı uyku olamayınca ates olcmenın hıc bı anlamı olmmuyo zaten ...
hadı bakalım sen ovulasyon testıyle ev tıpı nıyetıne gırdın zaten Rabbım daha da fazla bekletmesın ınsallah

hormon yuklemesı oluyor kuzu ondan bırde yumurta fazla olursada oluyor hanı
onun sısmesı sonra ohss dene ıllat hastalık oluyor o yuzden devamlı bakılıyor e2 ye

evet anladım zaten ılk asılamam o yuzden ıptal oalcaktı sonra baskılayıcı yaptırdılar 1 tane dustu e2 m
o yuzdne korkmustum tuptede bolemı olur dıe ama yok cok sukur suan 10 tane falan yumrutam goruunuyo nasıb bakalım ..

Kızlar dua listesi yapılıyormuş sanırım beni de ekleyin nasıl yapılacak onu da anlatırsanız süper olur

Canlarim gunaydin, herkese guzel bir gun diliyorum..

ühüüüü zaten vicdan azabı çekiyorumm yaa pişman oldum ama uyku haliyle dikiverdim engel olmadım irademi kullanamadıımmm bi kreden bişe olmaz diyiinnn de içim rahatlasıın nollurr

Hicbisi olmaz canim ya uzulme, arada bir icebilirsin yeterki diet olmasin...

güNAYDIN Kızlar... doktorum bebeklerimin 7+4 olduğunu söyledi.ama son adet tarihime göre 7+2 olmalıyım.hangisi doğru?takvimde nasıl takip etmeliyim?

Gunaydin canim tup bebekte SAT a gore degil OPU ya gore tarih belirleniyor. OPU, adetin 14.gunu sayiliyor. Ona gore OPU dan 14 gun geriye git. Bende de 1 gun farkediyor..

Rabbım kolaylık versın ınsallah toplama ıslemın cok guzel ve rahat gecer...
sonrasıda guzel kolay ve hayırlı olur umarım

sağol canım. Rabbim herkesin yardımcısı olsun..

hadi bakalım saat 23.00 de özenle büyüttüğün yumoşlarını çatlatıyorsun ve opuyuda oldun mu bitti say...

hiç sorma... bu opu zor geçer mi? anestezi uzmanına havamı attım ben korkmam diye..ama şimdi......:18:

ben yemeğe çıkıyorumm gelince görüşürüz artık yemekte tavuk varmış isteyen takılsın banaaaEki Görüntüle 425672
bende açım.. banada gönder.. doymuyom bu aralar.. hormonlardan mı ne?

hayırlısı olsun canım benım yaaaaaaaaaa
bebegın gelecek bu seferrrrrrrrrrrr

canım... sağol valla 4-4,5 senelik hasret bitsin insallah..Rabbim isteyen herkese versin...

Canım arkadaşlarım ben gezenti durumuna geçiyorum...
Sanırım akşam 4 den önce gelemem...
İyice bi kaynatın gelince okumakta zorlanayım...
Öpüyorum hepinizi sevgi dolu tarafımlaaa....

iyi gezmeler canım.. ben eve tıkılmak zorundayım.. çünkü tamirci bekliyorum...

ıyı gezmeler sana

Kızlar dua listesi yapılıyormuş sanırım beni de ekleyin nasıl yapılacak onu da anlatırsanız süper olur

sanırım sureklı okunacak takıbı yapılacak dua olacak daha kesın karar verılmedı fıkır toplama asmaasında suan sanırım durum ..

ya kızlar bıde sanırım bu toplama ıslemı asıl olay degılmı transfer koalyda toplamamı zor oluyro anestezı tam mı verıyolar lokalmı oluyo ...
emel sen bılırsın nası zeynep kamılde bu ıslemeler cok agrılı oluyomuydu :18:

canım bence herhangi bir hastaneye değil. tedaviye başlayacağın hastaneye git.. bakalım ne diyecekler?

aa evet çok teşekkür ederim ya gerçekten de hesaplayınca öyle oluyor. çok sağol ya :)

kokmuo mu hadi yaa ben kokar die tahmin ediodumm
ovulasyon testlerinden bende daha önce almıştım netten bi dünya..kırmızı çizgiler çıkınca insan sewindirik oluo
o zaman çizgiler warsa ekşınn zamannııı
hayırlısıyla sonuçlanır işşallah güzel sonuçlar alırsınn canımm
ben yemeğe çıkıyorumm gelince görüşürüz artık yemekte tavuk varmış isteyen takılsın banaaaEki Görüntüle 425672
afiett olsunnn..ben de şimdi akşam yemeğimi yapcammm

gez bakalım güzel güzelll..kendine dikkat etttt canımmm

Ekinm düğünden sonra alıyorsun dimi bebeklerini bak ben ağırlaşmadan al yanına gelicm insallh transfer gunun de

canım benim ilk denememde anestezi yoktu ama şimdi anesteziyle yapıyorlar opuyu ağrı sancı olmamıştı fazla merak etme rahat ol tatlım

merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza transferim yapıldı transfer günüyle birlikte bugün 7. gün ilk günler kanım çok şişti kasıklarımda ağrı vardı şimdi karnım indi kasıklarımda ve belimde zaman zaman ağrı hissediyorum belirti aramamak lazım biliyorum ama bu nasıl bişey bilmiyorum hepsine sebep yüklemeye başladım bi diyorum ki şuram ağrıdı adet ağrısı mı işte buram ağrıdı hamilelik belirtisi mi çok zor geçiyor günler bunlar normal mi kendimi rahatlatmak için ne yapmalıyım?

canım bence herhangi bir hastaneye değil. tedaviye başlayacağın hastaneye git.. bakalım ne diyecekler?

Orayada gidicem ama çalışıyorum cerrahpaşaya gitmem bugün imkansız bende işyerine en yakın hastaneden randevu aldım hemen bi muayene olucam ama çok moralim bozuldu , kesin bişey oldu ve tabi tüpe başlama tarihimde yine değişcek

nasılsınız güzelerımmmm hepınıze guzzel bı gun dılıyorumm
tedavıede olan arkadaslarımına rabbım yar ve yardımcısı olsun..... bence belırtı fılan aramayınnnn eger bısey nasıpse ve zamanı geldıyse oluyo..... ve bıseyde olmayacaksa olmuyo...... ve hersey sonunda olacagına varıyo.........

canım ne kadar istesekte belirti aramaya engel olamıyoruz.. benim normal yolla hamile kalamayacağımı öğrendiğimde bile her ay bir belirti aramaya devam etti beynimde yüreğimde... dilerim bebişin seninle olur ve sağlıcakla alırsın kucağına...

sakın sıkma canını benimde tüp bebek tarihim değişti durdu.. ama ben hep hayırlısı böyleymiş diye düşündüm.. Rabbim tez zamnda yüzümüzü güldürsün insallah....

selam arkadaşlarım...biraz önce hastaneyi aradım..çokk sayıda yumurtan döllenmiş dediler ama sayı söylemediler..yarın tekrar ara transfer saatini söyleyelim dediler..hayırlısı artık...

selam arkadaşlarım...biraz önce hastaneyi aradım..çokk sayıda yumurtan döllenmiş dediler ama sayı söylemediler..yarın tekrar ara transfer saatini söyleyelim dediler..hayırlısı artık...

ayyy.... bende yaklaştım bu aşamalara... canım hayırlı sağlıklı bebişler seninle olsun insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…