Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım güzel bir haber bu inşallah doktorunda güzel şeyler söyler canım

canım güzel bir haber bu Inşallah doktorunda güzel şeyler söyler canım

ıns canım benım yaaaaaaaaaa
ıns cok sevındım bende yaaaa

kaan hocadan mail gelmiş canım çok sevındım ay ne güzel haberler alıyoruz

sagol bebegım evet cok sagolsun bakalım bızmkı ne dıyecekkk balım yaaaa

ogluşun odasıydı osuydu busuydu cabalıyorum canım sen nasılsın

yerımsenın oglusunu ben yaaaaa
nası olum cnm adet donemındeyım streslıyımmmm ama guzel haberler aldım sevındımmmm

Uzme kendini bir olsun senin olsun, o bir embriyo bile bolunup 2 bebek olabilir. Yeterki saglikli olsun..

kızlar yarın paşalarım geliyooo ve ben gıda alışverişini bugüne bıraktım aferin bana...
ağrılarımla başbaşa doğru markete yol alıyorum..
annemle beraber bir ara uğrarım yine...

Canim sen artik yorma kendini sakin. Ecrin de demis max 3 kg tasiyabilirsin. Tosunlari da kucagina almak yok sakin!!!!!!!!!!!!! Bu arada lekelenmen olursa diye soyliyim aklinda bulunsun, kiraz ve karadut kanamayi arttiryormus aspirin gibi. Ben son 10 gundur bilmeden gunde 1kg kiraz yiyordum neredeyse Hatta ve hatta ílk kanamamdan 1 gece once kocaman bir kase karadut yemistim, mevsimi kisa diye hepsini bitirmistim, ertesi gun kanamam oldu. Tabi bunlari dun ogrendim ben

ooo süper.. bende tekrar başlayacağım otlara :) incir suyu yumurtayı ve kalitesini artırıyo. hayıt da öyle.
akışına bırakmak daha iyi olacak bencede.

donasyonla ilgini de konusmuştuk seninle. hiç yumurtan olmayıp çok çok çok çocuk isteyip 45 li yaşlara kalırsak maddi durumda iyi olursa düşünülebilir ama
oluruna bırakalımmmmm... olur inşallah ben inanıyorum. kendi aceleciliğimden böyle oldu diyorum kendime.

bu arada özel yazam hakkın dolmadı mı

bende sevindim canım. güzel haberler alma günü bugün. güldenden sonra sırada sen ve diğer herkes umarım en kısa zamanda bebişli olurlar, hepberaber büyütürüz

Son düzenleme:
bebişimiz nasıııl (pabucun dama atıldı )

kocaman bir nazarlık gönderiyorum ona

cinsiyetini ne zaman öğreneceksiniz? bence erkek olacak senin ki... paşalar paşası olacak

bebişimiz nasıııl (pabucun dama atıldı )

kocaman bir nazarlık gönderiyorum ona

cinsiyetini ne zaman öğreneceksiniz? bence erkek olacak senin ki... paşalar paşası olacak

canımmm teşekkürederim çok tatlısın bende kendi papucumu dama attım valla güldene sevinmekten, sizlere de dua etmekten
bebişim iyi çok şükürki, 16 haziranda randevumuz var hem 4'lü tarama testi hemde cinsiyeti öğrenicez. bende kesinlikle erkek hissediyorum

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldumm canımmmmmmmmm bide senin için hüngür hüngür agladım allahım saglıklı bişekilde dünyaya getirmek nasip etsinn gözün aydın dualarımız kabul oldu..........

aa 15 gün sonraa yaşasın ya çok az kalmış.. Çok seviyorum ben senide bebeğinide.. ne zorlu dönemlerden geçtinizde geldiniz bugünlere...

Güldene bende şok oldum bugün. Ama ne mutlu umut oldu hepimize.. bi kendine gelsin soru yağmuruna tutucam onu

bende seni çooook seviyorummm seninle aynı kaderi paylaşıyoruz. lanet endometriozis. ama inanıyorumki gelicek bebişin sana. o kistler engel olamıcak. üni arkadaşım benim hep dualarımdasın

bende seni çooook seviyorummm seninle aynı kaderi paylaşıyoruz. lanet endometriozis. ama inanıyorumki gelicek bebişin sana. o kistler engel olamıcak. üni arkadaşım benim hep dualarımdasın

Evet, endometriozis kardeşliği

Keşke o yıllarda tanışmış olsaydık.. O zaman aklımızın ucundan bile geçmezdi değil mi böyle şeyler yaşayacağımız.. Kader işte.. Neyse yinede çok şükür diyorum.. Daha kötüsü gelmesin başımıza

Allahım senide bebeğinide tüm sevdiklerimizide korusun

evet dediğin gibi okul zamanlarında tanışmış olsaydık. nereden bileceksinki gün gelip bu topicte tanışacağını. hiç aklıma gelmezdi. tüp bebek nedir nasıl yapılır hiç umrumda bile değildi. istediğin zaman hamile kalınır sanıyordum ama kısmetmiş herşey.. dediğin gibi çok çok şükür bunlara da.
amin canım allahım sağlıkla doğmasını nasip etsin.. sizlere de en kısa zamanda şirin mi şirin bebişler gelsin

bu ne güzel bir haber canım yaaa... allah tamamına erdirsin inşallah... darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…