Tüp Bebek Günlüğümüz !

nasılsınız kızlar?? ne bu sessizlikkk

ben sabahtan beri mutfaktaydım yeni çıkabildim

sarma sardım bisküvili pasta yaptım kızıma yoğurt mayaladım salata yaptım

oooo ne hamaratmışım ben yaa

DEFNELMA canım cuma opu var demek hayırlısı olsun inşallah bende sabah 9 da hastanede olacagım kontrol var igneler baslayacak sanırım

kızlar birazdan çıkıcam oğluma oda bakmaya gidiyoruz akşama ayrıntıları anlatırımm öpüyorum siziii

oyy oyy kıyamam sizeee tamam canım kolay gelsınn..

valla ınsanın ağzına kadar gelıyor ama susuyosun işte...bizde kımseye solemedk bı anneler bılıyor bıde esımın ablaları cnku solemek zorunda kalıyosun neden yapmıyonuz neden yapmıyonuz die sonra bızde soledık işteee..mıllet bılse daha kotu vala

ohooo kıza bak ya ne hamaratt maşallahh maşallahh bize yokmu yaaa

kesinlikle dha kötü Anneler , çok yakınlar bilecek elbet.. ne yapalım bizimde kaderimiz böyle yazılmış.. Allahım inşallah bizi bu sabrımızdan dolayı bir gün mükafatlandıracak....

ben bir eve çıkıp geliorum ... öğle yemeğini hazırlyıp indircem aşağı :) evle iş böyle olunca kolay olur sanmıştım ama daha zor yahu ... her gün her gün yemek sıkıntısı çıkıyor...

gelicem birazdan

maşallah kuzu yaaaaaaaaaaaaaa

yorma kendını fazla ama canım benımmmmmmmm

ne kadar az kısı bılırse okadar ıyı canım yaaaaaaaaa
kackısı var yemek verdıgın dukkanda
sende calısıyon sayılır esıne de sıgorta yapsın sana maas versın aaaaaaaaaaa
ıse gotrunce hergun ayrı menu yapman lazım canım bırde ya

Son düzenleme:
Onu bende bilmiyorum ama yumurtaları önemli bir hastalığın ya da mecburiyet yoksa dondurmuyorlar diye biliyorum ama sen yine de sor tabii

Biz bruksel tup bebekteydeydik.25 yasimi doldurdum.ve su an allahin izniyle 8.haftadayiz.ve 4 tane embriyomuzuda dondurduk.yasa hastaliga bakmiyo diye biliyorum Ben.

Sen embriyo mu sordun? Eğer embriyoysa dondurulacak kalitedeyse sana söylüyorlar eğer kabul edersen donduruyorlar... Yok değilse imha ediyorlar

valla bana bisey sormadılar.3 yumi toplandı 3üde döllendi denilmişti. transfer sırasında embiryolog geldi resimlerini gösterdi 2 tanesini sana emanet ediyoruz dedi. diğer 1 tane hakkında bise demedi.

neyse olan oldu artık

kıyamam kuzumm buda zor beee her gun hergun allah hepimizin yardımcısı olsun..

canım demek dondurmaya elverıslı degıldı mınıgın o yuzden sormamıslardır

insallah o birtaneye gerek kalmıcak canımmm..

kızalr dün gece uyku tutmadı aret kamar beye mail attım durumumu yazdım ve asistanı aradı beni şimdi konuştuk biraz.... eşinde canlılık sorunu var ama bide burada test verin dedi hiç sipermi olmayanlarda bile bulunuyo enazından sizde var işimiz daha kolay dedi....yarın için randevu alacaktım ama babannem hastalanmış kastamonuda annemler oraya gitti duruma göre bende gidicem eyer giremezsem merak etmeyin gelişmelerden haberdar ederim herkezi öpüyorum... CANLARIM...

Ben geldim canlarrrrrr nasılsınızzz

kız kaçakk nerelerdesınn senı ozledık ayolll napıyon nasılsnn??

ahh canımm ya cok gecmıs olsunn haber verdiğin içi saol tesekkurlerr umarım hersey yolunda giderrr

kıyamam kuzumm buda zor beee her gun hergun allah hepimizin yardımcısı olsun..

geldiiim...
cnm eşimin klinkte 2 kişiler.. bir eşim birde yardımcı kızımız var.. hemen yanında benim dükkan var :) birde ben :) 3 kişilik yemek hazırlıorum... akşamda eve gidince ertesi günün akşam yemeğini yapıorum yada o akşama yemek yetiştirmeye çalışıyorum... keşke diyorum hiç dükkan açmasaydık bana.. hem kira derdi çıktı ekstra hemde yetişemiyorum hiç birşeye.. Çok şükür tabi yinede.. Kafam dağılıyor en azından..

kız kaçakk nerelerdesınn senı ozledık ayolll napıyon nasılsnn??

Sağol cnm valla napıyim son 5-6 günüm koşuşturmaca ile geçtii..Ondan kaçak ilan edildim zaten
Kpss için kursa başladım h.içi full gidiyorum..Bugün erken bitti de dersim eve geldim erkenden..
Birdee bugün hormon tahlillerim vardı heyecanla onu bekliyordum..Çıkmışlarr..İnşş düzelme var gibi..Halen teldeyim saraçoğlunu bekliyorum konuşmak için..Bakalım neler diyecekk..O yorumlasın bende o zaman tam sevineceğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…