Tüp Bebek Günlüğümüz !

ultrasondan ölçüyo...benim 3gün önce 10mm'di.

Ayy canım tabi biliyorum ultrasondan ölçtüğünü O konuyu da okudum,teşekkürler ..Ben şu an tedavide olanların rahim duvarı kalınlığını merak etmiştim

Şu an adetimin 8.günü..Sağda 16 mm lik 1 tane,solda da gelişmekte olan 3 yumurta var..Tabi 1 tanesi yeterli benim için..Çünkü tek embriyo transferi istiyorum..

Adetin 8. gününde rahim duvarı 6 mm çıktı...Acaba kalınlaşır mı transfer gününe dek...Aklımı karıştıran bu..:26:

çok tşk ederim bu çatlatma iğnesi kalçadan mı o zaman bu ay içinde embiriyo işlemleri yapılır dimi yarın adetin 2.günü dr gidiyorum bakalım

cumartesi kontrolde benim adetin 15. günü oluyor yani rahim kalınlığı bayağı artmıştır o zaman inş. hemen transfer ederler...

benimkide çok inceydi.estrofem verdi.onu kullandım gittim işte 3gün önce (benimde12.gün) 10mm'di.bugün yumurtalar toplandı.transfer için haber beklıyorum..artar bence ya 7 ve üzerine transfer yapılıyo dıye bılıyorum ben ama.seninki 6ymış bence transfere kadar yeterli kalınlıga ulasır cnm..

cumartesi kontrolde benim adetin 15. günü oluyor yani rahim kalınlığı bayağı artmıştır o zaman inş. hemen transfer ederler...

İnşallah... Ben mini tüp bebek tedavisi görüyorum..Hiç iğne kullanmadım henüz..Sadece adetin 3. gününden beri akşamları 1 tane klomen hap alıyorum..Yarın 150 lik merional yapılacak..Bir de cetrodite..Yumurtaların çatlamaması için yarım doz...Mini tüp bebek yöntemi normal tüp bebek için olan ilaç masrafına göre daha ekonomik arkadaşlar....

Son düzenleyen: Moderatör:

canım büyük geçmiş olsun... Rabbim korusun insallah...

canım ben de hiç belirti kalmadı.beklemek işte en zor mesele bu...dua etmekten başka yapacak bir şey yok...güzel haberler alman dileklerimle...

bende zaten hiç belirti olmadı.. çokta aramamaya çalışıyorum...ama ne bileyim çok merak ediyorum.. günler geçmek bilmiyor..
insallah bebişlerimiz bizlerledir...

canım valla benim annemde kayınvalidemde yanımda... şimdilik onlar bakıyorlar bana... insallah bebişlerime kavuşurumda onların emekleride benim emeklerimde boşa gitmez...

Arkadşlar merhaba, nasılsınız ?

birşey sormak istiyroum ben, tüp bebk raporunu işleme başlayınca mı alcam yoksa başlamadanmı ? özelde yaptırcam çünkü, gidişatı bilmiyroum hiç.

canım özelde rapor geçmiyor ki... ama rapor geçen bir yerse tedaviden önce başvurupp alman gerekiyor....

merhaba kızlarr....çok canım sıkılıyorrrr.....ilk banyomuda bugün yaptım... günler geçecek insallah....

bebişim nasılsınnnnnnnnnn

anca gelebildim...
kasık bel ağrım olunca yattım biraz işlerimi yeni bitirebildim...
napıyonuz bakiimmm....

minikgelinden haber yokmu transferi oldumu onun listelerde adını göremedimm son durum ne kızlar ???

canım maliyeti ne kadar? aslında benimde aklımda o var ama hiç araştırmadım

kızlar ya neden benım kasıklarım agrımıyo stres yaptım acaba iğneyi 22:00 da yapıyorum bunun bir etkisi olabılırmı birde bugun cetroliteye başlıyacam onudamı aynı zamanda yapacam doktor bana 14:00 yap dedi ama ben ozaman işdeyim gelince yap dedi şimdi yapacam yanı eşim yapacak

anca gelebildim...
kasık bel ağrım olunca yattım biraz işlerimi yeni bitirebildim...
napıyonuz bakiimmm....
ay ne yoruyosun kendını herşey paşalar için dımı:103::103::103::103::103::103:

minikgelinden haber yokmu transferi oldumu onun listelerde adını göremedimm son durum ne kızlar ???
evet canım tranfi oldu yanlış hatılamıyosam salı günü test zamanı

suuu....kızcam ama neden stres yapıyosun? yumoşlar büyümicek ama.....
rahat olmaya çalış canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…