Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok sağol cevap için :)

anladım cnm, zaten benimde kürtajdan sonra 10 gün kanamam oldu az az.. daha doğrusu lekenlenme kanama değil... peki siz kürtajdan sonra ne kadar süre mola vermiştiniz doğal gebelik için?

insanın hiç tanımadığı biri için bu kadar sevinip ağlaması olacak iş değil ama ağlıyorum çok sevindim gülden ikizlerin geliyor hatta belki de üçüz tebrik ederim sağlıkla gelsinler inşallah
çok çok çok sevindim maaşallah diyorum onlara

çok sağol cevap için :)

anladım cnm, zaten benimde kürtajdan sonra 10 gün kanamam oldu az az.. daha doğrusu lekenlenme kanama değil... peki siz kürtajdan sonra ne kadar süre mola vermiştiniz doğal gebelik için?

evet canım aynen dediğin gbi lekelenme gbi oluyorsun. doktor 3 ay rahmin toparlanması dinlenmesi gerektiğini söyledi ve 3 ay ara vermiştik. sonrasında ben adet düzensizliği yaşayıp üç ay adet olmayınca panikledim.. bikaç ayrı doktora filan gittim. fazla zaman kaybetmeyip açığı kapatayım dedim tüp olsun istedim ama nasip olmadı. şimdi tekrar zamana bırakıp kendiliğimden kalmayı bekleyeceğim.

napım canım esımde ksıt cıktı yumurtalıkta pazartesı ve 9 hazıranda kesın ne olucak bellı olcak bakalım onu belkıyoz sımdıe

hayırlısı olsun canım. sonu güzel olsun inşallah. allah kucağını doldursun inşallah. heşeyin zamanı var demek. o zaman gelene kadar birşeyler sebep oluyo sadece.

kızlar kaan aydos maıl atmıstım cvp vermıs kıstın sımdılık sakıncası yok belırlı aralıklarla kontrol ettın buyup buyumedıgne bakın demısssss
almaya gerek yok demıs bakalım kendı doktorumuz ne dıyecekkkkkkkkk

3 ay çok uzun bir süre gibi geliyor şimdi bana.. bakalım bize ne diyecek doktor.. bu arada 3 ay adet olmayınca ilaç kullandın mı? ve kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gittinn mi? beni çağırmadı doktor kontrole.. kanaman olunca gel dedi

o da haklı özel bir şeyler hazırlar şimdi....damdan düşer gib söylemesin..biz ne hale geldik,kim bilir adam ne olur..
herhalde ama ben onun kadar bekleyemem vallaha saygıyla eğiliyorum

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben şu an sadece ot çayları içiyorum incir ve çörekotu bal tarçın yiyorum. yumurtlama günündede çalışıyoruz eşim artık bu konuyu sorun etmeyelim düşünmeyelim diyor kesinlikle tekrar tüp vs istemiyor.aslında ben donasyona bile sıcak bakıyorum ama o asla diyor . çok stresli ve çok üzücü bir süreç böyle yıpratmayalım kendimizi diyor bana iğneleri o yaptı çok üzüldü bu yüzden. doğal olarak olacaksa olur diyor. olmazsa da çok mutluyuz ne yapalım.ben onun için üzülüyorum ama o benide kendini üzmüyor. akışa bıraktık yani.

:124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119:

oo güzel bi haber.. sizin doktorda sakınca görmezse tedaviye devammı olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…