selam pembe hayal. öncelikle geçmiş olsun canım. kürtaj olalı 15 gün oldu yazmıssın. adet tarihin kürtaj tarihin oluyo. yani daha var merak etme. gecen sene bende kürtaj olmuştum doktor öyle demişti.kürtajdan sonra bikaç gün kanama devam ediyo ama sen o tarihi baz al.. ayrıca bazen de kürtaj sonrası birkaç ay düzensizlik olabiliyo. merak etme. vücut tam anneliğe hazırlanırken birden sonlanınca denge de bozulabiliyo.
kızlar yarın paşalarım geliyooo ve ben gıda alışverişini bugüne bıraktım aferin bana...
Ağrılarımla başbaşa doğru markete yol alıyorum..
Annemle beraber bir ara uğrarım yine...
nasılsın canımmmmmmmmmm
iyiyim canım saol.. hasta olmayı bekliyorum.. sonrada yoluma normal yolla devam edecem :)
sen neler yaptın.
iyiyim canım saol.. hasta olmayı bekliyorum.. sonrada yoluma normal yolla devam edecem :)
sen neler yaptın.
çok sağol cevap için :)
anladım cnm, zaten benimde kürtajdan sonra 10 gün kanamam oldu az az.. daha doğrusu lekenlenme kanama değil... peki siz kürtajdan sonra ne kadar süre mola vermiştiniz doğal gebelik için?
napım canım esımde ksıt cıktı yumurtalıkta pazartesı ve 9 hazıranda kesın ne olucak bellı olcak bakalım onu belkıyoz sımdıe
hayırlısı olsun canım. sonu güzel olsun inşallah. allah kucağını doldursun inşallah. heşeyin zamanı var demek. o zaman gelene kadar birşeyler sebep oluyo sadece.
gülden sana umut olsun inşallah bu ay tam yumurtlama gününde seninde bebeğin gelsin :)
evet canım aynen dediğin gbi lekelenme gbi oluyorsun. doktor 3 ay rahmin toparlanması dinlenmesi gerektiğini söyledi ve 3 ay ara vermiştik. sonrasında ben adet düzensizliği yaşayıp üç ay adet olmayınca panikledim.. bikaç ayrı doktora filan gittim. fazla zaman kaybetmeyip açığı kapatayım dedim tüp olsun istedim ama nasip olmadı. şimdi tekrar zamana bırakıp kendiliğimden kalmayı bekleyeceğim.
herhalde ama ben onun kadar bekleyemem vallaha saygıyla eğiliyorumo da haklı özel bir şeyler hazırlar şimdi....damdan düşer gib söylemesin..biz ne hale geldik,kim bilir adam ne olur..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnCanıımmm,diğer yarımmm...
evet totemin tuttu valla...
kendiliğinden gebe kalmak isteyenler listeye el atsınlar e tabii bunun için sıraya girmeleri gerekecek
Şükürki gördük bu günleri...
Napıyoruz çalışıyoruz çok çalışmak lazım çok...
İnat ettim demiştim bu ay hamile kalacam diye
Kurban olduğum Rabbim sana ve tüm evlat hasreti çeken arkadaşlarıma en kısa zamanda bebeklerini göndersin...
kızlar kaan aydos maıl atmıstım cvp vermıs kıstın sımdılık sakıncası yok belırlı aralıklarla kontrol ettın buyup buyumedıgne bakın demısssss
almaya gerek yok demıs bakalım kendı doktorumuz ne dıyecekkkkkkkkk
kızlar kaan aydos maıl atmıstım cvp vermıs kıstın sımdılık sakıncası yok belırlı aralıklarla kontrol ettın buyup buyumedıgne bakın demısssss
almaya gerek yok demıs bakalım kendı doktorumuz ne dıyecekkkkkkkkk
iyiz canım sen nasılsın nasıl gıdıyocok oldu gırmeyelı nasılsınız kızlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?