anca gelebildim...
Kasık bel ağrım olunca yattım biraz işlerimi yeni bitirebildim...
Napıyonuz bakiimmm....
minikgelinden haber yokmu transferi oldumu onun listelerde adını göremedimm son durum ne kızlar ???
kızlar ya neden benım kasıklarım agrımıyo stres yaptım acaba iğneyi 22:00 da yapıyorum bunun bir etkisi olabılırmı birde bugun cetroliteye başlıyacam onudamı aynı zamanda yapacam doktor bana 14:00 yap dedi ama ben ozaman işdeyim gelince yap dedi şimdi yapacam yanı eşim yapacak
iyiyim canım.. Ne yapıyım?beklemedeyim.. Banyo yaptıktan sonra uyuyakalmışım... Rahatladım herhalde...
canlarım... çay vakti.... gelin hadi.. annemler hazırlamış...
ben gidiyorum arkamdan yetişin...öptüm sizi...
minikgelinden haber yokmu transferi oldumu onun listelerde adını göremedimm son durum ne kızlar ???
kızlar ya neden benım kasıklarım agrımıyo stres yaptım acaba iğneyi 22:00 da yapıyorum bunun bir etkisi olabılırmı birde bugun cetroliteye başlıyacam onudamı aynı zamanda yapacam doktor bana 14:00 yap dedi ama ben ozaman işdeyim gelince yap dedi şimdi yapacam yanı eşim yapacak
ay ne yoruyosun kendını herşey paşalar için dımı:103::103::103::103::103::103:
evet canım tranfi oldu yanlış hatılamıyosam salı günü test zamanı
bebıs gelıyor bebıssssssssssssss
canlarım... çay vakti.... gelin hadi.. annemler hazırlamış...
ben gidiyorum arkamdan yetişin...öptüm sizi...
ya vallah ben çok stres yapıyorum ben hayatta yapamm canım elim titrer iğneden çok korkarımbebıs gelıyor bebıssssssssssssss
evet canım odlu gununu beklıyorrrrrrrr
stres yaparasan yumos buyumez kuzum ve agrın olmaz sakın ol lutfennnnnnnnn
sen yapsana ya esın acıtırrrrrrrr
ohhhh sefan olsun canımmmmm
canım kasıklarım hiç agrımıyo bende ondan korkuyorum acaba 10:00 yapıyozya iğneyi erkenmı yapmam gerek birde cetroline başlıyorum bugun ikisi birmi yapsam:26::26::26::26::26::26::26:transfer oldu ama son durumundan bilgim yok canım..
bizim topiğe bilgi almak için girdi sürekliliği yok yani...
haliyle listelerde de yok...
kız bundan doğal ne olabilir ne güzel işte demek yumoşlar hızla büyümekte..
ondan kasık ağrın oluyor..
iğne saatiyle ne alakası var...
evet canım paşalarım için gelince iş güç uğraşmayım zamanımız bize kalsın diye dip köşe girdim...
diyosuuuunnnnn
bende inşallah diyoruummmm
ne çayı kız süt iç süt
canım aşılama olacakmışsın.hayırlı olsun..ne zaman başlıyorsun?
cnm nasılsın? sana bir sorum olacak benim..
senin kaç döllenmişin vardı?
transferden sonra kaç tane kaldı..dondurmayı önerdilermi kalanları erdemde merak ettim:26:
tatlım adetin yeni başladıysa hormon iğnelerinede başlayacaksın ve 8 yada 10 gün sonra çatlama iğneni yapacaksın.....
canım kasıklarım hiç agrımıyo bende ondan korkuyorum acaba 10:00 yapıyozya iğneyi erkenmı yapmam gerek birde cetroline başlıyorum bugun ikisi birmi yapsam:26::26::26::26::26::26::26:
canım 11 tane döllendi.2 si transfer oldu.5.güne kalan 4 tane donduruldu..fiyatı da 600 tel.çözdürmesi de bir milyar demişler..eşim görüşmüştü.test günü imza atacakmışız.
canım 11 tane döllendi.2 si transfer oldu.5.güne kalan 4 tane donduruldu..fiyatı da 600 tel.çözdürmesi de bir milyar demişler..eşim görüşmüştü.test günü imza atacakmışız.
bu arada beni tarnsfere hazırlarlarken onlar teklif etmiş.zaten söylemeselerdi ben soracaktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?