Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım doğum hikayemiz küretaj dahil aynııı.Bende erken doğumu oluşturan sebepte serklaj oldu enfeksiyon gelişti vsvsvsvsvsv.... benim ikizler erkekti. bebeklerimden biri 3 gün biri 3 saat yaşadı tam 3 sene geçti aradan .2011 de biray arayla memorialda 2 deneme denedim biri kimyasal diğeri tutmadı bile buda 4.tuttu galiba cuma tekrarlıyacağım testimi işte böyle....

bence biz bu işi başarıcaz :)))

ınsallah canım yaa ama bıran once olsun kı bızım de işimize yarasın dımı ama

hmm saol bılgı verdiğin için canımcımmm cok cok gecmısss olsun onaaaa

selam kizlar hastanedeyim henuz yumurtalar iyiymis doktorum tam melemenlik olmus dedi hehe :) e2tahlilimi bekliyoruz muhtemelen cuma gunu opum var optum koccaman sizleri

hayırlısı olsun bakalım tatlımm umarım hersey yolunda gıderr..

tünaydınnnnnnnnnnnnnnnn.....................

tunaydın melekımm nbr

herkese tünaydın.İş güç toplantı ancak gelebildim.Hastaneyi aradım.9 taneden 6 tane döllenmiş bakalım.Hayırlısı .cuma 11:30 da transfer var.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim.İlla olsun demiyorum.Herzaman hayırlıysa olsun.Bizim için hayırlısını Rabbim bilir.Transfer işlemi nasıl yapılıyor biliyormusun.Bu benim ilke denemem

canım hıc korkma muayene olur gıbı yatıyorsun hemen 10 dak. bıtıyor ıslem acısız sadece ıdrar sıkısıklıgın oluyor

hosbulduk balımmmmmmm
canlarım esım ıcın doktora gıttık ıste testelrımız fln vardı kıst cıktı bakalım ne olucak kan soncuları pazartesı oglenden sonra cıkacak hepsı ...

demek hastane yollarına düşmüş canım arkadaşım...
veee nırtopu gibi bir kistle gelmiş..
bu ara kist moda olmaya başladı...
kist sende çıktı dimi...

herkese tünaydın.İş güç toplantı ancak gelebildim.Hastaneyi aradım.9 taneden 6 tane döllenmiş bakalım.Hayırlısı .cuma 11:30 da transfer var.

Maşallahhhh
2 tanesi cuma günü göbişte demektir bu süpper...

Selam guzeller, nasilsiniz? sabah ise gidip geldim, evdeyim simdi. Bi gecmisi okuyup geliyim hemen....

önceden daha çok takılıyodun ama şimdi yoksunnn
yavru kartalımızmı müsaade etmiyooo

Maşallahhhh
2 tanesi cuma günü göbişte demektir bu süpper...

inşallah sonra beklemesi var.Nasıl geçer vakit bilmem.Tecrübelerinden dolayı bilirsin.Transfer sonrası çalışmanın bir zararı varmı işim pek zor değil.Sürekli yatmakmı gerekir yoksa

demek hastane yollarına düşmüş canım arkadaşım...
veee nırtopu gibi bir kistle gelmiş..
bu ara kist moda olmaya başladı...
kist sende çıktı dimi...:

hayır balım esımdı cıktı maleseffff
keske bende cıksaydı kurlerle ne bılım ılaclarla sorunu hallederdım ama esımde olunca amelıyat sart oldu ve onun ıyı huylu kotu huylusu varmıs erkekte off demek ıstemıyorum da rabbım herseymı bızı bulur ... bundada vardır bır hayırrrrrrr

Bana sıkışıklıkla ilgili birşey demediler. Şartmı sıkışıklık.Kafam karıştı şimdi.

canım sıkısıklık sart yanı ama doktoruna sor derım bennnnn

Son düzenleme:
baharkus merhaba nerelerdesin .... Hastanede karşılaşamadık.Tanışamadık.Tanışmayı çok isterdim.Günlerimiz bir türlü tutmadı.Ben transfer için cuma gideceğim Sen neler yapıyorsun ne aşamadasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…