kızlar birazdan çıkıcam oğluma oda bakmaya gidiyoruz akşama ayrıntıları anlatırımm öpüyorum siziii
inşallah canım benim ..
valla burda benim başımda da var bir tane kadın.. gelip geçerken çocuk yok mu çocuk diyip duruyor.... geçenlerde yine çocuk çalışmaları başladı mı diye soruyor... ALLAHIMMMMMM SABIR VER DİYORUMMM!! Ama and içtim bir daha sorarsa çok feci terslicem ... Konuşmazsa konuşmasın... Tanıdıkta sayılır ama ne yapayım yani.. Belki öğrenir üzerine vazife olmayan işlere karışmamayı...
nasılsınız kızlar?? ne bu sessizlikkk
ben sabahtan beri mutfaktaydım yeni çıkabildim
sarma sardım bisküvili pasta yaptım kızıma yoğurt mayaladım salata yaptım
oooo ne hamaratmışım ben yaa
DEFNELMA canım cuma opu var demek hayırlısı olsun inşallah bende sabah 9 da hastanede olacagım kontrol var igneler baslayacak sanırım
oyy oyy kıyamam sizeee tamam canım kolay gelsınn..
valla ınsanın ağzına kadar gelıyor ama susuyosun işte...bizde kımseye solemedk bı anneler bılıyor bıde esımın ablaları cnku solemek zorunda kalıyosun neden yapmıyonuz neden yapmıyonuz die sonra bızde soledık işteee..mıllet bılse daha kotu vala
ohooo kıza bak ya ne hamaratt maşallahh maşallahhbize yokmu yaaa
nasılsınız kızlar?? ne bu sessizlikkk
ben sabahtan beri mutfaktaydım yeni çıkabildim
sarma sardım bisküvili pasta yaptım kızıma yoğurt mayaladım salata yaptım
oooo ne hamaratmışım ben yaa
DEFNELMA canım cuma opu var demek hayırlısı olsun inşallah bende sabah 9 da hastanede olacagım kontrol var igneler baslayacak sanırım
kesinlikle dha kötüAnneler , çok yakınlar bilecek elbet.. ne yapalım bizimde kaderimiz böyle yazılmış.. Allahım inşallah bizi bu sabrımızdan dolayı bir gün mükafatlandıracak....
ben bir eve çıkıp geliorum ... öğle yemeğini hazırlyıp indircem aşağı :) evle iş böyle olunca kolay olur sanmıştım ama daha zor yahu ... her gün her gün yemek sıkıntısı çıkıyor...
gelicem birazdan
buyur gel canım pişiyor sarma harika kokular yayıldı eve
Onu bende bilmiyorum ama yumurtaları önemli bir hastalığın ya da mecburiyet yoksa dondurmuyorlar diye biliyorum ama sen yine de sor tabii
Sen embriyo mu sordun? Eğer embriyoysa dondurulacak kalitedeyse sana söylüyorlar eğer kabul edersen donduruyorlar... Yok değilse imha ediyorlar
kesinlikle dha kötüAnneler , çok yakınlar bilecek elbet.. ne yapalım bizimde kaderimiz böyle yazılmış.. Allahım inşallah bizi bu sabrımızdan dolayı bir gün mükafatlandıracak....
ben bir eve çıkıp geliorum ... öğle yemeğini hazırlyıp indircem aşağı :) evle iş böyle olunca kolay olur sanmıştım ama daha zor yahu ... her gün her gün yemek sıkıntısı çıkıyor...
gelicem birazdan
valla bana bisey sormadılar.3 yumi toplandı 3üde döllendi denilmişti. transfer sırasında embiryolog geldi resimlerini gösterdi 2 tanesini sana emanet ediyoruz dedi. diğer 1 tane hakkında bise demedi.
neyse olan oldu artık
valla bana bisey sormadılar.3 yumi toplandı 3üde döllendi denilmişti. transfer sırasında embiryolog geldi resimlerini gösterdi 2 tanesini sana emanet ediyoruz dedi. diğer 1 tane hakkında bise demedi.
neyse olan oldu artık
hoşgeldin ....
Ben geldim canlarrrrrr nasılsınızzz
kızalr dün gece uyku tutmadı aret kamar beye mail attım durumumu yazdım ve asistanı aradı beni şimdi konuştuk biraz.... eşinde canlılık sorunu var ama bide burada test verin dedi hiç sipermi olmayanlarda bile bulunuyo enazından sizde var işimiz daha kolay dedi....yarın için randevu alacaktım ama babannem hastalanmış kastamonuda annemler oraya gitti duruma göre bende gidicem eyer giremezsem merak etmeyin gelişmelerden haberdar ederim herkezi öpüyorum... CANLARIM...
ne kadar az kısı bılırse okadar ıyı canım yaaaaaaaaa
kackısı var yemek verdıgın dukkanda
sende calısıyon sayılır esıne de sıgorta yapsın sana maas versın aaaaaaaaaaa
ıse gotrunce hergun ayrı menu yapman lazım canım bırde ya
kıyamam kuzumm buda zor beee her gun hergun allah hepimizin yardımcısı olsun..
kız kaçakk nerelerdesınnsenı ozledık ayolll napıyon nasılsnn??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?