Tüp Bebek Günlüğümüz !

Yamuk prenses,önemli olan katlanması..İlk denememde 7. günden sonra 3 gün adet kanaması gibi şakır şakır kanamam oldu..Tam tamam bitti ,tutmadı diyordum ki idrar testleri silik pozitif çıkınca kan tahlili yaptırdım..10. gün 34, 12. gün 57 çıktı..İkizlere hamileydim ama.......

Son düzenleyen: Moderatör:

canım netten araştırdım genelde bu değerlerde olanlar dediğim gibi ya düşük yapmış ya değerleri artarken düşmüş ama birşeyler ters gitmiş,ben böyle hamileliği devam eden arkadaşlarla tanışmayı çok isterim,bana umut olur ama korkuyorum,tek içimi rahatlatan kanamamın olmaması ama bu sıralar oda olabilir,herşeye hazırlıklıyım.keşke şimdi uyusam salı günü kalksam yarın hiç olmasa.salı gününe kadar nasıl durucam bilmiyorum.

gerçektenmiiii,Allah tamamına erdirsin canım.benimde idrar testlerim silikte olsa pozitif çıkıyordu,umutluydum.bugün 38 i görünce moralim bozuldu.inşaallah bebişim bana süpriz yapar.sen hemde ikizlere hamileyken bu değer çok düşükmüş gerçekten peki sonra ne oldu,herşey yolunda gitti değilmi,lütfen evet de.

maşallah cnm..

Canım doktor önce kimyasal gebelik dedi..Sonra tek kese dedi..Ama çift yumurta ikizlerine hamileydim..Çok sağlıklı bir gebeliğim vardı..Daha sonra herşey yolunda gitti..Dr ihmalinden kaynaklanan bir nedenle erken doğumla kaybettim bebeklerimi..Rahim ağzı yetmezliğimi teşhis edemediler..Bunun beta hcg nin katlaması ile alakası yok..1 sene sonra yeniden ikizlere hamile kaldım..şu an 2 yaşındalar...

anladım canım,senin adına üzüldüm ama şimdi ne güzel bebişlerin var o da işin sevindirici tarafı ve saırım şimdi 3.ye hamilesin

çok soru sordum ama peki rahimağzı yetmezliğini sonra nasıl anladın,bende ilk düşüğümde böyle birşeyin lafı geçmişti şimdiki doktorum yumurta toplamı sırasında ölçmüş yok dedi ama kafam bu konuda hala karışık.biliyormusun benim ilk hamileliğim kendiliğimden olmuştu,adet olmam gereken gün hcg me baktırmıştım 5 çıkmıştı,sonra 25 sonra 60 derken yükselip gitmişti ama sonuç olarak 16 haftalık düşük yaptım,aynı acıları tekrar yaşamaktan korkuyorum.

Henüz tedavideyim..Salı günü yumurta toplanıcak..Adet gününden itibaren kendimi motive etmek için yaptım bu cetveli :)

Bebeklerimin doğum şekli rahim ağzı yetmezliğini düşündürdü eşime..Eşim de dr. ,ama branşı farklı...Danıştığımız kadın doğumcular da onayladılar bu durumu...İkinci hamileliğimde 12+2 de rahim ağzına serklaj dikişi yapıldı ve tüm hamilelik boyunca yattım hastanede...wc ye kalktım sadece...

Hamilelik dışında yapılan ölçümün bir anlamı yok...Önemli olan en erken hamileliğin ilk 3 ayından sonra yapılan ölçümler...Hamile değilken benim de normaldi rahim ağzı..Sonradan hızla kısaldı..Bu da sancılar geldiğinde hızla doğuma neden oluyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
canim cok sevindim simdi okudum diger tarafdan nasil sasirdim cok tebrik ederim rabbim ne büyüksün arkadasimizinda yüzüne güldün hep dualarimdaydin insallah hep beraber dualarimiza devam edelim diger arkadaslarimizada rabbim vesile kilip bu güzel duygulari yasatsin insallah ay ne güzel ya insan mutlulugunu anlatamiyor sok sükür hamdolsun ve tabimasallah siyelim canim

cannlar ben geldim.nasılız bakalım.giremedim ne zamadır foruma okul işleri çoook yoğundu.
yeni haberi aldım zuzum söledi egunalim hamileymiş anlatın bakalım ayrıntıları ...
ben de bugün lucrine başladım şükür bismillah dedik bakalım.hayırlısı...

bende bi uğrayım dedim pek bi içlendim neden kimse yok...
topiğimiz bu hallere düşecek topikmiydi
gözüm arkada kaldı bak şimdi...

valla kuzu ben gezmedeydim geldim dedim şimdi birikmiştir sayfalar ama yok olduğu gibi duruyo üç beş sayfacık anca ilerlemiş
tabi bu arada ben seni kıskanıp küçük aşkım yiğiti görmeye gittim:))))) benim için gezmelerin en güzeli onunla geçirdiğim vakit

Hayırlı olsun tedavin...Rabbim yüzünüzü güldürsün ins.

Slm nasılsınız?
sağol canım iyiyiz gezmelere gittik bugün yorulduk biraz.... sende durumlar nasıl heycan doruktadır artık......
hayırlı olsun tedavin bitanem......
slm kuzuuum sen ne kadar tatlı bi anniş olcan öle maşallahhhhh kuzumaaa.

:)))) cansın sen...canımsın... inşallah sende çok güzel bi gebiş olcan yakında..... bu aralar hakkat iyiyim fit bi hamile oldum:)))))

bizim egunal,kendine ovulasyon testi aldı ve bol ekşınla bebişini veya bebişlerini göbüşüne aldı.yarın doktor kontrolü var.şu sıralar paşaları geldi misafirliğe onlarla ilgileniyor.

canım hayırlı olsun tedavin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…