haziran adetimle kısmetse 5. Dondurulmuş denememe başlıyorum...izmirde ki bebişleri alcam göbişime işşallah..sadece bugüne kadar gerek görülmeyen pıhtılaşma testlerim yapılcak...işşallah bu denemm son olur istanbulda ki dondurulmuşlarıda kardeş yapmak için alcambende ki gelişmeler böle..burda ki arkadaşlara da heber wereyim dedim..
Esin bacim kac zamandir konusamadik senle ay basinda su faturam kesilsin ilk isim herkesi aramak dun elifim de aradi kac gundur konusamiyoruz diye ozlemisim vaLla en son birsencigimle konustuk..m eskiden bitmezdi dakikalar simdi yetmiyoray basinda bitiyorr sonunakadar dayanmiyor mubarek...
Saol canim benim.. Insaallah duam kabul olur hepinize dulara ederek gidiyorum Rabbim evlat hasretimizi dindirsin hayirli saglikli bebislerle dolsun kucaklarimiz insaallah.. Sabah iner inmez babam karsilayacak annem endoskopiye girecek direk hastaneye gidecegim...o yuzden persembe aksamina aldim biletime yalniz basina ugrasmasin anaciim diyee..
olsun bizde bir daha hayırlı olsun deriz............
hayırlı olsun ekintoşum...
Güzel şeyler olacak allahın izniyle cnmmmmm
olsun bizde bir daha hayırlı olsun deriz............
hayırlı olsun ekintoşum...
Güzel şeyler olacak allahın izniyle cnmmmmm
kızım manyak mı bunlar yaaa sızın kapıyı zorluyorlardı dımı yanlış anlamadım..hayır evde sen varsın bellı hala neden devam ettılerrr kı amac ne onu çözemedim..bıde kımsecık yokmuydu apartmandaa ala ala yaa..rabbım sen koruu..gecmıs olsun canımm...
yok artık...
inanmıyorum yaaa...çok geçmiş olsun canım...
Allah korusun hepimizi..
Gündüz gözüyle bi de kimooo demene rağmen zorluyorlar valla şaştım kaldım...
Kötülerle karşılaştırma Rabbim...
oooooo şekerim yumoşlarımızı bırakıp gelmişiz bir kaybımız var ama 3 çok güzel...
ya 2 de kalaydı dimiii...
neyse geçmiş olsun canım...
yarında döllenme haberleri geldimi tamamdır bu iş belki üçünü birden koyarlar...
kız özlüyorum ben seni..
bi çare bul ama bu iletişim sorunumuzaaaa
ayy cnm çok geçmiş olsun, en korktuğum şeylerden... Allah korumuş seni
Sagol akasyam. Onsaallah sag salim varirim memleketime cook ozledim herkesi burnumda tutuyorlar....semoşummmmm...... iyi yolculuklar........
Sagolun canlarim insaallah cabucak biter yol biar anda gecer zaman simdiden daraldim yaaa uzun yolu eskiden cok severdim artik cekemiyorum.m. Ama sen olsan cekilirdi bacim bl bol. Konusur yolu bitirirdik Allah in izniyleyolun açık olsun cnm arkadaşım..
severim ben uzun yolu..keşke yanında olsam bol bol laflardık değil mi???
dhaziran adetimle kısmetse 5. dondurulmuş denememe başlıyorum...izmirde ki bebişleri alcam göbişime işşallah..sadece bugüne kadar gerek görülmeyen pıhtılaşma testlerim yapılcak...işşallah bu denemm son olur istanbulda ki dondurulmuşlarıda kardeş yapmak için alcambende ki gelişmeler böle..burda ki arkadaşlara da heber wereyim dedim..
seninlede sadece laflarız cnm bnm aşkolsun
gecmıs olsun canım rabbım sıfasını versın babanmı karsılayacak sen
benı de hep babam karsılardı sabahın 6 da gelır beklerdı gecen sene nısanda memlekete gıttım hıc bı kadar koymamısdı cunku ılk defa babam benı karsılamaya gelmemısdı cunku babamı bır ay once kaybetmıstık ve bız babamın yemegını vermek ıcın toplanmıstık suan sadece ruyamda gordugum zaman dunyalar benım oluyo rabbım kımsenın annesını babasını esını cocugunu basından eksık etmesın
gecen hafta benım 5 yasındakı yegenım yemek sırasında durup dururken babanne ben gıdıp dedemın mezarını kazcam dedemı cıkaracam getırecem senın yanına oturtacam cunku sen mutlu ol artık demıs
gecmıs olsun canım rabbım sıfasını versın babanmı karsılayacak sen
benı de hep babam karsılardı sabahın 6 da gelır beklerdı gecen sene nısanda memlekete gıttım hıc bı kadar koymamısdı cunku ılk defa babam benı karsılamaya gelmemısdı cunku babamı bır ay once kaybetmıstık ve bız babamın yemegını vermek ıcın toplanmıstık suan sadece ruyamda gordugum zaman dunyalar benım oluyo rabbım kımsenın annesını babasını esını cocugunu basından eksık etmesın
gecen hafta benım 5 yasındakı yegenım yemek sırasında durup dururken babanne ben gıdıp dedemın mezarını kazcam dedemı cıkaracam getırecem senın yanına oturtacam cunku sen mutlu ol artık demıs
kızlarr çok kötüyüm ben ütü yapmaya kalktım kapıdan sesler geldi pek ilgilenmedim wc gittim çıktım tekrar ses duygum delikten baktım 1 adam bi kadın kapıyı zorluyolar çok korktum kimo diyorum ses yok hala devam kaynanamda evde yok o sıra onur ardı ben aglıyodum arkadaşını aramış çocuk gelene kadar gittiler ben mandalını kapatmıştım onurun arkadaşı kapıya vurdu ona bile açmadım ayy çok korktumm....
işşallah canım yaaa..hepimiz güzel haberler alalımm işşallahhhhEkinim bebegom ben cok heyecanlaniyorum icimden bir ses vakti zamani geldi artik anne olacaksin diyor senin icin... Cok acilar cektin cook sabrettin bitanem ...hani seni ruyamda gormustum ya ne bileyim olu gormek diri gormektir. Hamile hjaberini alacagim diye yorumluyorum dusundukce. Insaallah cok yakinda alacaksin bebislerini kucagina
aminnnnnnn canım benimmmcanıım banada bu sefer olacakmıs gıbı gelıyor rabbım bu sefer nasıp etsın emeklerınızı bosa cıksarmasın
Cnm nasılsın ne yaptın merak ettim fiyat aldın mı tahliller icin
işşallah canım yaaa..hepimiz güzel haberler alalımm işşallahhhh
aminnnnnnn canım benimmm
aldımm canım yaaa 900 dedilerr..irenbe daha ucuz söledi şaşırdım yanii...ordaki bi beyle görüştüm telde faks çektim aradılar beni doktormuş sanırım...ama en son 900 dediler...belki ege üniversitesinde yaptırabilirim yada irenbede...
Hayatım walla ben de cok şaşırdım irenbe de imkanı yok diyorum çünkü sen vezneye aral beyin verdigi kağıdı hesaplatsaydin bir bana da irenbe tlfn da fiyat verdi ben de sonra gittim veznedeki bayan bu kadar deyince ücreti ne dedi. Kalsın çıktım hemen dediğim yerde yaptırdım çünkü irenbe de her tahlilin ücreti farklı baya en son bak seker yükleme 20tl ye yaptırdım ben aradım orda koltuklar rahat irenbede yaptırayım diye 50 tl fark ediyordu dedim t ederim buarada Ege nasıl yaptıracaksın ki tanıdık mı var cnm en az 3tane kayıp istiyor Ege arkadasım en son orda dogum yapti 2. Bebeği de erken doğdu kaybetti 3. Olmadıgı icin sorun çıkardılar fakat o oradaki bir prof un ozel hastası onun icin zor da olsa yaptırdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?