Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlarr ben çıkıyorum.. ama şimdilik... midem ağrıyor.. biraz uzanıyım...öptüm sizi çookkk...

selam arkadaşlarım...biraz önce hastaneyi aradım..çokk sayıda yumurtan döllenmiş dediler ama sayı söylemediler..yarın tekrar ara transfer saatini söyleyelim dediler..hayırlısı artık...

canım çok güzel hayırlısı olsun bebişlerin bekletmeden gelsin inşallah.aynı gün opu olmuştık 15 yumurtadan 5 i döllenmiş yarın tekrar arayıp kaliteleri hakkında bilgi vericekler inşallah daha fazla fire vermeyiz benim transferim cuma olucak sabah daha net konuşuruz dedi doktorum hakkımızda hayırlısı bakalım sabah çok üzüldüm ama 2 tane olsun birinci kalite olsun bebişlerimiz bu sefer gelsin inşallah...

hayırlı olsun canım...inşallah kalanlar çook çook kaliteli olurlar ve sımsıkı sarılırlar sana..bana net birşey söylemediler transfer hakkında yarın belli olacak..hiçç üzme kendine anna olabilmek için 1 tane embriyo yeterli ..yeterki rabbim ol desin..bol bol dua et mübarek günlerdeyiz..ALLAH gönlüne göre versin..

Son düzenleme:

sende bebegıne kavusursun canım yaaaaaaaaaaa

ayyy... Bende opu olcam... Bakalım nasıl olcak?

canımm korkma hıc bırsey duymıycaksın hemen olup bıtecekkk

merhaba,

nasılsınız kızlar? inşallah her şey yolundadır..

defnelma, cnm hiç merak etme göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor opu.. hiç birşey anlamazsın... dışarda bekleyenlere zor esas.. şimdiden hayırlı olsun ..

bızler ıyıyız canım asıl sen nasılsın bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…