evet canım annem geldi şu an kocişle kahvaltı ediyorlar bende size yazıyorum
tosunlarımda yarın geliyoooo
kızlar kahvaltı yapıp..ilaçlarımı içmeliyim....
birde aklıma gelmişken.. gün aşırı iğnemiz varya transferden sonra..o iğnenin saati hep aynı saatte mi olmalı...yoksa sabah yada öğlen farkeder mi?
evet canım annem geldi şu an kocişle kahvaltı ediyorlar bende size yazıyorum
tosunlarımda yarın geliyoooo
kız ne iğnesi vuruyosun ki sen:44:
Allah tez zamnda kavuştursun canım.. uçakla gelcekler galiba tosunlar?
progestan vuruluyorum canım...
o zaman ay nı saatte vur canım
gözün aydın canım annen gelmiş
yarında paşalar geldimi deme keyfine yerim ben o tosunları
teşekkür ederim canım... öptüm sizi kocaman.. gelicem yine....
uzun süredır giremedımmm maleseff.... baya yogundu işlerim vardı ama aklım hep sizdeydi.... umarım güzel gelısmeler vardır... bu arada bızım genetık test(kıstık fıbroz testi) bellı olmus... ama daha sonucu ögrenemedım kaan hoca arayıp söyleycek...umarımmm hakkımızda hayırlısı olur...
uzun süredır giremedımmm maleseff.... baya yogundu işlerim vardı ama aklım hep sizdeydi.... umarım güzel gelısmeler vardır... bu arada bızım genetık test(kıstık fıbroz testi) bellı olmus... ama daha sonucu ögrenemedım kaan hoca arayıp söyleycek...umarımmm hakkımızda hayırlısı olur...
progestan vuruluyorum canım...
tatlım işleme baslamadan alcan tabı ılk once raporunu cıkarcan onun ıcın ıslemler testler yaptırmanız gerekkkk sonra raporu eline alınca anlaşmalı olan istediğin kurumda tedaviye baslayabılırsın..
raporunu cıkarmadan tedavı olamazsın kı ama canımmmmm
c
canım özelde rapor geçmiyor ki... ama rapor geçen bir yerse tedaviden önce başvurupp alman gerekiyor....
ewt tatlım cok gerici malesef doktorun dayısı ölmüş o yuzden yorumlamadı testı daha... baskent üniverstesıde telde bılgı vermıyo malesef bende ankarada dısında oldugum içinde gıdıp alamıyorummm sen naptın? temmuzda baslıyacakmısın tup bebişeeeeee
çok teşekkür ederim arkadaşlar, süreci bilmiyorum ne yazıkki, sizi takip etmeye çalışıyroum elimden geldiğince.dr bana devletten rapor çıkarırsan 1000 lirası geri ödenecek sana dedi.500 lirada ilaçlardan.ilk başta önemli değil dedim ama bilmiyorum ki ilkinde tutacak mı ? belki çok defa deneyeceğiz.benim durumum şöyle tüplerim tıkalı ve cd si elimde var, diğer testlerimde var.onlara göre tüm dr ların kanısı tüp bebek.devlette süreci uzatabilirler tabiçokta kısa bir sürem var , 8 hazirana dek almam gerek, sonrasında tatildeyiz ve dönüşünde hemen tedavi başlayacak.allah cümlemizin yardımcısı olsun, sizlerdeki sorunlar neler ? maşallah bebek bekleyenler var ne güzel, darısı hepimizin başına olsun inş en yakın zmanda, hamişlere ve bebeklerede sağlıklı evletlar mürler versin. çok teşekkür ederim sorularımı cevaplandırdığınız için ...
canım hulusi bey mi tedavini yapcak ? bende ilk ona gitmiştim, samimi ve merhametli bir dr gerçekten ama biz sonra tolga beye karar verdik.ilk tedavini mi olcan ,? memnun musun dr dan ?
Günaydıınnnn...
Canım arkadaşlarım namaza kalkmıştım bi de annem geliyoo
saat 6.30 da onu almaya gidecez o nedenle erkenciyim topikte...
Bugün çok güzel birgün olsun inşallah...
Güzel haberler alalım...
günaydın kızlar..
hayırlı cumalar..Allahım dualarınızı kabul etsin....
günaydınlar.
hayırlı cumalar
Herkese günaydın arkadaşlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?