Tüp Bebek Günlüğümüz !

kistini aldırdın mı hsgdsn sonra hamile kalma olasılığı olabiliyor

haklıısn tatlım ama ne bıleyım yaa dunde negatıfler alınca ınsan uzluyor bende de aynısı olursa dıe dusunuyosun ıster ıstemezzz nese hakkımızda hayırlısı olsunnn ıyı kı sizzz varsınızzz yaaa :)

canım kıstını aldırdıktan snra normal yolla hamıle kalabılırsınn tatlımm

günaydın kızlar. bütün gece uyuyamadım. çok sıkıştım ama idrarımı bi türlü yapamıyorum. bu durumla ilgili bi bilgisi olan var mı?

günaydın güzel insanlar

Canım arkadaşlarıma Günaydııınnnnnnn....
Eki Görüntüle 432024

günaydın arkadaşlar

Günaydın güzel kalpli arkadaşlarım, ben tuhaf tuhaf rüyalar gördüm hayır olur inşallah..Hepimiz için güzel haberlerle dolu bir gün olsun...

Hoşgeldin canım hsg den sonra hareket etseydin daha iyi olurdu sanki ama yine de görüş

günaydın günaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnn

kolay gelsınn bacımm sık sık gel ama olurmuu??? ben bugun burdayımm baaaaaakkkkk hoşgeldn demıyosunn.... gırebıldım bugunn hihi

niye hoşgeldin deyim şekerim sen buranın demirbaşısın her daim burda olman beklenen bişi...
ev sahibine hoşgeldin diyemiciimmm kusura bakma

günaydın canım,ne işler yapıyosun bakalım,,alışverişmi temizlikmii,

temizlik canım ağır ve yavaştan hareket ediyorum..
belki hamileyimdir diye

:18:
ayyyy nasıl tepki vereceğimi şaşırdım bu mesaja
ben en iyisimi sadece günaydın diyiiimmmm

Gunaydin kizlarr mutlu huzurlu guzl. Bir gun diliyoum size

günaydın güzel insanlar

Canım arkadaşlarıma Günaydııınnnnnnn....
Eki Görüntüle 432024

günaydın arkadaşlar

günaydınnnnnnn şekerlerrrr
ben bugün yine dışardayım herzaman ki gibi ama arkadaşlarıma bi günaydınn diyeyimm dedimm çıkmadann
güzel bi gün olsun işşallah hepimiz içinnn...sizi sewiyorummm

aferimmm sana o zaman,,çok fazla yormadan,ağır kaldırmadan yap o zaman,bende öyleydim,belki hamileyimdir diye doğrudürüst bişi yapamazdım,yürüşüyüm bile değişirdi

e o kadar soğan suyu,ovulasyon testi ve ekşından sonra bişiler olması lazım...
bende havaya girdim ona göre hareket ediyorum

Sen bir ara ovulasyon testi için bizi nerden uygun fiyata alınacağı konusunda yönlendirmiştin bende aldım ve geldiği gün yaptım çift çizgiyi gördüm yani bana faydası oldu yoksa ben üşenir gidip eczaneden almazdım iyi oldu..önemli günleride değerlendirdim...bakalım sonuç ne olacak

ayy sekerım cok saoll..ole tabı tatlım da dun gıremedım ya hanıı sınır oldum sınırr gece cepten gırmeye çalıştım basardım ama ole de ne zormus yaaaa neyse kı suan burdayımm

işyerimi kısıtladı acaba

valla sanırım canımm cok duruorum ya :) e bılg.izlenıyo sonucta zaralı bı yer deıl burasu elbette ama anlamadım iştee neyse ne kadar dursamm karr yanıı

günaydınnnnnnn şekerlerrrr
ben bugün yine dışardayım herzaman ki gibi ama arkadaşlarıma bi günaydınn diyeyimm dedimm çıkmadann
güzel bi gün olsun işşallah hepimiz içinnn...sizi sewiyorummm

demek yine ayrılıyoruz
zaten benimde işim var
o zaman günaydıııınnnnn....
bende seni seviyorum taammıııı

ayy ınsallahh canım bır sonucc alırsın yaaa..yada almıs bıle olabılırsınn suann heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…