Tüp Bebek Günlüğümüz !

kız ne iğnesi vuruyosun ki sen:44:

Allah tez zamnda kavuştursun canım.. uçakla gelcekler galiba tosunlar?

saol canım tosunlarım kendi özel arabalarıyla gelecekler...
yol uzun artvinden gelecekleri bu akşam yola çıkacaklar trabzonda geceyi geçirip sabah ta trabzondan direk bana gelecekler...

gözün aydın canım annen gelmiş
yarında paşalar geldimi deme keyfine yerim ben o tosunları

saol canım benim...
havam değişti şimdiden bi de onlarla karşılaşma anımızı düşünüyorum
tedavi araya girince şubatın başından beri göremedim ilk kez bu kadar ayrı kaldık en kötü 2 ayda bir görürdüm çok uzun ayrı kaldık...

uzun süredır giremedımmm maleseff.... baya yogundu işlerim vardı ama aklım hep sizdeydi.... umarım güzel gelısmeler vardır... bu arada bızım genetık test(kıstık fıbroz testi) bellı olmus... ama daha sonucu ögrenemedım kaan hoca arayıp söyleycek...umarımmm hakkımızda hayırlısı olur...

teşekkür ederim canım... öptüm sizi kocaman.. gelicem yine....

mucckkkk

he valla yoksun epeydir...
sonucun belli olduğunu biliyosun ama öğrenmek için daktırın aramasını bekliyosun ne sinir bozcucu ve gerilim yani...
inşallah sorunsuz atlatırsınız canım

ewt tatlım cok gerici malesef doktorun dayısı ölmüş o yuzden yorumlamadı testı daha... baskent üniverstesıde telde bılgı vermıyo malesef bende ankarada dısında oldugum içinde gıdıp alamıyorummm sen naptın? temmuzda baslıyacakmısın tup bebişeeeeee

güzel haberler alırsınız canım insallah....

Gunaydın kızlar hepınıze...

egunal
gozun aydın ne guzel annen gelmıs yegenlerde yakında yanında ..
benımde hazıran sonu gekecek 3 yegenım dubaıde yasıyolar ıstanbul ınıs kalkıs mekanları oldugu ıcın sanslıyım gelnce once bende kalıyolar bı hafta ...
ınsanın havası degıısıyo valla onları gorunce ..

benım daha ılk gunum gerıye kaldı 11 gun :))

kzılar bıtkı cayı ıcmeyın demıssınız ya hıcbırnı mı ıcmıcez ...
yesıl cay vs .. ya ben bıseyler ıcmeyı sevıyorum normal cay olmasın dıe dusnuyom ..
sutude sevıyorum ama cok gaz yapıyor ..

alternatıf ne tavvsıye edersızını

tatlım işleme baslamadan alcan tabı ılk once raporunu cıkarcan onun ıcın ıslemler testler yaptırmanız gerekkkk sonra raporu eline alınca anlaşmalı olan istediğin kurumda tedaviye baslayabılırsın..

raporunu cıkarmadan tedavı olamazsın kı ama canımmmmm

c

canım özelde rapor geçmiyor ki... ama rapor geçen bir yerse tedaviden önce başvurupp alman gerekiyor....

çok teşekkür ederim arkadaşlar, süreci bilmiyorum ne yazıkki, sizi takip etmeye çalışıyroum elimden geldiğince.dr bana devletten rapor çıkarırsan 1000 lirası geri ödenecek sana dedi.500 lirada ilaçlardan.ilk başta önemli değil dedim ama bilmiyorum ki ilkinde tutacak mı ? belki çok defa deneyeceğiz.benim durumum şöyle tüplerim tıkalı ve cd si elimde var, diğer testlerimde var.onlara göre tüm dr ların kanısı tüp bebek.devlette süreci uzatabilirler tabi çokta kısa bir sürem var , 8 hazirana dek almam gerek, sonrasında tatildeyiz ve dönüşünde hemen tedavi başlayacak.allah cümlemizin yardımcısı olsun, sizlerdeki sorunlar neler ? maşallah bebek bekleyenler var ne güzel, darısı hepimizin başına olsun inş en yakın zmanda, hamişlere ve bebeklerede sağlıklı evletlar mürler versin. çok teşekkür ederim sorularımı cevaplandırdığınız için ...

canım hulusi bey mi tedavini yapcak ? bende ilk ona gitmiştim, samimi ve merhametli bir dr gerçekten ama biz sonra tolga beye karar verdik.ilk tedavini mi olcan ,? memnun musun dr dan ?

sen raporu alıp sonrasında tatııle gıdıp sonramı tedavıye baslayacaksın ..
eger oylesye raporla bırlıkte hemen ılacları alman lazım cunku raporun suresı bır ay oluyyo
eger devlette dusunursen tedavıyede o 1 ay ıcınde baslaman lazım dıye bılıyrorum ..

ama baska yerde tedavı olacaksan rapoır cıkınca ılaclarını hemen yazdır al ..
sonrasında hastaneye sor rapoırun suresı varmı ben bıkac ay sonra dusunuyorum tedavıye dıye ..

Arkadaşlar günaydın doğru yerdemiyim bilmiyorum ama 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı dr. tüp bebek dedi. fsh hormonum 10 yumurtalık rezervleri yavaşlamış eskiyor yani. istanbul anadolu yakasındayım ve burada bildiğim 2 tüp bebek merkezi var üsküdarda eurofertil. koşuyolunca bahçeci umut tüp bebek merkezi. bu yerler hakkında bilgisi olan varmı başarı oranları nedir. yada önerebileceğiniz başka neresi var. şimdiden çok teşekkür ederim.

günaydın kızlar..
hayırlı cumalar..Allahım dualarınızı kabul etsin....

günaydınlar.

hayırlı cumalar

Herkese günaydın arkadaşlar ...

Herkese günaydın Cumamız mübarek dualarımız kabul olsun...Hayır getirsin bugün bize.. Güldencim gözün aydın kuşum annecin gelmiş...

Narsudecim inşallah hayırlı sonuçlar olsun arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…