ayyy tüh yaaa... çok üzüldüm ve panik yaptım. Allah korktuklarımızla karşılaştırmasın
:18::18::18::18:
Maalesef sonucu negatif
benide aranıza alrmısınız dün transferim oldu fulya bahçeci herkese tavisye ederim doktorum mustafa bahçeci 1 tane test tarihim 6 haziran dondurulmuş embryo 15 gün bekleme süresi
Arkadaslar öncelikle hepinize hayırlı kandiller.nihayet yumoslarımdan haber aldım.17 den 11i döllenmiş.yarın transfer günü inşallah.lütfen dua edelim birbirimize..çıkıyorum Eminönü'ne gideceğiz beyle.öpüyorum hepinizi...
ayy saatini kur uyuyakalma tam saatinde çatlat yumurtaları
kız hakkaten alarm falan kursaydın unutmaz kacırmaz ınsallah saatını :26:
yaa canım öyle miydi böylemiydi derken.. yaklaştım.. Allah ın izniyle mutlu sona...Amanında aman defnelmacığımızın çatlatma iğnesi vaktide gelmiş çatmış..Hamd olsun inş sonu çok güzel olsun..
:
opu öncesi son iğne saatin geldi...
Allah sonunu güzel eylesin arkadaşım bebeğin (bebeklerin) gelsin inşallah...
Duaya kalkacam ibadet edecem topiği bırakamıyorum..
bi yandan da daaaağğğğğğ gibi ütüm var nolcak bendeki bu tembellik...
kuzuuummmmm. sağol ya.. beni unutmamanız yeter... yaptım iğnemi tam 23.00 te... karnım şişti şimdi... çatlıyor,patlıyor benim pıtırcıklar sanırsam.. birde akıntım geliyor..normalden fazla...yarın opu var...heyecanda var..
benimde opudan önce temizlik yapmam lazım.. geçmişi okuyup..iki lafın belini kırıp yapcam temizliği...
Maalesef sonucu negatif
benimde opudan önce temizlik yapmam lazım.. geçmişi okuyup..iki lafın belini kırıp yapcam temizliği...
Duaya kalkacam ibadet edecem topiği bırakamıyorum..
bi yandan da daaaağğğğğğ gibi ütüm var nolcak bendeki bu tembellik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?