malesef size güzel haberlerle gelemedim 26 mayıs sabahı saat 6,30 da bebeklerim bana veda etti 4.kez hamilelik hikayem yarım kaldı.çok şey yaşadığını sanan ben bu olayla yeni bir şok yaşadım ağrım sızım kanamam yokken uykumda geldi bebeğim şaka gibiyidi hala inanamıyorum bebeklerimi gördüm normal doğum yapar gibi gelmişlerdi bu acıların en ağırıymış.şimdi kromozom sonuçlarının çıkmasını bekliyorum galiba bebek serüvenime son verme vakti gelmiş anne olamamayı kabullenmem gerek egunialcim beni hamile listesinden çıkarabilirsin artık
malesef size güzel haberlerle gelemedim 26 mayıs sabahı saat 6,30 da bebeklerim bana veda etti 4.kez hamilelik hikayem yarım kaldı.çok şey yaşadığını sanan ben bu olayla yeni bir şok yaşadım ağrım sızım kanamam yokken uykumda geldi bebeğim şaka gibiyidi hala inanamıyorum bebeklerimi gördüm normal doğum yapar gibi gelmişlerdi bu acıların en ağırıymış.şimdi kromozom sonuçlarının çıkmasını bekliyorum galiba bebek serüvenime son verme vakti gelmiş anne olamamayı kabullenmem gerek egunialcim beni hamile listesinden çıkarabilirsin artık
çok zamandır giremedim(uzun bi hastalık dönemi geçirdim) hamile listesine baktımki ne göreyim ;
gülden canım gözünaydın,tebrik ediyorum...çok sevindim inanki...
inşallah rabbim sağlıkla eline almayıda nasip etsin ....
burayı bulamadım acemılıkettım ,halbuki kimseyi merakda bırakmamak ıcın hemen gırmıstım..
bılıyorum cunku bende burda cok merak edıyorum sızlerı dua edıyorum hep,
zaten dualırımızla hepimizin yuzu gulecek sıramız geldıkce ,
cokcok saolun ıyı kı varsınız,
benım 5.gun emb ,donrulmustu,doktor 15 gun sonra yap demıstı ama baktım herkesın cıkıo bıde 7. ,8. gun ıdrarda cıktı dıye okudum bıyerde
10.gun ıdrar yaptım cıkmatdı.agla agla bı hal oldum busefer cok umutluydum cunku,
sonra 11.gun kan testınde cıkar varsa dedıler dun ıs cıkısı gıttım ve cok umutsuzdum oyuzden sonuca esım baktı
ama Rabbım yuzumu guldurdu sıramız gelmiş ,Allahım ızın versın saglıkla huzurlu sekılde kucagımıza aldıgımız gunlerı gorelım ınsallah
Allh isteyen herkese nasip etsın tamamına erdırsın ınsallah
buranın enerjısı bu hepimiz hepimize duacıyız iyi ki varsınız bana guc verdınız
buarada 11.gun 68 sonuc nasıl
merhaba güzeller nasılsınız??
geçmişş çokkk uzunnn var mı bir gelişme...
Güldenimmmmm çokk sevindim canım..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
saol canım...
Aminnn inşallah sağlıkla devam eder ve hepimiz kucağımıza alabiliriz bebeklerimizi...
sara canımmm sonucun ne zaman belli olaacak?
slm kızlar iki gündür kanamam vardı kan testi yaptırdık negatif malesef hamile deilim.. rusuzlaştım ne aglayabiliyorum ne gülebiliyorum inş ikinci denemede olurrr ama ondanda umudum yok..
salı günü belli olacak canım
ayyyy.. hai bakalım.. benim daha tam tamına 7 günüm var...ama acayip meraklıyım.. dayanamıyom.....
hadi hayırlısı canım inşallah gebeyizdir
insallah canım... hayırlı sağlıklı bebeklerimiz bizlerle olsun insallah...
İLK TÜP BEBEK HİKAYEM SONLANDI...kızlar bugün 11.günümdü ve yarın pazar olduğu için pazartesiyi bekleyeemedim test için.pozitif çıkar umuduyla yaptırdığım test sonucu <0.100 yani kocaman bi sıfırrr....iki embroya da tutmamış.sebebsiz infertilite...zaten transferden sonraya kalan 6 yumurtam da dondurulamadı...gelişmedikleri için...doktorum pazartesi tekrar test yapalım diyor ve ümit vermiyor.test sebebi de 12.günü tamamlamış olmak için.yani fuzuli işlem.ARTIK STANDART TÜP BEBEK İŞLEMİ YAPTIRMAK İSTEMİYORUM.GENETİK TÜP YADA MİNİ TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUM.BAKALIM DOKTORUMLA KARAR VERECEZ ..YÜCE RABBİM BİZE BUNU İMTİHAN OLARAK VERDİ VE BEN BU İMTİHANI İSYAN ETMEDEN VE SABIRLA BAŞARILI Bİ ŞEKİLDE GEÇECEM İNŞALLAHHALLAHIM HEPİMİZE GÜÇ KUVVET SABIR VE SAĞLIKLI BEBEK VERSİNNNN
İLK TÜP BEBEK HİKAYEM SONLANDI...kızlar bugün 11.günümdü ve yarın pazar olduğu için pazartesiyi bekleyeemedim test için.pozitif çıkar umuduyla yaptırdığım test sonucu <0.100 yani kocaman bi sıfırrr....iki embroya da tutmamış.sebebsiz infertilite...zaten transferden sonraya kalan 6 yumurtam da dondurulamadı...gelişmedikleri için...doktorum pazartesi tekrar test yapalım diyor ve ümit vermiyor.test sebebi de 12.günü tamamlamış olmak için.yani fuzuli işlem.ARTIK STANDART TÜP BEBEK İŞLEMİ YAPTIRMAK İSTEMİYORUM.GENETİK TÜP YADA MİNİ TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUM.BAKALIM DOKTORUMLA KARAR VERECEZ ..YÜCE RABBİM BİZE BUNU İMTİHAN OLARAK VERDİ VE BEN BU İMTİHANI İSYAN ETMEDEN VE SABIRLA BAŞARILI Bİ ŞEKİLDE GEÇECEM İNŞALLAHHALLAHIM HEPİMİZE GÜÇ KUVVET SABIR VE SAĞLIKLI BEBEK VERSİNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?