geçmiş olsun canım,hayırdır,ne testi yapıldı?
..............................
aaa pekı doktor ne dedı kı???
neyı var canım ????
Endokrıne goturdum. Karacıgerınde yaglama varmıs. Ustelık ınsulın dırencıde yuksek cıktı . Şeker yuklemesıde pek ıc acıcı degıl..Tam mezunıyet oncesıHaftaya baska bır endokrın dr goturucez ama seker ıcın ılaca baslaması gerekıyormus.......................
canım rabbim dermansız dert vermesin..acil şifa versin kokrulacka bişey yoktur inşaallahcanım benim...
yağlanma değild eşimdede leke vardı dahada gitmedi midesiyle uğraştı insa tabi korkuyor ama geçicidir...
Endokrıne goturdum. Karacıgerınde yaglama varmıs. Ustelık ınsulın dırencıde yuksek cıktı . Şeker yuklemesıde pek ıc acıcı degıl..Tam mezunıyet oncesıHaftaya baska bır endokrın dr goturucez ama seker ıcın ılaca baslaması gerekıyormus.......................
Kızımada dua edın teyzeleri...
Kızımada dua edın teyzeleri...
ederım tanı canım yaaaaaaaaaaaaa
kıyamam ben ona yawrum benım yaaaa evet baska doktorada gotur cnm sonuca bak hanı ona gore tedavı edın canımmmm
karacıger ıcın engınar yedır canım bol bol sevmezse aktarda engınar suyu satılıyor al onu ıcır faydası var
cok gecmıs olsun hayatım :2::2::2:
allah acıl sıfalar versınn canım yaa..baska doktora da goturun bakalm ne dıyeceklerr...smdı canınızı sıkmayın bu gunun keyfını cıkarın tatlımm..ederiz tabıkı merak etme..
Hepınızden ALLAH razı olsun cnlrm..Engınar yaglanmayamı ıyı gelıyormus. Hemen alayım ıcırırım bı sekılde. Bıde bugun ole heyecanlıydı kı..Birazdan gelır kuafore gıdıcez. Porselen makyaj ıstıyormuşKuzummmmmmm
Endokrın bolumune cok zor randevu alınıyor. En erken 1 ay sonrasına verıyorlar delı oldum. Acıbadem hst varmıs oraya goturmeyı dusunuyoruz.
HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR...HERKESİN DUALARI BU MÜBAREK GÜNDE KABUL OLSUN İNŞALLAH...
gününüz anlamı ve önemi kadar güzel olsun arkadaşlar......... hayırlı kandiller ddiliyorum.......
gününüz anlamı ve önemi kadar güzel olsun arkadaşlar......... hayırlı kandiller ddiliyorum.......
Kızlar foruma giremiyordum uğraştım uğraştım yokbir baktım maillerime kullanıcı adımı değiştirmişler sonunda emel oldu benkayra bundan sonra kullanıcı adım bu sevgili arkadaşlarım
HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR...HERKESİN DUALARI BU MÜBAREK GÜNDE KABUL OLSUN İNŞALLAH...
selam kızlar ben ara ara gelip ortaya dalıveriyorum kusuruma bakmayın.ne güzel herkes burada arkadaş olmuş,birbirine destek çıkıyor,dilerim burada tedavide olan,beklemede olan herkes sonunda bebeğimin gazı var ne yapmayalım diye güzel muhabbetlerle burada devam eder.benim de dün transferim gerçekleşti ve artık beklemedeyim.Allah'ım isteyen herkese nasip etsin,kucaklarımızı boş bırakmasın,hayırlısını sağlıklısını versin.dün transfer sırasında embriyoların ultrason fotoğrafını verdi doktor,yolda eve gelinceye kadar kuzularım diye o fotoğrafı sevdim,tutunmasa bile o an varlığını hissetmek bile güzel.
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar, dualarımız kabul olsun... Hayırlı kandiller herkese
Merhaba kızlar, bi tanıdığım tüp bebek yaptırdı bugün 11.günü kan değeri 2.0 çıktı. Sizce yükselme ihtimali var mı? Şimdiden teşekkürler....Çok zor bi süreç Allah hepinizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?