benim sevgili eşim eve geliyormuş...yemeği hazırlayam bari.adam misafir..test gününü bekliyor..testten bir gün sonra gidecek..''RABBİM boynu bükük gitmesin ''diye dua ediyorum.sonra uğrarım yine.iyi akşamlar....
Canım arkadaşlarım merhaba
Son günlerde bir yoğunluktur gidiyor.Fırsat bulup giremedim ... Umarım herkes iyidir...
selam kızlar.bugünkü opu maceramı başarıyla atlatmış bulunuyorum.11 tane yumurtam toplandı.yarın 14'ten sonra arayıp bilgi alıcam.sizi bilgilendiririm.şimdilik hoşçakalın.
Canım arkadaşlarım merhaba
Son günlerde bir yoğunluktur gidiyor.Fırsat bulup giremedim ... Umarım herkes iyidir...
selam kızlar.bugünkü opu maceramı başarıyla atlatmış bulunuyorum.11 tane yumurtam toplandı.yarın 14'ten sonra arayıp bilgi alıcam.sizi bilgilendiririm.şimdilik hoşçakalın.
gülden hayırdır cnm..ağrılar neden??
geçmiş olsun..soğan küründen mi ağrıların?
neyin var..yoksa benim yüüzümden mii strese soktum seniii:44:
canım o gök gürültüüsnde o yağmurda bana nasıl dost oldun bilemezsin farektmişindir ses tonumun son anda nasıl değiştiğini
iiy geldiğiniii çok sağoll bende hazırım herzamana dinlerim seni:13:taammııı
evdeyım kızlar geldım coksukur... bakalım sımdı en zor kısmına gectık sanırım .. hayırlısı artık .. 11 toplanmıs 8 ı dollenmıs 1 tane koydular 1. 2. kalıte arası dedı embrıyolog .. 2 tane de dondurulmaya uygun varmıs dondurduk bızde ...
kızlar benim bazen hafiften adet sancısına benzeyen sancım oluyo bu normalmi sizce bide düne kadar sağ kasığım batıyodu dünden beri her iki kasığımdada batmalar oluyo özellikle ayakta fazla kalırsam bunlar normalmi:26::26::26::26::26:
ne demek normal mi mükemmel harikaaa...
bunları gebelerimiz çok söylediler bilgineee..
Tabii Rabbim bilir ama güzel şeyler yaşıyorsun...
Bende buna benzer şeyler yaşıyorum ama ben tüp yaptırmadım
inşallah canım ya acemi olduğumdan korkuyorum
ıslaklık hissedip sürekli lavobaya gidiyorum ama akıntımın fazla olduğuinu görüp rahatlıyorum
ne bileyim karmaşığım ama sözlerin beni rahatlattı
inşallah senin bebeğinde kendiliğinden gelmiştir canım bu ay
Aminnn inşallah canım...
akıntın olmasıda iyi bişi...
Allah yanıltmasın ama pek bi umutlandım şimdi...
inşallah canım Allah nasip etmiştir
Allahım hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın içindede bizimkilerin
Aminnnn inşallah canım kolaymı yaşadıklarımız...
Cnm bebegin hayrli olsun seni hiç bırakmasın insallhhhh
masallah Rabbım saglıcakla ılerlemelerını nasıb etsın ...selam kızlar.bugünkü opu maceramı başarıyla atlatmış bulunuyorum.11 tane yumurtam toplandı.yarın 14'ten sonra arayıp bilgi alıcam.sizi bilgilendiririm.şimdilik hoşçakalın.
hayırlı olsun lorkecim inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur canım Allah yardımcın olsun
cok sagol canım .. ınsallah hayılrıısyla 12 den fazla sonuna kdr annelık nasıb olur
masallah Rabbım saglıcakla ılerlemelerını nasıb etsın ...
cok saol saracım .. senınde gunlerın guzelce gecsın hayırlı sonucu bıran once ulastır ınsallh bıze...
benım ıcın en zor kısmı basladı evde durmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?