kızlar doktordan m geldiimm bu ay sadece bebek kilo almış 1 kilo 1.900 gram olmuş 3 hafta önden gidiyo dedi gelişkin yapılı bi bebek dedi nasıl beslemişsin böyle bir kilo almış bu ay dedi 29.2 haftalığım normalde bebek 32 haftalık görünüyo ben normal doğum düşünüyodum ama bu gidişle normal olmaz heralde dr diyo tosuncuk geliyooben de dedim tüp bebekler gelişkin oluyomuş hormon iğnelerinden dolayı onunla alakası yok dedi yapısı böyle kızlar bide halini görseydiniz elleri kafasının altında keyif çatıyo oğlum 3 hafta sonra tekrar muayeneye çağırdı çocuğun hareketlerini izle dedi günde 10 defa hareket etmesi gerekiyo duymassan hemen gel dedi bekleme bizden bu kadar teyzoşlarr yorumlarınızı bekliyoruz oğlumlaa
tünaydıınnnn canımmm
durum stabil
Aminnn inşallah kuzum...
sende evde olsan erken kalkarsın çalıştığından dinlenmeye ve uykuya hasresin ondan...
selam selma
kan pıhtılaşması sorunun varsa göbişten iğne vurmaya devam edersin düşük riskine karşı...
gerçi kan pıhtı iğnesi kol bacak ve göbişten vurulabiliyooo seçenek çok yani
kızlarr çok kötüyüm ben ütü yapmaya kalktım kapıdan sesler geldi pek ilgilenmedim wc gittim çıktım tekrar ses duygum delikten baktım 1 adam bi kadın kapıyı zorluyolar çok korktum kimo diyorum ses yok hala devam kaynanamda evde yok o sıra onur ardı ben aglıyodum arkadaşını aramış çocuk gelene kadar gittiler ben mandalını kapatmıştım onurun arkadaşı kapıya vurdu ona bile açmadım ayy çok korktumm....
huhuuu kızlar ben geldiiimmm 3dene yumoş toplandı yarın durumunu bildiricekler. biraz uykuluyum sabahda erken kalktım.opuyorum hepiniziii.azcık kestiriyim :106:
slm kızlar nasıslsın benım pc bozuk yan odan giriyorumacıl okuyup cıkıyım
hadı kzılar size bol sohbetler ben masama geciyim yoksa arkadaş bakışlarıyla benıöptümmmm
huhuuu kızlar ben geldiiimmm 3dene yumoş toplandı yarın durumunu bildiricekler. biraz uykuluyum sabahda erken kalktım.opuyorum hepiniziii.azcık kestiriyim :106:
kızlar doktordan m geldiimm bu ay sadece bebek kilo almış 1 kilo 1.900 gram olmuş 3 hafta önden gidiyo dedi gelişkin yapılı bi bebek dedi nasıl beslemişsin böyle bir kilo almış bu ay dedi 29.2 haftalığım normalde bebek 32 haftalık görünüyo ben normal doğum düşünüyodum ama bu gidişle normal olmaz heralde dr diyo tosuncuk geliyooben de dedim tüp bebekler gelişkin oluyomuş hormon iğnelerinden dolayı onunla alakası yok dedi yapısı böyle kızlar bide halini görseydiniz elleri kafasının altında keyif çatıyo oğlum 3 hafta sonra tekrar muayeneye çağırdı çocuğun hareketlerini izle dedi günde 10 defa hareket etmesi gerekiyo duymassan hemen gel dedi bekleme bizden bu kadar teyzoşlarr yorumlarınızı bekliyoruz oğlumlaa
bende belirti felan yok.. öylece yatıyom kalkıyom geziniyom felan yani...
ama heyecandan ölcem.. günler geçmek bilmiyor...sonucu merak ediyorum...
kızlarr çok kötüyüm ben ütü yapmaya kalktım kapıdan sesler geldi pek ilgilenmedim wc gittim çıktım tekrar ses duygum delikten baktım 1 adam bi kadın kapıyı zorluyolar çok korktum kimo diyorum ses yok hala devam kaynanamda evde yok o sıra onur ardı ben aglıyodum arkadaşını aramış çocuk gelene kadar gittiler ben mandalını kapatmıştım onurun arkadaşı kapıya vurdu ona bile açmadım ayy çok korktumm....
canım nasılsın?eşinin sonuçları belli oldu mu?
opusu ve transferi olan arkadaşlarım...RABBİM yüzünüzü güldürsün inş...ben de heyecenla bekliyorum test günümü...vakit hiç geçmiyor gibi geliyor...çokk şükür sancılarım dün itibariyle sona erdi ama acaba tutmadı mı bebişler diye düşünmekten kafayı yiyecek durumdayım..ama sonuç ne olursa olsun RABBİM den gelene razı olmaktan başka çaremiz yok..
evet canım bellı oldu bazıları kalanıda pazartesı
yumurtalıkta kıst var canım ne olacak bılmıyoruz
9 hazıranda bellı olacak hepsı bakalım ne dıyecekler
inşallah güzel haberler alacağız :) pozitif düşün hep lütfen... sen şu anda hamilesin çünkü
Akasya napiyon bacimm
Dmrseda gozun aydin canim cok heyecanli tarnsferine hepsi bebis olsun gobusune konsun insAallah...benim de cok isim var mutfak daginik bavulum hazirlanacakhecc kalkasim yok yerimden ocagi falan sileyim mutfagi temiz birakayim barii..kuafore de gitmem lazim kaslarim cikmis pala remzi gibiyimm hehEheheh
inşallah kaliteli kaliteli döllenirler sedacım................
napayım semoşum pineklemeye devam.... elif sultan izin verirse uyuyorum vermesse uyumuyorum:))))) bende kızımı bahane edip tembilliğe devam ediyorum........
ay canım ya geçmiş olsun bende çok korkarım bened gece eşim işteyken holın lambası sürekli açık alışkanlık oldu açmadan yatamıyorum :18::18::18::18::18::18::18:
maşalh canım inşallh hepsi döllenir
yok artık...
inanmıyorum yaaa...çok geçmiş olsun canım...
Allah korusun hepimizi..
Gündüz gözüyle bi de kimooo demene rağmen zorluyorlar valla şaştım kaldım...
Kötülerle karşılaştırma Rabbim...
oooooo şekerim yumoşlarımızı bırakıp gelmişiz bir kaybımız var ama 3 çok güzel...
ya 2 de kalaydı dimiii...
neyse geçmiş olsun canım...
yarında döllenme haberleri geldimi tamamdır bu iş belki üçünü birden koyarlar...
kız özlüyorum ben seni..
bi çare bul ama bu iletişim sorunumuzaaaa
aynen cnm evde olsam uyku sıkıntısı olmaz yanı balım yaaaaaaaaaa
aman Allahım yaaaaaaaaa rabbım akıl versın artık ınsanlara yaaaa cok kotuye gıdıyoruzzzz
canım dıkkat et yaaaa
hadı az kaldı bebelerını almaya canım yaaaaaaaaaaaa
optum bebegım slm soyle arkkkkkkkkk senı arada bıze gondersın konusalım yaaaaaaaaa
hayırlısı olsun canımmm inşallah kalitesi yüksek embriyoların olur aydın beyle devam ediyorsun değilmi???
maşallah senin oğlunada sanada ....
inş.üçününde güzelce döllendiğini haber alırsın yarın..dualarım seninle....
slm kızlar nasılsınız bakalım inşallah hepiniz iyisinizdir dün bizim kontrolümüz vardı bu arada bebişimiz 14haftalık oldu allaha şükürlar olsun şuan için herşey yolunda 3hafta sonraya detaylı ultrasyon için randevu aldık doktorumuz cinsiyet hakkında şuan için erkek gözüküyor dedi ama bir dahaki gidişimizde kesinleşcek dedi sağlıklı olsun da kız erkek rabbimin bize hediyesi
selam arkadaşlar...nasılsınız?
OO SUPER CANIMM bu haberrr umarım yarınn guzel haberlerını de alırızzz...
evdeyım kızlar geldım coksukur... bakalım sımdı en zor kısmına gectık sanırım .. hayırlısı artık .. 11 toplanmıs 8 ı dollenmıs 1 tane koydular 1. 2. kalıte arası dedı embrıyolog .. 2 tane de dondurulmaya uygun varmıs dondurduk bızde ...
inşallah canım..insan gel-gitler arasında kalıyor..ALLAH yardımcımız olsun.sağolasın...
kızlar az evvel poliklnikten geldim bildiğiniz gibi taransferim 21/05 teydi 29unda bhcg 41,17 ve bugünki 31/05 te 60,33 çıktı ....yaaa aazmı ne..drumu aradım süper dedi ama ben tatmin olamadım .normal test günüm 02/06 gerçi ama ben bugün daha yüksek olur zannetmiştim....üzüldümmmm
evdeyım kızlar geldım coksukur... bakalım sımdı en zor kısmına gectık sanırım .. hayırlısı artık .. 11 toplanmıs 8 ı dollenmıs 1 tane koydular 1. 2. kalıte arası dedı embrıyolog .. 2 tane de dondurulmaya uygun varmıs dondurduk bızde ...
kızlar az evvel poliklnikten geldim bildiğiniz gibi taransferim 21/05 teydi 29unda bhcg 41,17 ve bugünki 31/05 te 60,33 çıktı ....yaaa aazmı ne..drumu aradım süper dedi ama ben tatmin olamadım .normal test günüm 02/06 gerçi ama ben bugün daha yüksek olur zannetmiştim....üzüldümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?