oo güzel bi haber.. sizin doktorda sakınca görmezse tedaviye devammı olacak.
cok oldu gırmeyelı nasılsınız kızlarrrrrr
süper haber :)
güle güle erken gelcanlar ben çıkıyorum.... akşam geç gelirim... öpüldünüz.......
iyiz canım sen nasılsın nasıl gıdıyo
3 ay çok uzun bir süre gibi geliyor şimdi bana.. bakalım bize ne diyecek doktor.. bu arada 3 ay adet olmayınca ilaç kullandın mı? ve kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gittinn mi? beni çağırmadı doktor kontrole.. kanaman olunca gel dedi[/QUOTE
aa pembe hayal.. biraz uzun olacak ama şöyle anlatayım.
ilk etapta 3 ay banada uzun gelmişti hatta 2 aydan sonra başlamıştık :)
ben kürtaj için uyytan yer bulana kadar 4 hastane gezdim en sonuncuda oldum. kürtajdan 10 gün sonra kontrole çağırdı alttan ultrasyonda bakıldı ki içerde parça kalıp kaldımı die. temiz çıktı.
sonra kürtajdan sonra aynı tarihte 2 ay düzenli adet oldum. sonra 3 ay olamadım. birkaç doktora gittim. ilk 1,5 ay gectginde gittim kürtadan sonra olabilir denildi. 2 ayı gecince başka yere gittim bakıldı kist filan yoktu kan filan baktılar ilaç verdiler olmam için.. erken menapoz başlangıcı denildi.. 3. ayda oldum. sonra bikaç ay 15 er gün erken ve geç olmak üzere düzensiz olmya başladım. marmra üniv. hastanesine gittim. yine korkulacak bisey yok dediler. hatta çocuk istediğimi söledim. olur dediler. sonra ben nette arastırıp otlara başladım hayıt ve aslan pencesi. onlar sayesinde son 3-4 aydır düzenli olmya başladım kiiii çocuk takıntım yüzünden fazla bekleyemeden tüpe başladım. tabi bütün bunlar olurken ben tutuştum bidaha çocugum olmaz sanarak tüp dedim. olmadııı..
evet canım cok guzel haber buuuuuuuuuuuuu
esım bılmıyor daha soylıycemmmm ve cok sevıncek sınav oncesı cok gzuel oldu yaaaaaaaa
naber tatlımmmmmmmmmmmm
nerelerdesın sennnnnnnnnnn
evet balım yaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar kaan aydos maıl atmıstım cvp vermıs kıstın sımdılık sakıncası yok belırlı aralıklarla kontrol ettın buyup buyumedıgne bakın demısssss
almaya gerek yok demıs bakalım kendı doktorumuz ne dıyecekkkkkkkkk
canım güzel bir haber buInşallah doktorunda güzel şeyler söyler canım
kaan hocadan mail gelmiş canım çok sevındım ay ne güzel haberler alıyoruz
ogluşun odasıydı osuydu busuydu cabalıyorum canım sen nasılsın
kızlaaar az önce embriyolog aradı 3 yummyden sadece 1i döllenmiş.şuan ki durumu nedir dedim.şuan iyi yarına kadar takip edicez dedi.yarın transfer yapıcaklart.üzüliyimmi seviniyimmi bilemdim.Rabbim elbet 1tanede olsa 10tanede olsa olacagı varsa verir.ama bilmiyorum bi umutsuzluk kapladı içimi şimdiden. 3yummy i duyunca cok umutlanmıstım.Buna da şükürler olsun...
kızlar yarın paşalarım geliyooo ve ben gıda alışverişini bugüne bıraktım aferin bana...
ağrılarımla başbaşa doğru markete yol alıyorum..
annemle beraber bir ara uğrarım yine...
ben şu an sadece ot çayları içiyorum incir ve çörekotu bal tarçın yiyorum. yumurtlama günündede çalışıyoruz eşim artık bu konuyu sorun etmeyelim düşünmeyelim diyor kesinlikle tekrar tüp vs istemiyor.aslında ben donasyona bile sıcak bakıyorum ama o asla diyor . çok stresli ve çok üzücü bir süreç böyle yıpratmayalım kendimizi diyor bana iğneleri o yaptı çok üzüldü bu yüzden. doğal olarak olacaksa olur diyor. olmazsa da çok mutluyuz ne yapalım.ben onun için üzülüyorum ama o benide kendini üzmüyor. akışa bıraktık yani.
ıns canım benım yaaaaaaaaaa
ıns cok sevındım bende yaaaa
sagol bebegım evet cok sagolsun bakalım bızmkı ne dıyecekkk balım yaaaa
yerımsenın oglusunu ben yaaaaa
nası olum cnm adet donemındeyım streslıyımmmm ama guzel haberler aldım sevındımmmm
3 ay çok uzun bir süre gibi geliyor şimdi bana.. bakalım bize ne diyecek doktor.. bu arada 3 ay adet olmayınca ilaç kullandın mı? ve kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gittinn mi? beni çağırmadı doktor kontrole.. kanaman olunca gel dedi[/QUOTE
aa pembe hayal.. biraz uzun olacak ama şöyle anlatayım.
ilk etapta 3 ay banada uzun gelmişti hatta 2 aydan sonra başlamıştık :)
ben kürtaj için uyytan yer bulana kadar 4 hastane gezdim en sonuncuda oldum. kürtajdan 10 gün sonra kontrole çağırdı alttan ultrasyonda bakıldı ki içerde parça kalıp kaldımı die. temiz çıktı.
sonra kürtajdan sonra aynı tarihte 2 ay düzenli adet oldum. sonra 3 ay olamadım. birkaç doktora gittim. ilk 1,5 ay gectginde gittim kürtadan sonra olabilir denildi. 2 ayı gecince başka yere gittim bakıldı kist filan yoktu kan filan baktılar ilaç verdiler olmam için.. erken menapoz başlangıcı denildi.. 3. ayda oldum. sonra bikaç ay 15 er gün erken ve geç olmak üzere düzensiz olmya başladım. marmra üniv. hastanesine gittim. yine korkulacak bisey yok dediler. hatta çocuk istediğimi söledim. olur dediler. sonra ben nette arastırıp otlara başladım hayıt ve aslan pencesi. onlar sayesinde son 3-4 aydır düzenli olmya başladım kiiii çocuk takıntım yüzünden fazla bekleyemeden tüpe başladım. tabi bütün bunlar olurken ben tutuştum bidaha çocugum olmaz sanarak tüp dedim. olmadııı..
uzun yazman daha güzel bence
kürtajın herkese yan etkisi farklı oluyor benim artık anladığım.. çok çok geçmiş olsun düzene girmiş ya, o da çok önemli bence.
benim adet dönemlerimde çok feci düzensizdir, bunun içinse hiç birşey yapmadım. acaba o dediğin otlar işe yarar mı bendede..
tüp bebeğin tutup tutmaması aslına bakarsan bir kıstas değil. tüp bebekle sadece şans oranını yükseltiyoruz. tutmadı diye hamile kalamayacağız anlamına gelmiyor aslında. büyük bir yıkım olduğu için hepimiz o moda giriyoruz sadece. Ama bak bugün gülden hepimize umut oldu. Gördük ki zamanı gelince oluyor her şey.. İnşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun
bebişimiz nasıııl (pabucun dama atıldı)
kocaman bir nazarlık gönderiyorum ona
cinsiyetini ne zaman öğreneceksiniz? bence erkek olacak senin ki... paşalar paşası olacak
Canım arkadaşlarım sonucum 1298
veeeeee sonunda bende HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMM
Rabbime sonsuz şükürler olsun...
Doktorumu aradım oooo süpper hamilesin pazartesi gel bakalım dedi...
Hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin dedi...
canımmm teşekkürederim çok tatlısınbende kendi papucumu dama attım valla güldene sevinmekten, sizlere de dua etmekten
bebişim iyi çok şükürki, 16 haziranda randevumuz var hem 4'lü tarama testi hemde cinsiyeti öğrenicez. bende kesinlikle erkek hissediyorum
aa 15 gün sonraayaşasın ya çok az kalmış.. Çok seviyorum ben senide bebeğinide.. ne zorlu dönemlerden geçtinizde geldiniz bugünlere...
Güldene bende şok oldum bugün. Ama ne mutlu umut oldu hepimize.. bi kendine gelsin soru yağmuruna tutucam onu
bende seni çooook seviyorummmseninle aynı kaderi paylaşıyoruz. lanet endometriozis. ama inanıyorumki gelicek bebişin sana. o kistler engel olamıcak. üni arkadaşım benim hep dualarımdasın
Evet, endometriozis kardeşliği
Keşke o yıllarda tanışmış olsaydık.. O zaman aklımızın ucundan bile geçmezdi değil mi böyle şeyler yaşayacağımız.. Kader işte.. Neyse yinede çok şükür diyorum.. Daha kötüsü gelmesin başımıza
Allahım senide bebeğinide tüm sevdiklerimizide korusun
Canım arkadaşlarım sonucum 1298
veeeeee sonunda bende HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMM
Rabbime sonsuz şükürler olsun...
Doktorumu aradım oooo süpper hamilesin pazartesi gel bakalım dedi...
Hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?