Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım rabbim dermansız dert vermesin..acil şifa versin kokrulacka bişey yoktur inşaallahcanım benim...
yağlanma değild eşimdede leke vardı dahada gitmedi midesiyle uğraştı insa tabi korkuyor ama geçicidir...

canım rabbim dermansız dert vermesin..acil şifa versin kokrulacka bişey yoktur inşaallahcanım benim...
yağlanma değild eşimdede leke vardı dahada gitmedi midesiyle uğraştı insa tabi korkuyor ama geçicidir...

İnşallah cnm. Kuzumun hastalanması benım ıcımı yaktı . Rabbım dermansız dert vermesın . Allah herkesın yavrusunu ıcındede benım melegımı korusun teyzesi..

Kızımada dua edın teyzeleri...

ederım tanı canım yaaaaaaaaaaaaa
kıyamam ben ona yawrum benım yaaaa evet baska doktorada gotur cnm sonuca bak hanı ona gore tedavı edın canımmmm
karacıger ıcın engınar yedır canım bol bol sevmezse aktarda engınar suyu satılıyor al onu ıcır faydası var
cok gecmıs olsun hayatım :2::2::2:

Kızımada dua edın teyzeleri...

allah acıl sıfalar versınn canım yaa..baska doktora da goturun bakalm ne dıyeceklerr...smdı canınızı sıkmayın bu gunun keyfını cıkarın tatlımm..ederiz tabıkı merak etme..

Hepınızden ALLAH razı olsun cnlrm..Engınar yaglanmayamı ıyı gelıyormus. Hemen alayım ıcırırım bı sekılde. Bıde bugun ole heyecanlıydı kı..Birazdan gelır kuafore gıdıcez. Porselen makyaj ıstıyormuş Kuzummmmmmm

allah acıl sıfalar versınn canım yaa..baska doktora da goturun bakalm ne dıyeceklerr...smdı canınızı sıkmayın bu gunun keyfını cıkarın tatlımm..ederiz tabıkı merak etme..

Endokrın bolumune cok zor randevu alınıyor. En erken 1 ay sonrasına verıyorlar delı oldum. Acıbadem hst varmıs oraya goturmeyı dusunuyoruz.

Kızlar cıkmam lazım. Kendıne cooooooooook ıyı bakın.Allah bu hayırlı gecede dualarımızı kabul etsın ınsallah (AMIN)

Endokrın bolumune cok zor randevu alınıyor. En erken 1 ay sonrasına verıyorlar delı oldum. Acıbadem hst varmıs oraya goturmeyı dusunuyoruz.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu,Karaciğer yağlanması için maydanoz limon kürü öneriyor.

Karaciğer yağlanması (Hepatosteatoz) için mükemmel bir yardımcı tedavi maydanoz-limon kürü uygulamasıdır.

Karaciğer yağlanmasının nedenleri
Karaciğer yağlanmasının nedenleri temel olarak alkole bağlı (alkolik karaciğer yağlanması=alkolik steatohepatit) veya alkol dışı diğer nedenler (non-alkolik steatohepatit=NASH) olarak ikiye ayrılır. NASH, Amerika'da erişkinlerde en sık görülen karaciğer hastalığıdır. Muhtemelen bizim ülkemizde de benzer bir durum mevcuttur.

Alkol dışı karaciğer yağlanması nedenleri aşağıdaki gibi sıralanabilir:
1. Obezite (aşırı kilo)

2. Şeker hastalığı

3. Açlık veya hızlı kilo kaybı

4. Wilson hastalığı

5. Uzun süreli damar yolu ile (parenteral) beslenme

6. Aşırı A vitamini kullanma

7. Hipobetalipoproteinemi / abetalipoproteinemi

8. Bazı ilaçlar: Kortizon içeren ilaçlar, amiodaron, tamoksifen, diltiazem, tetrasiklin, talium, östrojenler

9. Bazı zehirler: karbontetraklorür (CCl4), fosfor, kurşun (Pb), kloroform (CHCl3), arsenik (As).

10. Gebelik

11. Bazı ameliyatlardan sonra (jejunoileal bypass, gastrik bypass)

Yürüyüş yapın
Egzersiz de kilo vermede, karaciğer yağlanmasında önemli bir mekanizma olan insülin direncini düşürmede ve ayrıca uzun vadeli olarak kalp ve damar hastalıklarından korunmada faydalı olduğu kesin olarak gösterilmiştir. Bu yararın ortaya çıkması için en az, günde 30-45 dk olmak üzere haftada 4 gün tempolu yürüyüş gereklidir.

evet engınar karacıgere dost cnm ve bak yukarıdada sarac ogulun bır kuru var
ve yapılması gerekeneler yazıyor kuzum mınıgın tez zamanda ıyılessın ıns canım yaaaaaaa

HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR...HERKESİN DUALARI BU MÜBAREK GÜNDE KABUL OLSUN İNŞALLAH...

Kızlar foruma giremiyordum uğraştım uğraştım yok bir baktım maillerime kullanıcı adımı değiştirmişler sonunda emel oldu benkayra bundan sonra kullanıcı adım bu sevgili arkadaşlarım

Merhaba kızlar, bi tanıdığım tüp bebek yaptırdı bugün 11.günü kan değeri 2.0 çıktı. Sizce yükselme ihtimali var mı? Şimdiden teşekkürler....Çok zor bi süreç Allah hepinizin yardımcısı olsun...

gününüz anlamı ve önemi kadar güzel olsun arkadaşlar......... hayırlı kandiller ddiliyorum.......

gunaydın hayırlı kandıller canımmmmmmmmm
aksamkı azmınden dolayı tebırk edıyorum senıııııııııı

Kızlar foruma giremiyordum uğraştım uğraştım yok bir baktım maillerime kullanıcı adımı değiştirmişler sonunda emel oldu benkayra bundan sonra kullanıcı adım bu sevgili arkadaşlarım

ooooo ondanmıs demekkkkkkkkkkkkkk
hayırlı olsun yenı adınnnnnnn

HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR...HERKESİN DUALARI BU MÜBAREK GÜNDE KABUL OLSUN İNŞALLAH...

sagol canım sanada hayırlı kandıllerrrrrrrrrrr

hayırlı olsun... inşallah güzel sonuçlar alırsın.. batu bey dimi doktorun? benim doktorum batu bey de :)

çok çok geçmiş olsun.. Allah dermansız dert vermesin... Bir an önce her şey düzelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…