Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyiyizz kuzumm sen nasılsnn???

gıtıım geldım canım 5 dak
doner var et ben yemıyom
pılav yogurt yedım geldım

ohh hızlı hatun senııı afiyet olsunn canım

bızler ıyıyız canım asıl sen nasılsın bakalımmm

seni sormalı sen nasılsın bakalım?

iyiyizz kuzumm sen nasılsnn???

ohh hızlı hatun senııı afiyet olsunn canım

kızlar vallahi ben öyle bunalım takılıyorum tabiri caizse ... ne bileyim pek halim gücüm kalmadı... her şeye gözlerim sulanıyor... dükkandada zor oluyor bir anda biri giriyor pat diye .. hemen toparlıorum kendimi... ,

elifce, cnm hayırlısı olsun senin içinde.. inşallah güzel haberler alıcaz senden..

inşallah bebeğim...benim duam tüm anne olmak isteyen arkadaşlara..RABBİM boş çevirmesin dualarımızı...

oyleyımdır canım sevmedıgım yemekler olunca oyalanam hıc oyle paydos saatıde yok
sagol canım

ANLADIMM tatlımm..ara olmamasıda kotu ama yaa

canım valla haklısınn ben daha tedavıye baslamadan yoruldum usandım sankı ne bıleyım.beklemek cok sıkıyor benıı ee senın durumun daha kotudur tabıkı ama ıyı olmaktan baska caremız yok ki..insanlar anlamasın dıe ıcımıze atıp duruyoruz ama nereye kadarr

inşallah bebeğim...benim duam tüm anne olmak isteyen arkadaşlara..RABBİM boş çevirmesin dualarımızı...

Canım , çok sağol... Hepimiz halde anlıyoruz işte... Aynen bende anne olmak için bu yolda canla başla savaşan herkese dua ediyorum.. Çok üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor. Allahın takdiri işte... İnşallah her şey güzel olacak..

selam kıslarrr ben iş bırkma eylemine katıldım geldimm:))) sonunda koşturmadan yemek yapıcammm:)) sizler nasılsınız.. bu arada incir kürü dışında ne yapabilirim 4 günde yumurtalarım büyüsün die?

öyle bebeğim..elimizden bir şey gelmiyor..inşallah RABBİM güzel şeyler yazmıştır alnımıza...

of evet cnm ya, beklemekte çok zor ama... hemde çok... sonunda ne olacak diye sabırsızlanıyor insan ister istemez... bir an önce olsun bitsin istiyor...

biz birde söylemiştik herkese, yani aileye (herkes tebrik için aramıştı ) yakın eşe dosta filan söylemiştik.. Allahtan yaşadığım yerdekiler bilmiyordu... birde o olsaydı ben gerçekten çıldırırdım herhalde... çok içim dolu ya... ne yapsam bilmiyorum .. diyorum beterin beteri var.. ama o da pek içimi rahatlamıyor.. kısa süreli... istiyorum ki zaman hemen geçsin...

toplamak kolay degıldır cnm cok zor zaman gecırdın yanı rabbım tez zamanda kavustrusun bebegını sana

cnm rahatız hanı bız butun gun ıs olayı olmayınca araya gerek duymuyoruz
tel net serbest hanı sıkıntı yok cay kahve oyle yogunda degılız bu gunler harıc yaaa

Amin cnm yaa, hepimiz kavuşalım bir an önce.. öpelim, koklayalım, gezelim, yedirelim , içirelim, oyunlar oynayalım... bir sürü şey yapalım işte

YA demı gercekten cok zor allahım bıze sabır versın gercekten bu yolda hem sabır lazım hem para off off kımse anlamıyo kı halden ole bos bos konusuyor sorup duruyolar bebek yok mu bebek yok mu ya arkads olsa zaten solerız demı ne bu merak ne bu ıstek benımde canım cok yanıyo

biz geldikk teyzoşşlarrrr

hoşgeldinizz canımcımmmlarrr

hee anladımm canım ıyı ozaman yaa..ben yoğunum valla oğle arası bana cok ıyı gelıyorr o yuzdenn..

cnm bu arada avatarın çok şeker ya, bayıldım

saol tatlımm bı kac tane daha var kızz bunlardan paylaşayım al istersenn faklı versiyonları var :)

kızlar birazdan çıkıcam oğluma oda bakmaya gidiyoruz akşama ayrıntıları anlatırımm öpüyorum siziii

Aslında bende söylemek istedim aileme ama esim razı olmadı.eğer olumsuz olursa daha çok üzülürsün diyor.haklı galiba.hatta hamile kalırsan karnın belli olana kadar kimseye söyleme diyor.

hosgeldınızzzzzzzzzzzzzzzzzz

ıns canım ya ınsssssssss
rabbım bızede gulecek bır gun

inşallah canım benim ..

valla burda benim başımda da var bir tane kadın.. gelip geçerken çocuk yok mu çocuk diyip duruyor.... geçenlerde yine çocuk çalışmaları başladı mı diye soruyor... ALLAHIMMMMMM SABIR VER DİYORUMMM!! Ama and içtim bir daha sorarsa çok feci terslicem ... Konuşmazsa konuşmasın... Tanıdıkta sayılır ama ne yapayım yani.. Belki öğrenir üzerine vazife olmayan işlere karışmamayı...

Aslında bende söylemek istedim aileme ama esim razı olmadı.eğer olumsuz olursa daha çok üzülürsün diyor.haklı galiba.hatta hamile kalırsan karnın belli olana kadar kimseye söyleme diyor.

kesinlikle söyleme ... yani bence... 3. ay bitsin zaten o zaman karnın belli olur yavaş yavaş öyle söyle... gerçekten bu şekilde daha farklı hissediyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…