Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım ben senin yerinde olsam gitmmem insan ne kadarda olsa rahat edemiyoo ya sen bilirsin yinede ama ben hiç rahat edemem

aslında gitsen daha iyi en azından yanında birileri olunca konuşur sohbet edersin kafan dağılır birinin bakması her zaman avantaj canım ben istanbulda teyzemde kalırken mesela kıyamıyordum kadına yazık kalkıyordum su almaya hadee bardak yukarda uzanmamak için mecbur seslniyordum...yani seninde yapamayacağın şeyler olduğu zaman yardımı olur sana ...hem iyide anlaşıyorsan ne güzel olur....ama tabi işin birde öteki tarafı var evet haklısın bazen çok sıkıcı olabiliyor yalnız kalmak iyi geliyor eğer gerçekten gitmek istemiyorsan en güzel bahanen anne stres olmayım gelen giden olur sana ben evde dinleneyim benim için daha iyi olur de genede bişi olursa gelirim de anlayışla karşılar herhalde...

ben de olsam gitmek istemem.ama onlar kırılmasın diye bir iki günlüğüne giderim..sen kendini tart bakalılm gitmemen bir sorun olur mu?ona göre karar verirsin..

canım ben senin yerinde olsam gitmmem insan ne kadarda olsa rahat edemiyoo ya sen bilirsin yinede ama ben hiç rahat edemem

ben de olsam gitmek istemem.ama onlar kırılmasın diye bir iki günlüğüne giderim..sen kendini tart bakalılm gitmemen bir sorun olur mu?ona göre karar verirsin..

sagolun canlarım.çok şükür bi sorunum yok kayınvalidemle de işte dediğim gibi rahat edemıyorum.yani paylaşıcak pek bişeyimde yok bide.ne konusıyım bütün gün? belki anneme giderim. bilmiyom.bende sanki transferim olduda bunu düşünüyorum işte.opuyorum sizleri...

bence hiçç gitme,baksana gitmede nstres olmuşsun,birde ısrarcı diyosun,zaten kendi stresin kendine yeter birde kayınvalide hiç çekilmez,eşin herşeyi senin kullanabileceğin yerlere koysun,ev,nde kal daha iyi,kayınvalidenede,gelipte sizi rahatsız etmeyim falan de,gelen giden olur bende rahat edemem de,hem benim bakılcak bir duruumum yok dersin,evde gayet iyiyim falan de,benim kayınvalidemde öyle çok ısrarcıdır,bu durumlarda o tip şeyler hiç ii değil,aşırı stres yaratır zaten

ben yarın e2 ve progesteron değerleri için kan vercem cumarteside kontrol edilip transfer tarihi belli olcak(dondurulmuş tedavisi görüyorum)...transferden sonra istenildiğini ilk defa duyuyorum ne işe yarıyor bilmiyorum...bende merak ettim ...bilen bir arkadaş bize anlatabilirmi?

bende sana katılıyorum canım evınde rahat rahat dınlensınn..ama ben ne yapcam bılmıorum valla bız aynı bınada yasıyoruz..oel bısey olsa benden cıkmaz bılıorum herseyede karısırr..zaten sankı sorun bende gıbı bızım zamanımızda boyle seyler yoktu bız hıc bılmeden hamıle kaldık smdı cıktı bu sorunlar dıyor.sezaryan yapanlara zor geldı normal doğum deyip mana buluyor..benım dınlenmeme bıle ızın vermz o bılıorum yanıı cnku kendını anlatır arada o hamıleyken her işi yaparmıs pazarada cıkarmıs badana da yaparmış
mış mış mış işteee uff sınır oldumm

kızz samsunn yolcusu napıyon ıslerını bıtırdın mı bavulunu hazırladın mı hee benım kaynanamda samsunlu kız gıderken onuda gotur bı daha getırme ama hehe

kuzucumm sen en ıyıısı evınde kal valla kafan rahat olurr barii...onların dırdırı bıtmezzzzzz

dimi yaa? anneme bile gitmiyim ben şimdi bak bana gelmedi annesine gitti olmasın.en iyisi kendi evimm.kafam göre ohh.kitabımı okurum,internetime girerim ne biliim balkonumda oturur bi çay içerim en azından yaa.hem orda internette yok KK'sız sizsiz naparım bennn....sagolun kızlarr.

Arkadşlar merhaba, nasılsınız ?

birşey sormak istiyroum ben, tüp bebk raporunu işleme başlayınca mı alcam yoksa başlamadanmı ? özelde yaptırcam çünkü, gidişatı bilmiyroum hiç.

aynen canımm yaaa o zaman laf olurr bana gelmedı annesıne gıttı dıee derlerr yanıı beklerım..en ıyısını yaparsın bıtanem evınde kalmakla....

Arkadşlar merhaba, nasılsınız ?

birşey sormak istiyroum ben, tüp bebk raporunu işleme başlayınca mı alcam yoksa başlamadanmı ? özelde yaptırcam çünkü, gidişatı bilmiyroum hiç.

tatlım işleme baslamadan alcan tabı ılk once raporunu cıkarcan onun ıcın ıslemler testler yaptırmanız gerekkkk sonra raporu eline alınca anlaşmalı olan istediğin kurumda tedaviye baslayabılırsın..

Rahim duvarı kalınlıklarınızı nasıl ölçüyor dr ? Yani kaç cm diyorlar genelde...?

100 ila 120 arası olursa değerimm süper olur ...ama bu demekki ikiz değil tek bebiş tuttu..amannn bende neye üzülüp neye sevineceğimi şaşırdım..sizce ikiz olma şansım varmıdır.

hayırlısı olsun.. tebrikler canım.b u durumda hamişsin.. ama tabi mutlaka 14gün yaptır.. benim gibi 14ü atlayıp 16.gün de yaptırma :)) benim 10 gün 41,33 12.gün 96 16.gün 686 idi. ahh bende yarını iple çekiyom keseleri görcez civcivlerimin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…