hoşbuldukkk cnmmmm..nasılsınn..herşey yolunda dimi..
Ben geldim canlarrrrrr nasılsınızzz
kız kaçakk nerelerdesınnSenı ozledık ayolll napıyon nasılsnn??
Ahh canımm ya cok gecmıs olsunn haber verdiğin içi saol tesekkurlerr umarım hersey yolunda giderrr
Şimdilik herşey yolunca canımsen nasılsın????
hoşgeldiinnben seni çok özledim ama..
Ben geldim canlarrrrrr nasılsınızzz
kızalr dün gece uyku tutmadı aret kamar beye mail attım durumumu yazdım ve asistanı aradı beni şimdi konuştuk biraz.... eşinde canlılık sorunu var ama bide burada test verin dedi hiç sipermi olmayanlarda bile bulunuyo enazından sizde var işimiz daha kolay dedi....yarın için randevu alacaktım ama babannem hastalanmış kastamonuda annemler oraya gitti duruma göre bende gidicem eyer giremezsem merak etmeyin gelişmelerden haberdar ederim herkezi öpüyorum... CANLARIM...
geldiiim...
cnm eşimin klinkte 2 kişiler.. bir eşim birde yardımcı kızımız var.. hemen yanında benim dükkan var :) birde ben :) 3 kişilik yemek hazırlıorum... akşamda eve gidince ertesi günün akşam yemeğini yapıorum yada o akşama yemek yetiştirmeye çalışıyorum... keşke diyorum hiç dükkan açmasaydık bana.. hem kira derdi çıktı ekstra hemde yetişemiyorum hiç birşeye.. Çok şükür tabi yinede.. Kafam dağılıyor en azından..
Sağol cnm valla napıyim son 5-6 günüm koşuşturmaca ile geçtii..Ondan kaçak ilan edildim zaten
Kpss için kursa başladım h.içi full gidiyorum..Bugün erken bitti de dersim eve geldim erkenden..
Birdee bugün hormon tahlillerim vardı heyecanla onu bekliyordum..Çıkmışlarr..İnşş düzelme var gibi..Halen teldeyim saraçoğlunu bekliyorum konuşmak için..Bakalım neler diyecekk..O yorumlasın bende o zaman tam sevineceğimm
Sağol cnm valla napıyim son 5-6 günüm koşuşturmaca ile geçtii..Ondan kaçak ilan edildim zaten
Kpss için kursa başladım h.içi full gidiyorum..Bugün erken bitti de dersim eve geldim erkenden..
Birdee bugün hormon tahlillerim vardı heyecanla onu bekliyordum..Çıkmışlarr..İnşş düzelme var gibi..Halen teldeyim saraçoğlunu bekliyorum konuşmak için..Bakalım neler diyecekk..O yorumlasın bende o zaman tam sevineceğimm
kacakkkkkkkkkkk
canım gecmıs olsun cok yaaaaa
sen kadıkoysıfada detavı gordun dımı aret bey cok duydum ben hersey yolunda gıderse gıt derım
bırde kadıkoyde gelısım var orda versın esın test guzel bır yer
olsun kafan dalıglıyor cnm en azından zaman gecıyor ve kısarınıda kendı oder hanı
olsun hergun degıısk yemek zor olur yanı sartlı gıbı ondan dedım sen neyse esınde kızınıza vermenız lazım yanı
halıyel duzenlı yemek yıyon guzel aslında calısken
ohh ne guzell canım yaa gıt gıt ınsallah kazanırsında memur olursun ozel sektor ınsanı bıtırıyor resmenn valla ben pişmanım öğretmen olmadığımaa..hormonlarının iyi çıkmasına da cok cok sevındım valaa canımmmm
canım ben kadıköye gitmedim ilk defa istanbul tüp bebek merkezine gidicem aret beye aslında kadıköyde olabilir ama kafam okadar karıştıki artık ne yapıcagmı bilmiyorum biyerlerden başlamam lazım hayırlısı olsun artık fiyat konusundada pek bi bilgim yok aslında bilgisi olanlar yazarsa sevnirim ...
ayrıca bu paranın içinde 1 senelik embryo dondurma ücretsiz ve ayrıca ücretsiz psikologtan yararlanıyosun :) ee daha ne olsunhemen ben atlıyım olaya ben aret beyin hastasıyım şu an tedavideyim tanıdık vasıtasıyla gittik onun ikizleri var abisi gitti onunda ikizleri var bende başladım tedaviye 4000 tl tüp bebek parası 1500-2500 arası ilaçlar değişiyo çok titiz bi doktor kesinlikle tavsiye ederim umarım benimde tutar :18:
Sağol canım şimdi saraçoğlu ile görüştüm vicudumunöstrojen üretmesinden dolayı acayip mutşu oldu..Senin adına çok mutlu oldum dedi doğru yoldayız evvel Allah tüpe gerek kalmadan bile dedi hatta Bende dedim tüple olsunda bebeğim olsun yaniii herşeye razıyımm..
tatlım cok sevındım valla..ne guzell keske kendılığınden gelse bebişinn..mucize merkezindenn olur mu olur yanı.insallahta olurr yaa..olmasada dediğin gibi tüp olsun normal olsun sonunda bı bebeşin olsun..allhım yuzunu guldursun ınsallah Eki Görüntüle 426099 Eki Görüntüle 426100 Eki Görüntüle 426099
canım ben kadıköye gitmedim ilk defa istanbul tüp bebek merkezine gidicem aret beye aslında kadıköyde olabilir ama kafam okadar karıştıki artık ne yapıcagmı bilmiyorum biyerlerden başlamam lazım hayırlısı olsun artık fiyat konusundada pek bi bilgim yok aslında bilgisi olanlar yazarsa sevnirim ...
Sağol canım şimdi saraçoğlu ile görüştüm vicudumunöstrojen üretmesinden dolayı acayip mutşu oldu..Senin adına çok mutlu oldum dedi doğru yoldayız evvel Allah tüpe gerek kalmadan bile dedi hatta Bende dedim tüple olsunda bebeğim olsun yaniii herşeye razıyımm..
Eki Görüntüle 426099
Eki Görüntüle 426099 Eki Görüntüle 426100 Eki Görüntüle 426099 istediğim zaman cıkmıyolar sınır oluyorum
hemen ben atlıyım olaya ben aret beyin hastasıyım şu an tedavideyim tanıdık vasıtasıyla gittik onun ikizleri var abisi gitti onunda ikizleri var bende başladım tedaviye 4000 tl tüp bebek parası 1500-2500 arası ilaçlar değişiyo çok titiz bi doktor kesinlikle tavsiye ederim umarım benimde tutar :18:
listede kadıkoysıfa yazıyo ondan sasırdım canım .....
ben kadıkoy sıfada yaptım bırgul hanımda 4000+ılaclar dı benım c.tesı eurofertıle gıdecem bakalım
aret bey bana beya uzak kalıyor yanı kadıkoye ben 1 / 1,30 saatte gıdıyorum karsıya gıt gel sıkıntı calısmasam ok.de calsıınca zor canım yoksa aret bey tafsıye ettıler bana
genelde fıyatalr aynı kuzu ya bahcecı mesala 5000-6000 eurofertıl 3500-4000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?