Tüp Bebek Günlüğümüz !

belki de çözdürme işini ben anlamamışımdır.transfer dahil fiyatıdır.senin dondurulmuşun var mı ki?bir de aşılamaya başladın mı?

belki de çözdürme işini ben anlamamışımdır.transfer dahil fiyatıdır.senin dondurulmuşun var mı ki?bir de aşılamaya başladın mı?

cnm hayır benm yok 1 tane kalmıştı onuda oya hanım dondurmayalım dedi..
aşılama yine buay..bıktım ama denemesemde pişman olacaktım ne yapim cnm..
ilaç kullanmıyorum yeterince ilaç aldım 4 aydır cnm..
buda ilaçsız oluversin

hayırlısı olsun canım..boşver dene nasılsa ücret almıyorlar..emel hanım aşılama için olur diyor mu sana?

hayırlısı olsun canım..boşver dene nasılsa ücret almıyorlar..emel hanım aşılama için olur diyor mu sana?

yok cnm kadın açıkca politik konuşuyor senin şansın tüp ama bunuda dene diyor..
özel konuştum o ben ve betül hanımla..napim ben dedim 3. aşılama bu dedim?
yaptır boş durma dediler beni ikna ettiler..
bende tamam dedim ne diyim cnm?

buarada eşimede kürlere başlıyorum eylüle kadar kullanalım bakalım belki birşeyler değişir..
k.boynuzu pekmezine başladım..kürünede bugün yarın başlayacağım..

doğru demişler boş durma canım..RABBİM istedikten sonra olmayacak hiç bir şey yok.....

Ben biraz daha uzanayım ağrılarım var uleennn...

neyin var..yoksa benim yüüzümden mii strese soktum seniii:44:
canım o gök gürültüüsnde o yağmurda bana nasıl dost oldun bilemezsin farektmişindir ses tonumun son anda nasıl değiştiğini
iiy geldiğiniii çok sağoll bende hazırım herzamana dinlerim seni :13:taammııı

Son düzenleme:
kocam işten geldi kalk k.boynuzu almaya gidelim diyorum..
çok yorgunum olmaz dedi ve uyudu..
sinir oldum yaaa

iyi canım..test günümr kaldı 5..günleri doldurma çalışıyorum...ama hiçç belirti neyim yok...hayırlısı artık...

elif senin test günlerin ne kadar çabuk geçti bana göre yaa..12 gündü değil mi seninkide..
tabi birde sana sormak lazım ama
sonu güzel olsun arkadaşım..stres yapma..
sana kan iğnesi verdiler mi?

benim sevgili eşim eve geliyormuş...yemeği hazırlayam bari.adam misafir..test gününü bekliyor..testten bir gün sonra gidecek..''RABBİM boynu bükük gitmesin ''diye dua ediyorum.sonra uğrarım yine.iyi akşamlar....

elif senin test günlerin ne kadar çabuk geçti bana göre yaa..12 gündü değil mi seninkide..
tabi birde sana sormak lazım ama
sonu güzel olsun arkadaşım..stres yapma..
sana kan iğnesi verdiler mi?

bana 4. gün transferi yapıldı..ondan herhalde 10 gün sonra dediler..kan iğnesi kullanıyorum.daha önce düşüklerim olduğundan..sağol canım benim.dualarınızı eksik etmeyin...

bana 4. gün transferi yapıldı..ondan herhalde 10 gün sonra dediler..kan iğnesi kullanıyorum.daha önce düşüklerim olduğundan..sağol canım benim.dualarınızı eksik etmeyin...

betülde bana diyorki o pıhtılaşma testini yaptırma boşa para ödersin..hergün bi bebe asprini veririz sana diyor..
dedimki olur mu öyle şey ayol..daha neler..
belkide yok bişi boşuna içicem onca asprini..

hayırlı sonuçlar alırsın cnm inşallah..içini refah tut..elin göbeğinde er-rahman çek boolca

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…