- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
ultrasondan ölçüyo...benim 3gün önce 10mm'di.
öncelikle hayırlı olsun sonu bebekli olsun....... sana ilk verilen ilaçlar vitamin ve folik asit vicudunu güçlendirmek ve tedaviye hazırlamak için.... kullandığın iğne lukrin ise yumurtaları baskılamak için.... adetin 2. günü itibariyle hormon iğnelerine başlayıp 10gün kadar kullanacaksın ve çatlama iğneni yapacaksın 30 saat sonrada opu yani yumurta toplama olacak.......
çok tşk ederim bu çatlatma iğnesi kalçadan mı o zaman bu ay içinde embiriyo işlemleri yapılır dimi yarın adetin 2.günü dr gidiyorum bakalım
Ayy canım tabi biliyorum ultrasondan ölçtüğünüO konuyu da okudum,teşekkürler ..Ben şu an tedavide olanların rahim duvarı kalınlığını merak etmiştim
Şu an adetimin 8.günü..Sağda 16 mm lik 1 tane,solda da gelişmekte olan 3 yumurta var..Tabi 1 tanesi yeterli benim için..Çünkü tek embriyo transferi istiyorum..
Adetin 8. gününde rahim duvarı 6 mm çıktı...Acaba kalınlaşır mı transfer gününe dek...Aklımı karıştıran bu..:26:
Ayy canım tabi biliyorum ultrasondan ölçtüğünüO konuyu da okudum,teşekkürler ..Ben şu an tedavide olanların rahim duvarı kalınlığını merak etmiştim
Şu an adetimin 8.günü..Sağda 16 mm lik 1 tane,solda da gelişmekte olan 3 yumurta var..Tabi 1 tanesi yeterli benim için..Çünkü tek embriyo transferi istiyorum..
Adetin 8. gününde rahim duvarı 6 mm çıktı...Acaba kalınlaşır mı transfer gününe dek...Aklımı karıştıran bu..:26:
cumartesi kontrolde benim adetin 15. günü oluyor yani rahim kalınlığı bayağı artmıştır o zaman inş. hemen transfer ederler...
benimkide çok inceydi.estrofem verdi.onu kullandım gittim işte 3gün önce (benimde12.gün) 10mm'di.bugün yumurtalar toplandı.transfer için haber beklıyorum..artar bence ya 7 ve üzerine transfer yapılıyo dıye bılıyorum ben ama.seninki 6ymış bence transfere kadar yeterli kalınlıga ulasır cnm..
kızlarr çok kötüyüm ben ütü yapmaya kalktım kapıdan sesler geldi pek ilgilenmedim wc gittim çıktım tekrar ses duygum delikten baktım 1 adam bi kadın kapıyı zorluyolar çok korktum kimo diyorum ses yok hala devam kaynanamda evde yok o sıra onur ardı ben aglıyodum arkadaşını aramış çocuk gelene kadar gittiler ben mandalını kapatmıştım onurun arkadaşı kapıya vurdu ona bile açmadım ayy çok korktumm....
canım ben de hiç belirti kalmadı.beklemek işte en zor mesele bu...dua etmekten başka yapacak bir şey yok...güzel haberler alman dileklerimle...
kızlar şimdi size bişey sorucam bana akıl verin. bugün görümcem aradı naptın ne ettin diye merak etmiş sagolsun konustuk.. dedi bu sefer bak dinlen iyice dedi gel annemde(kayınvalidem) kal sen evde olunca durmuyosun mutlaka ugrasıyosun bişeyle dedi.bende bişey diyemedim bakarız dedim. halbuki evde yaptıgım bişey yok yani daha oncekılerde.neyse sorunum şu ben kayınvalıdemde kalmak ıstemıyorum.sıkılıyorum cunku rahat edemem yani.eşimde işe gidip gelicek.napıyımki ben orda.o bana gelse yine aynı.hem öyle bişey istesem kendi anneme giderim oda burda sonucta.anneme gel dıyemem yegenlerım var onlara bakıyo ablam calısıyo.şimdi ben kırmadan etmeden ne desem ona? bide kayınvalidem cok ısrarcı illa ye,illa iç,illa gel. banada daral gelıyo böyle şeylerden.yapıcagım varsada yapmak ıstemıyom.uff bılmıyom napıyım?
Arkadşlar merhaba, nasılsınız ?
birşey sormak istiyroum ben, tüp bebk raporunu işleme başlayınca mı alcam yoksa başlamadanmı ? özelde yaptırcam çünkü, gidişatı bilmiyroum hiç.
sağol bebem rabbım yardımcımız olsuncanım hayırlı olsun tedavin....
canım büyük geçmiş olsun... Rabbim korusun insallah...
Bende zaten hiç belirti olmadı.. çokta aramamaya çalışıyorum...ama ne bileyim çok merak ediyorum.. Günler geçmek bilmiyor..
Insallah bebişlerimiz bizlerledir...
Canım valla benim annemde kayınvalidemde yanımda... şimdilik onlar bakıyorlar bana... Insallah bebişlerime kavuşurumda onların emekleride benim emeklerimde boşa gitmez...
Canım özelde rapor geçmiyor ki... Ama rapor geçen bir yerse tedaviden önce başvurupp alman gerekiyor....
sağol bebem rabbım yardımcımız olsuncanım hayırlı olsun tedavin....
nasılsınn tAtlısımm keyfınız nasıll..yaramaz kızımızz nasıll heee
kızlarr ben cıkıorumm herkese ıyı aksamlarrr kendinize iyi bakınn hoşçakalınnEki Görüntüle 433332 Eki Görüntüle 433332
İnşallah...Ben mini tüp bebek tedavisi görüyorum..Hiç iğne kullanmadım henüz..Sadece adetin 3. gününden beri akşamları 1 tane klomen hap alıyorum..Yarın 150 lik merional yapılacak..Bir de cetrodite..Yumurtaların çatlamaması için yarım doz...Mini tüp bebek yöntemi normal tüp bebek için olan ilaç masrafına göre daha ekonomik arkadaşlar....
bebişim nasılsınnnnnnnnnn
ay ne yoruyosun kendını herşey paşalar için dımıanca gelebildim...
kasık bel ağrım olunca yattım biraz işlerimi yeni bitirebildim...
napıyonuz bakiimmm....
evet canım tranfi oldu yanlış hatılamıyosam salı günü test zamanıminikgelinden haber yokmu transferi oldumu onun listelerde adını göremedimm son durum ne kızlar ???
kızlar ya neden benım kasıklarım agrımıyo stres yaptım acaba iğneyi 22:00 da yapıyorum bunun bir etkisi olabılırmı birde bugun cetroliteye başlıyacam onudamı aynı zamanda yapacam doktor bana 14:00 yap dedi ama ben ozaman işdeyim gelince yap dedi şimdi yapacam yanı eşim yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?