Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım cok geçmiş olsun hepimiz bi gün anne olacağız allahın izniyle umutsuz olma...senin yasadıklarını daha önce okumuş ve çok üzülmüştüm..gerçekten yasadığın acılar kolay değil ama hepsi bir imtihan..inşallah bidahakinde bebişlerin sımsıkı tutunur ve seni bırakmaz..umudunu kaybetme hiçbizaman..

ama ben çok üzüldüm...
Nasıl bir acıdır bu ne diyeceğimi bilemedim...
Allahım sabır versin canım benim...
Epeydir yoktun demek bunları yaşadın...
ilk zamanlar hamileliklerinin devam etmediğini paylaşmıştın
ve yine aynı acıyı yaşamışsın...
inan çok üzüldüm çok...

saol canım kendiliğinden geliverdi sıpam...
saplıkla devamını getirsin Rabbim...

aldık haberini çoooook çoooooook tebrik ederim...
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah..
Ailecek gözünüz aydın...
değerin iyi tabii önemli olan 2 gün sonra katlanması...
15.gün yaptırmakta çok saçma olurdu en iyisini yapmışsın 11.günde yaptırmakla...
tekrar tebrik ediyorumm

merhaba güzeller nasılsınız??

geçmişş çokkk uzunnn var mı bir gelişme...

Güldenimmmmm çokk sevindim canım..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

merhaba güzeller nasılsınız??

geçmişş çokkk uzunnn var mı bir gelişme...

Güldenimmmmm çokk sevindim canım..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

saol canım...
Aminnn inşallah sağlıkla devam eder ve hepimiz kucağımıza alabiliriz bebeklerimizi...

aldık haberini çoooook çoooooook tebrik ederim...
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah..
Ailecek gözünüz aydın...
değerin iyi tabii önemli olan 2 gün sonra katlanması...
15.gün yaptırmakta çok saçma olurdu en iyisini yapmışsın 11.günde yaptırmakla...
tekrar tebrik ediyorumm[/QUOTE]

pzts, katlanmiş olur insallah Rabbım nasip etsın hepimize hep iyi haberler alalım inşallah

buarada eşine soyleme hıkayen beni aglattı dunden beri saskındım ,negatıfte posıtıfte olsa aglarım dıodum hıc aglayamadım esım agladı ben aglamadım saflastım dondum resmen :)sonra senın yazıyı gorunce agladım Allh tamamına erdırsın canımm,hepimize en hayırlısı en ıyısı

Son düzenleme:
saol canım...
Aminnn inşallah sağlıkla devam eder ve hepimiz kucağımıza alabiliriz bebeklerimizi...

kusura bakmayın pek gelemiyorum..... işler yoğundu.. rapor aldım yine :))) evdeyken de wın kotası dolmuştu giremedim... raporluyken oğluşumun eksikliklerini tamamlayayım dedim. Onu görmeyi çok özledim. Allahın izniyle Çarşamba görecem paşamı. inşallah iyi haberlerle dönerim..

ay deli olcem dün akşamdan beri ya siteden yada benim bilgisayardan kaynaklı bir sorundan bir türlü msj atamadım.. oysa ne çok alıntı yapıp msj atmaya çalışmıştım.. neyse nasılsınız bakalım dün akşamdan bu yana?

slm kızlar iki gündür kanamam vardı kan testi yaptırdık negatif malesef hamile deilim.. rusuzlaştım ne aglayabiliyorum ne gülebiliyorum inş ikinci denemede olurrr ama ondanda umudum yok..

canım çok üzüldüm... Rabbim tez zamnda bebişini sana göndersin insallah....

İLK TÜP BEBEK HİKAYEM SONLANDI...kızlar bugün 11.günümdü ve yarın pazar olduğu için pazartesiyi bekleyeemedim test için.pozitif çıkar umuduyla yaptırdığım test sonucu <0.100 yani kocaman bi sıfırrr....iki embroya da tutmamış.sebebsiz infertilite...zaten transferden sonraya kalan 6 yumurtam da dondurulamadı...gelişmedikleri için...doktorum pazartesi tekrar test yapalım diyor ve ümit vermiyor.test sebebi de 12.günü tamamlamış olmak için.yani fuzuli işlem.ARTIK STANDART TÜP BEBEK İŞLEMİ YAPTIRMAK İSTEMİYORUM.GENETİK TÜP YADA MİNİ TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUM.BAKALIM DOKTORUMLA KARAR VERECEZ ..YÜCE RABBİM BİZE BUNU İMTİHAN OLARAK VERDİ VE BEN BU İMTİHANI İSYAN ETMEDEN VE SABIRLA BAŞARILI Bİ ŞEKİLDE GEÇECEM İNŞALLAHH ALLAHIM HEPİMİZE GÜÇ KUVVET SABIR VE SAĞLIKLI BEBEK VERSİNNNN

canımmm... Rabbim sabır versin.... çok zor gerçekten.... bende gün sayanlardanım sonuç için... canım ya ... Rabbim tez zamnda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

çok üzüldüm canım ne diyeceğimi bilemedim Allah sabır versin inşallah bebeklerin doğal yoldan gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…