- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
kızlar şimdi size bişey sorucam bana akıl verin. bugün görümcem aradı naptın ne ettin diye merak etmiş sagolsun konustuk.. dedi bu sefer bak dinlen iyice dedi gel annemde(kayınvalidem) kal sen evde olunca durmuyosun mutlaka ugrasıyosun bişeyle dedi.bende bişey diyemedim bakarız dedim. halbuki evde yaptıgım bişey yok yani daha oncekılerde.neyse sorunum şu ben kayınvalıdemde kalmak ıstemıyorum.sıkılıyorum cunku rahat edemem yani.eşimde işe gidip gelicek.napıyımki ben orda.o bana gelse yine aynı.hem öyle bişey istesem kendi anneme giderim oda burda sonucta.anneme gel dıyemem yegenlerım var onlara bakıyo ablam calısıyo.şimdi ben kırmadan etmeden ne desem ona? bide kayınvalidem cok ısrarcı illa ye,illa iç,illa gel. banada daral gelıyo böyle şeylerden.yapıcagım varsada yapmak ıstemıyom.uff bılmıyom napıyım?
kızlar şimdi size bişey sorucam bana akıl verin. bugün görümcem aradı naptın ne ettin diye merak etmiş sagolsun konustuk.. dedi bu sefer bak dinlen iyice dedi gel annemde(kayınvalidem) kal sen evde olunca durmuyosun mutlaka ugrasıyosun bişeyle dedi.bende bişey diyemedim bakarız dedim. halbuki evde yaptıgım bişey yok yani daha oncekılerde.neyse sorunum şu ben kayınvalıdemde kalmak ıstemıyorum.sıkılıyorum cunku rahat edemem yani.eşimde işe gidip gelicek.napıyımki ben orda.o bana gelse yine aynı.hem öyle bişey istesem kendi anneme giderim oda burda sonucta.anneme gel dıyemem yegenlerım var onlara bakıyo ablam calısıyo.şimdi ben kırmadan etmeden ne desem ona? bide kayınvalidem cok ısrarcı illa ye,illa iç,illa gel. banada daral gelıyo böyle şeylerden.yapıcagım varsada yapmak ıstemıyom.uff bılmıyom napıyım?
canım ben senin yerinde olsam gitmmem insan ne kadarda olsa rahat edemiyoo ya sen bilirsin yinede ama ben hiç rahat edemem
aslında gitsen daha iyi en azından yanında birileri olunca konuşur sohbet edersin kafan dağılır birinin bakması her zaman avantaj canım ben istanbulda teyzemde kalırken mesela kıyamıyordum kadına yazık kalkıyordum su almaya hadee bardak yukarda uzanmamak için mecbur seslniyordum...yani seninde yapamayacağın şeyler olduğu zaman yardımı olur sana ...hem iyide anlaşıyorsan ne güzel olur....ama tabi işin birde öteki tarafı var evet haklısın bazen çok sıkıcı olabiliyor yalnız kalmak iyi geliyor eğer gerçekten gitmek istemiyorsan en güzel bahanen anne stres olmayım gelen giden olur sana ben evde dinleneyim benim için daha iyi olur de genede bişi olursa gelirim de anlayışla karşılar herhalde...
ben de olsam gitmek istemem.ama onlar kırılmasın diye bir iki günlüğüne giderim..sen kendini tart bakalılm gitmemen bir sorun olur mu?ona göre karar verirsin..
mrb lar öncelikle..merak ettiğim bi konu var.transfer sonrasında 5.gün yapılan e2 ve progesteron değerleri.. Transferin öncesındeki değerlrimi yazayım önce progesteron 0.67 e2 değeri ise yüksekti hatrlayamıorum..trnasfer sonrası 5.gün değerlerim de şöyle progesteron 18.8 e2 de 298 yada 300 cıvarıydı onuda tam hatırlayamıorum..sizde durum ne yönde dün geceden beri netten bakıorum aklım karıstı bıraz..simdiden tesekkürler iyi gunler
bence hiçç gitme,baksana gitmede nstres olmuşsun,birde ısrarcı diyosun,zaten kendi stresin kendine yeter birde kayınvalide hiç çekilmez,eşin herşeyi senin kullanabileceğin yerlere koysun,ev,nde kal daha iyi,kayınvalidenede,gelipte sizi rahatsız etmeyim falan de,gelen giden olur bende rahat edemem de,hem benim bakılcak bir duruumum yok dersin,evde gayet iyiyim falan de,benim kayınvalidemde öyle çok ısrarcıdır,bu durumlarda o tip şeyler hiç ii değil,aşırı stres yaratır zaten
bence hiçç gitme,baksana gitmede nstres olmuşsun,birde ısrarcı diyosun,zaten kendi stresin kendine yeter birde kayınvalide hiç çekilmez,eşin herşeyi senin kullanabileceğin yerlere koysun,ev,nde kal daha iyi,kayınvalidenede,gelipte sizi rahatsız etmeyim falan de,gelen giden olur bende rahat edemem de,hem benim bakılcak bir duruumum yok dersin,evde gayet iyiyim falan de,benim kayınvalidemde öyle çok ısrarcıdır,bu durumlarda o tip şeyler hiç ii değil,aşırı stres yaratır zaten
kuzucumm sen en ıyıısı evınde kal valla kafan rahat olurr barii...onların dırdırı bıtmezzzzzz
dimi yaa? anneme bile gitmiyim ben şimdi bak bana gelmedi annesine gitti olmasın.en iyisi kendi evimm.kafam göre ohh.kitabımı okurum,internetime girerim ne biliim balkonumda oturur bi çay içerim en azından yaa.hem orda internette yok KK'sız sizsiz naparım bennn....sagolun kızlarr.
Arkadşlar merhaba, nasılsınız ?
birşey sormak istiyroum ben, tüp bebk raporunu işleme başlayınca mı alcam yoksa başlamadanmı ? özelde yaptırcam çünkü, gidişatı bilmiyroum hiç.
Arkadşlar merhaba, nasılsınız ?
birşey sormak istiyroum ben, tüp bebk raporunu işleme başlayınca mı alcam yoksa başlamadanmı ? özelde yaptırcam çünkü, gidişatı bilmiyroum hiç.
Rahim duvarı kalınlıklarınızı nasıl ölçüyor dr ? Yani kaç cm diyorlar genelde...?
ultrasondan ölçüyo...benim 3gün önce 10mm'di.
ne kadar olunca transfer ediliyor?
Rahim duvarı kalınlıklarınızı nasıl ölçüyor dr ? Yani kaç cm diyorlar genelde...?
100 ila 120 arası olursa değerimm süper olur ...ama bu demekki ikiz değil tek bebiş tuttu..amannn bende neye üzülüp neye sevineceğimi şaşırdım..sizce ikiz olma şansım varmıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?