merhaba,
nasılsınız kızlar? inşallah her şey yolundadır..
defnelma, cnm hiç merak etme göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor opu.. hiç birşey anlamazsın... dışarda bekleyenlere zor esas.. şimdiden hayırlı olsun ..
gıtıım geldım canım 5 dak
doner var et ben yemıyom
pılav yogurt yedım geldım
iyiyizz kuzumm sen nasılsnn???
ohh hızlı hatun senııı afiyet olsunn canım
bızler ıyıyız canım asıl sen nasılsın bakalımmm
seni sormalı sen nasılsın bakalım?
iyiyizz kuzumm sen nasılsnn???
ohh hızlı hatun senııı afiyet olsunn canım
kızlar vallahi ben öyle bunalım takılıyorum tabiri caizse ... ne bileyim pek halim gücüm kalmadı... her şeye gözlerim sulanıyor... dükkandada zor oluyor bir anda biri giriyor pat diye .. hemen toparlıorum kendimi... ,
elifce, cnm hayırlısı olsun senin içinde.. inşallah güzel haberler alıcaz senden..
oyleyımdır canım sevmedıgım yemekler olunca oyalanam hıc oyle paydos saatıde yok
sagol canım
kızlar vallahi ben öyle bunalım takılıyorum tabiri caizse ... ne bileyim pek halim gücüm kalmadı... her şeye gözlerim sulanıyor... dükkandada zor oluyor bir anda biri giriyor pat diye .. hemen toparlıorum kendimi... ,
elifce, cnm hayırlısı olsun senin içinde.. inşallah güzel haberler alıcaz senden..
inşallah bebeğim...benim duam tüm anne olmak isteyen arkadaşlara..RABBİM boş çevirmesin dualarımızı...
Canım , çok sağol... Hepimiz halde anlıyoruz işte... Aynen bende anne olmak için bu yolda canla başla savaşan herkese dua ediyorum.. Çok üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor. Allahın takdiri işte... İnşallah her şey güzel olacak..
ANLADIMM tatlımm..ara olmamasıda kotu ama yaa
canım valla haklısınn ben daha tedavıye baslamadan yoruldum usandım sankı ne bıleyım.beklemek cok sıkıyor benıı ee senın durumun daha kotudur tabıkı ama ıyı olmaktan baska caremız yok ki..insanlar anlamasın dıe ıcımıze atıp duruyoruz ama nereye kadarr
ANLADIMM tatlımm..ara olmamasıda kotu ama yaa
canım valla haklısınn ben daha tedavıye baslamadan yoruldum usandım sankı ne bıleyım.beklemek cok sıkıyor benıı ee senın durumun daha kotudur tabıkı ama ıyı olmaktan baska caremız yok ki..insanlar anlamasın dıe ıcımıze atıp duruyoruz ama nereye kadarr
toplamak kolay degıldır cnm cok zor zaman gecırdın yanı rabbım tez zamanda kavustrusun bebegını sana
cnm rahatız hanı bız butun gun ıs olayı olmayınca araya gerek duymuyoruz
tel net serbest hanı sıkıntı yok cay kahve oyle yogunda degılız bu gunler harıc yaaa
biz geldikk teyzoşşlarrrr
Amin cnm yaa, hepimiz kavuşalım bir an önce.. öpelim, koklayalım, gezelim, yedirelim , içirelim, oyunlar oynayalım... bir sürü şey yapalım işte
of evet cnm ya, beklemekte çok zor ama... hemde çok... sonunda ne olacak diye sabırsızlanıyor insan ister istemez... bir an önce olsun bitsin istiyor...
biz birde söylemiştik herkese, yani aileye (herkes tebrik için aramıştı) yakın eşe dosta filan söylemiştik.. Allahtan yaşadığım yerdekiler bilmiyordu... birde o olsaydı ben gerçekten çıldırırdım herhalde... çok içim dolu ya... ne yapsam bilmiyorum .. diyorum beterin beteri var.. ama o da pek içimi rahatlamıyor.. kısa süreli... istiyorum ki zaman hemen geçsin...
biz geldikk teyzoşşlarrrr
toplamak kolay degıldır cnm cok zor zaman gecırdın yanı rabbım tez zamanda kavustrusun bebegını sana
cnm rahatız hanı bız butun gun ıs olayı olmayınca araya gerek duymuyoruz
tel net serbest hanı sıkıntı yok cay kahve oyle yogunda degılız bu gunler harıc yaaa
cnm bu arada avatarın çok şeker ya, bayıldım
of evet cnm ya, beklemekte çok zor ama... hemde çok... sonunda ne olacak diye sabırsızlanıyor insan ister istemez... bir an önce olsun bitsin istiyor...
biz birde söylemiştik herkese, yani aileye (herkes tebrik için aramıştı) yakın eşe dosta filan söylemiştik.. Allahtan yaşadığım yerdekiler bilmiyordu... birde o olsaydı ben gerçekten çıldırırdım herhalde... çok içim dolu ya... ne yapsam bilmiyorum .. diyorum beterin beteri var.. ama o da pek içimi rahatlamıyor.. kısa süreli... istiyorum ki zaman hemen geçsin...
hosgeldınızzzzzzzzzzzzzzzzzz
ıns canım ya ınsssssssss
rabbım bızede gulecek bır gun
YA demı gercekten cok zor allahım bıze sabır versın gercekten bu yolda hem sabır lazım hem para off offkımse anlamıyo kı halden ole bos bos konusuyor sorup duruyolar bebek yok mu bebek yok mu ya arkads olsa zaten solerız demı ne bu merak ne bu ıstek benımde canım cok yanıyo
hoşgeldinizz canımcımmmlarrr
hee anladımm canım ıyı ozaman yaa..ben yoğunum valla oğle arası bana cok ıyı gelıyorr o yuzdenn..
saol tatlımm bı kac tane daha var kızz bunlardan paylaşayım al istersenn faklı versiyonları var :)
kızlar birazdan çıkıcam oğluma oda bakmaya gidiyoruz akşama ayrıntıları anlatırımm öpüyorum siziii
Aslında bende söylemek istedim aileme ama esim razı olmadı.eğer olumsuz olursa daha çok üzülürsün diyor.haklı galiba.hatta hamile kalırsan karnın belli olana kadar kimseye söyleme diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?