benim durum kısaca şöle anlatayım....
ilk gebeliğim doğal yolla oldu.tek yumurta ikiziydi kızlarım ama su fazlalığım yüzünden 7. ayda erken doğum yaptım ve normal doğum oldu..doğum sırasında içerde plesenta parçası kalıo ve tekrar ameliyata alındım rahimimi kaybetme riskim bile wardı ama çok şükür bişi olmadı..ameliyattan önce aynı gün nerdeyse 10 kere kürtajla parçayı almayı denediler.1.5 ay hastanede kaldım.kendimi toparlayınca tekrar denemeye başladık olmayınca anladık ki geçirdiğim operasyonlardan sonra tüplerim tıkanmış ve içlerinde sıvı wardı.her iki tüpümde bağlandı ve tüp bebeğe geççtik.şuan 5. denememi yapıcam.ilk 3 denemm izmir irenbede oldu 2. ve 3. dondurulmuşlarla. 3. kimyasal oldu.4 denem içinde bahçeci kliniğine istanbula gittim oda olmadı..doktorlara gööre hamile kalma şansı en yüksek gruptayım çünkü herşey normal sadece tüpler bağlı ama olmadı işte bi türlü..şuan 5 tane izmirde 13 tanede bahçecide dondurulmuşlarım var onları denicem yaz sonu gibi ama heralde önce izmirdekileri denerim die düşünüom..perşembe tekrar izmirdeki doktoruma gitcem kontrole bakalım ne zaman başlıcam..benim biraz sık oldu 11 ayda 4 kez denedim...pek kısa olmadı ama anlattım...
işte benim hikayemde bölee...rabbim işşallah bu sefer sana sağlıklı bebekler hayırlı doğumlar nasip etsinnn...
bence biz bu işi başarıcaz :)))
kızlar leyliko ile görüştüm 4 hafta rapor almış mide bulantıları yüzünde kızarıklık çenesi morarmış falan tüm tahliller temiz çıkmış sorun yok ama dinleniyor evde selam söledi hepinize haber vereyim dedim nette sorun var giremiyor ...
selam kizlar hastanedeyim henuz yumurtalar iyiymis doktorum tam melemenlik olmus dedi hehe :) e2tahlilimi bekliyoruz muhtemelen cuma gunu opum var optum koccaman sizleri
tünaydınnnnnnnnnnnnnnnn.....................
canım.... Rabbim
sabır vaersin öncelikle.. ve en kısa zamanda bebeklerine kavuştursun... emanetlerini bizlere yollasın...
sekerımm hayırlısı olsun demstım ama gene dıyım umarım sana sıkı sıkı tunuyorlardır içeride bebişlerrr..oo daha smdıden zor gelmesın sana sayılı gun cabuk gecerrrr sabırr
sağol canım... zaman geçmiyor ki... taaaaa ne zamana sonucu öğreneceğim....çok sıkıcı....
ben çıkıyorum canlarım.. ara ara uğrarım yanınıza....anneler başımda... nette çok tutmuyorlar beni..ilk günler dikkat et diyorlar...sizi seviyorum....
herkese tünaydın.İş güç toplantı ancak gelebildim.Hastaneyi aradım.9 taneden 6 tane döllenmiş bakalım.Hayırlısı .cuma 11:30 da transfer var.
merhaba arkadaslar nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmm
selam guzeller, nasilsiniz? Sabah ise gidip geldim, evdeyim simdi. Bi gecmisi okuyup geliyim hemen....
ne guzel haber bu hadı hayırlısı olsun cnmmmmmmmm
kızzz sen nerdesınn bakayımmm merak ettım senı
hoşgeldinnnnnnnnnn.............
çok teşekkür ederim.İlla olsun demiyorum.Herzaman hayırlıysa olsun.Bizim için hayırlısını Rabbim bilir.Transfer işlemi nasıl yapılıyor biliyormusun.Bu benim ilke denemem
bence biz bu işi başarıcaz :)))
hosbulduk balımmmmmmm
canlarım esım ıcın doktora gıttık ıste testelrımız fln vardı kıst cıktı bakalım ne olucak kan soncuları pazartesı oglenden sonra cıkacak hepsı ...
herkese tünaydın.İş güç toplantı ancak gelebildim.Hastaneyi aradım.9 taneden 6 tane döllenmiş bakalım.Hayırlısı .cuma 11:30 da transfer var.
Selam guzeller, nasilsiniz? sabah ise gidip geldim, evdeyim simdi. Bi gecmisi okuyup geliyim hemen....
canım hıc korkma muayene olur gıbı yatıyorsun hemen 10 dak. bıtıyor ıslem acısız sadece ıdrar sıkısıklıgın oluyor
demek hastane yollarına düşmüş canım arkadaşım...
veee nırtopu gibi bir kistle gelmiş..
bu ara kist moda olmaya başladı...
kist sende çıktı dimi...:
Bana sıkışıklıkla ilgili birşey demediler. Şartmı sıkışıklık.Kafam karıştı şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?