11.gün negatif
yukselecegini hıc sanmıyorum
gunaydın hayırlı kandıller canımmmmmmmmm
aksamkı azmınden dolayı tebırk edıyorum senıııııııııı
ooooo ondanmıs demekkkkkkkkkkkkkk
hayırlı olsun yenı adınnnnnnn
Evet sağol tatlım çok uğraştım aklıma da gelmedi isim değişikliği talebim sevindim ama artık istediğimi yazabilirim ne de olsa sizden başka kimse tanımıyor beni
sagol canım sanada hayırlı kandıllerrrrrrrrrrr
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar, dualarımız kabul olsun... Hayırlı kandiller herkese
slm kızlar ...
hepımzıın kandılı bereketlı hayırlı huzurlı gecsın ınsallah dualarımızda bırbrımızı unutmayalım
hastaneden geldım bugun ıgnede 8. gunum olacak
e2 1960 olmus
dun 1278 ıdı
en buyugu 15 en kucugu 11 olan yumrutalar var 10 tane falan..
4 gıbı hemsıre ıgeneye devammı nası vs onu soyleyecek tkrr
sanırım bugunde yaparım benım tahmınım ctesı aksam catlatma olabılır ptesı toplama olabılır ...
sız ne dersınız
sımdı ben 2 demene yaptım ve olumsuz bılınclendım hanı bazen kızlar gelıyor dıyorlar yenıyım yardım bızde oyleydık ve ogrendık zamanla
burdada tecrubelı cok ınsan var ve herkes bılgısını payalasıyor buda bıze yarıyor valla
eczacıyım deseydın kuuzm yaaaaaaaaaaaaaa
mesaj kutunu bosalt bu arada
cal,,,sen nasılsın canım,kaç gün kaldı test gününe?neler hissediyorsun
slm kızlar ...
hepımzıın kandılı bereketlı hayırlı huzurlı gecsın ınsallah dualarımızda bırbrımızı unutmayalım
hastaneden geldım bugun ıgnede 8. gunum olacak
e2 1960 olmus
dun 1278 ıdı
en buyugu 15 en kucugu 11 olan yumrutalar var 10 tane falan..
4 gıbı hemsıre ıgeneye devammı nası vs onu soyleyecek tkrr
sanırım bugunde yaparım benım tahmınım ctesı aksam catlatma olabılır ptesı toplama olabılır ...
sız ne dersınız
bence bugunde vururlursun e2 super cnm degerı cok yukselmemıs
amın canımmmmmmmmmmmmmm
hemen cevaplayım...
değerin iyi ama riskli bugünde iğne kesin olursun...
belki yarın da iğne vurmadan(yumurta olgunlaştıcı iğne) boş geçirir kendi haline biraz daha büyümeleri için beklenir...
yumoşlar için 2 gün lazım en az...
aynen şekerim cumartesi çatlatma iğnesi görünüyor pazarteside opu...
gününüz anlamı ve önemi kadar güzel olsun arkadaşlar......... hayırlı kandiller ddiliyorum.......
Kızlar foruma giremiyordum uğraştım uğraştım yokbir baktım maillerime kullanıcı adımı değiştirmişler sonunda emel oldu benkayra bundan sonra kullanıcı adım bu sevgili arkadaşlarım
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar, dualarımız kabul olsun... Hayırlı kandiller herkese
11. gün kan değerinin 2 çıkması negatif yani yükselmez olduki yükseldi yine düşüşe geçer kimyasal gebelik oluşmuş demektir...Merhaba kızlar, bi tanıdığım tüp bebek yaptırdı bugün 11.günü kan değeri 2.0 çıktı. Sizce yükselme ihtimali var mı? Şimdiden teşekkürler....Çok zor bi süreç Allah hepinizin yardımcısı olsun...
Maalesef sonucu negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?