uzun yazman daha güzel bence
kürtajın herkese yan etkisi farklı oluyor benim artık anladığım.. çok çok geçmiş olsun düzene girmiş ya, o da çok önemli bence.
benim adet dönemlerimde çok feci düzensizdir, bunun içinse hiç birşey yapmadım. acaba o dediğin otlar işe yarar mı bendede..
tüp bebeğin tutup tutmaması aslına bakarsan bir kıstas değil. tüp bebekle sadece şans oranını yükseltiyoruz. tutmadı diye hamile kalamayacağız anlamına gelmiyor aslında. büyük bir yıkım olduğu için hepimiz o moda giriyoruz sadece. Ama bak bugün gülden hepimize umut oldu. Gördük ki zamanı gelince oluyor her şey.. İnşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun
EVET CANIM HAKLISIN. BEN TUTMAMASINA GERÇEKTEN ŞAŞIRDIM. 2 DOGUM 1 KÜRTAJ OLUP 3ÜNDE DE KENDİLİĞİNDEN HAMİLE KALABİLMİŞKEN NASIL TUTMADI ŞAŞKINIM
SANIRIM JELİ YANLIŞ KULLANDIMİLK 4-5 GÜN KULLANIR KULLANMAZ KALKMIYORDUM 10-15 DAKKA YATIYODUM ACAİP KAÇINTI YAPTI HEMSİRE KALK GEZ DEMİŞTİ
AMA OLAN OLDU ARTIK NAPALIM.. DEDİĞİN GİBİ CANIM ZAMANI GELİNCE KENDİLİĞİNDEN (AYNI ÖNCEKİ GİBİ) HAMİLE KALIRIM İNŞALLAH.
NETTE HAYIT TOHUMU VE ASLAN PENÇESİNİ ARAŞTIR FAYDASINI ÇOK GÖRECEKSİN. ÜSTELİK YAN ETKİLERİ DE YOK. BEN DE YENİDEN BAŞLAYACAM OTLARA. BİRDE İNCİR SUYU.. YUMİ ARTIRIYOO :)
evet dediğin gibi okul zamanlarında tanışmış olsaydık. nereden bileceksinki gün gelip bu topicte tanışacağını. hiç aklıma gelmezdi. tüp bebek nedir nasıl yapılır hiç umrumda bile değildi. istediğin zaman hamile kalınır sanıyordum ama kısmetmiş herşey.. dediğin gibi çok çok şükür bunlara da.
amin canım allahım sağlıkla doğmasını nasip etsin.. sizlere de en kısa zamanda şirin mi şirin bebişler gelsin
EVET CANIM HAKLISIN. BEN TUTMAMASINA GERÇEKTEN ŞAŞIRDIM. 2 DOGUM 1 KÜRTAJ OLUP 3ÜNDE DE KENDİLİĞİNDEN HAMİLE KALABİLMİŞKEN NASIL TUTMADI ŞAŞKINIM
SANIRIM JELİ YANLIŞ KULLANDIMİLK 4-5 GÜN KULLANIR KULLANMAZ KALKMIYORDUM 10-15 DAKKA YATIYODUM ACAİP KAÇINTI YAPTI HEMSİRE KALK GEZ DEMİŞTİ
AMA OLAN OLDU ARTIK NAPALIM.. DEDİĞİN GİBİ CANIM ZAMANI GELİNCE KENDİLİĞİNDEN (AYNI ÖNCEKİ GİBİ) HAMİLE KALIRIM İNŞALLAH.
NETTE HAYIT TOHUMU VE ASLAN PENÇESİNİ ARAŞTIR FAYDASINI ÇOK GÖRECEKSİN. ÜSTELİK YAN ETKİLERİ DE YOK. BEN DE YENİDEN BAŞLAYACAM OTLARA. BİRDE İNCİR SUYU.. YUMİ ARTIRIYOO :)
Kısmet işte... Kendiliğinden gelir inşallah yine :)
Jelden kaynaklandığını sanmıyorum ya.. Bana da jeli yaptıktan sonra 10-15 dk yat demişlerdi. Bende boş gebelik yaşadım ve kürtaj olmak zorunda kaldım.. Bence kendini suçlama.. Böyle olacakmış, hayırlısı buymuş. Vakti gelmemiş diye düşünüyorum ben.
O otları hayıt ve aslanpençesini beraber kaynatıp mı içiosun? ikisini hatta incir kürüyle üçünü beraber kullanmanın bir sakıncası olmaz mı acaba?
Amin cnm, evlat hasreti çeken herkes en kısa zamanda bebeklerine kavuşur inşallah. AMA hayırlısıysa tabi.. Büyüyünce hayırlı evlat hayırlı insan olacaksa olsun, tek dileğim.
Jelden kaynaklandığını sanmıyorum ya.. Bana da jeli yaptıktan sonra 10-15 dk yat demişlerdi. Bende boş gebelik yaşadım ve kürtaj olmak zorunda kaldım.. Bence kendini suçlama.. Böyle olacakmış, hayırlısı buymuş. Vakti gelmemiş diye düşünüyorum ben.
O otları hayıt ve aslanpençesini beraber kaynatıp mı içiosun? ikisini hatta incir kürüyle üçünü beraber kullanmanın bir sakıncası olmaz mı acaba?
SAOL CANIM İNŞALLAH..
AMANIN YOK YOK.. HEPSİNİ BİR DEİL.. İNCİR AYRICA GÜNLÜK KAYNATILIYO. KAYNAYAN SUYA 9-10 İNCİRİ İKİYE BÖLÜP ATIYOSUN .15-20 DK AGZI KAPALI KAYNIYO. ILININCA SABAH AKŞAM AÇ İÇİYORSUN.
HAYITI DA BİR TUTAM BARDAGA KOYUYORUM ÜSTÜNE KAYNAR SU EKLEYİP 5 DK KADAR DEMLENDİRİP İÇİYORUM. KAYNATMIYOSUN HAYITI.. ASLAN PENCESİNİ BAZEN HAYITLA BERABER DEMLİYORUM :) O DA 1 İÇİMLİK KAHVE YAPAR GİBİ HEMEN YAP SICAK İÇ. BUNUDA SABAH AKŞAM İÇEBİLİRSİN.
BEN BÖYLE KULLANDIM. SEN YİNEDE ARASTIR İSTERSEN.
Amin cnm, evlat hasreti çeken herkes en kısa zamanda bebeklerine kavuşur inşallah. AMA hayırlısıysa tabi.. Büyüyünce hayırlı evlat hayırlı insan olacaksa olsun, tek dileğim.
YAA BAK JELDEN OLABİLRLİĞİNE İNANMAYA BAŞLADIM. O JEL TUTUNMASINI SAGLIYO SANIRIM.. EE SENDE BENDE YAPTIKTAN SONRA YATMISIZ. ASLINDA YATILMAYACAKMISZATEN AŞIRI KAŞINTI YAPMŞTI VARDI Bİ AKSİLİK. BEBELER TUTUNAMADI İŞTE.
SANIRIM ELELE TUTUŞMIŞLARI Kİ GİDERKEN BİRİ DİGERİNİ DE GÖTÜRDÜ
YAA BAK JELDEN OLABİLRLİĞİNE İNANMAYA BAŞLADIM. O JEL TUTUNMASINI SAGLIYO SANIRIM.. EE SENDE BENDE YAPTIKTAN SONRA YATMISIZ. ASLINDA YATILMAYACAKMISZATEN AŞIRI KAŞINTI YAPMŞTI VARDI Bİ AKSİLİK. BEBELER TUTUNAMADI İŞTE.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldumm canımmmmmmmmm bide senin için hüngür hüngür agladımallahım saglıklı bişekilde dünyaya getirmek nasip etsinn gözün aydın dualarımız kabul oldu..........
bu ne güzel bir haber canım yaaa...allah tamamına erdirsin inşallah... darısı başımıza
Uzme kendini bir olsun senin olsun, o bir embriyo bile bolunup 2 bebek olabilir. Yeterki saglikli olsun..
Canim sen artik yorma kendini sakin. Ecrin de demis max 3 kg tasiyabilirsin. Tosunlari da kucagina almak yok sakin!!!!!!!!!!!!! Bu arada lekelenmen olursa diye soyliyim aklinda bulunsun, kiraz ve karadut kanamayi arttiryormus aspirin gibi. Ben son 10 gundur bilmeden gunde 1kg kiraz yiyordum neredeyseHatta ve hatta ílk kanamamdan 1 gece once kocaman bir kase karadut yemistim, mevsimi kisa diye hepsini bitirmistim, ertesi gun kanamam oldu. Tabi bunlari dun ogrendim ben
canlar ben çıkıyorum.... akşam geç gelirim... öpüldünüz.......
sakın poşet filan taşıma sakııııııııınnn
insanın hiç tanımadığı biri için bu kadar sevinip ağlaması olacak iş değil ama ağlıyorum çok sevindim gülden ikizlerin geliyor hatta belki de üçüz tebrik ederim sağlıkla gelsinler inşallah
çok çok çok sevindim maaşallah diyorum onlara
kızlar kaan aydos maıl atmıstım cvp vermıs kıstın sımdılık sakıncası yok belırlı aralıklarla kontrol ettın buyup buyumedıgne bakın demısssss
almaya gerek yok demıs bakalım kendı doktorumuz ne dıyecekkkkkkkkk
Allahım dogrumu gördüm? Hamilemisin? Rabbime şükürler olsun canımın içi.Ay nasıl sevındıgımı anlatamam.zaten aglamaklıydım inan aglıyorum şuan.Rabbim saglıkla kucagına almak nasip etsin. Ayy çok çok çok mutlu oldum inanki yaa.off ne dicegımı bılemıyorum.
1 tane olsun senın olsun canımmmmmmmm
yorma kendını artık sen 2-3 canlı olabılırsın canımmmmmm
aaaaaaa paslarıda unutum kucagıan alma 3 kg fazlası yasak ona goreeeeeee
Canım benim seni tebrik ediyorum Allah dualarını kabul etti allahım kucağına almayı nasip etsin cooook sevindim cooooook seni eviyorum
Ay kızlar inanamıyorum gulden hamile miii?? Cook cok cok sevindimmm biri anlatsın nolur nasil oldu noldu ya mucize oldu cok cok cok sevindim
SAOL CANIM İNŞALLAH..
AMANIN YOK YOK.. HEPSİNİ BİR DEİL.. İNCİR AYRICA GÜNLÜK KAYNATILIYO. KAYNAYAN SUYA 9-10 İNCİRİ İKİYE BÖLÜP ATIYOSUN .15-20 DK AGZI KAPALI KAYNIYO. ILININCA SABAH AKŞAM AÇ İÇİYORSUN.
HAYITI DA BİR TUTAM BARDAGA KOYUYORUM ÜSTÜNE KAYNAR SU EKLEYİP 5 DK KADAR DEMLENDİRİP İÇİYORUM. KAYNATMIYOSUN HAYITI.. ASLAN PENCESİNİ BAZEN HAYITLA BERABER DEMLİYORUM :) O DA 1 İÇİMLİK KAHVE YAPAR GİBİ HEMEN YAP SICAK İÇ. BUNUDA SABAH AKŞAM İÇEBİLİRSİN.
BEN BÖYLE KULLANDIM. SEN YİNEDE ARASTIR İSTERSEN.
:) hepsini bir derken yani hepsini aynı dönemde demek istemiştim.. :) peki bu hayıt ve asrlanpençesi hamilelikte zararlı değil mi? hani bitki çayları düşük yaptırır diyorlar ya.. çok soru sordum
bütün bildiklerim altüst oldu benim :44: olabilir mi bilmiyorum açıkçası.. herkes kullanıyor bu jeli..
7 Yıl hayal kur gebe kalırsam nasıl süpriz yaparım diye şimdide hiç bişi gelmiyooooo aklımaa..
şimdi durum şu annemde olduğumdan eşim beni almaya gelecek yani evde olup süpriz hazırlama durumum yok...
beraber eve giderken ya da eve gidince ne yapabilirim hadi fikir verin bakiimmm...
bende sevindim canım. güzel haberler alma günü bugün. güldenden sonra sırada sen ve diğer herkes umarım en kısa zamanda bebişli olurlar, hepberaber büyütürüz
süppperrrr bi haber bu yaaaa...
demek ameliyata gerek kalmadı vallahi çok sevindim kimbilir kocacın nasıl sevinecek...
3 kiloyu geçmemiştir taşıdığım..
2.780 gram dı taşıdığım
7 Yıl hayal kur gebe kalırsam nasıl süpriz yaparım diye şimdide hiç bişi gelmiyooooo aklımaa..
şimdi durum şu annemde olduğumdan eşim beni almaya gelecek yani evde olup süpriz hazırlama durumum yok...
beraber eve giderken ya da eve gidince ne yapabilirim hadi fikir verin bakiimmm...
bütün bildiklerim altüst oldu benim :44: olabilir mi bilmiyorum açıkçası.. herkes kullanıyor bu jeli..
canım demek seninde herşey yolunda cok şükür.Hadi inşallah tez zamanda seninde güzel haberlerini alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?