Tüp Bebek Günlüğümüz !

Demek senn kocanda evde misafir Benm kocam Pazartesi gece gitti ve hafta bası donucek galiba bugün ben de kısa devre yaptım artık cok sınırliyim cok yanlız kalmak bu donemde hiç hoş olmadı Benm icin annem surekli yakam da yanlız bırakmıyorlar evi mi özledim bu hafta kimse de Benm le gelmiyor yanlız kalmamda istemiyorlar wc ye bile rahtgiremiyorum elim de domestos dolanıyorum yaaa evimde ne guzel kendime ait wc im var sadece ben kullanmıyorum sen esine Güzelce yemek hazırla tadını çıkarın ailecek bebeginizle birlikte sakin negatf. Birşey düşünme hatta şimdi karnına yastık koy eşini öyle karşıla ben öyle yapıyordum

kızlar görüşürüz ben gidiyorum muhtemelen yarın giremeyebilirim cumartesi opum var öptüm sizleri yumoşlarımı doktorlara emanet edicem

Canım arkadaşlarım merhaba

Son günlerde bir yoğunluktur gidiyor.Fırsat bulup giremedim ... Umarım herkes iyidir...

selam kızlar.bugünkü opu maceramı başarıyla atlatmış bulunuyorum.11 tane yumurtam toplandı.yarın 14'ten sonra arayıp bilgi alıcam.sizi bilgilendiririm.şimdilik hoşçakalın.

Canım arkadaşlarım merhaba

Son günlerde bir yoğunluktur gidiyor.Fırsat bulup giremedim ... Umarım herkes iyidir...

hoşgeldin cnmmmm...

selam kızlar.bugünkü opu maceramı başarıyla atlatmış bulunuyorum.11 tane yumurtam toplandı.yarın 14'ten sonra arayıp bilgi alıcam.sizi bilgilendiririm.şimdilik hoşçakalın.

hayırlı olsun cnm...inşallah güzel haberler verirsin yarın..

gülden hayırdır cnm..ağrılar neden??

valla inşallah hayır dır
kasık ve bel ağrılarım var...

geçmiş olsun..soğan küründen mi ağrıların?

yok canım soğan küründen olduğunu sanmıyorum...
bakalım öğrenmeme az kaldı:44:

ahh canııımmmm olurmu öyle şey sen beni strese sokmadın sadece sohbet ettik dertleştik o kadar...
ve her zaman dinlerim seni bunu sakın unutma...
Allah hep o güzel yüzünü güldürsün arkadaşım...

hayırlı olsun lorkecim inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur canım Allah yardımcın olsun

kızlar benim bazen hafiften adet sancısına benzeyen sancım oluyo bu normalmi sizce bide düne kadar sağ kasığım batıyodu dünden beri her iki kasığımdada batmalar oluyo özellikle ayakta fazla kalırsam bunlar normalmi:26::26::26::26::26:

ne demek normal mi mükemmel harikaaa...
bunları gebelerimiz çok söylediler bilgineee..
Tabii Rabbim bilir ama güzel şeyler yaşıyorsun...
Bende buna benzer şeyler yaşıyorum ama ben tüp yaptırmadım

ne demek normal mi mükemmel harikaaa...
bunları gebelerimiz çok söylediler bilgineee..
Tabii Rabbim bilir ama güzel şeyler yaşıyorsun...
Bende buna benzer şeyler yaşıyorum ama ben tüp yaptırmadım

inşallah canım ya acemi olduğumdan korkuyorum

ıslaklık hissedip sürekli lavobaya gidiyorum ama akıntımın fazla olduğuinu görüp rahatlıyorum

ne bileyim karmaşığım ama sözlerin beni rahatlattı

inşallah senin bebeğinde kendiliğinden gelmiştir canım bu ay

Aminnn inşallah canım...
akıntın olmasıda iyi bişi...
Allah yanıltmasın ama pek bi umutlandım şimdi...

Aminnnn inşallah canım kolaymı yaşadıklarımız...

hemde hiç kolay değil işin maddi boyutu bi yana

manen çektiklerimiz her iğnede artan umutlarımız

opu da yaşadığımız sancının ağrının mükafatının bebeklerimizin geleceğini düşündükçe geçmesi

transfer gününün heyacanı ve zorlu bekleme süreci

bu sürede eğer biliyolarsa çevrenin baskısı etkisi

ve bi çok şey

ama hepsi bebeklerimizn bi gülüşüyle unutulacak şeyler

inşallah hepimiz anne oluruz

Cnm bebegin hayrli olsun seni hiç bırakmasın insallhhhh

cok sagol canım .. ınsallah hayılrıısyla 12 den fazla sonuna kdr annelık nasıb olur
masallah Rabbım saglıcakla ılerlemelerını nasıb etsın ...

hayırlı olsun lorkecim inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur canım Allah yardımcın olsun

cok saol saracım .. senınde gunlerın guzelce gecsın hayırlı sonucu bıran once ulastır ınsallh bıze...

benım ıcın en zor kısmı basladı evde durmak

amin inşallah canım

senin test günü ne zaman canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…