yaa walla bende anlamadım...alsancakta ki 2 tane genetik araştırma merkezini aradım biri 400 küsür dedi biri 500 dedi.zaten irenbede 500 olan yere yolluomuş anlamadım bende ya kafam karıştı yarın irenbeyi arıcam sorcam bida.egedede bi kaç tanıdık war yarın haber wercekler..ona göre bi yol çizcem artık yada hafta içi gidip görüşürüm senin dediğin yerle yüz yüze ama yalnış anlamamıştır heralde baya bi konustuk telde bide faks çektim tahlil kağıdını...yarın belli olcak artık pazartesi salı yaptırmam lazım anca çıkıo çünkü...
Yok cnm Benm dediğim yere sen Fax çektiysen ücret dedikleri gibidir Ege ye gelirsen hbr ver Benm evim yakın görüşürüz çıkışın da ulusurz seninle bencede geciktirme cnm uzun süre de geliyor sonuc buarada Benm testleri. Ankara'da düzen de yapıldı muhtemelen senin ki de orda yapılır Ege de Ankara'ya gönderiyor diye biliyorum insallh Ege de halledersin cnm en azın dn para vermezsin tanıdık var ise hallederler insallh en geç salı yaptir cnm gerçi ben ozel den verdigim icin Benm bir hafta da geldi sonucum bir haftaya kalmadan geldi hatta ama Ege de uzun diye biliyorum sonuc gelmesi
Canim ya cok gecmis olsun, seneler once ben universitedeyken basima benzer bisi gelmisti. Eve hirsiz girmisti gece ve benim odama kadar gelmisti, evde yalnizdim ama gurultuyu duyup odamin kapisini kilitledim. Allahim o kabusu hic unutmam, senelerce birak evde tek basima kalmayi, annem bile benim odamda yatti, travma yasadim resmen
gecmıs olsun canım rabbım sıfasını versın babanmı karsılayacak sen
benı de hep babam karsılardı sabahın 6 da gelır beklerdı gecen sene nısanda memlekete gıttım hıc bı kadar koymamısdı cunku ılk defa babam benı karsılamaya gelmemısdı cunku babamı bır ay once kaybetmıstık ve bız babamın yemegını vermek ıcın toplanmıstık suan sadece ruyamda gordugum zaman dunyalar benım oluyo rabbım kımsenın annesını babasını esını cocugunu basından eksık etmesın
gecen hafta benım 5 yasındakı yegenım yemek sırasında durup dururken babanne ben gıdıp dedemın mezarını kazcam dedemı cıkaracam getırecem senın yanına oturtacam cunku sen mutlu ol artık demıs
Cnm arkadaslarım biz çıkıyoruz uykumuz geldi bizimm hepinize iyi geceler diliyorum cookopuyorumm
Günaydıınnnn...
Canım arkadaşlarım namaza kalkmıştım bi de annem geliyoo
saat 6.30 da onu almaya gidecez o nedenle erkenciyim topikte...
Bugün çok güzel birgün olsun inşallah...
Güzel haberler alalım...
şekerim bana sabah sabah eşlik etmeyemi geldin
şimdilik çıkıyorum hazırlanayım..
bugün pek bi yoğunum...
sen napıyon sabahın bu kargaların kahvaltı saatinde
günaydın canımm..
rabbim namazlarını kabul etsin...
anneciğinide allah kavuştursun..
bende öyle girdim namaz sonrası uyumadım..
evet
hazırlan bakalım..kolay gelsin sana ohh bunlar güzel telaşlar...
dedim bakem ne var topikte kalan giden yaramazlık varmı..
aştime selamlarr
Günaydıınnnn...
Canım arkadaşlarım namaza kalkmıştım bi de annem geliyoo
saat 6.30 da onu almaya gidecez o nedenle erkenciyim topikte...
Bugün çok güzel birgün olsun inşallah...
Güzel haberler alalım...
günaydın kızlar..
hayırlı cumalar..Allahım dualarınızı kabul etsin....
günaydın..
gözünaydın cnm...
günaydınlar.
hayırlı cumalar
öğretmenimmmmmm bitki çayı içmeeeeeeeee.......................
annen gelmiştir herhalde.. tosunlarda senle mi yoksa....???
gözün aydın diyim şimdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?