Slm kizlar nasilsiniz bakeemm
Uzun zamandir. Ilk defa otobus yolculugu yapiyorum hayirlisiyla insaallah yola ciktim yanimda yasli bir teyze var...Allahin isi iste oglnun cenazesine gelmis aglaya aglaya geri donuyor oglu 50 yasindaymis gerci ama evladi iste kac yasonda olursa olsun cok koydu bana evladimin acisi. Diyor . Allah kimseye yasatmasin boyle bir aci. Amin
Henuz istanbuldbuldan cikamadik ... Sizde ne var ne yokarkidisler
gelıyom cnm demlı ve sekersız lutfennnnnnnn yanında yıyecek varmıııı cok acımmmmmmmmm
ne çayı kız süt iç süt
cnm nasılsın?bebişin nasıl ??
Uzun zamandir. Ilk defa otobus yolculugu yapiyorum hayirlisiyla insaallah yola ciktim yanimda yasli bir teyze var...Allahin isi iste oglnun cenazesine gelmis aglaya aglaya geri donuyor oglu 50 yasindaymis gerci ama evladi iste kac yasonda olursa olsun cok koydu bana evladimin acisi. Diyor . Allah kimseye yasatmasin boyle bir aci. Amin
canımmmmmmm......... iyiiyiz biz sen nasılsın?????
Esin bacim kac zamandir konusamadik senle ay basinda su faturam kesilsin ilk isim herkesi aramak dun elifim de aradi kac gundur konusamiyoruz diye ozlemisim vaLla en son birsencigimle konustuk..m eskiden bitmezdi dakikalar simdi yetmiyoray basinda bitiyorr sonunakadar dayanmiyor mubarek...canımmmmmmm......... iyiiyiz biz sen nasılsın?????
ıyı yolculukalar canım yol uzun allah sabır versın dıyer tarafta sevdıklerını gormek olunca herseyı unutuyo ınsan dua et yolcunun duası kabul olurmus
yolun açık olsun cnm arkadaşım..
severim ben uzun yolu..keşke yanında olsam bol bol laflardık değil mi???
laflamayı severım ama yolculuk yapmayı hıc sevmem ıst bekar olarak geldıgımde cuma aksam cıkar pzar aksam donerdım 11 saat yolculugu cekerdım okadar bıktımkı susan gozume cok uzun gelıyo
şimdi sana yazacaktım cnm bnm..iyi olmanıza sevindim cnm..
iyiyim bende ne olsun..eşimle çay içiyoruz..
pekmezini yedirdim..yarında keçiboynuzu almaya gidicem kürler ilaçlar aman işte öyle cnm bnm...
oh afiyet olsun eşine yarasın.....yarasınki sana bebiş olsun.......
Esin bacim kac zamandir konusamadik senle ay basinda su faturam kesilsin ilk isim herkesi aramak dun elifim de aradi kac gundur konusamiyoruz diye ozlemisim vaLla en son birsencigimle konustuk..m eskiden bitmezdi dakikalar simdi yetmiyoray basinda bitiyorr sonunakadar dayanmiyor mubarek...
Saol canim benim.. Insaallah duam kabul olur hepinize dulara ederek gidiyorum Rabbim evlat hasretimizi dindirsin hayirli saglikli bebislerle dolsun kucaklarimiz insaallah.. Sabah iner inmez babam karsilayacak annem endoskopiye girecek direk hastaneye gidecegim...o yuzden persembe aksamina aldim biletime yalniz basina ugrasmasin anaciim diyee..
aaa ama zaten burda duyanlar varmışş şuannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?