Tüp Bebek Günlüğümüz !

Amin cnm, evlat hasreti çeken herkes en kısa zamanda bebeklerine kavuşur inşallah. AMA hayırlısıysa tabi.. Büyüyünce hayırlı evlat hayırlı insan olacaksa olsun, tek dileğim.

Resmen şoktayımmm. Allahım remen mucize bu ne kadar güzel bir haber geçmişi okurken ağladım. Allahım sağ salim kucağına almanı nasip etsin. Bu mucizeyi tüm bekleyen arkadaşlarımıza da nasip etsin.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldumm canımmmmmmmmm bide senin için hüngür hüngür agladım allahım saglıklı bişekilde dünyaya getirmek nasip etsinn gözün aydın dualarımız kabul oldu..........

ay kıyamam yaaa ağlama lütfen...
Aminnn Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize inşallah...

bu ne güzel bir haber canım yaaa... allah tamamına erdirsin inşallah... darısı başımıza

Amiinnn canım Aminnn...
çok saol

tamam canım iyi oldu söylediğin akşam manavımıza gidecektik ne var ne yok mevsiminden toplayacaktım valla..
almam bende kiraz ve karadutu...
bende maksimum 3 kilo taşımışımdır zaten..
saol canım düşündüğün için...

canlar ben çıkıyorum.... akşam geç gelirim... öpüldünüz.......

ama neden geç gelcen yaaa...
,
sakın poşet filan taşıma sakııııııııınnn

tamam cicim taşımadım zaten..

çok saol canım benim Rabbim güzel yüreğine göre versin inşallah...
değerim aslında doğal gebelik olmasından kaynaklı normal çoğul gebelikte olmayabilir yani...

süppperrrr bi haber bu yaaaa...
demek ameliyata gerek kalmadı vallahi çok sevindim kimbilir kocacın nasıl sevinecek...

ay ama ağlama yaaaa...
saol canımmm darısı hepinize olsun inşallah...
bu arada okudum yumoş durumunu...
Allah kalan bir taneye ol desin ki seni anne yapsın...

1 tane olsun senın olsun canımmmmmmmm
yorma kendını artık sen 2-3 canlı olabılırsın canımmmmmm
aaaaaaa paslarıda unutum kucagıan alma 3 kg fazlası yasak ona goreeeeeee

3 kiloyu geçmemiştir taşıdığım..
2.780 gram dı taşıdığım

Canım benim seni tebrik ediyorum Allah dualarını kabul etti allahım kucağına almayı nasip etsin cooook sevindim cooooook seni eviyorum

saol selocun...
Amin inşallah kucağımda da görebilirim...
bende seni seviyorum

Ay kızlar inanamıyorum gulden hamile miii?? Cook cok cok sevindimmm biri anlatsın nolur nasil oldu noldu ya mucize oldu cok cok cok sevindim

11 a lı asyaaaaaaaaaa...
evet canım şaka gibi ama gerçek daktırım hamilesin dedi...
doğal yolla denedik bu ay..
soğan suyu kürü yaptım ovulasyon testi kullandım ve ekşııınnn
sonuç sıpam ya da sıpalarım benimle Allahın izniyle...

7 Yıl hayal kur gebe kalırsam nasıl süpriz yaparım diye şimdide hiç bişi gelmiyooooo aklımaa..
şimdi durum şu annemde olduğumdan eşim beni almaya gelecek yani evde olup süpriz hazırlama durumum yok...
beraber eve giderken ya da eve gidince ne yapabilirim hadi fikir verin bakiimmm...

yaa çok heyecanlıııı

bütün bildiklerim altüst oldu benim :44: olabilir mi bilmiyorum açıkçası.. herkes kullanıyor bu jeli..[/QUOTE]

canım benim kafana takma böyle şeyleri,bende kullandım jeli,herkes kullandı burda,jelden kaynaklı olurmu hiççç,içeri sıktığımızda zaten jel içeri giriyor,amacına ulaşıyor yani jel..zaten fazlasını dışarı akıyodu biliyosun,

bende sevindim canım. güzel haberler alma günü bugün. güldenden sonra sırada sen ve diğer herkes umarım en kısa zamanda bebişli olurlar, hepberaber büyütürüz

ıns canım yaaaaaaa bu ay bende kalsam guldenınle basa bas gıderdın de bızımkı zor ....

süppperrrr bi haber bu yaaaa...
demek ameliyata gerek kalmadı vallahi çok sevindim kimbilir kocacın nasıl sevinecek...

3 kiloyu geçmemiştir taşıdığım..
2.780 gram dı taşıdığım

tam sınırda kalmısın canımmmmmmmmm ama bırdaha olamsınnnnnnnnn
evet kocama sımdı dedım sevındı oda rahatladı yanı en azından tumor degıl oh beeeee

canım yakın bır dukkan varmı boye bebk kıyafetı al fln eve gıdene kadar sakala sonra guzel mum ısıklı masa kur fln hanı kur yaptıgını sansın sonra bebek kıyafetını cıkar ne bılım aklıma ılk gelne buuuuu
yemeyı bosver dırek kıyafetle soyel :)))

Son düzenleme:

Ayy evet ya insanın aklına bisey gelmiyor ben hep gözlerinin icine bakıp söylemeyi istemisimdir telde falan söylemek istemem ama bence evde hiç aklına gelmiyecek bı anda otur karşısına gözlerine bakarak söyle :) her halukarda çok sevinir. Canım şimdi sen Pazartesi gidince keseyi görürsün demi inşallah

senı yemeye goturucem de degısıklık olsun hep senmı goturcen de ya anana sorsana yaaaaaaaa
kan vermeye gıttıgını de bılmıyor dımı ev testlerınıde ....

canım demek seninde herşey yolunda cok şükür.Hadi inşallah tez zamanda seninde güzel haberlerini alırız...

ayyy hadi bakalımmm,çalıştırın kafalarııı arkadaşlarr

bütün bildiklerim altüst oldu benim :44: olabilir mi bilmiyorum açıkçası.. herkes kullanıyor bu jeli..

canım benim kafana takma böyle şeyleri,bende kullandım jeli,herkes kullandı burda,jelden kaynaklı olurmu hiççç,içeri sıktığımızda zaten jel içeri giriyor,amacına ulaşıyor yani jel..zaten fazlasını dışarı akıyodu biliyosun,[/QUOTE]

ya turgiii :) imdadıma yetişiyorsun hep biliyormusun. tam oturup karalara bağlamak üzereyken geliyorsun yardımıma.. son kez sana sorayım mı? :) şimdi ben regl olana kadar doktora gitmeyi bekleyeyim ve soğan kürünü kendime keçiboynuzunuda eşime yapayım dimi .. yani bu arada boş durmayayım? sen olsan ne yapardın?

yaptırdıgın kantestini bi zarfa koyup bu sana gelmişti falan de. içine de güzel bir not yazabilirsin.???:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…