Tüp Bebek Günlüğümüz !

hosbulduk balımmmmmmm
canlarım esım ıcın doktora gıttık ıste testelrımız fln vardı kıst cıktı bakalım ne olucak kan soncuları pazartesı oglenden sonra cıkacak hepsı ...

demek ondan yoktun sen canım ya,,,biz alışmışız kendimizde birşeyler çıkmasına,demek eşinde kist çıktı,,nasıl bir kistmiş bu canım,inş kötü bişi değildir,

doktordan geldim şimdi tüp bebek ile ilgili görüşmek için gitmiştim saolsun doktor muayene etti beni kistim büyümüş 5.5cm olmuş ama yumurta rezervin çok iyi durumda hemen ameliyat ol laparoskopi ile ondan sonra hamile kalabilirsin dedi pazartesi gidip gün alıcam inşallah iyi geçer içinizde laparoskopi yaptıran oldumu deneyimlerini yazarsa sevinirim

Insallah basit biseydir canim, allah yardimcin olsun..

demek ondan yoktun sen canım ya,,,biz alışmışız kendimizde birşeyler çıkmasına,demek eşinde kist çıktı,,nasıl bir kistmiş bu canım,inş kötü bişi değildir,

sımdı bellı degıl zaten herkes 5 dak cıktı ıcerden bızımkı 20-25 dak durdu neredeyse 1 doktor analamdı 2 yı cagırdılar bıraz daha ustunmus ve baska sorunlarda var doktor demış burdan kanal gelıyo gelmemesı gerek fln demıs esım ınmemıs testıs oldum ben fln demıs bılmıyom sonucu verdıler bende kaan beye emre beye attım o sonucu kan tahlıllerı yok tabı onlar pazartesıye bıtecek hepsı haftayda gıdecez bakalım ne olacak ... ıns bassıt ıyı huyludur yaaa:2:

özledim sizi beeennnn ama nette başka işlerim var o yüzden ihmal ediyorum ama acısını çıkaracaz inşallah

şuan yumurtadan bulanıyo... süt ve yumurta çekilmez oldu artık bide bu ara hem açım hemde canım bişey istemiyo zorlayıncada midem bulanıyo... sanırım gece uyuyamamamda etkiliyo....

çok mu yumurta yiyosun,?ben süt hiç içmiyorum,içemiyorum daha doğrusu,yoğurt ve peynirle idare ediyorum
2,5 günüm kaldı işyerinde,dayanmak çokkkk zorr,gece uyku yok,sabah 8 de kalk işe gell,kafam sepet gibi iyicee

yine deli gibi yağmur yağıyo... dsmart yalan oldu kanallar gidip yine mavi ekrana kaldım:)))

hazıran ortalrına kadar boyle yanı sen tv ızleyemiycennnn

dayan canım az kaldııııııııııııı
buda gececekkkkk

Son düzenleme:
Selam kızlar.. Size bisey soracagım. Sizce tutmama konusunda gidip doktorla görüşeyi mi?

1 tanesinin bile tutmaması açıkca benide şaşırttı. 3 yumiden 3üde kaliteli olup 3ününde döllenmiş olması güzel.
Demek kalite sorunun yok. Ee şimdiyekadar gittiğim her doktor " daha önce dogum yapman hamile kalman senin için büyük avantaj" dedikleri halde ve rahim dahil kist v.s sorun yokken ve kendiliğinden ble hamile kalabilirsin belki bi<ze gerek bile kalmaz dedikleri halde tutmamasını bilemiyorum. Sadece şans mı nasip mi deyim.

geçmiş olsun canım,,ben laparoskopi oldum,benim kistimde 9 cm di,ondan 2 ay sonra hamile kaldım,ama benim boş kese çıktı,laparoskopi çok rahat,daha çabuk toparlanıyorsun ayağa kalkıyosun

geçmiş olsun canım

ben 2 kez oldum dış gebelik sebebiyle

çok basit bir opersyon damar yolu açılıp uyuduktan sonra zaten hiç birşey duymuyorsun
uyanınca odanda 2 serum o gece kalıyorsun ertesi gün ayaktasın ağrın olmuyor sadece ertesi gün sırtında ağrı oluyor
sebebi ameliyat sırasında göbek deliğinden karın boşluğuna gaz verilerek şişiriliyor
bu sebeple gaz ertesi gün ağrı yapıyor
çok önemli değil merak etme basit bir ameliyat

inşallah canımm tesekkur ederızz..hoşgeldın sendeee

cnmm hoşbuldumm bende öğlen yemeği yapıp indirdim aşağıya o yüzden cevap yazamadıımm

cnm bendede var kist.. benim hikayem çook uzun aslında ama sana tavsiyem eğer ilk defa tüp bebek deneyeceksen ameliyat olma... ben laparoskopiyle ameliyat oldum... ama mecburen oldum çünkü benimki 13 cm.di..

şu anda yine 4,5 cm.lik bir kistim var.. tüp bebek denemesinde opuyla birlikte aspire etmişti onu doktorum... yine ameliyat olmayacağım çünkü her ameliyat oluşunda içerideki yumurtalar zarar görüyor.. aspire ettirmeni tavsiye ederim açıkçası..

inşş canım yaa,pazartesi hayırlı sonuç alırsınız

gece uyumamak zorluyo insanı... yarı uyur yarı uyanık geçiyo gecelerim, dinlenemiyorum gündüz uyusam iyice aptallaşıyorum hiç sevmem gündüz uykusunu.... ben yatmasamda evdeyim yorulmuyorum sen bide çalışıyosun allah kolaylık versin işin çok zor.... benim sebze yemekleriyle aram iyi olmadığı tükemediğim için sütü yumurtayı mecbur tüketiyorum,, peynirlede aram çok iyidir ama yoğurt pek yemiyorum ama işte bal yiyen baldan usanıyo.... mecbur olunca sevdiği şeylerden bile sıkılıyo insan.... günde iki bardak süt içilmeliymiş en çok kalsiyum onda ama ben bir bardağı zor içiyom geri kalanını peynirle takviye ediyorum.... ilk zamanlarki iştahımdan eser kalmadı.....

canım nasıp degılmıs tabı doktorunla konus ama bır yerden sonra rabbımın elındeee

inşş canım yaa,pazartesi hayırlı sonuç alırsınız

ıns canım amınnnnnnnnnnnn

hazıran ortalrına kadar boyle yanı sen tv ızleyemiycennnn

dayan canım az kaldııııııııııııı
buda gececekkkkk

mutfaktaki tv normal uydu genelde onda yayın gider çok yağmur olunca ama bu sefer dsmart gitti ama çabuk geldi:))) tv yide izlediğimden değilde evde ses oluyo işte....gerçi evim şahaneye bakıyom güzel şeyler yapıyolar........ ama yağmurlar geçsin artık kapalı havalardan sıkıldım.......

senin yaşadığının aynısını yaşadım bir özel mesaj atma sayısı dolsun sana daha detaylı yazacağım. ortak noktamız çok.
bende aynen senin gibi sorguladım iki ay önce. doktor çok kaliteli embriyo demişti. rahim vs çok iyi sadece biraz fsh yükseldi son anda ama sorun değil yaş gereği normal dedi.(ki dün bir sitede fsh 33 le bir kadın pozitif sonuç aldı)
peki neden ????? hep bunu sordum ve araştırdım. öğrendiğim şu ki.yaş ilerleyince geriye kalan az sayıdaki yumurtalar kaliteli değiller. sağlıklı da bölünse tutunamıyor. birkaç gündür donasyonla ilgileniyorum o başlıktaki yazıları okudum. tabii şimdi bu başlıkta çok genç arkadaşlar var onlara donasyon çok uzak geliyordur. ben 44 yaşındayım. ve başarısız olacak bir kaç tüp bebek denemesi daha yapıp büsbütün yıkılmak yerine donasyona sıcak bakıyorum. ama eşim istemiyor onun ilk evliliği benimle. ve o başka biriyle çocuk yapmak gibi bakıyor olaya ve kabul etmiyor. ama çaresizlik bence insanı orayada getirir. orada donasyonla bebk sahibi olanlarla konuştum birinin 40 gün önce doğmuş kızı hem sperm hem yumurta almışlar kıbrısta nasıl mutlu anlatamam sana. ve onunda kendiliğinden olan bir oğlu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…