Tüp Bebek Günlüğümüz !

Emelsunar burdamisin

Ya ben uyuya kalmisim hastaneyi rayacaktim 3 te
Zeynep kamili ilac bilgisi alacaktjm
Sende ordan bi hemsirenin falan cep nosu falan vrmi

kıslarrrrr yumileri başka nasıl destekleriz nasıl büyücekler incir yiyorum bol bol ....başka ne yapabilirimmmmm???:44::44::44:
Slm cnm..
Seninle tanışamadık ama ben senin haberlerinide aldım egunalımdan..Sende listede öyle yazıyor fsh mağdurlarındansın galiba..Şimdi tedavidesin inş büyür yumilerin..Ben onun sıkıntısını iki kere çektim iki iptalim var seni çok iyi anlarım yanii.Ama içimden bir ses büyüyecekler diyorr..İnş öyle olur..Bende o kadar araştırdım ama incirden başka bulamamıştım
Ohhhh sefamız olsunn attırıverr ellerine sağlıkkkk..

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Bak yaaa şükürler olsun haketti benim fsh bu muameleyi dimi ama

benım doktorumda aret bey dedı ama uzak canım yanı 9 da ol dese dıyelım bana evden 6 da cıkmam lazım ve aynı gun ıse gelmem lazım ben kadıkoye gıderkende hep ıs geldım ısım bıtınce bı trabsferde ve opda gelemdım oda senelık ızınım vardı oyle ızın aldım cnm ...
ızın zor cnm tek bayanım o yzuden doktora godıyorum dedıgımde patronum dırek kacta gelıcen dıyor bu sene senelık ıznımde yaptırcam ıste yıne hamıle olursam zaten cıakrım kuzu yada raporlu olurum o dert degılkı oaray gelsem keske canım yaaaaaaaaaaa

Emelsunar burdamisin

canım o 3 e kadar calısıyo ve cıktı yok yanı
netten bulcan artık sen tel

hemde ne hakettı canım yaaaaaaaaaaa
kızalrın olmayacagı zaman he ne guzel kutlama yapacaktıkkkkkkkkkkkkk
fshhhhhhhh saygılar cıkma tamammıııııııııııı

ben doktora gidip geldim , sabah anlatmıştım adetin 12.günü kanamam başladı diye
neyseki korkulucak bişi yokmuş ilaçlardan hassaslaşmış benim yumoşlar ve çatlayınca kanama yapmış yani böyle şeyler olabiliyormuş, üstelik sağdada çatlamaya hazır bi yumoşum daha varmış tavuk gibi üretiyom ama nafile tabi
sizinde başınıza gelirse korkmayın benim gibi diye yazayım dedm

Ben geldim canlarrrrrr nasılsınızzz

hoşgeldin canım yaaa,,çok güzel haberlerle gelmişisnnn,inan çok sevindimmmm,inş kendiliğinden gelir bebişin,,,herşey gönlünce olsunn,
benim doğuma az kaldı artıkk,izine ayrılıyorum yakında,,dualarım sizlerle canım,,en kısaaa zamanda sizlerde tadın inşallah bu duyguları

anladım canım ama dediyin gibi baya uzak orası veya burası farketmez canım benim ordada yaptırp hamile kalan var aret beye yaptırıp tutmayanda var o yüzden içini ferah tut olucak ben inanıyorum allahım emeklerimizin karşılıgını versinn tek isteyim buu çok öpüyorum seni...

merak ettım dı canım senı yaaaaaaaaaaaa
analdım sorun neydı sızde kuzum yaaaa
guzel bısye yumos var demekkı sevın bence

Emelsunar burdamisin

Sen yoktun Telas yaptim gerek kalmadi saolasin yinede
Ulastim sukur yrnn yine gidicem
Hemsireler erken cikar die korktum birden

ay canım güldürdün beni yaa çıkmaz inşallahh.......

aslında tanışıyoruz galibaaa:)) diğer topiktenn:) bende bakındım bulamadım canım yaaa... İnşallah incirlerden kusmam ben yüksek fsh illetinden nefret ediyorummmmmmmmmmmm neyse ezan okunuyo namazımı kılıcam Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Hakkımızda hayırlısı canım yaaaaaaaaaaaaaa
kısmette varsa olacak o yer onemlı degıl benceee

hemde ne hakettı canım yaaaaaaaaaaa
kızalrın olmayacagı zaman he ne guzel kutlama yapacaktıkkkkkkkkkkkkk
fshhhhhhhh saygılar cıkma tamammıııııııııııı

Aynen canımmm bende saygılarımı iletiyorum sevgili fshımaaa..

Çok sağol turginurcum demek izne ayrılıyorsunn..Nerede doğum yapacağını belirledinmi.İstanbulda olursan o tatlı minik umudum meleğini görmeye gelirdimm..Kocaman bir nazarlık takardımRabbim sağlıkla doğum yaptığın haberlerini duymayı nasib etsin cnm..

ecrincim bende başakşehirden gidiyorum taksime ha karşıdan gelmişsin ha burdan
fundacım ben rapor alamadım çok uğraştırıyolar o yüzden parayla yaptırıyorum

ewet canım 2 haftam kaldı..dinleneyim azcıkk:)canım doğumu edirnede yapacağım kısmetse,benim bütün kontorllerim burda oldu,amin canım inş hayırlı haberleri alıcaksınız benden.nazarlık takmış kadar oldun canım benimmm

Evet yaaaaa tanışoyoruz dimiiii..
İnan ben dedim egunal ilk söylediğinde nikini tanıyorum dedim ama o bana yok karıştırıyorsun pınarlevent nikli hatunla dediii bende patron o olduğundan benim aklımda 5 karış havada olduğundan inandımm
Ama tanışıyoruz işteeeeeee..Rabbim kabul etsin cnm tüm dualarını..Evet dediğin gibi tatlı sevmeyen biri olarak incirin helede kaynatılıp 21 gün içilmesi tamda olay yanii.Ama işe yarasında napalım ite kaka idare edicez artık..

ecrincim bende başakşehirden gidiyorum taksime ha karşıdan gelmişsin ha burdan
fundacım ben rapor alamadım çok uğraştırıyolar o yüzden parayla yaptırıyorum

ya canım muhtemelen bende parayla yaptırıcam ama rapor neden zor gittiyin hastane veriyomuş bi evrak (tabi istanbul tüp bebek veriyomu bilmiyorum) doldurup hastaneye geri veriyomuşun böyle yazmıştı kızlar bana

allahım analı babalı büyütsünn hayırlısıyla dogurmak nasip etsinn canım benim ii bak kendine....bizede nasip olur inşallahh....

evet cnmcım, bende bekliyorum sessiz sakin ve sabırla... inşallah her şey düzelmeye başlar yakında...
senin durumunada çok çok çook sevindim inankiii.. ya inşallah kendiliğinden olur bebeğin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…