Tüp Bebek Günlüğümüz !

ooooooo masallah canımm yaaa valla bravo kendın almayıp bebeğe kılo aldırmıssınn tebrıkler sekerımm tosuncuk gelıyo desenee artık mıncıklarr durusunuzz onuu ayy kıyamamm ben sızeee

aynen cnm evde olsam uyku sıkıntısı olmaz yanı balım yaaaaaaaaaa

aman Allahım yaaaaaaaaa rabbım akıl versın artık ınsanlara yaaaa cok kotuye gıdıyoruzzzz
canım dıkkat et yaaaa

huhuuu kızlar ben geldiiimmm 3dene yumoş toplandı yarın durumunu bildiricekler. biraz uykuluyum sabahda erken kalktım.opuyorum hepiniziii.azcık kestiriyim :106:

hadı az kaldı bebelerını almaya canım yaaaaaaaaaaaa

slm kızlar nasıslsın benım pc bozuk yan odan giriyorum acıl okuyup cıkıyım

hadı kzılar size bol sohbetler ben masama geciyim yoksa arkadaş bakışlarıyla benı öptümmmm

optum bebegım slm soyle arkkkkkkkkk senı arada bıze gondersın konusalım yaaaaaaaaa

huhuuu kızlar ben geldiiimmm 3dene yumoş toplandı yarın durumunu bildiricekler. biraz uykuluyum sabahda erken kalktım.opuyorum hepiniziii.azcık kestiriyim :106:

hayırlısı olsun canımmm inşallah kalitesi yüksek embriyoların olur aydın beyle devam ediyorsun değilmi???

maşallah senin oğlunada sanada ....

bende belirti felan yok.. öylece yatıyom kalkıyom geziniyom felan yani...
ama heyecandan ölcem.. günler geçmek bilmiyor...sonucu merak ediyorum...

canım ben de hiç belirti kalmadı.beklemek işte en zor mesele bu...dua etmekten başka yapacak bir şey yok...güzel haberler alman dileklerimle...

ayy cnm çok geçmiş olsun, en korktuğum şeylerden... Allah korumuş seni

inşallah güzel haberler alacağız :) pozitif düşün hep lütfen... sen şu anda hamilesin çünkü

evdeyım kızlar geldım coksukur... bakalım sımdı en zor kısmına gectık sanırım .. hayırlısı artık .. 11 toplanmıs 8 ı dollenmıs 1 tane koydular 1. 2. kalıte arası dedı embrıyolog .. 2 tane de dondurulmaya uygun varmıs dondurduk bızde ...

kızlar az evvel poliklnikten geldim bildiğiniz gibi taransferim 21/05 teydi 29unda bhcg 41,17 ve bugünki 31/05 te 60,33 çıktı ....yaaa aazmı ne..drumu aradım süper dedi ama ben tatmin olamadım .normal test günüm 02/06 gerçi ama ben bugün daha yüksek olur zannetmiştim....üzüldümmmm

sağol kuzum.kolay gelsin sanada:)

inşallah kaliteli kaliteli döllenirler sedacım................

napayım semoşum pineklemeye devam.... elif sultan izin verirse uyuyorum vermesse uyumuyorum:))))) bende kızımı bahane edip tembilliğe devam ediyorum........

inşallah canım.çok sağol...

sağol canım inşallah...

verdim geldim yummyleri evet:) yarını sabırsızlıkla beklıyorum.bu sefer koysunlar zaten 3ünüde ya hep tek koydular öncekıleri...

oyy maşallah senin kuzucugunaaa.. ASM'ye mi devam edıyosun hala? bugün ordaydım.keşke tanısma fırsatımız olsaydı yaa....

az kaldı sorma canım.inşallah bidaha ayrılmamak üzere kavusurum....

hayırlısı olsun canımmm inşallah kalitesi yüksek embriyoların olur aydın beyle devam ediyorsun değilmi???

maşallah senin oğlunada sanada ....

sagol canım benim.evet Aydın beyle devam.umarım ugurlu gelir..

inş.üçününde güzelce döllendiğini haber alırsın yarın..dualarım seninle....

Sagol canım Allah razı olsun.seninde pozitif haberlerini beklıyoruz sabırsızlıkla...

ohhhh cok sukur hersey yolundaymıs canımmmmmm
rabbım saglık versın gerısı onemlı degıl tatlımmmm

selam arkadaşlar...nasılsınız?

ıyıdır kuzu sen nasılsınnn

sana bir şey sorayım arkadaşım..hani benim ohss olma riskim vardı ya...çok şükür geçti ağrılarım ama doktorum eğer gebelik olursa riskin devam edecek dedi.şimdi ağrılarım olmadığına göre tutunamadı mı demek oluyor?

İşte işim en zor kısmı, beklemek Ama en güzel kısmı ayrıca çünkü hamilesiiin Dondurulmuşlarının olmasıda ayrıca güzel bence.. Hakkında hayırlısı olsun canım...

inşallah canım..insan gel-gitler arasında kalıyor..ALLAH yardımcımız olsun.sağolasın...

Tabi kalmaz mı, ben neler çekmiştim beklerken. özellikle son 3 gün hiç geçmez.. ama asla negatif şeyler düşünme, çok etkileniyorlar..

cnm üzülecek ne var , alemsin yani. sakın ha üzülmüyoruz. bir kere zaten tam 2 katına katlaması gerekmiyor her şeyin normal gittiğini anlamak için. %66 diyorlar.. ki düşüş yok. moralini bozma .. 2 gün sonra yine artacaktır değerin :)

hadı bakalım canımm bekleyıs basladııı :) umarım hersey gonlunce olurr ve sana sıkı sıkı tutunurrr

bence iyi canım yaaa doktor da demısya zatenn canını sıkma bosunaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…