Tüp Bebek Günlüğümüz !

aklıma ilk gelen, test sonucunun yazdığı kağıda "babacım ben geliyorum" gibi birşey yazabilirsin . tabi bu sırada canım çok sıkıldı bunaldım filan diyip sahil kenarına veya başka bir yere oturmaya götürmen lazım :) ikiniz olun bence o sırada sadece

egnalcim okudum inanamadım.Çoooooookkkk sevindim.çok muttlu oldummm Allah tamamına erdirsin inan çok sevindim.söyleye ek bişi bulamıyorum.
Bugün benimde transfer yapıldı.beklemeye başladım.

canım bence ufak bi emzik al paketle eşinede sana ufak bir hediye aldım diyip ver açınca zaten anlayacaktır

ya turgiii :) imdadıma yetişiyorsun hep biliyormusun. tam oturup karalara bağlamak üzereyken geliyorsun yardımıma.. son kez sana sorayım mı? :) şimdi ben regl olana kadar doktora gitmeyi bekleyeyim ve soğan kürünü kendime keçiboynuzunuda eşime yapayım dimi .. yani bu arada boş durmayayım? sen olsan ne yapardın?[/QUOTE]

karalar bağlamak yokkkk,,,,,şimdi senin kürtaj olduğu için,ben derimki doktoruna git adet olduğunda bakalım ne diyecek,acele etme derim,,çünkü rahim kendini bir toparlasın diye,sonradan sorun çıkmasın,zaten sen adet olursun artık,doktor ne diyecek bakalım,belki diyecek deneyin belki 3 ay bekleyin,ondan sonra hareket et ,bence,

karalar bağlamak yokkkk,,,,,şimdi senin kürtaj olduğu için,ben derimki doktoruna git adet olduğunda bakalım ne diyecek,acele etme derim,,çünkü rahim kendini bir toparlasın diye,sonradan sorun çıkmasın,zaten sen adet olursun artık,doktor ne diyecek bakalım,belki diyecek deneyin belki 3 ay bekleyin,ondan sonra hareket et ,bence,[/QUOTE]

tamam. peki keçiboynuzu soğan kürü yapayım mı?

Guldenimmmm seni ayakta alkisliyorummm Bravo yanii kızım neden adama işkence yapacaksın söyle Güzelce ben kaç kere söylemiştim şimdiye kadar yemeğe götür bence de esini bu gece eve gitmeyin geç gidin oh tadını çıkarın 3 kişilik yemek sofrası hazirlat tabağın içindede hediye koy esine emzik süper fikir avukathb cm sevdim bu fikri ben ama çabuk bir fikir üret gelir kocan birazdn seni almaya dimi

çok çok çok sevindim.bak Rabbim seni nasıl mükafatlandırdı.ayyy harika ya.çok da şaşırdım tabiRabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin,canım benim

tamam. peki keçiboynuzu soğan kürü yapayım mı?[/QUOTE]

canım keçiboynuzunu bilmiorum ama soğan kürü yap,kistlere ii geliyor diyolar ya,bende yapmıştım zamanında,,birde adet olunca şeye başlayabiilrisin,çörek otu,tarçın ve bal ,karıştırıp yiyebilirsin,ben tüpe başladığımda yapmıştım bunu,yumurta kalitesini arttırmak için miş,belkide bana faydası oldu bilmiyorum ama denemekte yarar var canım,

Ben hep diyorum hepde söyleyeceğim sen çok iyi yürekli bir hatunsun...
Allahım tüm ettiğin dualarını dualarımızı kabul etsin..
Seni çok seviyorum benn

Aminnnnn aşkısımmmmmm..
Ağzım kapanmıyor bugün bide yarın sınav olmayaydı daha bir iyi kutlayacaktım ama olsun buna da bin kere elhamdulillah..

Hep gözüm kulağım senden gelecek haberlerdeydi.
Hiç olumsuz düşünmeyelim canım..Dua edelim..
İnş o bir tane altın yumin göbüşüne bebiş olsun..

Canım benimmm.Allah razı olsun hepinizden.şuan işteyim vardiyalı calıstıgım için gece11-12gibi cıkıyorum.bu gece dua edicem sabah kadar.Rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın inşallah. Umarım sende en yakın zamanda kavusursun elifim...

canım sen naptın? nedir durumlar?benim yarın transfer var kısmet olursa..

:26::26::26:hımmm geldik en önemli anlara...1298lik bebeğin olmasındaki koca etkeninee
ayy iyi bir ifkir bulalımda bende 7yıldan sonra nasıl söyleceğimi senden kopya çekerim...
ama dayanamazdım belkide ağzımdan kaçardı hemen..
ya klasik bebek patiği yada ayakkabısı paketle hediye ver...
ya da gözlerine bak kucağına otur söyle...deki "bir sen bir ben birde bebek
çok şükür yaaa gebe kaldında kocaya nasıl söyelsen diye kararsız kaldın....
"ekşın dolu gecelerimiz hatırlarmısın ey sevdiğim" deeee....

Son düzenleme:
tamam. peki keçiboynuzu soğan kürü yapayım mı?

canım keçiboynuzunu bilmiorum ama soğan kürü yap,kistlere ii geliyor diyolar ya,bende yapmıştım zamanında,,birde adet olunca şeye başlayabiilrisin,çörek otu,tarçın ve bal ,karıştırıp yiyebilirsin,ben tüpe başladığımda yapmıştım bunu,yumurta kalitesini arttırmak için miş,belkide bana faydası oldu bilmiyorum ama denemekte yarar var canım,[/QUOTE]

tamam aynen yapacağım, çok çook teşekkür ederiimmm

Selam.gülden'in güzel haberini okuyunca önce onu tebrik etmek istedim.ay hala elim ayağım titriyo.Allah'ıma şükürler olsun.bize de yaşatsın inşallah.
benim yumurtalarım da döllenmiş.gelişimleri iyiymiş.büyük ihtimalle salı günü transferim yapılacakmış.Allah isteyen,dua eden,emek harcayan herkese yaşatsın.ben arayıp da emriyoların oluştuğunu öğrenince bile çok duygulandım,gözümden yaşlar aktı.Allah onları göbüşüme aldığım,sağlıkla büyüttüğüm,sağlıkla kucağıma aldığım günleride göstersin bana.ne olur dualarınızı eksik etmeyin.

Sağol bitanem ama inan şu anda tedavide olduğundan böyle olunca kendimi bile unutup sizleri düşünüyorum ben hep..
İnş Rabbim önce sana versin tatlım benim...
Yarın hayırlı haberler alalım Rabbin izni ile

Milllstone cnmmm benimmm Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin insallh hepimize nasip etsin guzel günler görmeyi

Sen benimle tanıştı bakalım bie kalbim iyi mı kötü mü görürsün sen saka bir yana heran inan sen de dualarım dasın Rabbim insallh sana böyle mucizesini kendi göndersin tedavisz herseyin doğalı daha guzel Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin insallh

Ya ben ne diyeyimmm yaaaaaaa..
Bağırarak seni öpmekk sarılmak istiyorummm..
Seni yirimm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn..Ne güzel fikirler ülee onlarrr..Sonuncusuna bayıldımmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…