ewet canım 2 haftam kaldı..dinleneyim azcıkk:)canım doğumu edirnede yapacağım kısmetse,benim bütün kontorllerim burda oldu,amin canım inş hayırlı haberleri alıcaksınız benden.nazarlık takmış kadar oldun canım benimmm
evet cnmcım, bende bekliyorum sessiz sakin ve sabırla... inşallah her şey düzelmeye başlar yakında...
senin durumunada çok çok çook sevindim inankiii.. ya inşallah kendiliğinden olur bebeğin...
allahım analı babalı büyütsünn hayırlısıyla dogurmak nasip etsinn canım benim ii bak kendine....bizede nasip olur inşallahh....
az kaldı cnm yaklsatıkca heyecan basıyor yaaaaaaaa
evde net varmı senın gırecen gene dımı doguma kadar
dınlen soyle evde olmanın keyıfını cıkar yaaaaaa
Şekerim insan bi sorar çokça yumurta döllenmiş ama kaç tane...
Bebelerim hastanede olacak ben net bilgi alamayacam yıkarım yakarım uleennn...
İyide ben merak ettim acaba kaçı döllendi:26:
bu arada yakıp yıktığıma bakma ilk tüp bebekte 11 embriyomun akıbetinden hala emin değilim
burda sallıyom işte
gerçi tecrübesizliğime geldi bu kez detaya kadar peşine düştüm embriyolarımın...
Sağol canım inankii içten içe hep dualarımda Rabbim bizi tüp bebekle imtihan eyleme diye dua ederim..Veripte alma sevincimizi yarım bıraktırma diye..Vee eklerim kendiliğimden hamile kalsam Sana İmkansız yok Rabbim derim..Belki tıbben çok düşük ihtimaller ama Yaradana kolay olduğu için,istemekte en doğal hakkımız olduğu için isteyeceğiz diye düşünüyorum..İnşşşş cnm her türlü başımın tacı benim nazlı meleğim..
ewettt çok heyecanlyıım,inşşş herşey yolunda gider...evde netim var canım,sırf sizlerle görüşeyim rahat görüşeyim diye masaüstünü sattı laptop aldı bana sağolsun:))))dinlenicem evde ayaklarımı uzatayım da yatayımmm
hoşgeldin ..yani eşinin yanına..canım sabah aradım ya kız bana bo bol döllendi demiş,ben onu boş döllendi anlamışım..sanki kafamdan kaynar sular döküldü..o arada kaçı döllenmiş diyemedim..yarın sorarım artık....
ewettt çok heyecanlyıım,inşşş herşey yolunda gider...evde netim var canım,sırf sizlerle görüşeyim rahat görüşeyim diye masaüstünü sattı laptop aldı bana sağolsun:))))dinlenicem evde ayaklarımı uzatayım da yatayımmm
e tabii o şokla aklına gelmemiştir...
onlarda niye söylemezler anlamıyorum illa peşinemi düşmek lazım yani...
neyse seni doldurmayım şimdi hastaneye karşı
ben şimdide kocişin yanından gidiyorum bir iki mağaza var daha gitmediğim onlarıda bitirip annemin evine geçiyorum her ne kadar annem artvinde olsadaannemden tekrar bağlantıya geçerim sizle..bak ne kadar çok seviyorum sizi bu kadar yoğuluğumun arasında uğradım hemen...yirim sizi...
Düşen FSH ve Süpper e2 için kutlamamla geldim
:124::124::124::124::124::124::124::124:
:119::119::119::119::119:
:13:
Herşey çok güzel olacak AŞKISIMMMM...
Bu arada kocişin yanından canlı bağlantı yapıyorum daha eve geçmedim...
Aklım sende kaldı hemen bi kutlamayla direk daldım konuya...
Güzelim benim hepimiz tatlı annişler oluruzzzzOlacak hayırlısıyla elifcim ... ne de tatlı anne olursun sen
ben şimdide kocişin yanından gidiyorum bir iki mağaza var daha gitmediğim onlarıda bitirip annemin evine geçiyorum her ne kadar annem artvinde olsadaannemden tekrar bağlantıya geçerim sizle..bak ne kadar çok seviyorum sizi bu kadar yoğuluğumun arasında uğradım hemen...yirim sizi...
mağazaların hepsını gezdınmııııııııııııııkızım yavas yavas enıstenın kalbıne ınecek o kadar alısverıssssss
annen ne zaman gelıyor kuzu
anennde netmı var yoksa alsıverıse pcylemı cıktın bacımmmmmmmm
bızde senı sevıyoz ama
merhaba kızlar
yarın transferim olacak dualarınızı esirgemeyin
canım benim...inş.sorunsuzca biter ve 12 gün sonra hamileyim kızlar diye bağırırsın..ALLAH yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?