inş.iyi sonuçlar alırsın.. Dua ediyorum hayırlı haberler alman için...
evdeyım kızlar geldım coksukur... Bakalım sımdı en zor kısmına gectık sanırım .. Hayırlısı artık .. 11 toplanmıs 8 ı dollenmıs 1 tane koydular 1. 2. Kalıte arası dedı embrıyolog .. 2 tane de dondurulmaya uygun varmıs dondurduk bızde ...
kızlar az evvel poliklnikten geldim bildiğiniz gibi taransferim 21/05 teydi 29unda bhcg 41,17 ve bugünki 31/05 te 60,33 çıktı ....yaaa aazmı ne..drumu aradım süper dedi ama ben tatmin olamadım .normal test günüm 02/06 gerçi ama ben bugün daha yüksek olur zannetmiştim....üzüldümmmm
sağol kuzum.kolay gelsin sanada:)
inşallah canım.çok sağol...
Sağol canım inşallah...
Verdim geldim yummyleri evet:) yarını sabırsızlıkla beklıyorum.bu sefer koysunlar zaten 3ünüde ya hep tek koydular öncekıleri...
Oyy maşallah senin kuzucugunaaa.. Asm'ye mi devam edıyosun hala? Bugün ordaydım.keşke tanısma fırsatımız olsaydı yaa....
Az kaldı sorma canım.inşallah bidaha ayrılmamak üzere kavusurum....
Sagol canım benim.evet aydın beyle devam.umarım ugurlu gelir..
Sagol canım allah razı olsun.seninde pozitif haberlerini beklıyoruz sabırsızlıkla...
İşte işim en zor kısmı, beklemekAma en güzel kısmı ayrıca çünkü hamilesiiin Dondurulmuşlarının olmasıda ayrıca güzel bence.. Hakkında hayırlısı olsun canım...
Tabi kalmaz mı, ben neler çekmiştim beklerken. özellikle son 3 gün hiç geçmez.. ama asla negatif şeyler düşünme, çok etkileniyorlar..
cnm üzülecek ne var , alemsin yani. sakın ha üzülmüyoruz. bir kere zaten tam 2 katına katlaması gerekmiyor her şeyin normal gittiğini anlamak için. %66 diyorlar.. ki düşüş yok. moralini bozma .. 2 gün sonra yine artacaktır değerin :)
sana bir şey sorayım arkadaşım..hani benim ohss olma riskim vardı ya...çok şükür geçti ağrılarım ama doktorum eğer gebelik olursa riskin devam edecek dedi.şimdi ağrılarım olmadığına göre tutunamadı mı demek oluyor?
inşallah tatlım benim 4,denemem olsun artık inşallahh...
100 ila 120 arası olursa değerimm süper olur ...ama bu demekki ikiz değil tek bebiş tuttu..amannn bende neye üzülüp neye sevineceğimi şaşırdım..sizce ikiz olma şansım varmıdır.
sımdı canım soye ben sısımeye basladıgımda doktorum bu ıyı haber gebeler genelde sıser demstı
bu onalrın genel bırseyı hanı bıraz sısersen hamılesın demekkkı ben 7-8 aylık gıbı oldum ve sonuc negatıftı ve cok sasırdılar yanı
o yzudne oyle dusunme cnm sısımek yada sısmemek bak cogu kısı ohss olmuyor ve gebe onlar ordan anlamaya calsııyorlar yanıı
sısseydın gebelıgı keıs dıycektı testen once....
inşallah cnm ya...
kime sorduğunu bilmiyorum ama bence ikiz değil.. Ama daha sonradan bölünebilirde hiç belli olmaz bu işler :)
100 ila 120 arası olursa değerimm süper olur ...ama bu demekki ikiz değil tek bebiş tuttu..amannn bende neye üzülüp neye sevineceğimi şaşırdım..sizce ikiz olma şansım varmıdır.
ooooooo masallah canımm yaaa valla bravo kendın almayıp bebeğe kılo aldırmıssınn tebrıkler sekerımm tosuncuk gelıyo desenee artık mıncıklarr durusunuzz onuu ayy kıyamamm ben sızeee
sağol kuzum.kolay gelsin sanada:)
inşallah canım.çok sağol...
sağol canım inşallah...
verdim geldim yummyleri evet:) yarını sabırsızlıkla beklıyorum.bu sefer koysunlar zaten 3ünüde ya hep tek koydular öncekıleri...
oyy maşallah senin kuzucugunaaa.. ASM'ye mi devam edıyosun hala? bugün ordaydım.keşke tanısma fırsatımız olsaydı yaa....
az kaldı sorma canım.inşallah bidaha ayrılmamak üzere kavusurum....
sagol canım benim.evet Aydın beyle devam.umarım ugurlu gelir..
Sagol canım Allah razı olsun.seninde pozitif haberlerini beklıyoruz sabırsızlıkla...
sağol canım moral oldun bana..hayırlısı artık..
İşte işim en zor kısmı, beklemekAma en güzel kısmı ayrıca çünkü hamilesiiin Dondurulmuşlarının olmasıda ayrıca güzel bence.. Hakkında hayırlısı olsun canım...
hadı bakalım canımm bekleyıs basladııı :) umarım hersey gonlunce olurr ve sana sıkı sıkı tutunurrr
bebelerın sana sıkı sıkı tutunsun balım ınssss
cANIM ASM ye devlam etmiyorum keşke tanışma fırsatımız olsa ama EBRU HANIMA bi gidicam bu gelişimi 3 hafta gitmesi durumuyla ilgili tedirgin oldum doktor bişe yok dedi herşey normal dedi ama sen bidakine ne zaman gidiceksin canım
TUANA cım çok teşekkür ederiz teyzesii hepimize sağlıklı sıhhatlı evlatlar versin rab bimmm aminnnn
aynen canım hayırlıs kac gun kaldı teste
eger ohss de bır ılac fln ne bılım baska seyler fılm fln olayı olamdıysa hamılesın benceeee
bugün yumoslar toplandı.yarın arıcaklar işte bılmıyorumki ne zaman olur?
5 günüm kaldı..nasıl geçeceğini bilmediğim koskaca beş gün...
canım senin doktorun aydın beyymi hayırlısı olsun inşallaahh
canım cogu gıtmıs azı kalmısssss bızım kızlar pzartesı test yap demeye baslarlar sana yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?