Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bebeklerinin ismi belli olanları hamileler liste topiğine davet ediyorum...
İsimlerini mesaj olarak liste topiğine yazın bende listemize ekleyim...
Yalnız listede bazı bebişlerimizin isimleri yazılmış durumda önce listeyi kontrol edin olmayanlar mesaj yazsın lütfen...
ayrıca yirim ben sizin topikcan ve topikgüllerinizi

Mesajini aldim. Canim benim dopktorunun dedigi gibi senin sorunun tupluk demek ki... bebislerini Rabbim en kisa zamanda gondersin insaallah bitanem

benide aranıza alrmısınız dün transferim oldu fulya bahçeci herkese tavisye ederim doktorum mustafa bahçeci 1 tane test tarihim 6 haziran dondurulmuş embryo 15 gün bekleme süresi

hoşgeldinnn sefalar getirdinnn...
şekerim niye 15 gn test için bekliyorsun anlamdım ben:44:
kaçıncı gün embriyosu konulduki?

ohhhh çok şükür selülit yapan yağlarım eridi...
fit durumdayım şu an
transfer tarihide belli ay ne çabuk geçti yaaa...
bebeklerini göbişe almana 1 gün kaldı

ayy saatini kur uyuyakalma tam saatinde çatlat yumurtaları

kurdum tabi saati... ya uyursam diye.. ama nasıl güzel uyumuşum bir bilseniz.....

kız hakkaten alarm falan kursaydın unutmaz kacırmaz ınsallah saatını :26:

bu arada başımda annemde vardı.. oda yanımdaydı.. ama oda uyuyakalmış....
Amanında aman defnelmacığımızın çatlatma iğnesi vaktide gelmiş çatmış..Hamd olsun inş sonu çok güzel olsun..
:
yaa canım öyle miydi böylemiydi derken.. yaklaştım.. Allah ın izniyle mutlu sona...
opu öncesi son iğne saatin geldi...
Allah sonunu güzel eylesin arkadaşım bebeğin (bebeklerin) gelsin inşallah...

kuzuuummmmm. sağol ya.. beni unutmamanız yeter... yaptım iğnemi tam 23.00 te... karnım şişti şimdi... çatlıyor,patlıyor benim pıtırcıklar sanırsam.. birde akıntım geliyor..normalden fazla...yarın opu var...heyecanda var..

kızlarrrr biraz geçmişe dalıp geliyorum....hepinize günaydın.. izmirde acayip yağmur yağıyor bu arada....

Duaya kalkacam ibadet edecem topiği bırakamıyorum..
bi yandan da daaaağğğğğğ gibi ütüm var nolcak bendeki bu tembellik...

evet içerde havai fişek gösterisi var çatlayıp patlıyorlar

benimde opudan önce temizlik yapmam lazım.. geçmişi okuyup..iki lafın belini kırıp yapcam temizliği...

yalnız yormasan kendini iyi olur ben opu öncesinde vücudun yorulmaması ve rahmin dinlenmesi gerektiğini biliyorum...
bende o hataya düşüp dip köşe temizliğe girişmiştim bence ağır iş yapma dinlen bugün...

benimde opudan önce temizlik yapmam lazım.. geçmişi okuyup..iki lafın belini kırıp yapcam temizliği...

gene basladık temızlıge 3-5-10 sayfa sonra gıdersın kuzummmmm
patlıyo yumrutalar cat cat kırılıyor ıns sıfa olsun kuzummmmmmmm

Duaya kalkacam ibadet edecem topiği bırakamıyorum..
bi yandan da daaaağğğğğğ gibi ütüm var nolcak bendeki bu tembellik...

sende tembelsen ben bıseydemıyorum kuzummmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…