Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm kızlar ...
hepımzıın kandılı bereketlı hayırlı huzurlı gecsın ınsallah dualarımızda bırbrımızı unutmayalım
hastaneden geldım bugun ıgnede 8. gunum olacak
e2 1960 olmus
dun 1278 ıdı

en buyugu 15 en kucugu 11 olan yumrutalar var 10 tane falan..
4 gıbı hemsıre ıgeneye devammı nası vs onu soyleyecek tkrr
sanırım bugunde yaparım benım tahmınım ctesı aksam catlatma olabılır ptesı toplama olabılır ...

sız ne dersınız

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar, dualarımız kabul olsun... Hayırlı kandiller herkese

Canım sana da hayırlı kandiller...

kızlar yaa ben bugün kendimi kötü hissediyorum bi sersem gibiyim bugün iğnemin 4. günü puregon 450 kasıklarımda ağrı var ve kusacak gibiyim karnım şişti iyice bi tuhafım kendimi iyi hissetmiyorum yarın sabah randevum var ohss olmak istemiyorum yine iptal edilmesin moralim çok bozuldu yaa

bence bugunde vururlursun e2 super cnm degerı cok yukselmemıs
amın canımmmmmmmmmmmmmm

tamam canlarım boşalttım :) kusura bakmayın sayfa hep açık ama ekranda excel açık olup çalıştıgım için ara sıra okuyabiliyorum

cal,,,sen nasılsın canım,kaç gün kaldı test gününe?neler hissediyorsun

canım iyiyim saol. sen nasılsın.. valla az kaldı. birşey düşünmek istemiyorum tersi ççıkarsa diye :) biraz belirti filan aradım ama artık onuda takmamaya başladım. salı günü inşallah güzel haberler paylaşırım sizlerle

selam teyzoşlarrr hepinizin mübarek regaip kandili mübarek olsuunn bu mübarek günde birbirimizden duaları eksik etmeyelimm

JUİLETTA canım hayırlı haberlerle gel inşallah rabbim yüzüünü güldürsüünn amiiinn

akasya gece biz gittikten sonra coşmuşsun tebrikk ederiimm kutlamayıda yapmışsınn

hemen cevaplayım...
değerin iyi ama riskli bugünde iğne kesin olursun...
belki yarın da iğne vurmadan(yumurta olgunlaştıcı iğne) boş geçirir kendi haline biraz daha büyümeleri için beklenir...
yumoşlar için 2 gün lazım en az...
aynen şekerim cumartesi çatlatma iğnesi görünüyor pazarteside opu...

KARASU81 arkadaşımız evindeki mevlüd programı nedeniyle bugün topiğe gelemeyecek belki gece uğrayabilir..
o nedenle tüm arkadaşlarıma benim adıma kandil mesajımı iletirmisin dedi...
Hepinizin REGAİB KANDİLİNİ mübarek ediyor...

bence bugunde vururlursun e2 super cnm degerı cok yukselmemıs
amın canımmmmmmmmmmmmmm

saolasınız kızlar... bende bugunde ıgne yaparım dıye dusunuyordum .. bakalım hemsıre ne dıcek...

Rabbım hepımzıın hayırlı guzel dualarını kabul etsın ... en guzelını en hayırlısını nasıb etsın hersyeın ınsallah ...

bende sımdı apartman sohbetımız var oraya gıdıyorum aksam da duayla devam edıcem ınsallah hepımız ıcın bereketlı bır gun ve gece olur ...

gorusuruz :79:

gününüz anlamı ve önemi kadar güzel olsun arkadaşlar......... hayırlı kandiller ddiliyorum.......

Kızlar foruma giremiyordum uğraştım uğraştım yok bir baktım maillerime kullanıcı adımı değiştirmişler sonunda emel oldu benkayra bundan sonra kullanıcı adım bu sevgili arkadaşlarım

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar, dualarımız kabul olsun... Hayırlı kandiller herkese

sizede hayırlı kandiller arkadaşlarım...

11. gün kan değerinin 2 çıkması negatif yani yükselmez olduki yükseldi yine düşüşe geçer kimyasal gebelik oluşmuş demektir...

Canım her şeyin hayırlısı diyoruz inşallah kendiliğinden gelir bebeğin çok üzme kendini lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…