canım ne kadar istesekte belirti aramaya engel olamıyoruz.. benim normal yolla hamile kalamayacağımı öğrendiğimde bile her ay bir belirti aramaya devam etti beynimde yüreğimde... dilerim bebişin seninle olur ve sağlıcakla alırsın kucağına...
inş. cnm herkese hayırlı çocuklar versin rabbimm
ayyy.... bende yaklaştım bu aşamalara... canım hayırlı sağlıklı bebişler seninle olsun insallah....
selam güzeller.............
selam arkadaşlarım...biraz önce hastaneyi aradım..çokk sayıda yumurtan döllenmiş dediler ama sayı söylemediler..yarın tekrar ara transfer saatini söyleyelim dediler..hayırlısı artık...
canım çok güzel hayırlısı olsun bebişlerin bekletmeden gelsin inşallah.aynı gün opu olmuştık 15 yumurtadan 5 i döllenmiş yarın tekrar arayıp kaliteleri hakkında bilgi vericekler inşallah daha fazla fire vermeyiz benim transferim cuma olucak sabah daha net konuşuruz dedi doktorum hakkımızda hayırlısı bakalım sabah çok üzüldüm ama 2 tane olsun birinci kalite olsun bebişlerimiz bu sefer gelsin inşallah...
ayyy... bende opu olcam... bakalım nasıl olcak?
selam güzeller.............
selam arkadaşlarım...biraz önce hastaneyi aradım..çokk sayıda yumurtan döllenmiş dediler ama sayı söylemediler..yarın tekrar ara transfer saatini söyleyelim dediler..hayırlısı artık...
canım çok güzel hayırlısı olsun bebişlerin bekletmeden gelsin inşallah.aynı gün opu olmuştık 15 yumurtadan 5 i döllenmiş yarın tekrar arayıp kaliteleri hakkında bilgi vericekler inşallah daha fazla fire vermeyiz benim transferim cuma olucak sabah daha net konuşuruz dedi doktorum hakkımızda hayırlısı bakalım sabah çok üzüldüm ama 2 tane olsun birinci kalite olsun bebişlerimiz bu sefer gelsin inşallah...
ayyy... Bende opu olcam... Bakalım nasıl olcak?
selam tatlımmm
cok az kaldı bebelerını alamya hayırlısı olsun tatlımmmm
sağol canım..acayip heyecan başladı..hayırlı evlatlar nasip etsin RABBİM hepimize..
SEN yemeğe gitmedin mi bakayım burdasın hepp
merhaba,
nasılsınız kızlar? inşallah her şey yolundadır..
defnelma, cnm hiç merak etme göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor opu.. hiç birşey anlamazsın... dışarda bekleyenlere zor esas.. şimdiden hayırlı olsun ..
merhaba,
nasılsınız kızlar? inşallah her şey yolundadır..
defnelma, cnm hiç merak etme göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor opu.. hiç birşey anlamazsın... dışarda bekleyenlere zor esas.. şimdiden hayırlı olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?