herkese tünaydın.İş güç toplantı ancak gelebildim.Hastaneyi aradım.9 taneden 6 tane döllenmiş bakalım.Hayırlısı .cuma 11:30 da transfer var.
çok sevindim canım
cuma günü transferin var demek çok heyecanlı
Fazla gecıkme kuzummmmmmmm
cok sukur halıme canımmmm sen nasılsın eeeeee alısverıs yaptınmı bakım kendıneeee
önceden daha çok takılıyodun ama şimdi yoksunnn
yavru kartalımızmı müsaade etmiyooo
baharkus merhaba nerelerdesin .... Hastanede karşılaşamadık.Tanışamadık.Tanışmayı çok isterdim.Günlerimiz bir türlü tutmadı.Ben transfer için cuma gideceğim Sen neler yapıyorsun ne aşamadasın
evet çok bugüne nasıl geldim okadar korkudan nasıl sıyrıldım kendim bile şaşıyorum.Yapamam diyordum
hosbulduk balımmmmmmm
canlarım esım ıcın doktora gıttık ıste testelrımız fln vardı kıst cıktı bakalım ne olucak kan soncuları pazartesı oglenden sonra cıkacak hepsı ...
aradaşım bende email atmak istiyorum konu sanırım tüp bebek fiyatları
insan bir şeyin olmasını yürekten istediğinde ona mutlaka ulaşıyor
kalbini ferah tut canım herşey güzel olacak inşallah
inşallah hepimiz için her şey çok güzel olacak buna inanıyorum.Tüm anne baba olmak isteyen tüm kulların Rabbim duasını kabul eder.
hee o yuzden yoktun senn gecmıs olsun canım ya hay allah ustuste geldı desene senn uzuldum vallahı smdı bak herseyde bır hayır vardır dmeekten baska caremız yok kı napalımm umarım kotu sonuc cıkmazz
evet canım onunla ılgılı 35izmir ve ben yolladık bakalım destek beklıyoruzzz
Yok ya disari cikamadim alisverise, sabah ise gittim, oturdugum yerde pantalonumun dugmesini aciyorum :) cok komik durumum, havalar isinsa geciricem uzerime elbise tamamdir. Sen ne yaptin?
Artik yarim gun ise gidiyorum sekerim, bir de haftalarin isi var yigilmis tabi onlarla debeleniyorum. Yavru kartalim duruyo oyle bisi yapmiyo henuz, uyku yapiyo sadece
:
kalplerim çoğalsın ama...
evet bundada vardır bır hayır canım yaaaa
napım canım dusutk gene doktor yollarına esımde kıst var yumurtalıkta ıns ıyıdır ne bılım ...
Merhaba arkadaşlar,
Negatif sonuç alanlara sabır diliyorum. İnşallah en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz..
NEDEN yzmıyorsunuz bakalım sızz heee kızıcamm ama heeee:84: :84: :84:
Baharcım hayırlı olsun..Yarın ben de sabahtan kontrole gideceğim..Sen ilaçlar bitince menagonları her gün mü yaptın ? Umaım benim de en azından önümüzdeki hafta içi yumurta toplanıcak duruma gelir..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?