egnalcim okudum inanamadım.Çoooooookkkk sevindim.çok muttlu oldummm Allah tamamına erdirsin inan çok sevindim.söyleye ek bişi bulamıyorum.
Bugün benimde transfer yapıldı.beklemeye başladım.
canım benim kafana takma böyle şeyleri,bende kullandım jeli,herkes kullandı burda,jelden kaynaklı olurmu hiççç,içeri sıktığımızda zaten jel içeri giriyor,amacına ulaşıyor yani jel..zaten fazlasını dışarı akıyodu biliyosun,
ya turgiii :) imdadıma yetişiyorsun hep biliyormusun.tam oturup karalara bağlamak üzereyken geliyorsun yardımıma.. son kez sana sorayım mı? :) şimdi ben regl olana kadar doktora gitmeyi bekleyeyim ve soğan kürünü kendime keçiboynuzunuda eşime yapayım dimi .. yani bu arada boş durmayayım? sen olsan ne yapardın?
Canım arkadaşlarım sonucum 1298
veeeeee sonunda bende HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMM
Rabbime sonsuz şükürler olsun...
Doktorumu aradım oooo süpper hamilesin pazartesi gel bakalım dedi...
Hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin dedi...
karalar bağlamak yokkkk,,,,,şimdi senin kürtaj olduğu için,ben derimki doktoruna git adet olduğunda bakalım ne diyecek,acele etme derim,,çünkü rahim kendini bir toparlasın diye,sonradan sorun çıkmasın,zaten sen adet olursun artık,doktor ne diyecek bakalım,belki diyecek deneyin belki 3 ay bekleyin,ondan sonra hareket et ,bence,
Cnmmm arkadasimmmm Rabbim kucağına almayı kokusunu icine göğsüne bastırarak çekmeyi huzurla saglikla büyütmeni nasip etsin insallhhhh okadar. Cok sevindim ki tarifsiz duygularım daha gece 3.30 dua ettik kızimla ismen hepinize şimdi sıra ekinim de Milllstone cim da insallh hadı halay cekelimmm
Canıımmm,diğer yarımmm...
evet totemin tuttu valla...
kendiliğinden gebe kalmak isteyenler listeye el atsınlar e tabii bunun için sıraya girmeleri gerekecek
Şükürki gördük bu günleri...
Napıyoruz çalışıyoruz çok çalışmak lazım çok...
İnat ettim demiştim bu ay hamile kalacam diye
Kurban olduğum Rabbim sana ve tüm evlat hasreti çeken arkadaşlarıma en kısa zamanda bebeklerini göndersin...
kızlaaar az önce embriyolog aradı 3 yummyden sadece 1i döllenmiş.şuan ki durumu nedir dedim.şuan iyi yarına kadar takip edicez dedi.yarın transfer yapıcaklart.üzüliyimmi seviniyimmi bilemdim.Rabbim elbet 1tanede olsa 10tanede olsa olacagı varsa verir.ama bilmiyorum bi umutsuzluk kapladı içimi şimdiden. 3yummy i duyunca cok umutlanmıstım.Buna da şükürler olsun...
Ben hep diyorum hepde söyleyeceğim sen çok iyi yürekli bir hatunsun...
Allahım tüm ettiğin dualarını dualarımızı kabul etsin..
Seni çok seviyorum benn
Aminnnnn aşkısımmmmmm..
Ağzım kapanmıyor bugün bide yarın sınav olmayaydı daha bir iyi kutlayacaktım ama olsun buna da bin kere elhamdulillah..
Hep gözüm kulağım senden gelecek haberlerdeydi.
Hiç olumsuz düşünmeyelim canım..Dua edelim..
İnş o bir tane altın yumin göbüşüne bebiş olsun..
7 Yıl hayal kur gebe kalırsam nasıl süpriz yaparım diye şimdide hiç bişi gelmiyooooo aklımaa..
şimdi durum şu annemde olduğumdan eşim beni almaya gelecek yani evde olup süpriz hazırlama durumum yok...
beraber eve giderken ya da eve gidince ne yapabilirim hadi fikir verin bakiimmm...
tamam. peki keçiboynuzu soğan kürü yapayım mı?
Canım benimmm.Allah razı olsun hepinizden.şuan işteyim vardiyalı calıstıgım için gece11-12gibi cıkıyorum.bu gece dua edicem sabah kadar.Rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın inşallah. Umarım sende en yakın zamanda kavusursun elifim...
:26::26::26:hımmm geldik en önemli anlara...1298lik bebeğin olmasındaki koca etkeninee
ayy iyi bir ifkir bulalımda bende 7yıldan sonra nasıl söyleceğimi senden kopya çekerim...
ama dayanamazdım belkide ağzımdan kaçardı hemen..
ya klasik bebek patiği yada ayakkabısı paketle hediye ver...
ya da gözlerine bak kucağına otur söyle...deki "bir sen bir ben birde bebek
çok şükür yaaa gebe kaldında kocaya nasıl söyelsen diye kararsız kaldın....
"ekşın dolu gecelerimiz hatırlarmısın ey sevdiğim" deeee....
canım sen naptın? nedir durumlar?benim yarın transfer var kısmet olursa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?