evet duzenlı uyku olamayınca ates olcmenın hıc bı anlamı olmmuyo zaten ...ne demek canım soracaksın tabii..
helal olsun...ateş ölçmeye başladım ama bıraktım kalkış saatlerim birbiriniz tutmuyo bende hep aynı saat olsun istediğimden bıraktım ama ovulasyonu yapıyorum bakalım ne faydasını görcem ilk kez kullandım dün...
.
hormon yuklemesı oluyor kuzu ondan bırde yumurta fazla olursada oluyor hanı
onun sısmesı sonra ohss dene ıllat hastalık oluyor o yuzden devamlı bakılıyor e2 ye
ühüüüüzaten vicdan azabı çekiyorumm yaa pişman oldum ama uyku haliyle dikiverdim engel olmadım irademi kullanamadıımmm bi kreden bişe olmaz diyiinnn de içim rahatlasıın nollurr
güNAYDIN Kızlar... doktorum bebeklerimin 7+4 olduğunu söyledi.ama son adet tarihime göre 7+2 olmalıyım.hangisi doğru?takvimde nasıl takip etmeliyim?
Rabbım kolaylık versın ınsallah toplama ıslemın cok guzel ve rahat gecer...
sonrasıda guzel kolay ve hayırlı olur umarım
hadi bakalım saat 23.00 de özenle büyüttüğün yumoşlarını çatlatıyorsun ve opuyuda oldun mu bitti say...
bende açım.. banada gönder.. doymuyom bu aralar.. hormonlardan mı ne?ben yemeğe çıkıyorumm gelince görüşürüz artık yemekte tavuk varmış isteyen takılsın banaaaEki Görüntüle 425672
hayırlısı olsun canım benım yaaaaaaaaaa
bebegın gelecek bu seferrrrrrrrrrrr
Canım arkadaşlarım ben gezenti durumuna geçiyorum...
Sanırım akşam 4 den önce gelemem...
İyice bi kaynatın gelince okumakta zorlanayım...
Öpüyorum hepinizi sevgi dolu tarafımlaaa....
ıyı gezmeler sanaCanım arkadaşlarım ben gezenti durumuna geçiyorum...
Kızlar dua listesi yapılıyormuş sanırım beni de ekleyin nasıl yapılacak onu da anlatırsanız süper olur
kızlar selamlar
pat diye araya giriyorum ama sorunum var(( daha önce anlatmıştım haziranda tüpe başlıcam oyüzden beni bu ayki adetimin 21.gününde çağırmışlardı uzun protokol olacak diye,,, aşılamadan sonraki son adet tarihim 12 mayıs ben 21.günü beklerken sabah tekrar kanamam başladı ve bugün daha 12.günüm
öğleden sonra en yakın hastaneye gideceğim noluyo diye ama çok moralim bozuldu daha önce hiç böyle bişi olmadı adetlerim çok düzenli 28 de bir olur
acaba aşılamada kist mi oluştuda bu kanama yapıyor bana şimdi tekrar
böyle bi sorun yaşayan varmı
Canlarim gunaydin, herkese guzel bir gun diliyorum..
Hicbisi olmaz canim ya uzulme, arada bir icebilirsin yeterki diet olmasin...
Gunaydin canim tup bebekte SAT a gore degil OPU ya gore tarih belirleniyor. OPU, adetin 14.gunu sayiliyor. Ona gore OPU dan 14 gun geriye git. Bende de 1 gun farkediyor..
kokmuo mu hadi yaa ben kokar die tahmin ediodummgeçmiş olsun canım...
anladım zaten görmcenle olduğunu...
tabii yanında olmalısın görümcenin ne güzel bu kadar yakın olmanız...
kırmızlarada tesseüflerimi iletiyorum tam düğüne dek gelecekleri için...
benimde hep olmadık zamanlara dek gelir...
soğan suyunun 3.günündeyim kokacam sandım ama kokmuyooo
bi de ovulasyon yani yumurtlama testi yaptım dün akşam çok çok koyu ikinci çizgi çıktı bu demek oluyoki bugün yumurtlarım ben en geç yarın
hayırlısıyla sonuçlanır işşallah güzel sonuçlar alırsınn canımmbugün çatır çatır çatlatcam yumurtalarımı...saat 23.00 te iğnemi yapacağım.. ve cuma günü yumurta toplama işlemi olacak.. sonra ver elini transfer ve gelecek Rabbimin izniyle hayırlı sağlıklı ikizler...
ayyy... rüya gibi valla... Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin insallah...
afiett olsunnn..ben de şimdi akşam yemeğimi yapcammmben yemeğe çıkıyorumm gelince görüşürüz artık yemekte tavuk varmış isteyen takılsın banaaaEki Görüntüle 425672
kokmuo mu hadi yaa ben kokar die tahmin ediodumm
ovulasyon testlerinden bende daha önce almıştım netten bi dünya..kırmızı çizgiler çıkınca insan sewindirik oluo
o zaman çizgiler warsa ekşınn zamannııı
hayırlısıyla sonuçlanır işşallah güzel sonuçlar alırsınn canımm
afiett olsunnn..ben de şimdi akşam yemeğimi yapcammm
gez bakalım güzel güzelll..kendine dikkat etttt canımmm
ıyı gezmeler sana
sanırım sureklı okunacak takıbı yapılacak dua olacak daha kesın karar verılmedı fıkır toplama asmaasında suan sanırım durum ..
ya kızlar bıde sanırım bu toplama ıslemı asıl olay degılmı transfer koalyda toplamamı zor oluyro anestezı tam mı verıyolar lokalmı oluyo ...
emel sen bılırsın nası zeynep kamılde bu ıslemeler cok agrılı oluyomuydu :18:
hayırlısıyla sonuçlanır işşallah güzel sonuçlar alırsınn canımm
canım benim ilk denememde anestezi yoktu ama şimdi anesteziyle yapıyorlar opuyu ağrı sancı olmamıştı fazla merak etme rahat ol tatlım
canım bence herhangi bir hastaneye değil. tedaviye başlayacağın hastaneye git.. bakalım ne diyecekler?
merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza transferim yapıldı transfer günüyle birlikte bugün 7. gün ilk günler kanım çok şişti kasıklarımda ağrı vardı şimdi karnım indi kasıklarımda ve belimde zaman zaman ağrı hissediyorum belirti aramamak lazım biliyorum ama bu nasıl bişey bilmiyorum hepsine sebep yüklemeye başladım bi diyorum ki şuram ağrıdı adet ağrısı mı işte buram ağrıdı hamilelik belirtisi mi çok zor geçiyor günler bunlar normal mi kendimi rahatlatmak için ne yapmalıyım?
Orayada gidicem ama çalışıyorum cerrahpaşaya gitmem bugün imkansız bende işyerine en yakın hastaneden randevu aldım hemen bi muayene olucam ama çok moralim bozuldu , kesin bişey oldu ve tabi tüpe başlama tarihimde yine değişcek
selam arkadaşlarım...biraz önce hastaneyi aradım..çokk sayıda yumurtan döllenmiş dediler ama sayı söylemediler..yarın tekrar ara transfer saatini söyleyelim dediler..hayırlısı artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?