günaydın kızlar ben yeniyim aranızda 25 yaşımdayım 4 yıllık evliyim geçen ay çikolata kistim olduğunu öğrendim 4cm cumartesi hsg yapılacak tüplerim tıkalı değildir inşallah bugün 1 saat kadar sonra medicana dan görüşme randevusu aldım tüp bebek için sizce çokmu acele ediyorum çünkü doktorum 6 ay doğal yollarla dene demişti ben 3 aydır deniyorum yok bebiş yorum yazarsanız sevinirim
Naynn bunalmak olumsuz düşünmek yokkkkkBiz hepimiz anne olucaz sende buna inanacaksın hepimizin onu karanlıkti umut yada yolumuz açık olsaydı tedavi olmazdık ki hiç biriminiz insallh senin de başlayacağın gun gelicek elbetteki cok yakında hüzünlü olabilirsin ama umutsuz asla bizhepimiz kucağımıza alıcaz bebeklerimizi insallh lütfen hep pozitif ol ne olur inanmak başarmanın yarısidir sen inanki herseysorunsuz gelsin önüne
günaydın kızlar ben yeniyim aranızda 25 yaşımdayım 4 yıllık evliyim geçen ay çikolata kistim olduğunu öğrendim 4cm cumartesi hsg yapılacak tüplerim tıkalı değildir inşallah bugün 1 saat kadar sonra medicana dan görüşme randevusu aldım tüp bebek için sizce çokmu acele ediyorum çünkü doktorum 6 ay doğal yollarla dene demişti ben 3 aydır deniyorum yok bebiş yorum yazarsanız sevinirim
bugünde işlerim var arkadaşlarım ara ara gelir yazarım...
canım yaaa bebelerin sana sımsıkı tutunsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum...
kolay gelsınn bacımmsık sık gel ama olurmuu??? ben bugun burdayımm baaaaaakkkkk hoşgeldn demıyosunn.... gırebıldım bugunn hihi
Yolladım cnm ozel msj sana ohhh afiyet olsunnn ben yaftanın 2 gunu gitmeye calisiyorummm mutlaka
bugünde işlerim var arkadaşlarım ara ara gelir yazarım...
Herkese gunaydinnnnn guzel bir gun olsun insallh hepimiz icin bir bakıyorum hafta basılır bakıyorum hafta ortası ve sonrada sonu günler sanki bana hiç geçmiyor gibi geliyor ama aslında zamn ne kadar çabuk ilerliyor biran once Ağustos sonu gözüksün
Neyse optummmm ben hepiniziiii
günaydın kızlar. bütün gece uyuyamadım. çok sıkıştım ama idrarımı bi türlü yapamıyorum. bu durumla ilgili bi bilgisi olan var mı?
herkese günaydın ben bu ay tüp bebek tedavisine başlayacaktım maalesef 3 kistim olmuş başlayamadım kayseride tüp bebek tedavisi olan varmıı umutlar haziran a inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul etsinn :)
günaydın güzel insanlar
kızlar gunaydıun hepınızze ...
sabah sabah damladım ama bıraz tedırgnım ..
benım ptesı yumurta toplama oldu ya ..
ıkı gnudr karnımda kı o sısılık ve gergınlık gobek cevremde devam edıyo kasıklarım rahat ama gobegımın etrafı yanlara dogru sıs..
ama sancısız sayılan bı sısılık ..
fakat tuvalete gıttıgım an korkuyorum cunku ıdrarımı yaparken sag bsolugumdan cok acaıp bı baskı oluyo sankı cok sıkısmız wc ye ole gıtmısım gıbı ama kasık degıl sag bel boslugu var ya o taraftan cok agrılı bır baskı var..
gaz falan mı dedım ama o baskı sabıt karnımda dolanan gazı hıssedebılıyom ama sankı bu baska bısey yaa ...
apandıstı falan olmasın o tarafta apandısıt varmıs baktım da .. baska da bısey gelmıyo aklıma bıde kk da bırı yazmıs yumurta toplama sonrası ohss olmus sonra hamıle kalmıs vs ılk haftasında buna benzer bı sancı cekmıs
genel cerrrah apandıs demıs ama emın olamamıslar sonra bebege ragmen amelıyata alın demıs kız ve yumurtalıkları kendı etrafında dolanmıs onun yaptıgı sancıymıs
:18:
valla nedır kı bu en kotu yarın sabah transferım var onun oncesınde sorucam tabıkı ama bı fıkrınızı alayım bole bısey yasayan varmı dıe dedım
izmirde hava çok güzel
her yeri açtım havalandırdım
kahvaltıyı hazırladım annem bende kaldı dün gece
dün üzücü haberlerin ardından insallah güzel haberler gelir
demet döllenme haberini merakla bekliyorum:18::18::18:
hepinizi öpüyorum canlarım
Canım arkadaşlarıma Günaydııınnnnnnn....
Eki Görüntüle 432024
günaydın arkadaşlar
günaydın tuanacım,hoşgeldin,,,dün giremedin,bugün bir sıkıntı yok galiba,
kolay gelsınn bacımmsık sık gel ama olurmuu??? ben bugun burdayımm baaaaaakkkkk hoşgeldn demıyosunn.... gırebıldım bugunn hihi
günaydın canım,ne işler yapıyosun bakalım,,alışverişmi temizlikmii,
günaydın günaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnn
günaydınn sekerımm bugun yok gıbı duruyor ama bılmıorumm iş yernden dolayı ya anladm yanıı umarım bı sorun olmazz yaa
niye hoşgeldin deyim şekerim sen buranın demirbaşısın her daim burda olman beklenen bişi...
ev sahibine hoşgeldin diyemiciimmm kusura bakma
temizlik canım ağır ve yavaştan hareket ediyorum..
belki hamileyimdir diye
aferimmm sana o zaman,,çok fazla yormadan,ağır kaldırmadan yap o zaman,bende öyleydim,belki hamileyimdir diye doğrudürüst bişi yapamazdım,yürüşüyüm bile değişirdi
Gunaydin kizlarr mutlu huzurlu guzl. Bir gun diliyoum size
günaydın güzel insanlar
izmirde hava çok güzel
her yeri açtım havalandırdım
kahvaltıyı hazırladım annem bende kaldı dün gece
dün üzücü haberlerin ardından insallah güzel haberler gelir
demet döllenme haberini merakla bekliyorum:18::18::18:
hepinizi öpüyorum canlarım
Herkese gunaydinnnnn guzel bir gun olsun insallh hepimiz icin bir bakıyorum hafta basılır bakıyorum hafta ortası ve sonrada sonu günler sanki bana hiç geçmiyor gibi geliyor ama aslında zamn ne kadar çabuk ilerliyor biran once Ağustos sonu gözüksün
Neyse optummmm ben hepiniziiii
Canım arkadaşlarıma Günaydııınnnnnnn....
Eki Görüntüle 432024
günaydın arkadaşlar
günaydın günaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnnnnnnngünaydınnn
aferimmm sana o zaman,,çok fazla yormadan,ağır kaldırmadan yap o zaman,bende öyleydim,belki hamileyimdir diye doğrudürüst bişi yapamazdım,yürüşüyüm bile değişirdi
niye hoşgeldin deyim şekerim sen buranın demirbaşısın her daim burda olman beklenen bişi...
ev sahibine hoşgeldin diyemiciimmm kusura bakma
:18:
ayyyy nasıl tepki vereceğimi şaşırdım bu mesaja
ben en iyisimi sadece günaydın diyiiimmmm
işyerimi kısıtladı acaba
günaydınnnnnnn şekerlerrrr
ben bugün yine dışardayım herzaman ki gibi ama arkadaşlarıma bi günaydınn diyeyimm dedimm çıkmadann
güzel bi gün olsun işşallah hepimiz içinnn...sizi sewiyorummm
Sen bir ara ovulasyon testi için bizi nerden uygun fiyata alınacağı konusunda yönlendirmiştin bende aldım ve geldiği gün yaptım çift çizgiyi gördümyani bana faydası oldu yoksa ben üşenir gidip eczaneden almazdım iyi oldu..önemli günleride değerlendirdim...bakalım sonuç ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?