Tüp Bebek Günlüğümüz !

Şimdilik herşey yolunca canım sen nasılsın????

Sabırla beklemeye çalışıyorum cnm..Napıyim elimden bu geliyor sadece..Dua et bizede taammı unutma buradakileriii

hoşgeldiinn ben seni çok özledim ama..

Pembişş pembişşşş canım benimm senin tüm haberlerini güldenimden aldım inş iyi olucaksın canım benimm..Geçmişi çok okuyamadım ama bunalım takılıyorum falan demişsin,olucak tabii arada bizde insanızz ne kadar güçlü durmaya çalışsakda diplere yaklaştığımız zamanlar olmuyor değil..Sen biliyorsun zaten önemli olan sabırla tevekkülle elimizden geleni yapıp Yaradana gerisini bırakabilmemizz...

Ben geldim canlarrrrrr nasılsınızzz

kacakkkkkkkkkkk

canım gecmıs olsun cok yaaaaa
sen kadıkoysıfada detavı gordun dımı aret bey cok duydum ben hersey yolunda gıderse gıt derım
bırde kadıkoyde gelısım var orda versın esın test guzel bır yer

olsun kafan dalıglıyor cnm en azından zaman gecıyor ve kısarınıda kendı oder hanı
olsun hergun degıısk yemek zor olur yanı sartlı gıbı ondan dedım sen neyse esınde kızınıza vermenız lazım yanı
halıyel duzenlı yemek yıyon guzel aslında calısken

ohh ne guzell canım yaa gıt gıt ınsallah kazanırsında memur olursun ozel sektor ınsanı bıtırıyor resmenn valla ben pişmanım öğretmen olmadığımaa..hormonlarının iyi çıkmasına da cok cok sevındım valaa canımmmm

canım ben kadıköye gitmedim ilk defa istanbul tüp bebek merkezine gidicem aret beye aslında kadıköyde olabilir ama kafam okadar karıştıki artık ne yapıcagmı bilmiyorum biyerlerden başlamam lazım hayırlısı olsun artık fiyat konusundada pek bi bilgim yok aslında bilgisi olanlar yazarsa sevnirim ...

Sağol canım şimdi saraçoğlu ile görüştüm vicudumun östrojen üretmesinden dolayı acayip mutşu oldu..Senin adına çok mutlu oldum dedi doğru yoldayız evvel Allah tüpe gerek kalmadan bile dedi hatta Bende dedim tüple olsunda bebeğim olsun yaniii herşeye razıyımm..

hemen ben atlıyım olaya ben aret beyin hastasıyım şu an tedavideyim tanıdık vasıtasıyla gittik onun ikizleri var abisi gitti onunda ikizleri var bende başladım tedaviye 4000 tl tüp bebek parası 1500-2500 arası ilaçlar değişiyo çok titiz bi doktor kesinlikle tavsiye ederim umarım benimde tutar :18:

ayrıca bu paranın içinde 1 senelik embryo dondurma ücretsiz ve ayrıca ücretsiz psikologtan yararlanıyosun :) ee daha ne olsun

tatlım cok sevındım valla..ne guzell keske kendılığınden gelse bebişinn..mucize merkezindenn olur mu olur yanı.insallahta olurr yaa..olmasada dediğin gibi tüp olsun normal olsun sonunda bı bebeşin olsun..allhım yuzunu guldursun ınsallah Eki Görüntüle 426099 Eki Görüntüle 426100 Eki Görüntüle 426099

Eki Görüntüle 426099

Eki Görüntüle 426099 Eki Görüntüle 426100 Eki Görüntüle 426099 istediğim zaman cıkmıyolar sınır oluyorum

listede kadıkoysıfa yazıyo ondan sasırdım canım .....
ben kadıkoy sıfada yaptım bırgul hanımda 4000+ılaclar dı benım c.tesı eurofertıle gıdecem bakalım
aret bey bana beya uzak kalıyor yanı kadıkoye ben 1 / 1,30 saatte gıdıyorum karsıya gıt gel sıkıntı calısmasam ok.de calsıınca zor canım yoksa aret bey tafsıye ettıler bana
genelde fıyatalr aynı kuzu ya bahcecı mesala 5000-6000 eurofertıl 3500-4000

kıslarrrrr yumileri başka nasıl destekleriz nasıl büyücekler incir yiyorum bol bol ....başka ne yapabilirimmmmm???:44::44::44:

by canım ıyı aksamlarrrrrrrrr

super haber bu yaaaaaaaaaaaaaa
Allahım sana sukurler olsun yaaaaaaaaaaaaaa

ay ben yerim senii canım çok sagol ya kesin kararımı verdim fiyatta iyimiş aslında çok araştırdım hemen hemen aynı fiyatlar peki canım raporlu mu yaptırıyosun ... hepimiz için hayırlısı olsun ALLAHIM emeklerimizin karşılıgını versinn.AMİNN..

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

evet canım yazıyo kadı köy şifayıda düşünmüştüm ama gitmedim tatlım fiyatlar aynı ama aret beyy bana güven veriyo ya neden bilmiyorum ama bizim sitede 7 kişi yaptırdı hepside hamile 3 tanesi ikiz ve durumları benim durumdan çok daha kötüydüü ne biliyim kararım büyük ihtimal orası olucakk çok öpüyorum hayırlısı olsunn... tatlım izin alamıyomusun sende oraya gitsenn sonuçta hamile kalıncada bisüre çalışamıyacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…