Tüp Bebek Günlüğümüz !

inş.iyi sonuçlar alırsın.. Dua ediyorum hayırlı haberler alman için...

allah razı olsun canımmmmmmm

bebelerın sana sıkı sıkı tutunsun balım ınssss

canım 29 ve 31 canım yanı 2 gun arayla yaptın ve guzel benceeee

ıns canım benımmmmmmmmmm

inşallah tatlım benim 4,denemem olsun artık inşallahh...

100 ila 120 arası olursa değerimm süper olur ...ama bu demekki ikiz değil tek bebiş tuttu..amannn bende neye üzülüp neye sevineceğimi şaşırdım..sizce ikiz olma şansım varmıdır.

sımdı canım soye ben sısımeye basladıgımda doktorum bu ıyı haber gebeler genelde sıser demstı
bu onalrın genel bırseyı hanı bıraz sısersen hamılesın demekkkı ben 7-8 aylık gıbı oldum ve sonuc negatıftı ve cok sasırdılar yanı
o yzudne oyle dusunme cnm sısımek yada sısmemek bak cogu kısı ohss olmuyor ve gebe onlar ordan anlamaya calsııyorlar yanıı
sısseydın gebelıgı keıs dıycektı testen once....

inşallah tatlım benim 4,denemem olsun artık inşallahh...

inşallah cnm ya...

100 ila 120 arası olursa değerimm süper olur ...ama bu demekki ikiz değil tek bebiş tuttu..amannn bende neye üzülüp neye sevineceğimi şaşırdım..sizce ikiz olma şansım varmıdır.

kime sorduğunu bilmiyorum ama bence ikiz değil.. Ama daha sonradan bölünebilirde hiç belli olmaz bu işler :)

sağol canım moral oldun bana..hayırlısı artık..

inşallah cnm ya...

kime sorduğunu bilmiyorum ama bence ikiz değil.. Ama daha sonradan bölünebilirde hiç belli olmaz bu işler :)

İkiz olmaması daha iyidir bence ilk gebeliğim ikizdi ve 26 haftada erken doğum yapmıştım tek olursa taşımam daha rahat olur..
Hakkımda Herşeyin Hayırlısı inşallahh..

canım bu degerle ıkız olmaz saten ama kısmet rabbım bılır bu ısler

ooooooo masallah canımm yaaa valla bravo kendın almayıp bebeğe kılo aldırmıssınn tebrıkler sekerımm tosuncuk gelıyo desenee artık mıncıklarr durusunuzz onuu ayy kıyamamm ben sızeee

cANIM ASM ye devlam etmiyorum keşke tanışma fırsatımız olsa ama EBRU HANIMA bi gidicam bu gelişimi 3 hafta gitmesi durumuyla ilgili tedirgin oldum doktor bişe yok dedi herşey normal dedi ama sen bidakine ne zaman gidiceksin canım

TUANA cım çok teşekkür ederiz teyzesii hepimize sağlıklı sıhhatlı evlatlar versin rab bimmm aminnnn

İşte işim en zor kısmı, beklemek Ama en güzel kısmı ayrıca çünkü hamilesiiin Dondurulmuşlarının olmasıda ayrıca güzel bence.. Hakkında hayırlısı olsun canım...

hadı bakalım canımm bekleyıs basladııı :) umarım hersey gonlunce olurr ve sana sıkı sıkı tutunurrr

bebelerın sana sıkı sıkı tutunsun balım ınssss

Allah razı olsun kızlar...
ısın zor kısmını burda gecırıcez artık sohbet muhabbet vs .. tabı esım karısmadıgı surece..

suan bıraz dınleneyım ... gerı sayım basladı :18:

bugün yumoslar toplandı.yarın arıcaklar işte bılmıyorumki ne zaman olur?

mrb lar öncelikle..merak ettiğim bi konu var.transfer sonrasında 5.gün yapılan e2 ve progesteron değerleri.. transferin öncesındeki değerlrimi yazayım önce progesteron 0.67 e2 değeri ise yüksekti hatrlayamıorum..trnasfer sonrası 5.gün değerlerim de şöyle progesteron 18.8 e2 de 298 yada 300 cıvarıydı onuda tam hatırlayamıorum..sizde durum ne yönde dün geceden beri netten bakıorum aklım karıstı bıraz..simdiden tesekkürler iyi gunler

kızlar benım ıslerım var hem patronum toplantıda fetıh suresı okuyorum onu okuyayım ben bı sonra gelırım gene

kızlar şimdi size bişey sorucam bana akıl verin. bugün görümcem aradı naptın ne ettin diye merak etmiş sagolsun konustuk.. dedi bu sefer bak dinlen iyice dedi gel annemde(kayınvalidem) kal sen evde olunca durmuyosun mutlaka ugrasıyosun bişeyle dedi.bende bişey diyemedim bakarız dedim. halbuki evde yaptıgım bişey yok yani daha oncekılerde.neyse sorunum şu ben kayınvalıdemde kalmak ıstemıyorum.sıkılıyorum cunku rahat edemem yani.eşimde işe gidip gelicek.napıyımki ben orda.o bana gelse yine aynı.hem öyle bişey istesem kendi anneme giderim oda burda sonucta.anneme gel dıyemem yegenlerım var onlara bakıyo ablam calısıyo.şimdi ben kırmadan etmeden ne desem ona? bide kayınvalidem cok ısrarcı illa ye,illa iç,illa gel. banada daral gelıyo böyle şeylerden.yapıcagım varsada yapmak ıstemıyom.uff bılmıyom napıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…