Tüp Bebek Günlüğümüz !

anca gelebildim...
Kasık bel ağrım olunca yattım biraz işlerimi yeni bitirebildim...
Napıyonuz bakiimmm....

bebıs gelıyor bebıssssssssssssss

minikgelinden haber yokmu transferi oldumu onun listelerde adını göremedimm son durum ne kızlar ???

evet canım odlu gununu beklıyorrrrrrrr

stres yaparasan yumos buyumez kuzum ve agrın olmaz sakın ol lutfennnnnnnnn
sen yapsana ya esın acıtırrrrrrrr

iyiyim canım.. Ne yapıyım?beklemedeyim.. Banyo yaptıktan sonra uyuyakalmışım... Rahatladım herhalde...

ohhhh sefan olsun canımmmmm

canlarım... çay vakti.... gelin hadi.. annemler hazırlamış...
ben gidiyorum arkamdan yetişin...öptüm sizi...

minikgelinden haber yokmu transferi oldumu onun listelerde adını göremedimm son durum ne kızlar ???

transfer oldu ama son durumundan bilgim yok canım..
bizim topiğe bilgi almak için girdi sürekliliği yok yani...
haliyle listelerde de yok...

kız bundan doğal ne olabilir ne güzel işte demek yumoşlar hızla büyümekte..
ondan kasık ağrın oluyor..
iğne saatiyle ne alakası var...

ay ne yoruyosun kendını herşey paşalar için dımı:103::103::103::103::103::103:

evet canım tranfi oldu yanlış hatılamıyosam salı günü test zamanı

evet canım paşalarım için gelince iş güç uğraşmayım zamanımız bize kalsın diye dip köşe girdim...

bebıs gelıyor bebıssssssssssssss

diyosuuuunnnnn
bende inşallah diyoruummmm

canlarım... çay vakti.... gelin hadi.. annemler hazırlamış...
ben gidiyorum arkamdan yetişin...öptüm sizi...

ne çayı kız süt iç süt

ya vallah ben çok stres yapıyorum ben hayatta yapamm canım elim titrer iğneden çok korkarım

canım kasıklarım hiç agrımıyo bende ondan korkuyorum acaba 10:00 yapıyozya iğneyi erkenmı yapmam gerek birde cetroline başlıyorum bugun ikisi birmi yapsam:26::26::26::26::26::26::26:

tatlım adetin yeni başladıysa hormon iğnelerinede başlayacaksın ve 8 yada 10 gün sonra çatlama iğneni yapacaksın.....

Selam kızlar son zamanlarda pek aktif olamıyorum ama geceleri topigi okuyorum. Arkadaşımın düğünü var onun icin alışveriş. Türkiye icin alışveriş okul bitti şükür bugün onun sınavları vardı bu arada grip oldum hala duzelemedim çok yogun ve yorgunum. Bugün umut tup bebekten Süleyman tosuncuktan randevu aldım 25 Haziran'a. İstanbul tup bebegide aradım ama çok erken dediler bir hafta once ara dediler randevu vermediler. Benden böyle :)

cnm nasılsın? sana bir sorum olacak benim..
senin kaç döllenmişin vardı?
transferden sonra kaç tane kaldı..dondurmayı önerdilermi kalanları erdemde merak ettim:26:

cnm nasılsın? sana bir sorum olacak benim..
senin kaç döllenmişin vardı?
transferden sonra kaç tane kaldı..dondurmayı önerdilermi kalanları erdemde merak ettim:26:

canım 11 tane döllendi.2 si transfer oldu.5.güne kalan 4 tane donduruldu..fiyatı da 600 tel.çözdürmesi de bir milyar demişler..eşim görüşmüştü.test günü imza atacakmışız.

canım kasıklarım hiç agrımıyo bende ondan korkuyorum acaba 10:00 yapıyozya iğneyi erkenmı yapmam gerek birde cetroline başlıyorum bugun ikisi birmi yapsam:26::26::26::26::26::26::26:

heee demek ağrımıyooo bende ağrıdı anladım...
iğne saatine takılma lütfen...
iki iğneyi aynı anda vurup vurmayacağını daktır bişi demedi demek e o zaman aynı anda vur eğer zorlanırım dersende 1 saat arayla vur...

canım 11 tane döllendi.2 si transfer oldu.5.güne kalan 4 tane donduruldu..fiyatı da 600 tel.çözdürmesi de bir milyar demişler..eşim görüşmüştü.test günü imza atacakmışız.

çok istemişler yaa..
banada 500 demişlerde dondurmaya sonra transfer günü 600e çıkardılar ne olduysa..
transferede 800lira dediler..
çözdürme falanda demediler sen düşün..
hayırlısı olsun cnm..inşallah bu tüpün tutarda onlarda kardeş olurlar..

bu arada beni tarnsfere hazırlarlarken onlar teklif etmiş.zaten söylemeselerdi ben soracaktım..

benim geriye birtane kalmıştı..oya hanımda risk almayın bozukta çıkabilir dedi..bizde yanaşmadık o öyle deyince..4-5 kalsaydı dondururdum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…