Sen bir ara ovulasyon testi için bizi nerden uygun fiyata alınacağı konusunda yönlendirmiştin bende aldım ve geldiği gün yaptım çift çizgiyi gördümyani bana faydası oldu yoksa ben üşenir gidip eczaneden almazdım iyi oldu..önemli günleride değerlendirdim...bakalım sonuç ne olacak
canım hoşgeldın nasılsınn??????keyfın nasıl toparlayabıldın mı kendınıı???
Sen bir ara ovulasyon testi için bizi nerden uygun fiyata alınacağı konusunda yönlendirmiştin bende aldım ve geldiği gün yaptım çift çizgiyi gördümyani bana faydası oldu yoksa ben üşenir gidip eczaneden almazdım iyi oldu..önemli günleride değerlendirdim...bakalım sonuç ne olacak
ayy sekerım cok saoll..ole tabı tatlım da dun gıremedım ya hanıı sınır oldum sınırr gece cepten gırmeye çalıştım basardım ama ole de ne zormus yaaaaneyse kı suan burdayımm
valla sanırım canımm cok duruorum ya :) e bılg.izlenıyo sonucta zaralı bı yer deıl burasu elbette ama anlamadım iştee neyse ne kadar dursamm karr yanıı
ayy ınsallahh canım bır sonucc alırsın yaaa..yada almıs bıle olabılırsınn suann heee
nerde alıyorsunuz testi banada söylermisiniz ben istanbul dayım
Güldencim sen bu ovulasyon setini hangi siteden aldın bana bilgi verirmisin tatlım kardeşime alıcamda
Günaydın kızlar.. umarım herkesler iyidir.. ben şişik ağzım burnumla öğrencilerin not girişlerini tamamlıyorum..sizleri de okumadan yapamıyorum umarım bu ay kırmızılar geldiğinde fshım yerin dibini boylarda yeniden bebiş deneme şansım olur aranıza katılırım.. burada bu heyecanı sizlerle paylaşmak güseldi.. herkese kocaman teşekkür özellikle de egunal...
hosbulduk canım.iyi sayılır ne olsun. Işyerindeyim v ekendimi zor tutuyorum.
Ayrıca dün bana yazan ve sonuna kadar yanımda olan bütün arkadaşlarıma sevgiler.. Dün yazamadım size.
Boğazımda kocaman düğüm ve yüreğimde yangın var.
Ama biliyorum ve inanıyorum ki benimki normal olacak. Ben tüp içi acele ettim kendimi tatmin etmek için. Demek daha zamanı var.. Tüp olmadı , doğala devam diyorum ve gecen yıl ki gibi o anı yine yakalayacağım insallah.
ozelkalem@basbakanlik.gov.tr
canlar ben bu adrese mail attım ilk olarak şimdi aynı maili diğer yerlerde kopyalıcam tek yürek olursak ses getiririz diye düşünüyorum konu başlığınıza mutlaka bişiler yazın lütfen dikkate alın anne olmak isitoyuz gibi falan okey ...ben fiyatların yaşattığı sıkıntılardan ssk dan embriyo sayısından merkezlerin para tuzağı olduğundan bir sürü şeyden bahsettim kısaza uzun mail olursa okumazlar diye düşünüyorum altına da kocaman puntalarla sayın başbakanımıza diye başlayan duygusal bir not düştüm anne olmak isteyen kadınlar olarak hadi bismillahhhh ....:))
kızlarr bende mail attım bakalım ne olcak
internette buldum, malesef sonucum 1,2 çıkmış negatif kızlar, tahmin ettiğim gibi. hayırlısı böyleymiş ne yapalım Allahım sağlık versin bize başka birşey diyemiyorum.
bugün 2 negatif var içim bunaldı çok üzüldüm(
bugün son merional iğnemi yaptım persembe sabah son kontrol var sanırım cmts opu olacak
diger 2 tedavimde 3 yumurta oldugundan hıc karnım sısmemıstı
simdi karnım ağrıyor bayagı gerildim
defnelma; transferin hayırlı olsun insallah pozitif sonuc alırsın
demet;opun yapılmış gecmiş olsun canım kaliteli emriyoların olsun insallah
e o zaman bende alkışlarına eşlik edeyim ve bugün topiğe gelişini kutlayım
tabii şekerim kesin hamileyim ben
kızlar testi gi..gi...yor.com dan aldım adı Laboquick...
20 ovulasyon+6 gebelik testi var kutunun içinde gayet güvenilir ve kaliteli geldi bana...
fiyatıda 20 tl..
kargoda satıcı firmaya ait bi de
canııımmmmmm
uçuktan bi kurtulaydın daha rahat edecektin...
o kadar stres sıkıntı bi yerine vuracaktı tabii...
AMH değerin gayet iyi o yüzden FSH düştüğü an herşey yoluna girecek merak etme..
bunun için de bişeyler yap ama kür yap ne biliyim doktorundan bunun düşmesini sağlayacak bir tedavi iste...
bekleme zamanını boş geçirme...
bizim için zaman önemli çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?