Tüp Bebek Günlüğümüz !

Yok cnm Benm dediğim yere sen Fax çektiysen ücret dedikleri gibidir Ege ye gelirsen hbr ver Benm evim yakın görüşürüz çıkışın da ulusurz seninle bencede geciktirme cnm uzun süre de geliyor sonuc buarada Benm testleri. Ankara'da düzen de yapıldı muhtemelen senin ki de orda yapılır Ege de Ankara'ya gönderiyor diye biliyorum insallh Ege de halledersin cnm en azın dn para vermezsin tanıdık var ise hallederler insallh en geç salı yaptir cnm gerçi ben ozel den verdigim icin Benm bir hafta da geldi sonucum bir haftaya kalmadan geldi hatta ama Ege de uzun diye biliyorum sonuc gelmesi

eet ankara düzene gidiomuş...yarın belli olur napcağım..haber weririm sana ben..öptüm canım senii..çok saol ilgin içinn
ii gecelerrrr

canım sanada geçmiş olsun allahım birdaha yaşatmasın..........

su canım ben çok üzüldümallahım sabır versin babacın hep rüyalarına girsin benim babamda sabahın 6 beklemeye başlar geleni alır gideni bırakır uff çok zor bigün hepimizin başına gelecek ama insan konduramıyo ((((

Cnm arkadaslarım biz çıkıyoruz uykumuz geldi bizimm hepinize iyi geceler diliyorum cookopuyorumm

Hayirli geceler telefonun sarzi bitti acamadim tekrar sarza takinca kilitlendi.ben de uyumaya calisayim bari biraz tatli ruyalar herkese opuldunuz bebeklerim...

Günaydıınnnn...
Canım arkadaşlarım namaza kalkmıştım bi de annem geliyoo
saat 6.30 da onu almaya gidecez o nedenle erkenciyim topikte...
Bugün çok güzel birgün olsun inşallah...
Güzel haberler alalım...

şekerim bana sabah sabah eşlik etmeyemi geldin
şimdilik çıkıyorum hazırlanayım..
bugün pek bi yoğunum...
sen napıyon sabahın bu kargaların kahvaltı saatinde

günaydın canımm..
rabbim namazlarını kabul etsin...
anneciğinide allah kavuştursun..
bende öyle girdim namaz sonrası uyumadım..

şekerim bana sabah sabah eşlik etmeyemi geldin
şimdilik çıkıyorum hazırlanayım..
bugün pek bi yoğunum...
sen napıyon sabahın bu kargaların kahvaltı saatinde

evet
hazırlan bakalım..kolay gelsin sana ohh bunlar güzel telaşlar...
dedim bakem ne var topikte kalan giden yaramazlık varmı..
aştime selamlarr

günaydın canımm..
rabbim namazlarını kabul etsin...
anneciğinide allah kavuştursun..
bende öyle girdim namaz sonrası uyumadım..

saol canım seninde namazlarını Allah kabul etsin...

evet
hazırlan bakalım..kolay gelsin sana ohh bunlar güzel telaşlar...
dedim bakem ne var topikte kalan giden yaramazlık varmı..
aştime selamlarr

evet hazırım koşturmayla geçecek birgün beni bekliyoooo...
alışverişe de gitmem lazım bi sürü işim var tabii bu arada vınn ım ve laptobumuda yanıma alıyorum sizinle bağlantımı
koparmamalıyım

günaydın kızlar..
hayırlı cumalar..Allahım dualarınızı kabul etsin....

günaydın..
gözünaydın cnm...

öğretmenimmmmmm bitki çayı içmeeeeeeeee.......................

canım çok keskin çaylar içmiyorum elma çayı felan içiyorum.. oda mı yasak.. gerçi şimdi süt içmeye başladım ama... zaten bende belirti felan yok.. insallah buda benim için hamilelik belirtisidir....

kızlar kahvaltı yapıp..ilaçlarımı içmeliyim....

birde aklıma gelmişken.. gün aşırı iğnemiz varya transferden sonra..o iğnenin saati hep aynı saatte mi olmalı...yoksa sabah yada öğlen farkeder mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…