- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
selam kızlar bugün 12.günüm ve kan değerim 38 kusur çıktı,bu çok düşük bir değer,normalde 12.gün 60 üstü falan olması gerekiyor sanırım.moralim çok bozuldu,sanırım birşeyler ilerleyen günlerde yolunda gitmeyecek.tüp bebekle hamile arkadaşlara soruyorum sizin 12.gün kan değeriniz kaçtı?
cnm değerin çok kötü değil 2 gün sonra bakalım ne çıkacak..
bak netten araştır böyle hamileliği süren arkadaşlarda var..
Allahım yardımcın olsun..kötü bir sonuç değil..
içini ferah tut..
Yamuk prenses,önemli olan katlanması..İlk denememde 7. günden sonra 3 gün adet kanaması gibi şakır şakır kanamam oldu..Tam tamam bitti ,tutmadı diyordum ki idrar testleri silik pozitif çıkınca kan tahlili yaptırdım..10. gün 34,12.. gün 57 çıktı..İkizlere hamileydim ama.......
Yamuk prenses,önemli olan katlanması..İlk denememde 7. günden sonra 3 gün adet kanaması gibi şakır şakır kanamam oldu..Tam tamam bitti ,tutmadı diyordum ki idrar testleri silik pozitif çıkınca kan tahlili yaptırdım..10. gün 34, 12. gün 57 çıktı..İkizlere hamileydim ama.......
gerçektenmiiii,Allah tamamına erdirsin canım.benimde idrar testlerim silikte olsa pozitif çıkıyordu,umutluydum.bugün 38 i görünce moralim bozuldu.inşaallah bebişim bana süpriz yapar.sen hemde ikizlere hamileyken bu değer çok düşükmüş gerçekten peki sonra ne oldu,herşey yolunda gitti değilmi,lütfen evet de.
Canım doktor önce kimyasal gebelik dedi..Sonra tek kese dedi..Ama çift yumurta ikizlerine hamileydim..Çok sağlıklı bir gebeliğim vardı..Daha sonra herşey yolunda gitti..Dr ihmalinden kaynaklanan bir nedenle erken doğumla kaybettim bebeklerimi..Rahim ağzı yetmezliğimi teşhis edemediler..Bunun beta hcg nin katlaması ile alakası yok..1 sene sonra yeniden ikizlere hamile kaldım..şu an 2 yaşındalar...
anladım canım,senin adına üzüldüm ama şimdi ne güzel bebişlerin var o da işin sevindirici tarafı ve saırım şimdi 3.ye hamilesin
çok soru sordum ama peki rahimağzı yetmezliğini sonra nasıl anladın,bende ilk düşüğümde böyle birşeyin lafı geçmişti şimdiki doktorum yumurta toplamı sırasında ölçmüş yok dedi ama kafam bu konuda hala karışık.biliyormusun benim ilk hamileliğim kendiliğimden olmuştu,adet olmam gereken gün hcg me baktırmıştım 5 çıkmıştı,sonra 25 sonra 60 derken yükselip gitmişti ama sonuç olarak 16 haftalık düşük yaptım,aynı acıları tekrar yaşamaktan korkuyorum.
Slm nasılsınız?slm güzeller.......
slm güzeller.......
bende bi uğrayım dedim pek bi içlendim neden kimse yok...
topiğimiz bu hallere düşecek topikmiydi
gözüm arkada kaldı bak şimdi...
Hayırlı olsun tedavin...Rabbim yüzünüzü güldürsün ins.cannlar ben geldim.nasılız bakalım.giremedim ne zamadır foruma okul işleri çoook yoğundu.
yeni haberi aldım zuzum söledi egunalim hamileymiş anlatın bakalım ayrıntıları ...
ben de bugün lucrine başladım şükür bismillah dedik bakalım.hayırlısı...
sağol canım iyiyiz gezmelere gittik bugün yorulduk biraz.... sende durumlar nasıl heycan doruktadır artık......Slm nasılsınız?
hayırlı olsun tedavin bitanem......cannlar ben geldim.nasılız bakalım.giremedim ne zamadır foruma okul işleri çoook yoğundu.
yeni haberi aldım zuzum söledi egunalim hamileymiş anlatın bakalım ayrıntıları ...
slm kuzuuum sen ne kadar tatlı bi anniş olcan öle maşallahhhhh kuzumaaa.
bizim egunal,kendine ovulasyon testi aldı ve bol ekşınla bebişini veya bebişlerini göbüşüne aldı.yarın doktor kontrolü var.şu sıralar paşaları geldi misafirliğe onlarla ilgileniyor.cannlar ben geldim.nasılız bakalım.giremedim ne zamadır foruma okul işleri çoook yoğundu.
cannlar ben geldim.nasılız bakalım.giremedim ne zamadır foruma okul işleri çoook yoğundu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?